θα συμφωνησω μαζι σου φιλεTo ειδα και εγω σημερα το S4... Εκπληκτικο ! Του αξιζει σιγουρα ενα καλυτερο και πιο ραφιναρισμενο λειτουργικο και οχι αυτη η γκουγκλο-σαμμο-σαβούρα που τρεχει τωρα ..

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 10/05/2013 - 12:59
Ad
Δημοσίευση 10/05/2013 - 13:10
Ετσι ακριβως... θα επρεπε να τρεχει το pure android των nexus... χωρις περιττο bloatware.... παντως για να λες εσυ τοσο καλα λογια για android συσκευη.... τοσο καλο ειναι ρε παιδια?? Ακομα δεν ειδα του κολλητου μου που το πηρε...To ειδα και εγω σημερα το S4... Εκπληκτικο ! Του αξιζει σιγουρα ενα καλυτερο και πιο ραφιναρισμενο λειτουργικο και οχι αυτη η γκουγκλο-σαμμο-σαβούρα που τρεχει τωρα ..
Δημοσίευση 10/05/2013 - 13:22
Ετσι ακριβως... θα επρεπε να τρεχει το pure android των nexus... χωρις περιττο bloatware.... παντως για να λες εσυ τοσο καλα λογια για android συσκευη.... τοσο καλο ειναι ρε παιδια?? Ακομα δεν ειδα του κολλητου μου που το πηρε...
μπα μη νομιζεις οτι ειναι και καλο το pure android....προτιμω αυτο που δινει η samsung αλλα θα το ηθελα χωρις καμια περιττη εφαρμογη τυπου hubs κτλ....αφου εχει το samsung apps θα μπορουσε οποιος θελει να τα κατεβασει απο εκει.
Δημοσίευση 10/05/2013 - 13:25
Μην κοιτας τις cm roms που βγαζουν για τις δικες μας συσκευες, το firmware των nexus ειναι σφαιρα φιλαρακι... θα προτιμουσα αυτο, με τις λειτουργιες κινησης της sammy βεβαια, και οχι τον touchwiz, πραγματικα δεν τον μπορω...μπα μη νομιζεις οτι ειναι και καλο το pure android....προτιμω αυτο που δινει η samsung αλλα θα το ηθελα χωρις καμια περιττη εφαρμογη τυπου hubs κτλ....αφου εχει το samsung apps θα μπορουσε οποιος θελει να τα κατεβασει απο εκει.
Δημοσίευση 10/05/2013 - 14:42
Μην κοιτας τις cm roms που βγαζουν για τις δικες μας συσκευες, το firmware των nexus ειναι σφαιρα φιλαρακι... θα προτιμουσα αυτο, με τις λειτουργιες κινησης της sammy βεβαια, και οχι τον touchwiz, πραγματικα δεν τον μπορω...
δεν αναφερομαι στις cm αλλα στις ρομ των nexus που τους λειπουν βασικα πραγματα...ειναι μεν ελαφριες και πανε σφαιρα αλλα εχουν σημαντικες ελλειψεις...
Δημοσίευση 10/05/2013 - 15:28
Ναι, αυτο ειναι αληθεια... ενας συνδυασμος των λειτουργιων που εχουν οι samsung συσκευες, χωρις ομως περιττο bloatware θα ηταν ο,τι καλυτερο....δεν αναφερομαι στις cm αλλα στις ρομ των nexus που τους λειπουν βασικα πραγματα...ειναι μεν ελαφριες και πανε σφαιρα αλλα εχουν σημαντικες ελλειψεις...
Δημοσίευση 10/05/2013 - 15:32
Τι σας λείπει δηλαδή?
Τελευταία επεξεργασία από: karajim80, 10/05/2013 - 15:38
Δημοσίευση 10/05/2013 - 15:42
Δεν εχεις τιποτα επιλεον περα απο τα βασικα, πχ στα samsung εχεις ενα επιπλεον μαρκετ.. νομιζω ουτε καιρο δεν εχουν προεγκατεστημενο, οπως το accuweather στα samsung.. εχεις το paper artist, smemo και το snote για επεξεργασια σημειωσεων, φωτογραφιων κλπ ενω λειπουν αυτα στα nexus.... απο εκει κ περα, ολα τα αλλα τα θεωρω bloatware στα sammy, οπως music hub, videohub, flipboard, s suggest κλπ.... και στα htc ακομα εχεις το sense, που ειναι πολυ καλο.. οι λειτουργιες κινησης εχουν να κανουν με την συσκευη βεβαια, δεν εχουν να κανουν με το firmware, οποτε ειναι αλλο θεμα αυτο...Για ποιές ελλείψεις μιλάμε ρε παιδιά?
Δημοσίευση 10/05/2013 - 17:24
Δηλαδη σας λειπουν καποιες <<εφαρμογες>> απο οτι βλεπω και τιποτα ουσιας.Δεν εχεις τιποτα επιλεον περα απο τα βασικα, πχ στα samsung εχεις ενα επιπλεον μαρκετ.. νομιζω ουτε καιρο δεν εχουν προεγκατεστημενο, οπως το accuweather στα samsung.. εχεις το paper artist, smemo και το snote για επεξεργασια σημειωσεων, φωτογραφιων κλπ ενω λειπουν αυτα στα nexus.... απο εκει κ περα, ολα τα αλλα τα θεωρω bloatware στα sammy, οπως music hub, videohub, flipboard, s suggest κλπ.... και στα htc ακομα εχεις το sense, που ειναι πολυ καλο.. οι λειτουργιες κινησης εχουν να κανουν με την συσκευη βεβαια, δεν εχουν να κανουν με το firmware, οποτε ειναι αλλο θεμα αυτο...
Ουτως η αλλως ποτε δεν ηταν καλυτερος ο καιρος τους απο το Hd που εβαλα για πρωτη φορα στο νεξους και με ακολουθει και στο νοτε.Και εκτος απο το snote δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα γιατι για ολα υπαρχει καποια εφαρμογη που ειναι καλυτερη απο τις προτασεις της σαμμυ.Δικη μου αποψη παντα.
Απο την πρωτη στιγμη εγινε ρουτ και απενεργοποιηση ολων αυτων των σκουπιδιων της σαμσουνγκ.
Δημοσίευση 10/05/2013 - 18:03
Αναλογως τι εννοεις ουσιας... ας πουμε προτιμω το s3 ή το note2 απο το nexus4 λογω λειτουργιων κινησης και multiwindows αν αναφερθουμε σε δυνατοτητες... το s3 ζοριζεται αρκετα με την σαβουρα που εχει μεσα, το note2 δεν καταλαβαινει τιποτα λογω μεγαλης χωρητικοτητας μνημης... μιλαμε παντα για out of the box καταστασεις, χωρις rootαρισματα και τετοια... σαν interface και smoothness μου αρεσει πιο πολυ το pure android ομως.... ειναι καθαρα προσωπικη αποψη...Δηλαδη σας λειπουν καποιες <<εφαρμογες>> απο οτι βλεπω και τιποτα ουσιας.
Ουτως η αλλως ποτε δεν ηταν καλυτερος ο καιρος τους απο το Hd που εβαλα για πρωτη φορα στο νεξους και με ακολουθει και στο νοτε.Και εκτος απο το snote δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα γιατι για ολα υπαρχει καποια εφαρμογη που ειναι καλυτερη απο τις προτασεις της σαμμυ.Δικη μου αποψη παντα.
Απο την πρωτη στιγμη εγινε ρουτ και απενεργοποιηση ολων αυτων των σκουπιδιων της σαμσουνγκ.
Δημοσίευση 10/05/2013 - 19:35
Δημοσίευση 10/05/2013 - 21:04
Δημοσίευση 10/05/2013 - 21:30
Αν δεν εχεις note2, πιστευω το note3 θα ειναι καλη περιπτωση.... ετσι κ αλλιως οπως εχει διαμορφωθει ο ανταγωνισμος, καθε τριμηνο θα βγαινει και μια ανωτερη συσκευη, οποτε σε βλεπω για το note 14... χααχχαχαχχχαχαχαΣυνήθως δεν αξίζει η αλλαγή το επόμενο έτος.Μάλλον με βλέπω για ΝΟΤΕ 4
Δημοσίευση 10/05/2013 - 22:17

Δημοσίευση 10/05/2013 - 22:32
Εγω παντως μολις γυρισα σπιτι οντας κατοχος note2 πλεον... ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...Καλά τα λέω εγώ...μόνο το HTC one είναι ικανό να μου φαει το χρημα

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες