Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4216   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/04/2013 - 12:57

Απο πλαισιο η απο το you.gr να το παρω παιδια το s4 τι λετε;

Ή απο το expansys, ή απο το birdphone ή απο το amazon.. ολα αυτα ειναι e-shops εγγυημενα, για να μην κλαις τα λεφτα σου... κ θα το παρεις φτηνοτερα, γιατι να τα σκασεις στο πλαισιο?? Για να τους κανουμε μαγκες και μετα να φερουν το iphone 5s στα 760 και το note3 στα 800? Να κατσουν και να τα κοιτανε στα ραφια....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4217   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 30/04/2013 - 19:06

Σήμερα είχα την ευκαιρία να παίξω λίγο με το S4! Ήταν με τον SD πραγματικά το κινητό είναι σφαίρα! Ότι εφαρμογή και να ανοίξεις την ανοίγει αμέσως!!!! Επίσης το κινητό σαν μέγεθος είναι όσο το S3 με πολύ λεπτό μπεζελ πιο λεπτό και ελαφρύ σαν είναι ψεύτικο (θυμίζει το iphone 5 σε βάρος). Τρομερή οθόνη με απίστευτη απόδοση χρωμάτων! Αν ήταν από αλλά υλικά και όχι μόνο πλαστικό τότε θα ήταν μονοπώλιο για την Σαμυ!

#4218   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2013 - 19:07

Ξέχασα να πω ότι "κάθεται" στο χέρι πολύ καλύτερα από το S3 παρόλο που έχει πιο μεγάλη οθόνη!

#4219   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2013 - 19:18

Ξέχασα να πω ότι "κάθεται" στο χέρι πολύ καλύτερα από το S3 παρόλο που έχει πιο μεγάλη οθόνη!

Αυτο για την οθονη το λενε ολοι οσοι το δοκιμασαν... φοβερη... σε browsing το δοκιμασες πως παει??

#4220   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2013 - 19:36

Το κινητό είναι πραγματικά σφαίρα! Παντού είτε σε αππ είτε σε σερφαρισμα δεν κάνει το παραμικρό κόλλημα! Και πιστεύω ότι οι διαφορές με τον octa θα είναι ελάχιστες για καθημερινή χρήση.

#4221   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2013 - 19:39

Τωρα που το ειπες, να μια μικρη συγκριση γι αυτους που ενδιαφερονται σε αυτο που λες:

#4222   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/05/2013 - 12:44

Εχθές και για μια ολόκληρη μέρα έπεσε στα χέρια μου ένα live demo απο κατάστημα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.
Το τηλέφωνο αν και κλειδωμενο για λόγους demonstration μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απο το Note 2 που έχω αλλά και απο το S3 που είχα πριν 3-4 μήνες.
Το τηλέφωνο παει σφαίρα με την έννοια τις λέξης σε ολα τα επίπεδα.Η οθόνη του ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή ομοίως και η κάμερα του σε έγγραφη βίντεο η λήψης φωτογραφίας.Κολλυματα του τύπου "lag" όταν πχ ανοίγεις επαφές η θες να πάρεις τηλέφωνο η και να τρέχουν απο πισω και 20-30 εφαρμογες, δεν υπάρχει ούτε υφίσταται.
Πολύ πιο άνετο το να το κρατάς στο χέρι όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω απο εμένα σε σχέση με το S3.
Το προτείνω σε όσους έχουν S3 να κάνουν την αλλαγή.Ειλικρινα καμία σχέση με το S3 αυτοί που γνωρίζουν θα το καταλάβουν με την μια ότι ειναι η μέρα με τη νύχτα.
Σε προσωπικό επίπεδο ηταν να κάνω αγορά απο Γερμανία αλλά στράβωσε οπότε θα περιμένω 2-3 εβδομάδες για αγορά απο skroutzoμάγαζο, είδη πουλιέται 669€ απο τα 739€ που ζητάει το γνωστό καρτέλ.
Κλείνωντας το μονο που δεν μου άρεσε ηταν το λευκό σε σύγκριση με το μαύρο που είχα δει πριν 2 εβδομαδες απο φίλο του φόρουμ που δουλεύει στην samsung :)

#4223   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2013 - 13:56

Εχθές και για μια ολόκληρη μέρα έπεσε στα χέρια μου ένα live demo απο κατάστημα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.
Το τηλέφωνο αν και κλειδωμενο για λόγους demonstration μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απο το Note 2 που έχω αλλά και απο το S3 που είχα πριν 3-4 μήνες.
Το τηλέφωνο παει σφαίρα με την έννοια τις λέξης σε ολα τα επίπεδα.Η οθόνη του ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή ομοίως και η κάμερα του σε έγγραφη βίντεο η λήψης φωτογραφίας.Κολλυματα του τύπου "lag" όταν πχ ανοίγεις επαφές η θες να πάρεις τηλέφωνο η και να τρέχουν απο πισω και 20-30 εφαρμογες, δεν υπάρχει ούτε υφίσταται.
Πολύ πιο άνετο το να το κρατάς στο χέρι όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω απο εμένα σε σχέση με το S3.
Το προτείνω σε όσους έχουν S3 να κάνουν την αλλαγή.Ειλικρινα καμία σχέση με το S3 αυτοί που γνωρίζουν θα το καταλάβουν με την μια ότι ειναι η μέρα με τη νύχτα.
Σε προσωπικό επίπεδο ηταν να κάνω αγορά απο Γερμανία αλλά στράβωσε οπότε θα περιμένω 2-3 εβδομάδες για αγορά απο skroutzoμάγαζο, είδη πουλιέται 669€ απο τα 739€ που ζητάει το γνωστό καρτέλ.
Κλείνωντας το μονο που δεν μου άρεσε ηταν το λευκό σε σύγκριση με το μαύρο που είχα δει πριν 2 εβδομαδες απο φίλο του φόρουμ που δουλεύει στην samsung :)

Το lag στον dialer υπαρχει, το εχουν επιβεβαιωσει πολλοι χρηστες... επισης το παλιο touchwiz της samsung εχει κ αυτο lag, αν πιασεις htc one στα χερια σου που δεν δεσμευεται απο το tw, θα το καταλαβεις... εγω παντως πιστευω πως στο note3 θα δουμε ακομα πιο ωριμα πραγματα...

#4224   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/05/2013 - 15:07

ς

Το lag στον dialer υπαρχει, το εχουν επιβεβαιωσει πολλοι χρηστες... επισης το παλιο touchwiz της samsung εχει κ αυτο lag, αν πιασεις htc one στα χερια σου που δεν δεσμευεται απο το tw, θα το καταλαβεις... εγω παντως πιστευω πως στο note3 θα δουμε ακομα πιο ωριμα πραγματα...

1 ολόκληρη μέρα δεν μπόρεσα να δώ lag στον dialer σε σχέση με το S3 που είχα και δεν μπορώ να καταλάβω πυ το βρίσκουν οι άλλοι χρήστες.οποτε μπορέσεις και βρεις S4 για δοκιμή πες μου απο περιέργεια ένα είδες lag.

#4225   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 01/05/2013 - 16:04

καλησπερα παιδια...απο το πρωι και εγω κατοχος του σ4!!! καταπληκτικο ..!!!!

μπορειτε να μου προτεινετε 2-3 εφαρμογες που πρεπει να εχω? και κατι ακομα! υπαρχει προκαθορισμενη ρυθμιση που να μπορω να αποθηκευω π.χ ολεσ μου τισ εφαρμογες που κατεβαζω στην καρτα μνημης και οχι στο τηλεφωνο ?

#4226   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 01/05/2013 - 16:13

καποιος αν μπορει να με βοηθησει για κατι ...αν θελει ας μου στειλει π.μ! ευχαριστω

#4227   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 01/05/2013 - 16:31

Κάποια εφαρμογη που να τραβάει βίντεο με μεγαλύτερο bitrate υπάρχει;

#4228   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/05/2013 - 17:37

ερχονται τα ωραια.......

Galaxy Note III
- 5.99” SAMOLED Full HD Display
- 13 Megapixel
- Exynos 5 Octa Core (8 core)
- Mali 450 (8 cores)
- 3GB RAM
- Android 4.2.2 – 4.3
- Touch Wiz Nature UX 2.0

http://www.sammobile...zIo3IHo.twitter

#4229   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2013 - 17:43

ερχονται τα ωραια.......

Galaxy Note III
- 5.99” SAMOLED Full HD Display
- 13 Megapixel
- Exynos 5 Octa Core (8 core)
- Mali 450 (8 cores)
- 3GB RAM
- Android 4.2.2 – 4.3
- Touch Wiz Nature UX 2.0

http://www.sammobile...zIo3IHo.twitter

Ε ναι ρε φιλε... αυτο περιμενω, το s4 ουτε πηγα να το δω σε μαγαζι.... και ναι, αν πανε παλι σε mali καρτα γραφικων, μπραβο τους.... αντε να δουμε τι θα γινει....

#4230   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/05/2013 - 17:44

Κάποια εφαρμογη που να τραβάει βίντεο με μεγαλύτερο bitrate υπάρχει;

κυκλοφορουν κατι modακια αλλα πρεπει να εισαι ροοτ

http://forum.xda-dev...2039553&page=27