Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4141   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/04/2013 - 16:05

αλεξ φιλε μου θα σου πω μονο οτι το ios ειναι κλασης ανωτερο και πιο ευκολο λογισμικο απο το android...ακομα και ενα παιδακι 5χρονων μπορει να τα βγαλει περα..οσο για itunes,appstore δεν το συζηταω..ετη φωτος μακρυα..το μονο θεμα που βρισκω ειναι στην μπαταρια.η οθονη θα φτιαχτει και αυτη καποια στιγμη λογω ανταγωνισμου.φιλικα :-)

Προφανως ο alex δεν ειναι 5χρονο παιδακι και μπορει να τα βγαλει περα με το android λογισμικο... δεχτειτε οτι του αρεσει μια συσκευη πιο πολυ απο τις αντιστοιχες της apple, δεν ειναι εγκλημα.... θα συμφωνησω με το appstore, ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της apple εναντι του ανταγωνισμου... για την οθονη δεν θα συμφωνησω, ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν, δεν χρειαζεται να φτιαξουν τιποτα απο θεμα ποιοτητας, και το κομματι με τις ιντσες ειναι υποκειμεμικο... για το itunes εγκρινω κ επαυξανω... ετη φωτος μακρια... απο την ευκολια που ζηταει ενας χρηστης χωρις να τον δεσμευουν συγχρονισμοι και καλωδια... :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4142   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 16:44

Φυσικά τα πάντα φιλικά,συζήτηση κάνουμε! Είναι το τι βολεύει τον καθένα και τι του αρέσει περισσότερο. Απλά ο καθένας γράφει τήν γνώμη του.Για τήν οθόνη μιλάω για το μέγεθος και όχι για τήν ποιότητα της.Οταν λέω οθονάρα εννοώ το πόσο με βολεύουν οι περισσότερες ίντσες.Βέβαια αυτό δεν πάει να πεί πώς δεν είναι και αυτή ποιοτική.Για μένα είναι παραπάνω απο καλή.Τώρα για το οτι είναι πιο εύκολο το ios φυσικά και είναι.Αλλά όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω δεν είμαι 5 χρονών και ήθελα κάτι περισσότερο απο το απλό(χωρίς να εννοώ πώς τα iphone είναι για 5χρονα). Μην τρελαθούμε!!!Μέχρι τώρα είχα iphone και εγώ.Βαρέθηκα όμως το τόσο κλειστό λειτουργικό. Για παράδειγμα ήθελα να μπορώ να κατέβάσω με torrent π.χ. τήν αγαπημένη μου σειρά και να τήν δώ κατευθείαν απο το κινητό σε ότι τύπου video υπάρχει. Το οτι δέν έχω το iTunes ειλικρινά το χαίρομαι.Επιτέλους δέν χρειάζεται να βασίζομαι σε ένα πρόγραμμα για να δουλεύω τη συσκευή μου! Συνδέω το κινητό με το pc και πετάω μέσα ότι θέλω απο μουσική κτλ. χωρίς να έχω να κάνω με τους περιορισμούς που υπήρχαν πρίν (μετατροπές ringtones,λίστες μουσικής κτλ κτλ). Οσο για το κλάσεις ανώτερο λογισμικό θά έλεγα το αντίθετο. Το ios για μένα είναι πολύ πιο σταθερό φυσικά (όχι οτί μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα το android προς το παρόν) αλλά στο τί μπορείς να κάνεις,τα android είναι πολύ μπροστά. Κάτι άλλο που μου αρέσει πιό πολύ επείσης είναι οτι μπορώ να έχω παραπάνω απο μία μπαταρία και να βάλω sd card για τα media που έχω. Σε γενικές γραμμές όπως είπα πιο πάνω είναι το τι αρέσει στόν καθένα.Το πόσο ελευθερία έχω πάντως πλέον με το κινητό μου δεν τήν αλλάζω με τίποτα...

Τελευταία επεξεργασία από: alexpsilos, 17/04/2013 - 16:51

#4143   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:26

Σεβαστη η αποψη σου αλεξ,οπως σεβαστη και του στεφανου πιο πανω!να ειστε καλα!

#4144   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 17/04/2013 - 17:44

Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά.Μετά από 3Τζι και 4αρι πέρασα σε νεξους ς και τώρα σε ΝΟΤΕ 2.Πάντα σκέφτομαι το απίστευτο σκρολινγκ και το χωρίς ίχνος λαγκ ιος και τα απίστευτα αληθοφανή χρώματα της ρετινα.Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να μπορώ να αλλάζω τα φώτα στη συσκευή μου.Την πλήρωσα και πρέπει να μπορώ να την κάνω ότι θέλω.Ακόμα και με 4 πυρήνες και 2 γιγα ραμ υπάρχει λαγκ και αυτό είναι ανεπίτρεπτο για ένα λειτουργικό.Από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να βγάζω τα μάτια μου σε οθόνη 3.5 ιντσών.Μάλλον μεγάλωσα και άρχισα να μην βλέπω καλά.Όλα έχουν θετικά και αρνητικά.

#4145   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/04/2013 - 18:00

Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά.Μετά από 3Τζι και 4αρι πέρασα σε νεξους ς και τώρα σε ΝΟΤΕ 2.Πάντα σκέφτομαι το απίστευτο σκρολινγκ και το χωρίς ίχνος λαγκ ιος και τα απίστευτα αληθοφανή χρώματα της ρετινα.Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να μπορώ να αλλάζω τα φώτα στη συσκευή μου.Την πλήρωσα και πρέπει να μπορώ να την κάνω ότι θέλω.Ακόμα και με 4 πυρήνες και 2 γιγα ραμ υπάρχει λαγκ και αυτό είναι ανεπίτρεπτο για ένα λειτουργικό.Από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να βγάζω τα μάτια μου σε οθόνη 3.5 ιντσών.Μάλλον μεγάλωσα και άρχισα να μην βλέπω καλά.Όλα έχουν θετικά και αρνητικά.

Αυτο που ολα τα fandroid ισχυριζονται οτι δεν υπαρχει lag δεν το καταλαβαινω. Ωρες-ωρες πιστευω οτι κανενας του δεν εχει χρησιμοποιησει iOS. Η απλως ικανοποιουνται με κατι πολυ suboptimal σαν αισθηση... Στο μεταξυ, κανουν σαν το lag να ειναι δικια μας εφευρεση. H ιδια η Google ανγνωρισε (και προσπαθησε να αντιμετωπισει) το θεμα με το Project Butter.

#4146   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 17/04/2013 - 18:51

Και εγώ στην παρούσα φάση προτιμώ το ανδροιντ γιατί μου δίνει περισσότερα από το ιος.Αν μπορούσα να βάλω ιος στο ΝΟΤΕ πιστεύω ότι θα έριχνα ένα φλασαρισμα για να δω πως πάει το ιος με 4 πυρήνες και 2 γιγα ραμ

#4147   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:05

Αυτο που ολα τα fandroid ισχυριζονται οτι δεν υπαρχει lag δεν το καταλαβαινω. Ωρες-ωρες πιστευω οτι κανενας του δεν εχει χρησιμοποιησει iOS. Η απλως ικανοποιουνται με κατι πολυ suboptimal σαν αισθηση... Στο μεταξυ, κανουν σαν το lag να ειναι δικια μας εφευρεση. H ιδια η Google ανγνωρισε (και προσπαθησε να αντιμετωπισει) το θεμα με το Project Butter.

Να σου τραβηξω ενα βιντεακι να δεις για να πειστεις?? Μαλλον εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη android συσκευη ή δεν ξερεις να την ρυθμισεις... δεν σε παρεξηγω βεβαια, υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην iphonehellas... για ψαξου μεσα στο myphone και ανεφερε το θεμα lag κι οτι ειναι φυσιολογικο κατα την αποψη σου, να δεις γελια που θα πεσουν.... δηλαδη θα πρεπει να απολογηθουμε κιολλας που δεν εχει lag η συσκευη μας... αν ειναι δυνατον...

