Το note3 θα παιζει σε αλλο επιπεδο... σιγουρα θα αλλαξουν τα υλικα κατασκευης μετα απο τα αρνητικα σχολια που απεσπασε το s4 σε αυτον τον τομεα, και μαλλον αν παιξει παλι σε δυο εκδοσεις, το ευρωπαικο θα ερθει με snapdragon 800, καταλαβαινεις...Είναι η αλήθεια ότι έχω ψιλό κολλήσει με το XperiaZ και το HTC είναι πιο ακριβό, αλλά το θέμα είναι ότι θα το έχω μέχρι να βγει το Note3! Δλδ μερικούς μήνες ;-)

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 27/04/2013 - 16:50
Ad
Δημοσίευση 27/04/2013 - 17:30
Το note3 θα παιζει σε αλλο επιπεδο... σιγουρα θα αλλαξουν τα υλικα κατασκευης μετα απο τα αρνητικα σχολια που απεσπασε το s4 σε αυτον τον τομεα, και μαλλον αν παιξει παλι σε δυο εκδοσεις, το ευρωπαικο θα ερθει με snapdragon 800, καταλαβαινεις...
Κ το s3 αρνητικα σχολια ειχε αποσπασει, αλλα πλαστικουρα ηταν το s4. Μη κανεις ονειρα για υλικα τυπου iphone.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 27/04/2013 - 17:42
Από το 2007 πέρασαν όλα τα iPhone από τα χερια μου..Φέτος τον Απρίλιο πηγα σε android και θα παραμείνω για καιρό..Απλοτητα θέλετε;;Από το s3 κοτσαρω το ανταπτορακι USB και αντιγράφω απευθείας και εκατέρωθεν οτιδήποτε θελω ακόμη και από το σκληρό 2TB μου..Απλότητα..Μια λεξη παρεξηγημένη
![]()
Φιλαρακι μαλλον δεν εχεις δουλεψει η δεν εχεις ψαχτει τοσα χρονια στο iOS
για δοκιμασε το pwntunes και μετα ελα πες μου τι περνας πιο ευκολα!
Δημοσίευση 27/04/2013 - 18:03
Δημοσίευση 27/04/2013 - 18:58
Νομιζω οτι θα το τολμησουν στο note3... γιατι δεν λες υλικα τυπου xperiaz, ή htc one και λες τυπου iphone??Κ το s3 αρνητικα σχολια ειχε αποσπασει, αλλα πλαστικουρα ηταν το s4. Μη κανεις ονειρα για υλικα τυπου iphone.
Δημοσίευση 27/04/2013 - 19:01
Tελος παντων....ποτε θα ειναι στα ελληνικα ραφια?
Κανενας, μονο εγω φιλε.... χχααχχαχαχχααχχαα27 απριλιου, κατα πασα πιθανοτητα
Δημοσίευση 27/04/2013 - 19:55
Νομιζω οτι θα το τολμησουν στο note3... γιατι δεν λες υλικα τυπου xperiaz, ή htc one και λες τυπου iphone??
Ελα τωρα αφου τοπιασες το υπονοουμενο!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 27/04/2013 - 20:27
Ναι, το επιασα... iphone, ποιοτητα κατασκευης λεμεεε...Ελα τωρα αφου τοπιασες το υπονοουμενο!

Δημοσίευση 28/04/2013 - 00:51
Ναι, το επιασα... iphone, ποιοτητα κατασκευης λεμεεε...
Εαν καποιος παιρνει κινητο με βαση το υλικο κατασκευης σωθηκε....Η παιρνεις s4 γιατι σου αρεσει το android και το σχημα η iphone 5 γιατι σου αρεσει το ios και το σχεδιο...
Δημοσίευση 28/04/2013 - 01:01
Γιατι το λες αυτο;Εαν καποιος παιρνει κινητο με βαση το υλικο κατασκευης σωθηκε....Η παιρνεις s4 γιατι σου αρεσει το android και το σχημα η iphone 5 γιατι σου αρεσει το ios και το σχεδιο...
Αρκετοι εχουν τα κινητα γυμνα η με πουγκι, μονο και μονο για να νιωθουν το γυαλι ή το αλουμινιο στο χερι.
Επισης, το σχεδιο ειναι σε αμεση σχεση και με τα υλικα κατασκευης, ετσι δεν ειναι;
Δημοσίευση 28/04/2013 - 01:08
Γιατι το λες αυτο;
Αρκετοι εχουν τα κινητα γυμνα η με πουγκι, μονο και μονο για να νιωθουν το γυαλι ή το αλουμινιο στο χερι.
Επισης, το σχεδιο ειναι σε αμεση σχεση και με τα υλικα κατασκευης, ετσι δεν ειναι;
Σχημα εννοω το σχεδιο του τηλεφωνου που για μενα δεν εξαρταται απο το υλικο κατασκευης....Δηλαδη εαν το iphone 5 ηταν πλαστικο και το s4 αλουμινιο αυτοι που πηραν iphone θα επαιρναν s4?...Ωραια αισθηση το αλουμινιο και το γυαλι αλλα οχι πρωτευων λογος για αγορα κινητου..Ουτε δευτερος , ουτε τριτος για μενα...Εμενα και πλαστικο να μου το εδινες το 5 θα το επαιρνα και ας ηταν το s4 αλουμινιο..Μ αρεσει το ios και γι αυτο...Περα απο την πλακα φυσικα της πλαστικουρας που ειναι μονο για πικαρισμα, κατ εμε ο λογος αποκτησης κινητου με βαση το υλικο ειναι σαν να μου λεει ενας android user , πηρα αυτο για να στελνω φωτο με bt..
Δημοσίευση 28/04/2013 - 01:26
Γουστα ειναι αυτα, παω πασο αν και συνεχίζω να πιστευω πως το σχεδιο ειναι σε αμεση συνάρτηση με το υλικο κατασκευής.Σχημα εννοω το σχεδιο του τηλεφωνου που για μενα δεν εξαρταται απο το υλικο κατασκευης....Δηλαδη εαν το iphone 5 ηταν πλαστικο και το s4 αλουμινιο αυτοι που πηραν iphone θα επαιρναν s4?...Ωραια αισθηση το αλουμινιο και το γυαλι αλλα οχι πρωτευων λογος για αγορα κινητου..Ουτε δευτερος , ουτε τριτος για μενα...Εμενα και πλαστικο να μου το εδινες το 5 θα το επαιρνα και ας ηταν το s4 αλουμινιο..Μ αρεσει το ios και γι αυτο...Περα απο την πλακα φυσικα της πλαστικουρας που ειναι μονο για πικαρισμα, κατ εμε ο λογος αποκτησης κινητου με βαση το υλικο ειναι σαν να μου λεει ενας android user , πηρα αυτο για να στελνω φωτο με bt..
Το iPhone 5 σε πλαστικό!! Γιατι κανεις ασχημες σκεψεις

Δημοσίευση 28/04/2013 - 09:24
Εχεις δικιο φιλε μου, απλα αστειευτηκα με τον φιλο... κ εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου η ποιοτητα κατασκευης, και iphone που ειχα, ποτε δεν ελεγα κατι για την ποιοτητα κατασκευης του, και δεν το ειχα σε θηκη, οχι για να πιανω το αλουμινιο κ το γυαλι, αλλα επειδη δεν μου αρεσουν οι θηκες πλεον... με αφηνε παντελως αδιαφορο το θεμα των υλικων κατασκευης... διαβαζω τις τελευταιες μερες στο myphone καποιους χρηστες να εξυμνουν το htc one και να θαβουν το s4 μονο κ μονο για την αλουμινενια unibody κατασκευη του... αυτοι ολοι να φανταστω αφου τους ενδιαφερει η ποιοτητα κατασκευης τοσο πολυ, ειχαν ολοι iphone παλια?? Δεν νομιζω... μαλλον κραζαν κιολλας τους κατοχους iphone... τραγικη ειρωνια...Εαν καποιος παιρνει κινητο με βαση το υλικο κατασκευης σωθηκε....Η παιρνεις s4 γιατι σου αρεσει το android και το σχημα η iphone 5 γιατι σου αρεσει το ios και το σχεδιο...

Δημοσίευση 28/04/2013 - 09:50
Αλλιως ας μειώσουν λίγο την τιμή των πλαστικων συσκευων.
Κατα τ'αλλα εννοειται πως ο καθενας παντα θα παινευει το σπιτι του, και ας μετακομιζει καθε 6μηνο.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 28/04/2013 - 10:02
Κατ'αρχην οι τιμες εχουν ξεφυγει εντελως... αν αναλογιστουμε οτι το κοστος κατασκευης ενος smartphone της ταξης του iphone5, htc one, s4 κλπ ειναι περιπου στα 200-240 ευρω, και ερχεται στα χερια του καταναλωτη στα 740, δεν εχει καμια σχεση αν ειναι πλαστικο ή οχι, το χρυσοπληρωνεις ετσι κ αλλιως.. δεν θα μπορουσε το s4 να ειναι πιο φτηνο απο το htc one επειδη ειναι πλαστικο, κουβαλαει περισσοτερες τεχνολογιες πανω κι ακριβοτερη οθονη... απλα θα μπορουσαν ολες οι συσκευες γενικοτερα να ειναι πιο φτηνες, με 740 ευρω παιρνεις ενα πολυ καλο notebook, μην τρελλαθουμε τελειως..Συμφωνω, απλα απο την στιγμη που δινει καποιος 700ε ας εχει και καλη πιότητα, που ελεγε και ο κοντος με τις ελιες.
Αλλιως ας μειώσουν λίγο την τιμή των πλαστικων συσκευων.
Κατα τ'αλλα εννοειται πως ο καθενας παντα θα παινευει το σπιτι του, και ας μετακομιζει καθε 6μηνο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)