Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4156   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 20:51

Εμείς πάντως που στο γραφείο (mobile gaming dev.) έχουμε απ' όλες τις συσκευές και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ διάφορα (τις έχουμε "γυμνές" όπως ήταν απ' την "μαμά" τους, μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τα παιχνίδια μας), μια "χαρούλα" βλέπω άπειρα lags στα Android και ουδέν στα iOS. Αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα τελιικά iOS τηλέφωνο - δεν είχα τίποτα πριν, WinMo6.5 είχα.
Όσο και να κοπανιέστε οι Android users, δεν έχετε lags με Android, άπαξ και διαθέτετε ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ μηχανηματάρα, είτε δίχως να του 'χετε βάλει κάτι έξτρα είτε εάν του 'χετε "αλλάξει τα φώτα" στο system customizing με διάφορα apps ή tweaks.
ΑΥΤΗ είναι η πικρή αλήθεια, ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ reviews' sites/fora αυτό ακριβώς λένε, την πραγματικότητα: ότι το iOS εκεί που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ υστερεί και μάλιστα είναι πολύ μπροστά με διαφορά, είναι στο memory resource management. Και εκεί ακριβώς ΥΣΤΕΡΕΙ το Android.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4157   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/04/2013 - 21:58

Εμείς πάντως που στο γραφείο (mobile gaming dev.) έχουμε απ' όλες τις συσκευές και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ διάφορα (τις έχουμε "γυμνές" όπως ήταν απ' την "μαμά" τους, μόνο και μόνο για να τεστάρουμε τα παιχνίδια μας), μια "χαρούλα" βλέπω άπειρα lags στα Android και ουδέν στα iOS. Αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα τελιικά iOS τηλέφωνο - δεν είχα τίποτα πριν, WinMo6.5 είχα.
Όσο και να κοπανιέστε οι Android users, δεν έχετε lags με Android, άπαξ και διαθέτετε ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ μηχανηματάρα, είτε δίχως να του 'χετε βάλει κάτι έξτρα είτε εάν του 'χετε "αλλάξει τα φώτα" στο system customizing με διάφορα apps ή tweaks.
ΑΥΤΗ είναι η πικρή αλήθεια, ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ reviews' sites/fora αυτό ακριβώς λένε, την πραγματικότητα: ότι το iOS εκεί που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ υστερεί και μάλιστα είναι πολύ μπροστά με διαφορά, είναι στο memory resource management. Και εκεί ακριβώς ΥΣΤΕΡΕΙ το Android.

Δυστυχώς δεν μας πείθεις.
Χρησιμοποιούσα χρονια WM, απο το τελος του 2008 εχω iphone, ipad απο την πρώτη μέρα τον Απρίλιο του 2010, mac στο σπίτι.
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ Note2, iPad, Lumia 800 και πρόσφατα πήρα ενα 4s σαν δεύτερη συσκευή.
Έχω λοιπόν πραγματική επαφή. Δεν πιάνω απλά συσκευές στα χέρια μου. Τις χρησιμοποιώ, δουλευω μ αυτές και θεωρώ οτι δεν υπάρχει άσπρο-μαυρο.

Ξέρω είναι ο ενθουσιασμός του νέου iphone user. Όμως δεν οδηγεί πουθενά η αυτοεπιβεβαιωση.

#4158   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 18/04/2013 - 01:04

Δυστυχώς δεν μας πείθεις.
Χρησιμοποιούσα χρονια WM, απο το τελος του 2008 εχω iphone, ipad απο την πρώτη μέρα τον Απρίλιο του 2010, mac στο σπίτι.
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ Note2, iPad, Lumia 800 και πρόσφατα πήρα ενα 4s σαν δεύτερη συσκευή.
Έχω λοιπόν πραγματική επαφή. Δεν πιάνω απλά συσκευές στα χέρια μου. Τις χρησιμοποιώ, δουλευω μ αυτές και θεωρώ οτι δεν υπάρχει άσπρο-μαυρο.

Ξέρω είναι ο ενθουσιασμός του νέου iphone user. Όμως δεν οδηγεί πουθενά η αυτοεπιβεβαιωση.

καλο θα ηταν να διαβασεις λιγο τα ποστ "54"-"60" στο θεμα: Galaxy S3 ή iPhone 4s για να καταλαβεις
οτι αδικα του ποσταρες... η τρολλαρει ή ειναι ασχετος με αυτα που γραφει...

#4159   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/04/2013 - 11:51

Το μονο που ξερετε να λετε, ειναι για το memory resource management του ios... και η ημιμαθεια σας δεν σας επετρεψε ουτε να κατσετε να ψαξετε το γιατι... τα iphone δεν εχουν multitasking, περα απο καποια απαραιτητα apis που ανοιγει το συστημα, δεν ανοιγει καμια εφαρμογη απο μονη της αν δεν την ανοιξεις εσυ... κ οταν ανοιξεις αυτη που θελεις, οι αλλες επαφες κανουν pause στο background.... ετσι περιπου εχω κανει το s3 μου να λειτουργει με τις εφαρμογες, με την διαφορα οτι διακοπτονται μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, κ οχι αμεσως... εχω 250-400 free ram με facebook, internet, tapatalk και αλλες 5-6 εφαρμογες στο background... δοκιμασε το στο 5αρι κ ελα πες μου ποση free ram αφηνει με ολα αυτα ανοιχτα... πλεον ολες οι android high end συσκευες διαθετουν 2gb ram, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισεις προβλημα με την μνημη... αλλα μην αναμασατε τα ιδια συνεχεια, αν δεν μπορειτε να δεχτειτε οτι η apple εμεινε πισω στο παιχνιδι των smartphones, δεν χρειαζεται να επικαλειστε συνεχεια τα καλα του ios... μιλησες για την ελευθερια που σου προσφερει το iphone αν το κανεις jailbreak... δεν χρειαζεται να σου πω με το root τι μπορεις να κανεις σε μια android συσκευη, σου εδωσα ενα παραδειγμα λιγο πιο πανω...

#4160   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2013 - 12:05

Και για να μην νομιζεις οτι καθομαι και σου λεω ψεμματα:

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

#4161   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/04/2013 - 12:07

Και για να μην νομιζεις οτι καθομαι και σου λεω ψεμματα:

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Ψαχνεις διαμέρισμα ?? :P

#4162   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2013 - 12:22

Ψαχνεις διαμέρισμα ?? :P

Χαχααχαχαχαχαχχαχχαχαααα... δεν παιζεσαι ρε φιλε... καρφωθηκα ε??

#4163   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/04/2013 - 17:43

Εχεις φιλος το s3 και ειχε για καιρο μαυρο φοντο. Τωρα εσβησε κατι εικονιδια αλλα εχει μεινει η σκια των εικονιδιων, σα ναχουν ποτησει, οπως κατι lcd τηλεορασεις. Μου λεει οτι διαβασε και στο internet παρομοια περιστατικα. Τοσο μουφα ειναι οι οθονες του s3???

You'll Never Walk Alone

#4164   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 18/04/2013 - 20:40

Χαχααχαχαχαχαχχαχχαχαααα... δεν παιζεσαι ρε φιλε... καρφωθηκα ε??

Γειτονακια θα γινουμε..

#4165   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/04/2013 - 21:23

Γειτονακια θα γινουμε..

Αντε, αντε ... με κανα-δυο screenshot ακομα θα βγειτε και κουμπαροι :P

#4166   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/04/2013 - 01:08

Γειτονακια θα γινουμε..

Α ρε οθονη το s3, μεχρι κ η περιοχη φαινεται πεντακαθαρα.... χαχαχαχααχαααααααα... γειτονακια ειμαστε ηδη, απλα ψαχνω χαμηλοτερο ενοικιο γιατι αν σου πω ποσα δινω θα νομιζεις οτι ειμαι γιος κροισου

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 19/04/2013 - 01:12

#4167   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/04/2013 - 13:27

Α ρε οθονη το s3, μεχρι κ η περιοχη φαινεται πεντακαθαρα.... χαχαχαχααχαααααααα... γειτονακια ειμαστε ηδη, απλα ψαχνω χαμηλοτερο ενοικιο γιατι αν σου πω ποσα δινω θα νομιζεις οτι ειμαι γιος κροισου

Πω ρε φιλέ..τσαμπα είναι τα ενοικια εκεί πανω... Androidara δώσε πονοοοοοοοο....

#4168   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2013 - 14:34

Πω ρε φιλέ..τσαμπα είναι τα ενοικια εκεί πανω... Androidara δώσε πονοοοοοοοο....

Ναι, καμια σχεση με εσας εκει κατω στις τιμες, παλι καλα γιατι θα ειχαμε μπει φυλακη... ασε....

#4169   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 20/04/2013 - 15:16

παιδια μια ερωτηση το s4 θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα απο 25 του μηνα? 24 ειναι η παρουσιαση του....

#4170   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 20/04/2013 - 17:37

παιδια μια ερωτηση το s4 θα ειναι διαθεσιμο στην αγορα απο 25 του μηνα? 24 ειναι η παρουσιαση του....

Ποια παρουσίαση του; εχει γινει η παρουσίαση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18