#4148   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:15

Φίλε μου, πως να έχει λαγκ το ios αφού είναι μόνο ένα app grid και τίποτα παραπάνω! (από το 2008 χρήστης iphone, δεν πρόκειται να ξανά πάρω εκτός και αν ανανεώσουν το αρχαίο πλέον λειτουργικό να το κάνουν open source(που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει) και επιτέλους βάλουν μια σωστή οθόνη(σε μέγεθος).

#4149   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:18

Πώς σας φαίνεται? Όρεξη να έχεις και να παίζεις με UCCW!.
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

#4150   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:19

Και άλλο ένα!
Αναρτημένη εικόνα

#4151   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:22

Φίλε μου, πως να έχει λαγκ το ios αφού είναι μόνο ένα app grid και τίποτα παραπάνω! (από το 2008 χρήστης iphone, δεν πρόκειται να ξανά πάρω εκτός και αν ανανεώσουν το αρχαίο πλέον λειτουργικό να το κάνουν open source(που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει) και επιτέλους βάλουν μια σωστή οθόνη(σε μέγεθος).

Αν προσεχεις τι βαζεις μεσα κ πως το συντηρεις το κινητο σου, ουτε στο android εχεις lag, σε high end συσκευες βεβαια, δεν μιλαω για συσκευες με low specs... υπαρχουν ατομα που περνανε ενα firmware πανω απο το αλλο χωρις να κανουν full wipe επειδη βαριουνται να ξαναστηνουν το κινητο, ή στο restore επαναφερουν κ τα δεδομενα συστηματος, και ειναι φυσιολογικο να εχουν θεματα μετα... και επειδη εχουν αναφερει προβληματα, το καναμε σαλαμι τωρα οτι συσκευες σαν το s3 και το note2 εχουν lag.. αν ξερεις τι κανεις, επειδη λειτουργεις ενα open source λογισμικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται, δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβληματα σε τετοιες συσκευες...

#4152   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:23

Και άλλο ένα!
Αναρτημένη εικόνα

Μπες στο deviantart.com πηγαινε στο search και ψαξε για icon packs, θεματα για android και τετοια... εχει πολυ καλο πραγμα

#4153   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:29

Να σου τραβηξω ενα βιντεακι να δεις για να πειστεις?? Μαλλον εσυ δεν εχεις χρησιμοποιησει σωστη android συσκευη ή δεν ξερεις να την ρυθμισεις... δεν σε παρεξηγω βεβαια, υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην iphonehellas... για ψαξου μεσα στο myphone και ανεφερε το θεμα lag κι οτι ειναι φυσιολογικο κατα την αποψη σου, να δεις γελια που θα πεσουν.... δηλαδη θα πρεπει να απολογηθουμε κιολλας που δεν εχει lag η συσκευη μας... αν ειναι δυνατον...

Στο ξαναλεω: Το project butter δειν ειναι δικο μου project. Ειναι της Google. Kαι δεν με επεισαν τα αποτελεσματα του. Κατα την γνωμη μου καλυτερα αποτελεσματα εχει η Samsung προσπαθωντας να θαψει το προβλημα κατω απο πυριτιο.

#4154   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 19:57

Στο ξαναλεω: Το project butter δειν ειναι δικο μου project. Ειναι της Google. Kαι δεν με επεισαν τα αποτελεσματα του. Κατα την γνωμη μου καλυτερα αποτελεσματα εχει η Samsung προσπαθωντας να θαψει το προβλημα κατω απο πυριτιο.

Βασικα για το galaxy nexus ασχοληθηκανε με το project butter στην jelly bean... λογω παραπονων καποιων χρηστων οτι στην icecream δεν ετρεχε smooth... το εχουμε αναλυσει το θεμα, σε τετοιες συσκευες δεν τρεχει καλα το android, το ξερω... εγω ανεφερα high end συσκευες που δεν αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα

#4155   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 17/04/2013 - 20:31

Guys? Αυτος που γουσταρει αυτο που εχει δεν χρειαζεται να ασχολειται με τετοια topics. Αν αυτο που κρατας στα χερια σου το βλεπεις και λες μεσα σου psssss γ@μ@ει η συσκευη εισαι κομπλε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες