Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3841   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 09/03/2013 - 11:07

Καλησπέρα στην παρέα,μόλις πούλησα το iphone μου εδω και 3 εβδομάδες και πήρα note 2 gt-n7100.Εχω μια ερώτηση για τουσ σχετικούς,δοκίμασα μερικές custom roms αλλα τώρα θέλω να επανέλθω στη μαμα έκδοση + εγγύηση,to counter binary είναι 4. Ποια είναι η διαδικασία για να κάνω ,flash stock rom,reset counter,unroot, με ποιά σειρά? και ότι άλλο χρειάζεται για να είναι το τηλ΄σαν να βγήκε απο το κουτί του,?

Θα κατεβάσεις το triangle away για τον counter, από sammobile θα κατεβάσεις την original Rom σου και θα την περάσεις με odin.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3842   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 09/03/2013 - 18:28

Καλησπέρα στην παρέα,μόλις πούλησα το iphone μου εδω και 3 εβδομάδες και πήρα note 2 gt-n7100.Εχω μια ερώτηση για τουσ σχετικούς,δοκίμασα μερικές custom roms αλλα τώρα θέλω να επανέλθω στη μαμα έκδοση + εγγύηση,to counter binary είναι 4. Ποια είναι η διαδικασία για να κάνω ,flash stock rom,reset counter,unroot, με ποιά σειρά? και ότι άλλο χρειάζεται για να είναι το τηλ΄σαν να βγήκε απο το κουτί του,?

Να σε ρωτησω πρωτα εγω κατι?Αφου το ηθελες μαμα γιατι το πειραξες?
Και για απαντηση σου εχω κιντερ εκπληξη-ερωτηση:efs backup πηρες πριν να τα κανεις ολα ανω κατω?
Αν οχι δεν ερχετε εκει που ηταν.
Λοιπον για να σου απαντησω κιολας πρωτα τρεχεις το triangle away και στα καπακια φλασαρεις με οντιν ενα στοκ φιρμ. που βρεις στο σαμμομπαϊλ.Οταν ξεκινησει το κινητο μετα το πρωτο μπουτ κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και νομιζω οτι θα εισαι οκ.

#3843   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/03/2013 - 08:18

Και για απαντηση σου εχω κιντερ εκπληξη-ερωτηση:efs backup πηρες πριν να τα κανεις ολα ανω κατω?
Λοιπον για να σου απαντησω κιολας πρωτα τρεχεις το triangle away και στα καπακια φλασαρεις με οντιν ενα στοκ φιρμ. που βρεις στο σαμμομπαϊλ.Οταν ξεκινησει το κινητο μετα το πρωτο μπουτ κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και νομιζω οτι θα εισαι οκ.

Σε τι ακριβως δεν ερχεται εκει που ηταν το κινητο χωρις EFS Backup???

#3844   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 10/03/2013 - 11:26

Σε τι ακριβως δεν ερχεται εκει που ηταν το κινητο χωρις EFS Backup???

επειδη καποιες ρομ αλλαζουν τελειως το csc(δλδ την χωρα προελευσης της μαμας ρομ)πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε πάρει έστω μία φορά backup με efs το csc στον υπολογιστη η στην καρτα μνημης...ουτως ωστε να το επαναφερουμε...κ γω νιουμπις ειμαι στο αντροιντ προερχομαι απο i4 αλλα αυτο ειναι το πρωτο που διαβασα σαν sos οταν αποφασισα να φλασαρω...

#3845   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2013 - 12:02

επειδη καποιες ρομ αλλαζουν τελειως το csc(δλδ την χωρα προελευσης της μαμας ρομ)πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε πάρει έστω μία φορά backup με efs το csc στον υπολογιστη η στην καρτα μνημης...ουτως ωστε να το επαναφερουμε...κ γω νιουμπις ειμαι στο αντροιντ προερχομαι απο i4 αλλα αυτο ειναι το πρωτο που διαβασα σαν sos οταν αποφασισα να φλασαρω...

Κι αν σου αλλαξει το csc τι εγινε??? Δηλαδη σε ενα μαμα κινητο δεν μπορεις να φλασαρεις official rom απο αλλη ευρωπαικη χωρα??? Θα χασεις την εγγυηση??? Δεν νομιζω....

#3846   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 10/03/2013 - 13:39

Κι αν σου αλλαξει το csc τι εγινε??? Δηλαδη σε ενα μαμα κινητο δεν μπορεις να φλασαρεις official rom απο αλλη ευρωπαικη χωρα??? Θα χασεις την εγγυηση??? Δεν νομιζω....

ισως να μην το ειπα καλα...μιλαμε για custom roms

#3847   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/03/2013 - 16:08

το csc αλλαζει ευκολα και χωρις backup.....το efs το κανουμε backup σε περιπτωση που καταστραφει το imei μετα απο φλασαρισμα custom.

#3848   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 11/03/2013 - 15:52

Πρώτον , έβαλα διάφορες rom γιατί ήθελα να δοκιμάσω τι παίζει με ολη αυτήν την ιστορία,και το μόνο π κατάφερα ηταν να τρέχει στην ίδια ταχύτητα κ σε λίγο χαμηλότερη με κάποιες μικροδιαφορές (πάντα μιλάω για rom που υποστηρίζουν S pen) και περιμένοντας κάθε φορά το update τοθ developer , που για να λειτουργήσει κανονικά έπρεπε να κάνω full wipe η κάπως έτσι (δεν χρησιμοποιώ Titanium backup κτλ γιατι επιβαρύνουν/καθυστερούν αισθητά το κινητο) οπότε λέω δεν αξίζει καθώς η ταχύτητα που προτίστως με ενδιέφερε ήταν στα ίδια η χαμηλότερα επίπεδα,
Δεύτερον γύρισα στην μαμα έκδοση unrooted κτλ.με τον τρόπο που είπες και παιδια μια ερώτηση , αφού στις official rom έχει και την Ελλάδα γιατί να πάρεις απο άλλη χώρα??? Πάντως όλα γυρισαν στα αρχίκα χωρίς ιδιαίτερο κόπο , ένα μόνο προβληματάκι είχα π το googlara και το αντιμετώπισα, και το γράφω στην περίπτωση που το συναντήσει και κάποιος άλλος, όταν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία εγκατάστασης της stock/official rom και bootarei το κινητο μπορεί να κολλήσει στο logo τησ Samsung τότε πάμε και κάνουμε wipe data factory reset απο recovery mode και λειτουργεί κανονικά

#3849   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2013 - 18:24

Πρώτον , έβαλα διάφορες rom γιατί ήθελα να δοκιμάσω τι παίζει με ολη αυτήν την ιστορία,και το μόνο π κατάφερα ηταν να τρέχει στην ίδια ταχύτητα κ σε λίγο χαμηλότερη με κάποιες μικροδιαφορές (πάντα μιλάω για rom που υποστηρίζουν S pen) και περιμένοντας κάθε φορά το update τοθ developer , που για να λειτουργήσει κανονικά έπρεπε να κάνω full wipe η κάπως έτσι (δεν χρησιμοποιώ Titanium backup κτλ γιατι επιβαρύνουν/καθυστερούν αισθητά το κινητο) οπότε λέω δεν αξίζει καθώς η ταχύτητα που προτίστως με ενδιέφερε ήταν στα ίδια η χαμηλότερα επίπεδα,
Δεύτερον γύρισα στην μαμα έκδοση unrooted κτλ.με τον τρόπο που είπες και παιδια μια ερώτηση , αφού στις official rom έχει και την Ελλάδα γιατί να πάρεις απο άλλη χώρα??? Πάντως όλα γυρισαν στα αρχίκα χωρίς ιδιαίτερο κόπο , ένα μόνο προβληματάκι είχα π το googlara και το αντιμετώπισα, και το γράφω στην περίπτωση που το συναντήσει και κάποιος άλλος, όταν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία εγκατάστασης της stock/official rom και bootarei το κινητο μπορεί να κολλήσει στο logo τησ Samsung τότε πάμε και κάνουμε wipe data factory reset απο recovery mode και λειτουργεί κανονικά

Απο που διαβασες οτι το titanium backup καθυστερει σημαντικα το κινητο??? Δεν ισχυει κατι τετοιο.... οταν παιρνεις backup τα δεδομενα συστηματος και μετα απο φλασαρισμα αλλης ρομ τα ξαναπερνας στο κινητο εχεις προβλημα, οχι η εφαρμογη του titanium

#3850   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 11/03/2013 - 18:47

Απο που διαβασες οτι το titanium backup καθυστερει σημαντικα το κινητο :huh: Δεν ισχυει κατι τετοιο.... οταν παιρνεις backup τα δεδομενα συστηματος και μετα απο φλασαρισμα αλλης ρομ τα ξαναπερνας στο κινητο εχεις προβλημα, οχι η εφαρμογη του titanium

ναι αυτό εννοούσα, αλλα πως αλλιώς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή οταν αλλάζεις rom

#3851   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2013 - 20:03

ναι αυτό εννοούσα, αλλα πως αλλιώς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή οταν αλλάζεις rom

Εχει επιλογες τι ακριβως θελεις να επαναφερεις μετα απο καθε φλασαρισμα... μπορεις να περασεις μονο τις εφαρμογες σου με τα δεδομενα τους μεσα, ή κ μονο τις εφαρμογες καθαρες χωρις τα δεδομενα...... εσυ επιλεγεις τι θα ξαναπερασεις.... ειναι πολυ γαματη εφαρμογη το titanium, ψαξ'το λιγο, θα βρεις την ακρη

#3852   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/03/2013 - 23:00

Όταν αλλάζεις ρομ να βάζεις μόνο εφαρμογές και δεδομένα χρήστη και όχι εφαρμογές και δεδομένα συστήματος και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

#3853   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2013 - 12:00

Χθες άφησα για πρώτη φορά το κινητό ανοιχτό το βράδυ! Και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικα! 1%.σε 10 ώρες!!

Συνημμένα αρχεία

#3854   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/03/2013 - 12:21

Εμένα έχει πέσει κάπως δυο βράδια η κατανάλωση.. Έπεσε 7% και χτες και σήμερα.
Έχω βάλει το wakelock detector (κάτι αντίστοιχο του better battery stats) και έχω βρει ότι τρέχουν κάποια RILJ & AudioOut_2 τα οποία και δεν μπορώ να βρω τι είναι..

#3855   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2013 - 13:19

Εμένα έχει πέσει κάπως δυο βράδια η κατανάλωση.. Έπεσε 7% και χτες και σήμερα.
Έχω βάλει το wakelock detector (κάτι αντίστοιχο του better battery stats) και έχω βρει ότι τρέχουν κάποια RILJ & AudioOut_2 τα οποία και δεν μπορώ να βρω τι είναι..

Και σε μένα το AudioOut 2 τρέχει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25