Προφανως ο alex δεν ειναι 5χρονο παιδακι και μπορει να τα βγαλει περα με το android λογισμικο... δεχτειτε οτι του αρεσει μια συσκευη πιο πολυ απο τις αντιστοιχες της apple, δεν ειναι εγκλημα.... θα συμφωνησω με το appstore, ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της apple εναντι του ανταγωνισμου... για την οθονη δεν θα συμφωνησω, ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, δεν χρειαζεται να φτιαξουν τιποτα απο θεμα ποιοτητας, και το κομματι με τις ιντσες ειναι υποκειμεμικο... για το itunes εγκρινω κ επαυξανω... ετη φωτος μακρια... απο την ευκολια που ζηταει ενας χρηστης χωρις να τον δεσμευουν συγχρονισμοι και καλωδια...αλεξ φιλε μου θα σου πω μονο οτι το ios ειναι κλασης ανωτερο και πιο ευκολο λογισμικο απο το android...ακομα και ενα παιδακι 5χρονων μπορει να τα βγαλει περα..οσο για itunes,appstore δεν το συζηταω..ετη φωτος μακρυα..το μονο θεμα που βρισκω ειναι στην μπαταρια.η οθονη θα φτιαχτει και αυτη καποια στιγμη λογω ανταγωνισμου.φιλικα :-)
Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 17/04/2013 - 16:05
Ad
Δημοσίευση 17/04/2013 - 16:44
Τελευταία επεξεργασία από: alexpsilos, 17/04/2013 - 16:51
Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:26
Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:44
Δημοσίευση 17/04/2013 - 18:00
Αυτο που ολα τα fandroid ισχυριζονται οτι δεν υπαρχει lag δεν το καταλαβαινω. Ωρες-ωρες πιστευω οτι κανενας του δεν εχει χρησιμοποιησει iOS. Η απλως ικανοποιουνται με κατι πολυ suboptimal σαν αισθηση... Στο μεταξυ, κανουν σαν το lag να ειναι δικια μας εφευρεση. H ιδια η Google ανγνωρισε (και προσπαθησε να αντιμετωπισει) το θεμα με το Project Butter.Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά.Μετά από 3Τζι και 4αρι πέρασα σε νεξους ς και τώρα σε ΝΟΤΕ 2.Πάντα σκέφτομαι το απίστευτο σκρολινγκ και το χωρίς ίχνος λαγκ ιος και τα απίστευτα αληθοφανή χρώματα της ρετινα.Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να μπορώ να αλλάζω τα φώτα στη συσκευή μου.Την πλήρωσα και πρέπει να μπορώ να την κάνω ότι θέλω.Ακόμα και με 4 πυρήνες και 2 γιγα ραμ υπάρχει λαγκ και αυτό είναι ανεπίτρεπτο για ένα λειτουργικό.Από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να βγάζω τα μάτια μου σε οθόνη 3.5 ιντσών.Μάλλον μεγάλωσα και άρχισα να μην βλέπω καλά.Όλα έχουν θετικά και αρνητικά.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 18:51
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:05
Να σου τραβηξω ενα βιντεακι να δεις για να πειστεις?? Μαλλον εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη android συσκευη ή δεν ξερεις να την ρυθμισεις... δεν σε παρεξηγω βεβαια, υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην iphonehellas... για ψαξου μεσα στο myphone και ανεφερε το θεμα lag κι οτι ειναι φυσιολογικο κατα την αποψη σου, να δεις γελια που θα πεσουν.... δηλαδη θα πρεπει να απολογηθουμε κιολλας που δεν εχει lag η συσκευη μας... αν ειναι δυνατον...Αυτο που ολα τα fandroid ισχυριζονται οτι δεν υπαρχει lag δεν το καταλαβαινω. Ωρες-ωρες πιστευω οτι κανενας του δεν εχει χρησιμοποιησει iOS. Η απλως ικανοποιουνται με κατι πολυ suboptimal σαν αισθηση... Στο μεταξυ, κανουν σαν το lag να ειναι δικια μας εφευρεση. H ιδια η Google ανγνωρισε (και προσπαθησε να αντιμετωπισει) το θεμα με το Project Butter.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:15
Αυτο που ολα τα fandroid ισχυριζονται οτι δεν υπαρχει lag δεν το καταλαβαινω. Ωρες-ωρες πιστευω οτι κανενας του δεν εχει χρησιμοποιησει iOS. Η απλως ικανοποιουνται με κατι πολυ suboptimal σαν αισθηση... Στο μεταξυ, κανουν σαν το lag να ειναι δικια μας εφευρεση. H ιδια η Google ανγνωρισε (και προσπαθησε να αντιμετωπισει) το θεμα με το Project Butter.
Φίλε μου, πως να έχει λαγκ το ios αφού είναι μόνο ένα app grid και τίποτα παραπάνω! (από το 2008 χρήστης iphone, δεν πρόκειται να ξανά πάρω εκτός και αν ανανεώσουν το αρχαίο πλέον λειτουργικό να το κάνουν open source(που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει) και επιτέλους βάλουν μια σωστή οθόνη(σε μέγεθος).
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:18

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:19
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:22
Αν προσεχεις τι βαζεις μεσα κ πως το συντηρεις το κινητο σου, ουτε στο android εχεις lag, σε high end συσκευες βεβαια, δεν μιλαω για συσκευες με low specs... υπαρχουν ατομα που περνανε ενα firmware πανω απο το αλλο χωρις να κανουν full wipe επειδη βαριουνται να ξαναστηνουν το κινητο, ή στο restore επαναφερουν κ τα δεδομενα συστηματος, και ειναι φυσιολογικο να εχουν θεματα μετα... και επειδη εχουν αναφερει προβληματα, το καναμε σαλαμι τωρα οτι συσκευες σαν το s3 και το note2 εχουν lag.. αν ξερεις τι κανεις, επειδη λειτουργεις ενα open source λογισμικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται, δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβληματα σε τετοιες συσκευες...Φίλε μου, πως να έχει λαγκ το ios αφού είναι μόνο ένα app grid και τίποτα παραπάνω! (από το 2008 χρήστης iphone, δεν πρόκειται να ξανά πάρω εκτός και αν ανανεώσουν το αρχαίο πλέον λειτουργικό να το κάνουν open source(που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει) και επιτέλους βάλουν μια σωστή οθόνη(σε μέγεθος).
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:23
Μπες στο deviantart.com πηγαινε στο search και ψαξε για icon packs, θεματα για android και τετοια... εχει πολυ καλο πραγμαΚαι άλλο ένα!
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:29
Να σου τραβηξω ενα βιντεακι να δεις για να πειστεις?? Μαλλον εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη android συσκευη ή δεν ξερεις να την ρυθμισεις... δεν σε παρεξηγω βεβαια, υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην iphonehellas... για ψαξου μεσα στο myphone και ανεφερε το θεμα lag κι οτι ειναι φυσιολογικο κατα την αποψη σου, να δεις γελια που θα πεσουν.... δηλαδη θα πρεπει να απολογηθουμε κιολλας που δεν εχει lag η συσκευη μας... αν ειναι δυνατον...
Στο ξαναλεω: Το project butter δειν ειναι δικο μου project. Ειναι της Google. Kαι δεν με επεισαν τα αποτελεσματα του. Κατα την γνωμη μου καλυτερα αποτελεσματα εχει η Samsung προσπαθωντας να θαψει το προβλημα κατω απο πυριτιο.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:57
Βασικα για το galaxy nexus ασχοληθηκανε με το project butter στην jelly bean... λογω παραπονων καποιων χρηστων οτι στην icecream δεν ετρεχε smooth... το εχουμε αναλυσει το θεμα, σε τετοιες συσκευες δεν τρεχει καλα το android, το ξερω... εγω ανεφερα high end συσκευες που δεν αντιμετωπιζουν τετοια προβληματαΣτο ξαναλεω: Το project butter δειν ειναι δικο μου project. Ειναι της Google. Kαι δεν με επεισαν τα αποτελεσματα του. Κατα την γνωμη μου καλυτερα αποτελεσματα εχει η Samsung προσπαθωντας να θαψει το προβλημα κατω απο πυριτιο.
Δημοσίευση 17/04/2013 - 20:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες