Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4111   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/04/2013 - 22:52

κοιτα να δεις φιλε μου εγω μια κουβεντα θα σου πω μονο.το ios λογισμικο ειναι απιστευτο γρηγορο σε κινητα απο οτι το android σε κινητα!προσφατα πηγα και ειδα και το καινουργιο xperia z και πραγματικα σου λεω μου επεσε το κεφαλι!τοσος ντορος για το συγκεκριμενο το οποιο οταν το επιασα στα χερια μου και αρχισα να το πειραζω και να παιζω μαζι του ηταν χαρακτηριστικα πιο αργο και απο το iphone4 οχι το 5 που ειναι σφεντονα!ειδικα στο scrolling καλυτερα να μην αναφερθω...ετη φωτος πισω.το ιδιο και το galaxy 3s που εχει η κουνιαδα μου....αληθεια ειναι οτι τα κινητα της apple καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν λιγο ως προς την οθονη καποια στιγμη στις ιντσες..αλλα οσο βλεπουν οτι πουλανε για πιο λογο να παιζουν?
υ.γ περιμενω τωρα να δω και το νεο galaxy 4 γιατι πολλα ακουγονται!
φιλικα :)
(μονο μια κουβεντα δεν ηταν ολο αυτο..!)

γιαυτο εφυγα με καλυψες στο τελευταιο, οσο βλεπουν οτι πουλανε τοσο δεν βγαζουν καινουρια πραγματα.. εμενα το ios χωρις jb δε με καλυπτε παντως με jb με καλυπτε εως 1 σημειο το s3 προς το παρων με υπερκαλυπτει το s4 μαλλον θα το παρω αμα εχουμε δουλειες μεχρι τοτε :) :) :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4112   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/04/2013 - 06:12

κοιτα να δεις φιλε μου εγω μια κουβεντα θα σου πω μονο.το ios λογισμικο ειναι απιστευτο γρηγορο σε κινητα απο οτι το android σε κινητα!προσφατα πηγα και ειδα και το καινουργιο xperia z και πραγματικα σου λεω μου επεσε το κεφαλι!τοσος ντορος για το συγκεκριμενο το οποιο οταν το επιασα στα χερια μου και αρχισα να το πειραζω και να παιζω μαζι του ηταν χαρακτηριστικα πιο αργο και απο το iphone4 οχι το 5 που ειναι σφεντονα!ειδικα στο scrolling καλυτερα να μην αναφερθω...ετη φωτος πισω.το ιδιο και το galaxy 3s που εχει η κουνιαδα μου....αληθεια ειναι οτι τα κινητα της apple καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν λιγο ως προς την οθονη καποια στιγμη στις ιντσες..αλλα οσο βλεπουν οτι πουλανε για πιο λογο να παιζουν?
υ.γ περιμενω τωρα να δω και το νεο galaxy 4 γιατι πολλα ακουγονται!
φιλικα :)
(μονο μια κουβεντα δεν ηταν ολο αυτο..!)

Αυτο που λες για την ταχυτητα δεν ειναι απολυτο... το καλο στο ios ειναι οτι ολες οι εφαρμογες ειναι optimized για το λογισμικο, με αποτελεσμα να τις τρεχει smooth.. αυτο ειναι το καλο και μερικοι πινουν νερο στο ονομα του, πανω απ'ολα η σταθεροτητα... εγω εχω δοκιμασει το s3 μου με 5αρι ενος φιλου, σε καποια πραγματα ηταν πιο γρηγορο το 5αρι, σε καποια αλλα το s3.. απλα το android ως open source λογισμικο θελει και λιγη προσοχη για να πηγαινει καλα το κινητο... clean cache, προσοχη με τις εφαρμογες γιατι το playstore εχει πολυ σκουπιδι μεσα κλπ.. ειναι σαν να μου λες οτι τρεχεις windows στον υπολογιστη σου χωρις να τα εχεις formαρει για κανεναν χρονο, χωρις να εχεις κανει ενα registry cleaner ουτε μια φορα, κ τρεχουν το ιδιο καλα οπως οταν τα πρωτοεβαλες... δεν παιζει αυτο... προφανως η κουνιαδα σου το εχει φορτωσει το s3 και θελει ενα καθαρισμα.... οσων αφορα το xperia z, τι πειραγμα δηλαδη του εκανες μεσα σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας κ σου φανηκε αργο?? Τι προλαβες να κανεις??
Τελος, εγω ξενερωσα που σε ολες τις καινουριες συσκευες android πηγανε σε snapdragon 600 και θα περιμενω το note3 μαλλον, που θα εχει δοκιμαστει μεχρι τοτε ο octa5, να δω τι θα βγαλουν.... δεν τρελλαθηκα κιολλας με το s4, πολυ μπερδεμα....

