Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 08/05/2013 - 19:15
Ad
Δημοσίευση 08/05/2013 - 19:30
Το πηρε κ ο κολλητος μου σημερα... αντε, καλοριζικο.... περιμενουμε εντυπωσεις....Σήμερα έκανα και εγώ την αγορά δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την αλλη εβδομαδα.Τιμή 653€ από skroutzoμάγαζο σε μαύρο χρώμα.Τα σπάειιιιιιιιιιιιιιιιιι
Δημοσίευση 08/05/2013 - 19:57
Δημοσίευση 08/05/2013 - 20:11
Το πηρε κ ο κολλητος μου σημερα... αντε, καλοριζικο.... περιμενουμε εντυπωσεις....
Πρώτες εντυπώσεις από το απόγευμα που το έχω στα χέρια μου
1.Φωτογραφική μηχανή έτη μπροστά απο iPhone 5 και σε βιντέο και σε φωτογραφία,το Dual camera shot φοβερό.
2.Η οθόνη απίστευτη, ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε smartphone αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.(Το τι λένε στο DisplayMate απλά τους προσπερνάω και με πιάνουν τα γέλια για τα αδικαιολόγητα που θέλουν να δικαιολογίσουν)
3.Φοβερή μπαταρία ενώ το έχω κυριολεκτικά σκίσει
4.Το κράτημα στο χέρι είναι πολύ ποιο καλύτερο απο το S3,αυτοί που έχουν οι είχαν S3 θα καταλάβουν με την μία το τι εννοώ δεν γλυστράει ώστε να σου πέσει από το χέρι
5.Gestures και eye control όλα τα λεφτά
6.multitasking ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Aλλώστε μιλάμε για Android η έννοια του πραγματικού multitasking και όχι iOS.
αυτα σαν πρώτα και θα έρθουν σιγά σιγά και τα υπόλοιπα

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 08/05/2013 - 20:13
Δημοσίευση 08/05/2013 - 20:34
Τι λενε στο displaymate δηλαδη?? Οι καλυτερες οθονες ειναι του s4 και του htc one, ειναι προφανες αλλωστε, 1080p με 441 και 468 ppi αντιστοιχα, απλα ο,τι καλυτερο αυτη την στιγμη... αυτοι εκει μεσα τι λενε?Πρώτες εντυπώσεις από το απόγευμα που το έχω στα χέρια μου
1.Φωτογραφική μηχανή έτη μπροστά απο iPhone 5 και σε βιντέο και σε φωτογραφία,το Dual camera shot φοβερό.
2.Η οθόνη απίστευτη, ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε smartphone αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.(Το τι λένε στο DisplayMate απλά τους προσπερνάω και με πιάνουν τα γέλια για τα αδικαιολόγητα που θέλουν να δικαιολογίσουν)
4.Το κράτημα στο χέρι είναι πολύ ποιο καλύτερο απο το S3,αυτοί που έχουν οι είχαν S3 θα καταλάβουν με την μία το τι εννοώ δεν γλυστράει ώστε να σου πέσει από το χέρι
6.multitasking ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Aλλώστε μιλάμε για Android η έννοια του πραγματικού multitasking και όχι iOS.
Δημοσίευση 08/05/2013 - 22:19

Δημοσίευση 09/05/2013 - 02:25
Σημερα μαθαινουμε ποσο πιο βελτιωμενο ειναι το S4.
Ισως καποια στιγμη να μπορεσουν να φτασουν στο επιπεδο του iPhone

Μεγειες παιδια για το κινητακι σας, αλλα σταματηστε να μειωνετε το S3, τη ναυαρχιδα των smartphones, γιατι στεναχωριεμαι

Δημοσίευση 09/05/2013 - 04:30
Χααχαχααχαχααχαχαχαχααχχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... να σαι καλα, μου εφτιαξες την μερα... παντα τετοια να ακουμε, να ξεκιναμε την δουλεια με ωραιο τροπο...
Δημοσίευση 09/05/2013 - 08:49
Πρώτες εντυπώσεις από το απόγευμα που το έχω στα χέρια μου
- Έχω ψηφιακή μικροσκοπική με 10Mp φακό Leica (και με αλλαγή φακών άμα λάχει!) και 64GB κάρτα μνήμης, κόστος αγοράς... 180 ευρώ!
- Η Retina με την "τούμπανο" ανάλυσή της, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) είναι άκρως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ - οπότε και να βγει κινητό με ανάλυση... μόνιτορ 42'', είναι απλώς άλλο ένα δείγμα μάρκετινγκ για να ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ (όπως έγραψε ένας άλλος φίλος αλλού! Σας εύχομαι να συνεχίσετε να 'χετε ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΗ να δαπανάτε... ένα δώρο Πάσχα... για... τηλέφωνο!)
- Νομίζω ότι η... 2,5 ετών μπαταρία μου του 4αριού μου (απλό, όχι "S") που κρατά (με ΞΕΣΚΙΣΜΑ)... 48+ ώρες, είναι εξίσου μια χαρά!
- Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος χρήστης "Μήλου" που να 'χει ...πρόβλημα κρατήματος με το... iPhone του!
- Αδιάφορο ΠΛΗΡΩΣ (προσωπικά).
- Τί ακριβώς εννοείς; Γιατί εφόσον κάνει κάποιος JB στο "Μήλο" (άρα, το κάνει OPENED για κάθε customizing, λειτουργικού/συστήματος και μη), έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που διαθέτει κι ένας χρήστης Android. Δηλαδή, γιατί είναι... χειρότερο το Zephyr tweak;!
Και όλα αυτά τα παραπάνω, μου κόστισαν... 180 η ψηφιακή και ...220 το "Μήλο" 4, μόλις... 400 ευρώ! Και το κινητό "ίπταται", πετάει. Γιατί να χαλάσω έναν... μισθό, όταν μάλιστα (απ' ό,τι διαβάζω) είχα ΗΔΗ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ πάλι έναν μισθό για το... S3 (που 'χατε πριν); Και ό,τι και να γράψετε, την απλότητα, ταχύτητα και sourse managment του iOS, δεν το 'χει φτάσει ακόμα το Android. Ίσως το φτάσει, όταν φτιάξουν Android με... 42'' οθόνη και... οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπας και τα σηκώνει όλα αυτά τα "τούμπανο" task που θα θέλει ο χρήστης με τέτοιο "κτήνος"-κινητό να κάνει!
(Έλεγα παλιά, που δεν ήμουν "Μηλάκιας", πόσο κορόιδο πιάνει η Apple τους χρήστες και πληρώνουν τόσα πολλά για τα iPhone. Εσείς οι Android users, τείνετε να τους... κατατροπώσετε!!!! Σε λίγο, φίλοι μου, θα θέλετε ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ του Πάσχα για να πάρετε το νέο Samsung!!! Ε ρε ΜΑΓΚΕΣ που 'ναι οι Κορεάτες!!!)
Δημοσίευση 09/05/2013 - 09:09
κανε μια τροποποιηση σε αυτο που εγραψες γιατι απλα δεν ''παιζει'',εκτος αν εννοεις ''ξεσκισμα'' το πατημα του power button για να δεις την ωρα και τιποτα αλλο μεσα στις 48+ ωρες!
- Νομίζω ότι η... 2,5 ετών μπαταρία μου του 4αριού μου (απλό, όχι "S") που κρατά (με ΞΕΣΚΙΣΜΑ)... 48+ ώρες, είναι εξίσου μια χαρά!
Δημοσίευση 09/05/2013 - 09:34
Χαχχχχαχαχχαα... εδω συγκρινει ο ανθρωπος το απλο 4αρι με το s3, στην μπαταρια θα κολλησουμε?? Εγω περιμενα να πει μεγαλυτερο νουμερο... πουληστε ολοι τα note2 ρε κοροιδα, το μελλον της αυτονομιας ειναι το iphone4.... ενω υπαρχουν πολλα αντικειμενικα ατομα εδω μεσα που εχουν γνωσεις, κ τουλαχιστον επιχειρηματολογουν τους λογους που παραμενουν πιστοι στο iphone (και μαγκια τους, δικαιωμα τους), θλιβομαι οταν βλεπω τετοια σχολια... μην περιμενετε να αλλαξει τακτικη η apple οσων αφορα το ios και τις συσκευες της, οταν συγκαταλεγεται τετοιο πελατολογιο σαν τον προηγουμενο φιλο στις λιστες της... δυστυχως....κανε μια τροποποιηση σε αυτο που εγραψες γιατι απλα δεν ''παιζει'',εκτος αν εννοεις ''ξεσκισμα'' το πατημα του power button για να δεις την ωρα και τιποτα αλλο μεσα στις 48+ ωρες!
Δημοσίευση 09/05/2013 - 09:48
Χααχαχααχαχααχαχαχαχααχχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... να σαι καλα, μου εφτιαξες την μερα... παντα τετοια να ακουμε, να ξεκιναμε την δουλεια με ωραιο τροπο...

Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:01
48 ωρες η μπαταρια με σκισιμο;;;με μπαταρια αυτοκινητου την εχεις συνδεσει;;ειπαμε να πενεψουμε το σπιτι μας αλλα εσυ το ξεσκισες!!
- Έχω ψηφιακή μικροσκοπική με 10Mp φακό Leica (και με αλλαγή φακών άμα λάχει!) και 64GB κάρτα μνήμης, κόστος αγοράς... 180 ευρώ!
- Η Retina με την "τούμπανο" ανάλυσή της, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) είναι άκρως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ - οπότε και να βγει κινητό με ανάλυση... μόνιτορ 42'', είναι απλώς άλλο ένα δείγμα μάρκετινγκ για να ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΑΣ (όπως έγραψε ένας άλλος φίλος αλλού! Σας εύχομαι να συνεχίσετε να 'χετε ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΗ να δαπανάτε... ένα δώρο Πάσχα... για... τηλέφωνο!)
- Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος χρήστης "Μήλου" που να 'χει ...πρόβλημα κρατήματος με το... iPhone του!
- Αδιάφορο ΠΛΗΡΩΣ (προσωπικά).
- Τί ακριβώς εννοείς; Γιατί εφόσον κάνει κάποιος JB στο "Μήλο" (άρα, το κάνει OPENED για κάθε customizing, λειτουργικού/συστήματος και μη), έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που διαθέτει κι ένας χρήστης Android. Δηλαδή, γιατί είναι... χειρότερο το Zephyr tweak;!
Και όλα αυτά τα παραπάνω, μου κόστισαν... 180 η ψηφιακή και ...220 το "Μήλο" 4, μόλις... 400 ευρώ! Και το κινητό "ίπταται", πετάει. Γιατί να χαλάσω έναν... μισθό, όταν μάλιστα (απ' ό,τι διαβάζω) είχα ΗΔΗ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ πάλι έναν μισθό για το... S3 (που 'χατε πριν); Και ό,τι και να γράψετε, την απλότητα, ταχύτητα και sourse managment του iOS, δεν το 'χει φτάσει ακόμα το Android. Ίσως το φτάσει, όταν φτιάξουν Android με... 42'' οθόνη και... οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπας και τα σηκώνει όλα αυτά τα "τούμπανο" task που θα θέλει ο χρήστης με τέτοιο "κτήνος"-κινητό να κάνει!
(Έλεγα παλιά, που δεν ήμουν "Μηλάκιας", πόσο κορόιδο πιάνει η Apple τους χρήστες και πληρώνουν τόσα πολλά για τα iPhone. Εσείς οι Android users, τείνετε να τους... κατατροπώσετε!!!! Σε λίγο, φίλοι μου, θα θέλετε ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ του Πάσχα για να πάρετε το νέο Samsung!!! Ε ρε ΜΑΓΚΕΣ που 'ναι οι Κορεάτες!!!)
Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:05
48 ωρες η μπαταρια με σκισιμο;;;με μπαταρια αυτοκινητου την εχεις συνδεσει;;ειπαμε να πενεψουμε το σπιτι μας αλλα εσυ το ξεσκισες!!
Και να 'ταν μονο αυτο που ξεσκισε... Ξεσκισε επισης τα κεφαλαια, τα σημεια στιξης, τα μηλα και τις μηλιες ....
Δημοσίευση 09/05/2013 - 10:07
Μεχρι χθες διαβαζαμε για το αψεγαδιαστο S3.
Σημερα μαθαινουμε ποσο πιο βελτιωμενο ειναι το S4.
Μεγειες παιδια για το κινητακι σας, αλλα σταματηστε να μειωνετε το S3, τη ναυαρχιδα των smartphones, γιατι στεναχωριεμαι
και το 4s ηταν αψεγαδιαστο αλλα το 5 ειναι καλυτερο και το 5s θα ειναι καλυτερο...ετσι παει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες