Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4096   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 06/04/2013 - 14:02

Μανισιο το τηλεφωνο ειναι απαραδεκτο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4097   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/04/2013 - 14:32

Απο ποια αποψη?? Γιατι απο θεμα οθονης κ γραφικων αν δεν σου καθονται καλα, ειτε μανισιο ειτε rootαρισμενο, την ιδια αισθηση θα παιρνεις....

#4098   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 06/04/2013 - 14:36

Απο οτι βλεπω εχεις το 4s..Δηλαδη τι παραπανω εχει ενα μανισιο 4s?Αυτο το λεω γιατι ειπες απαραδεκτο μανισιο το S3..

#4099   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/04/2013 - 14:49

Ο καθενας εχει την αποψη του και τις δικες του απαιτησεις απο μια συσκευη ή ενα λογισμικο, δεν χρειαζεται να το γυρισουμε παλι σε apple vs samsung ή ios vs android... η προσωπικη του αποψη ειναι αυτη, προφανως η δικη σου κ η δικη μου διαφερουν κατα πολυ απο του φιλου... οκ, never mind :P

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 06/04/2013 - 14:51

#4100   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 06/04/2013 - 15:25

Το 5αρι εχω. Συμφωνω προσωπικη μου αποψη ειναι.

#4101   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 06/04/2013 - 20:54

Eπειδη ειμαι πολυ low user το μονο που μου εχει κακοφανει αν και μικρο και προσπερασιμο για μερικους ειναι οτι δεν μπορω να στειλω μεγαλο μυνημα κειμενου με το σ3!

#4102   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 21:17

Eπειδη ειμαι πολυ low user το μονο που μου εχει κακοφανει αν και μικρο και προσπερασιμο για μερικους ειναι οτι δεν μπορω να στειλω μεγαλο μυνημα κειμενου με το σ3!

μηνυματα-ρυθμισεις -εισαγωγη λειτουργιας-επιλεγεις αλφαβητο GSM κ εισαι οκ

#4103   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 21:22

Σοβαρα μιλας τοσο απλο ? και εγω νομιζα οτι θελει root και τετοια! ευχαριστω ! αναμενω πλεον το σ4 !!! αν και να σου πω την αληθεια τρελαθηκα με to htc one αλλα ξενερωνω με ta update τους αργουνε πολυ!

#4104   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 21:27

Σοβαρα μιλας τοσο απλο ? και εγω νομιζα οτι θελει root και τετοια! ευχαριστω ! αναμενω πλεον το σ4 !!! αν και να σου πω την αληθεια τρελαθηκα με to htc one αλλα ξενερωνω με ta update τους αργουνε πολυ!

τοσο απλο :D :D οταν θα το μαθεις θα δεις οτι το τηλεφωνο ειναι απιστευτο. εγω ουτε ροοτ ουτε τιποτα κ απλα πεταει απλα ελευθεριαααααααα.. μου ειχε λειψει.

#4105   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 21:29

ΟΚ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ.....THE DREAM MACHINE!!!!!!

#4106   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 21:32

ΟΚ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ.....THE DREAM MACHINE!!!!!!κ ομαδα ιδια.. διαρκειας στην 20.... ;) ;) ;)

#4107   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/04/2013 - 22:03

μεταβαση απο ios σε android??
Mε Την Καμια!!ακομα και ο απο κατω μου που με ειχε κουρασει τοοοοσο πολυ με τα android και τα android με το που επαθε ζημια στο γαλαξια του και χρειαστηκε επιγον ενα κινητο του εδωσα ενα 3gs που ειχα για πουλημα μεχρι να φτιαξει την συσκευη του.....αποτελεσμα??αυτη την στιγμη κραταει ενα iphone5 και προσφατα πηρε και ενα macbook pro και δεν ξεκολαει..!αυτα.

#4108   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 06/04/2013 - 22:27

μεταβαση απο ios σε android??
Mε Την Καμια!!ακομα και ο απο κατω μου που με ειχε κουρασει τοοοοσο πολυ με τα android και τα android με το που επαθε ζημια στο γαλαξια του και χρειαστηκε επιγον ενα κινητο του εδωσα ενα 3gs που ειχα για πουλημα μεχρι να φτιαξει την συσκευη του.....αποτελεσμα??αυτη την στιγμη κραταει ενα iphone5 και προσφατα πηρε και ενα macbook pro και δεν ξεκολαει..!αυτα.

κ εγω χρηστης imac ειμαι πρωην χρηστης iphone τουλαχιστον μια πενταετια κ εδω κ 7 μηνες κατοχος ενος galaxy s3.. δεν γνωριζω πως ηταν το android πριν απο 1 χρονο απλα τωρα δεν το αλλαζω με τιποτα καλη η apple αλλα απο τη μερα που εφυγε ο steve τιποτα δεν εμεινε το ιδιο μονο το iphone αλλαζε ενα νουμερο στο τελος αναβαθμιση της πλακας κ τιμη οσο δεν παει.. κ jailbreak καθε φορα ολο κ ποιο πολυ εκαναν να το βρουν.. προσωπικα με κουρασε.. τωρα που καμια φορα παιρνω της κοπελας μου γιατι δεν το πολυξερει το iphone.. το βλεπω κ ειλικρινα αισθηση δε μου κανει.. οθονη θες?? camera?? χρωματα?? widget? προγραματα?? ολα για εμενα ποιο ευκολα κ ελευθερα.. προσωπικη μου αποψη παντα τον καθενα οτι τον καλυπτει..

#4109   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/04/2013 - 22:34

τωρα που καμια φορα παιρνω της κοπελας μου γιατι δεν το πολυξερει το iphone.. το βλεπω κ ειλικρινα αισθηση δε μου κανει.. οθονη θες?? camera?? χρωματα?? widget? προγραματα?? ολα για εμενα ποιο ευκολα κ ελευθερα.. προσωπικη μου αποψη παντα τον καθενα οτι τον καλυπτει..

Λογικα κανα hiPhone θαχει η κοπελα σου, για ψαξτο... :D :D

You'll Never Walk Alone

#4110   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/04/2013 - 22:37

κοιτα να δεις φιλε μου εγω μια κουβεντα θα σου πω μονο.το ios λογισμικο ειναι απιστευτο γρηγορο σε κινητα απο οτι το android σε κινητα!προσφατα πηγα και ειδα και το καινουργιο xperia z και πραγματικα σου λεω μου επεσε το κεφαλι!τοσος ντορος για το συγκεκριμενο το οποιο οταν το επιασα στα χερια μου και αρχισα να το πειραζω και να παιζω μαζι του ηταν χαρακτηριστικα πιο αργο και απο το iphone4 οχι το 5 που ειναι σφεντονα!ειδικα στο scrolling καλυτερα να μην αναφερθω...ετη φωτος πισω.το ιδιο και το galaxy 3s που εχει η κουνιαδα μου....αληθεια ειναι οτι τα κινητα της apple καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουν λιγο ως προς την οθονη καποια στιγμη στις ιντσες..αλλα οσο βλεπουν οτι πουλανε για πιο λογο να παιζουν?
υ.γ περιμενω τωρα να δω και το νεο galaxy 4 γιατι πολλα ακουγονται!
φιλικα :)
(μονο μια κουβεντα δεν ηταν ολο αυτο..!)

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 06/04/2013 - 22:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13