#4113   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/04/2013 - 12:29

Καλησπέρα και πάλι! εδώ και 1 εβδομάδα με το GS3 και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος...με τη μπαταρία έχω μείνει άφωνος!
1) αρχικά αξίζει να περάσεις κάποια custom rom σε GS3? είμαι με την 4.1.2 EUR και είμαι ικανοποιημένος (σε συνδιασμό με nova launcher).. πρόκειται να μου προσφέρει κάτι παραπάνω;;

2) είναι εφικτό να φτιάξω κάποιο profile , ώστε όταν ανοίγω το wifi να κλείνει το 3g και όταν το κλείνω να ανοίγει;;; εννοώ να απενεργοποιείται ο διακόπτης ώστε να μην καίει μπαταρία...

3) Αν περάσω το setCPU πως λέγεται , με ποιο τρόπο το ρυθμίσω ώστε να σώζει μπαταρία; αξίζει γενικά ή να μην μπώ στον κόπο

4) γενικά τι πρέπει να προσέχω , και ποιος ο τρόπος να δώσω ένα γενικό boost στο κινητό; (όχι ότι μου χρειάζεται , μιας και πάει σφάιρα , απλά κουβέντα να γίνεται να έχω να ασχολούμαι)
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4114   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2013 - 13:36

Καλησπέρα και πάλι! εδώ και 1 εβδομάδα με το GS3 και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος...με τη μπαταρία έχω μείνει άφωνος!
1) αρχικά αξίζει να περάσεις κάποια custom rom σε GS3? είμαι με την 4.1.2 EUR και είμαι ικανοποιημένος (σε συνδιασμό με nova launcher).. πρόκειται να μου προσφέρει κάτι παραπάνω;;

2) είναι εφικτό να φτιάξω κάποιο profile , ώστε όταν ανοίγω το wifi να κλείνει το 3g και όταν το κλείνω να ανοίγει;;; εννοώ να απενεργοποιείται ο διακόπτης ώστε να μην καίει μπαταρία...

3) Αν περάσω το setCPU πως λέγεται , με ποιο τρόπο το ρυθμίσω ώστε να σώζει μπαταρία; αξίζει γενικά ή να μην μπώ στον κόπο

4) γενικά τι πρέπει να προσέχω , και ποιος ο τρόπος να δώσω ένα γενικό boost στο κινητό; (όχι ότι μου χρειάζεται , μιας και πάει σφάιρα , απλά κουβέντα να γίνεται να έχω να ασχολούμαι)

1. Αναλογως τι θελεις... αν σε βολευει μανισιο, δεν αξιζει.. αν θελεις να αυξησεις επιδοσεις, αξιζει γιατι οι custom roms σε συνδυασμο με εναν kernel εχουν βελτιωσεις...
2.αυτο γινεται αυτοματα οταν εχεις τα δεδομενα ενεργοποιημενα... παρ'ολα αυτα, καπου στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη να ορισεις εσυ τους διακοπτες...
3. Πρεπει να εχει ετοιμο profile για battery saving...
4. Boost και χαμηλη καταναλωση μπαταριας δεν πανε μαζι.... οσων αφορα το τι να προσεχεις, εχουν ειπωθει λιγο πιο πανω στα posts

#4115   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 12:52

Εδώ είμαι και πάλι! λοιπόν το πρόβλημα που έχω είναι παράλληλα απλό και σύνθετο... προσπαθώ απο εχθές να συνδεθώ στο mac μέσω του iSyncr , αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Το ίδιο γίνεται και με το Android file transfer που λέει "Could not connect to device" . Δεν έχω περασμένη την stock Rom (4.1.2 Cosmote) , αλλά την 4.1.2 ΧΧΕLLA EUR.. παίζει να φταίει αυτο;; τι προτείνετε να κάνω;; σκεφτόμουν να πάρω ένα backup με titanium backup και να ξαναπεράσω ROM (αφου τα διαγράψω όλα) και να την ξαναπεράσω. Το θέμα είνα όμως ότι δεν μπορώ να πάρω το backup απο το κιν μιας και δεν συνδέεται όπως είπα...λίγο mindf*ck ακούγεται η κατάσταση :/

#4116   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 13:27

Απίστευτο κ όμως αληθινό...το όλο πρόβλημα προερχόταν από το KIES... το διέγραψα και όλα έστρωσαν...τώρα πως περνάω την καινουρια ROM ώστε να είναι καθαρό το κιν;;; και μετά να κάνω restore from backup μέσω titanium

#4117   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 08/04/2013 - 17:41

739 ευρώ το s4 στην Ελλάδα http://www.plaisio.g...msung Galaxy S4

#4118   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/04/2013 - 17:49

739 ευρώ το s4 στην Ελλάδα http://www.plaisio.g...msung Galaxy S4

Ακομη και στη τιμη αντιγραφη του iphone?? Xaxaxa

Παντως κατα το σεπτεμβρη που θαχει 400-450 θαναι οτι πρεπει για αγορα!

You'll Never Walk Alone

#4119   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/04/2013 - 17:55

Ακομη και στη τιμη αντιγραφη του iphone?? Xaxaxa

Παντως κατα το σεπτεμβρη που θαχει 400-450 θαναι οτι πρεπει για αγορα!

στα σκρουτζομαγαζα μπορει να εχει τοσο...στα ελληνικα καταστηματα δεν παιζει να πεσει κατω απο τα 650

#4120   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 17:58

στα σκρουτζομαγαζα μπορει να εχει τοσο...στα ελληνικα καταστηματα δεν παιζει να πεσει κατω απο τα 650

Σε 1 χρονο θα το παιρνεις για εκατό πακετο τσιγάρα
Η μεγαπωλητικη αξια επισησ μειωνεται παρα πολυ

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 08/04/2013 - 17:59

#4121   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/04/2013 - 19:20

Σε 1 χρονο θα το παιρνεις για εκατό πακετο τσιγάρα
Η μεγαπωλητικη αξια επισησ μειωνεται παρα πολυ

σωστοοοοοος!

#4122   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 08/04/2013 - 19:47

Να δουμε ποτε θα γινει διαθεσιμο εδω Ελλαδα!

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 08/04/2013 - 19:51

#4123   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 21:19

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να το παρεις απο εδω... στο expansys ηδη κοστιζει 50 ευρω φθηνοτερα... και σε ενα διμηνο θα εχει πεσει κατω... να πανε να κουρευτουν εδω περα, να καθονται να τα βλεπουν στα ραφια....

#4124   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 21:48

Να δουμε αν με το iphone 5s ξεκινησει νεα αυξηση..

#4125   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 22:00

Να δουμε αν με το iphone 5s ξεκινησει νεα αυξηση..

Οχι ρε, οι ανθρωποι ειναι τιμιοι.. 739 ευρα... τιμη ευκαιριας... στις περσινες τιμες, τι αλλο να ζητησει κανεις?? :lol::lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες