Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4306   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:21

και το 4s ηταν αψεγαδιαστο αλλα το 5 ειναι καλυτερο και το 5s θα ειναι καλυτερο...ετσι παει...

Μαζι σου ειμαι, αλλα τοσο καιρο ακουμε για το υπερτελειο καρατουμπανο S3 και ξαφνικα διαβαζουμε για καλυτερο κρατημα, καλυτερη οθονη, πολυ πιο γρηγορο, κτλ.

"Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις" απαρνηθηκατε τη Ναυαρχιδα των smartphones και κοιτατε αλλου...Εμεις, τα apple fanboys, ακομα εκθειαζουμε το ποσο τουμπανο παει το 3Gs στην 6.1.3 και με JB...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4307   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:25

Μαζι σου ειμαι, αλλα τοσο καιρο ακουμε για το υπερτελειο καρατουμπανο S3 και ξαφνικα διαβαζουμε για καλυτερο κρατημα, καλυτερη οθονη, πολυ πιο γρηγορο, κτλ.

"Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις" απαρνηθηκατε τη Ναυαρχιδα των smartphones και κοιτατε αλλου...Εμεις, τα apple fanboys, ακομα εκθειαζουμε το ποσο τουμπανο παει το 3Gs στην 6.1.3 και με JB...

και που να δεις τι θα γραφουμε για το note 3 :P

#4308   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:47

Το s4 ειναι παντου καλυτερο απο το s3, γιατι παρ'ολο που το s3 ειναι μια πολυ καλη συσκευη, εχει τα ελλατωματα του, κακα τα ψεμματα... και εκει πανω πατησε η samsung για να τα διορθωσει και να παρουσιασει μια καλυτερη συσκευη... το μεγαλο στοιχημα της samsung φιλε μου θα ειναι με τον διαδοχο του note2, το οποιο πραγματικα ειναι αψεγαδιαστο, περα απο την samoled οθονη, που αλλους τους αρεσουν τα χρωματα που βγαζει, αλλους οχι... σε ολους τους αλλους τομεις ομως ειναι αψεγαδιαστο πραγματικα... κ εσεις οταν βγει το iphone6 γι αυτο θα μιλατε φιλε, ετσι παει... και για το ios7... καθε καινουριο προιον μπαινει στο μικροσκοπιο....

#4309   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:55

... το μεγαλο στοιχημα της samsung φιλε μου θα ειναι με τον διαδοχο του note2, το οποιο πραγματικα ειναι αψεγαδιαστο...

Σε ο,τι αφορα το Note εχω πειστει οτι προκειται για κορυφαιο μηχανημα, οπως είχα πειστεί και για το S3 πριν αρχισετε να το θαβετε!!!

Στα σοβαρα τωρα, αν ποτέ πουλησω το iPad μου ίσως παρω το Note για tablet :P

#4310   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 11:06

Σε ο,τι αφορα το Note εχω πειστει οτι προκειται για κορυφαιο μηχανημα, οπως είχα πειστεί και για το S3 πριν αρχισετε να το θαβετε!!!

Στα σοβαρα τωρα, αν ποτέ πουλησω το iPad μου ίσως παρω το Note για tablet :P

Πολυ καλο και το s3 για την εποχη που βγηκε (εχει περασει ενας χρονος πλακα πλακα), αλλα το note2 ειναι αλλου... παρα πολυ καλο, να σκεφτεις ολα τα κεφαλια μεσα στο myphone που εχουν note2 δεν τα αλλαζουν ακομα, ουτε με s4, ουτε με htc one... περιμενουν να βγει το note3 για να κανουν την αλλαγη... αυτο λεει πολλα...

#4311   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/05/2013 - 11:16

το καλο με τα note ειναι οτι δεν εχουν τις ασθενειες που εχουν τα S μοντελα...

οτι προβληματα ειχε το S2 διορθωθηκαν στο note 1...

το ιδιο εγινε με τα προβληματα του S3 που εξαφανιστηκαν στο note 2

και το ιδιο θα γινει με το S4 και το note 3...

γιαυτο οποιος παρει note και δεν εχει θεμα με το μεγεθος μονο με note θα το αλλαξει...μεσα σε αυτου ειμαι κ εγω που το περιμενω πως και πως το 3

#4312   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 12:15

το καλο με τα note ειναι οτι δεν εχουν τις ασθενειες που εχουν τα S μοντελα...

οτι προβληματα ειχε το S2 διορθωθηκαν στο note 1...

το ιδιο εγινε με τα προβληματα του S3 που εξαφανιστηκαν στο note 2

και το ιδιο θα γινει με το S4 και το note 3...

γιαυτο οποιος παρει note και δεν εχει θεμα με το μεγεθος μονο με note θα το αλλαξει...μεσα σε αυτου ειμαι κ εγω που το περιμενω πως και πως το 3

Κι εγω ετσι θα την κανω την δουλεια, θα χτυπησω τις προσεχεις μερες ενα note2 γιατι βαρεθηκα με το s3, θελω να ασχοληθω με αλλη συσκευη, και περιμενω note3 σιγα σιγα...

#4313   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 09/05/2013 - 15:42

παιδια εκπεμπω σος!!!!!!! αγορασε σημερα η κοπελα μου ενα σ3 και ειναι ρουτ!! πως μπορω να το κανω εργοστασιακο ? ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος? εχω διαβασει για ενα προγραμμα odin αλλα δεν δουλευει σε μακ! τι να κανω? με την εφαρμογη super superuser εχει δοκιμασει κανενας να κανει unroot?

#4314   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 15:51

παιδια εκπεμπω σος!!!!!!! αγορασε σημερα η κοπελα μου ενα σ3 και ειναι ρουτ!! πως μπορω να το κανω εργοστασιακο ? ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος? εχω διαβασει για ενα προγραμμα odin αλλα δεν δουλευει σε μακ! τι να κανω? με την εφαρμογη super superuser εχει δοκιμασει κανενας να κανει unroot?

Κατ'αρχην θα βαλεις απο το store το triangle away για να μηδενισεις τον counter... τον μετρητη δηλαδη... μετα θα μπεις στο sammobile, θα κατεβασεις ενα επισημο firmware για το s3 (ευρωπαικο κοιτα να ειναι) και θα το περασεις με odin... βρες ενα pc με windows αν δεν σε δουλευει στα mac...

#4315   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 15:55

ποοο βουνο μου φαινετα! τεσπα

#4316   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 17:39

Με την εφαρμογη superuser το εχει δοκιμασει κανεις;

#4317   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/05/2013 - 20:18

Με την εφαρμογη superuser το εχει δοκιμασει κανεις;

Και θα συνεχίσω εκεί που ειχα μείνει... Με 350 ευρώ που βρίσκεις galaxy s3 τώρα.. Τίποτα άλλο να συγκριθεί μαζί του αχαχχαχαχαχα!!!! Άντε ρε βλέπω τα γνωστά προσωπα και δεν έχουν παει ακόμα σε s4...πως κρατιεστε δεν ξέρω!!! Αν και έχετε γίνει όλοι note lovers. Αχαχχαχα.... Για πείτε καμια ROM γιατί έχω μείνει ακόμα στην omega με 4.1.2 μιας και πεταει αλλά μου έλειψε λίγο το φλασαρισμα.. Με μαθατε να φλασαρω σταματημενος στο φανάρι αλλά βαρέθηκα να μη φλασαρω κάμποσο καιρό τώρα αχαχχαχαχα!!!!

#4318   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 09/05/2013 - 21:35

Κατ'αρχην θα βαλεις απο το store το triangle away για να μηδενισεις τον counter... τον μετρητη δηλαδη... μετα θα μπεις στο sammobile, θα κατεβασεις ενα επισημο firmware για το s3 (ευρωπαικο κοιτα να ειναι) και θα το περασεις με odin... βρες ενα pc με windows αν δεν σε δουλευει στα mac...

Και μετα σου φαίνεται πολύπλοκο το itunes...Χαχαχαχαχαχαχαχα...Τον μπερδεψες τον άνθρωπο...

#4319   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 21:45

Και μετα σου φαίνεται πολύπλοκο το itunes...Χαχαχαχαχαχαχαχα...Τον μπερδεψες τον άνθρωπο...

Δηλαδη αν τον ελεγα για iphone και shsh και να γυρισει πισω σε παλιοτερη εκδοση?? Χαχαχααχχαχαχα... να φανταστεις ποτε δεν καταλαβα πως γινεται... ολα ειναι ενα μπερδεμα, αν κατσεις να ασχοληθεις, χανεσαι τελειως....

#4320   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2013 - 21:48

Και θα συνεχίσω εκεί που ειχα μείνει... Με 350 ευρώ που βρίσκεις galaxy s3 τώρα.. Τίποτα άλλο να συγκριθεί μαζί του αχαχχαχαχαχα!!!! Άντε ρε βλέπω τα γνωστά προσωπα και δεν έχουν παει ακόμα σε s4...πως κρατιεστε δεν ξέρω!!! Αν και έχετε γίνει όλοι note lovers. Αχαχχαχα.... Για πείτε καμια ROM γιατί έχω μείνει ακόμα στην omega με 4.1.2 μιας και πεταει αλλά μου έλειψε λίγο το φλασαρισμα.. Με μαθατε να φλασαρω σταματημενος στο φανάρι αλλά βαρέθηκα να μη φλασαρω κάμποσο καιρό τώρα αχαχχαχαχα!!!!

Δοκιμασε την android revolution hd 26 κ ασε τον μαμα κερνελ, στο aroma installer εχει καποια tweaks που τα ενεργοποιεις κ παει πολυ καλα, δεν χρειαζεται να αλλαξεις κερνελ, τον εχει κανει πολυ δυνατο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες