Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 12/03/2013 - 13:39
Ad
Δημοσίευση 12/03/2013 - 13:40
Ρε αφηστε τα battery stats, το real racing 3 το κατεβασατε?? Φοβερο το κανανε ρε παιδια.....
Χαχαχαχ! Ναι! Πολύ καλό!
Δημοσίευση 12/03/2013 - 15:01
Ρε αφηστε τα battery stats, το real racing 3 το κατεβασατε?? Φοβερο το κανανε ρε παιδια.....
Εχω το most wanted..Εχω συνδεσει και το χειριστηριο του play και βγαζω τρελα γουστα..Το real racing ειναι καλυτερο?
Δημοσίευση 12/03/2013 - 15:15
Δεν το επαιξα στο s3 το most wanted, δεν ξερω αν ειναι καλυτερο, αλλα το real racing ειναι φανταστικο απο αποψη γραφικων, λες κ βλεπεις κινηματογραφικη ταινια μιλαμε.... λιγο βαρυ βεβαια, αλλα πολυ δυνατοΕχω το most wanted..Εχω συνδεσει και το χειριστηριο του play και βγαζω τρελα γουστα..Το real racing ειναι καλυτερο?
Δημοσίευση 12/03/2013 - 15:30
εχεις κανενα καλο οδηγο - προγραμμα για να το συνδεσω και γω θελω το χειρηστηριο ?γιατι με κατι που εψαξα ακρη δεν εβγαλα !Εχω το most wanted..Εχω συνδεσει και το χειριστηριο του play και βγαζω τρελα γουστα..Το real racing ειναι καλυτερο?
Δημοσίευση 12/03/2013 - 15:55
Αν εχεις το καλωδιο otg ειναι πολυ ευκολο να το κανεις pair..Απλα το συνδεεις και πατας pair controller..
Αν δεν εχεις το καλωδιο πρεπει να κατεβασεις το sixaxis και στον υπολογιστη,να συνδεσεις το χειριστηριο και να σου δωσει την διευθυνση του bluetooth ωστε να την κανεις αντιγραφη στην εφαρμογη του κινητου..Συγνωμη αν σε μπερδεψα ετσι οπως τα εγραψα αλλα δεν ειναι κατι το δυσκολο..Υπαρχουν αρκετα βιντεακια στο youtube πολυ κατατοπιστικα..
Δημοσίευση 12/03/2013 - 16:34
αυτο εκανα αλλα μαλλον εχω καποια ασυμβατοτητα με τα windows8. θα το δοκιμασω σε αλλον υπολογιστη ευχαριστω παντος!Δεν εχω οδηγο αλλα να σου πω πως το εκανα εγω..Καταρχην πρεπει να εισαι root και να αγορασεις αυτη την εφαρμογη https://play.google....250cm9sbGVyIl0.
Αν εχεις το καλωδιο otg ειναι πολυ ευκολο να το κανεις pair..Απλα το συνδεεις και πατας pair controller..
Αν δεν εχεις το καλωδιο πρεπει να κατεβασεις το sixaxis και στον υπολογιστη,να συνδεσεις το χειριστηριο και να σου δωσει την διευθυνση του bluetooth ωστε να την κανεις αντιγραφη στην εφαρμογη του κινητου..Συγνωμη αν σε μπερδεψα ετσι οπως τα εγραψα αλλα δεν ειναι κατι το δυσκολο..Υπαρχουν αρκετα βιντεακια στο youtube πολυ κατατοπιστικα..
Δημοσίευση 12/03/2013 - 17:19

Δημοσίευση 13/03/2013 - 03:53
Δημοσίευση 13/03/2013 - 07:52
εισαι ωραιος!θα το κανω .Θα παρεις ενα screenshot του παιχνιδιου και θα πας στην εφαρμογη sixaxis..Εκει θα επιλεξεις με το αριστερο capasitive button το preferences και στην συνεχεια touch emulation και edit touch profiles..Διπλο κλικ για να εμφανιστουν οι επιλογες και επιλεγεις change background για να βαλεις το screenshot του παιχνιδιου..Η επομενη κινηση ειναι να φερεις το screenshot σε landscape και αυτο το κανεις επιλεγοντας edit background..Μολις γινει και αυτο τοτε μπορεις να βαλεις τα κουμπια που θελεις πανω στο screenshot με το add button..Εχει κατι ρυθμισεις για τα κουμπια ωστε να το φερεις οπως γουσταρεις..Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις και θα βγαλεις ακρη..Οταν τελειωσεις κανε save το profile σου και μην ξεχασεις να επιλεξεις το συγκεκριμενο profile που εφτιαξες στην αρχικη σελιδα του sixaxis..Οτι βοηθεια χρειαστεις,εδω ειμαι..

ειδα οτι το virtua tennis εχει μεσα επιλογη gamepad και παιζει με την μια χωρις καμια ρυθμισει για οσους θελουν να δοκιμασουν.
Δημοσίευση 13/03/2013 - 12:25
Και το virtua tennis εχει γραφικαρες μαγκες.... δοκιμαστε το, ειναι απλα τελειο....εισαι ωραιος!θα το κανω .
ειδα οτι το virtua tennis εχει μεσα επιλογη gamepad και παιζει με την μια χωρις καμια ρυθμισει για οσους θελουν να δοκιμασουν.
Δημοσίευση 13/03/2013 - 14:00
Και το virtua tennis εχει γραφικαρες μαγκες.... δοκιμαστε το, ειναι απλα τελειο....
Θυμαμαι οταν ειχα το S3, το virtua tennis το ειχε δωρεαν στο samsung apps..Τωρα με το note δεν το βρισκω καν εκει παρα μονο στο playstore επι πληρωμης φυσικα..Οντως ειναι παιχνιδαρα με φοβερα γραφικα..
Υ.Γ. Στεφανε τελικα το κατεβασα να το δοκιμασω το real racing και τελικα θα το κρατησω..Οντως πολυ ωραια γραφικα..Σε συγκριση με το most wanted, το οποιο εχει εξισου φοβερα γραφικα, απλα το real, οπως το λεει και το ονομα,ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο..
Δημοσίευση 13/03/2013 - 14:06
εισαι ωραιος!θα το κανω .
Παιδια δοκιμαστε και το samurai 2 vengeance..Εχει πολυ σφαγη με γραφικαρες στυλ κομικς..
Δημοσίευση 13/03/2013 - 14:43
Θυμαμαι οταν ειχα το S3, το virtua tennis το ειχε δωρεαν στο samsung apps..Τωρα με το note δεν το βρισκω καν εκει παρα μονο στο playstore επι πληρωμης φυσικα..Οντως ειναι παιχνιδαρα με φοβερα γραφικα
Ναι, το κανανε επι πληρωμη τωρα... εγω το κατεβασα cracked με πολυ παιδεμα, το link ηταν ανενεργο, θελει να κατεβασεις και τα media files (καμια 500mb νομιζω), αλλα επειδη ειμαι λατρης του τεννις και η sega φημιζεται για τα sports games της, επρεπε οπωσδηποτε να το δοκιμασω....
Δημοσίευση 13/03/2013 - 15:38
Τι ήθελα και διάβαζα τα posts...virtua tennis downloading...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες