Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 11/05/2013 - 11:58
Ωστόσο όντας τα τελευταία χρόνια μόνο κάτοχος συσκευών Apple (3GS, δύο 4αρια, 4s, και τώρα 5) καθώς και iPad τα ψιλοβαρέθηκα και θέλω κάτι καινούριο.
Αναζητώ όμως τη σταθερότητα, τα μηδέν κολλήματα, γιατί το τηλέφωνο είναι εργαλείο της δουλειάς μου κι επ'ουδενί δε θέλω κρασαρίσματα, reboot κτλ.
Εσείς που έχετε δουλέψει ή έχετε στην κατοχή σας iPhone 5 & Galaxy S4 ποια η γνώμη σας;
Επίσης αυτό που βολεύει πολύ στα iPhone με το WiFi που το'χεις συνέχεια ενεργοποιημένο και συνδέεται κατευθείαν στα δίκτυα που είχες συνδεθεί πριν (και χωρίς να τρώει μπαταρία όταν είναι ενεργό αλλά δεν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi) το έχει το S4;
Η απόδοση μπαταρίας πως είναι στο Samsung;
Και το άλλο που με κρατάει στην Apple είναι ότι κρατάνε τιμή όλες οι συσκευές της, ενώ τα Galaxy πέφτουν κατακόρυφα.
Ad
Δημοσίευση 11/05/2013 - 12:13
Στην καλυτερη φαση το πηρες..Και φτηνο σχετικα με αυτα που προσφερει.Εγω παντως μολις γυρισα σπιτι οντας κατοχος note2 πλεον... ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...
Φυσιολογικα θα πεφτει κι αλλο η τιμη του καθε μερα μεχρι την ανακοινωση του 3 αλλα αυτη τη στιγμη νομιζω οτι ειναι μονοδρομος η επιλογη του αν δεν πειραζει το μεγεθος του.
Δημοσίευση 11/05/2013 - 12:57
450 ευρω, 20 ημερων μεταχειρισμενο.. πιο πολυ ηθελα να δωσω το s3 στην γυναικα μου, το ειχα ψιλοβαρεθει κιολλας, και δεν ηθελα να δωσω 700 ευρω για s4... ειναι πολυ καλο παντως.... δεν με πειραζει το μεγεθος γιατι ετσι κ αλλιως στην δουλεια παντα το κρυβω καπου, δεν κουβαλαω ποτε κινητο στην τσεπη, για λογους προστασιας.. οποτε δεν με περιοριζει καπου...Στην καλυτερη φαση το πηρες..Και φτηνο σχετικα με αυτα που προσφερει.
Φυσιολογικα θα πεφτει κι αλλο η τιμη του καθε μερα μεχρι την ανακοινωση του 3 αλλα αυτη τη στιγμη νομιζω οτι ειναι μονοδρομος η επιλογη του αν δεν πειραζει το μεγεθος του.
Δημοσίευση 11/05/2013 - 13:03
Αυτο με το wifi που αναφερεις, ισχυει και σε ολες τις android συσκευες... αλλα οταν εχεις ασκοπα ανοιχτο το wifi, ψιλοτρωει μπαταρια, και αυτο συμβαινει σε ολες τις συσκευες... αν το κλεισεις το wifi στο 5αρι, θα καταλαβεις την διαφορα...Καλησπέρα στην παρέα, πήρε φίλος το Galaxy S4 κι έμεινα λαλάκας με την οθόνη του, τη σταθερότητα του, την αφή στο χέρι. Δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ πολύ αλλά ήδη μου μπήκαν τριζόνια να διώξω το 5αρι μου.
Ωστόσο όντας τα τελευταία χρόνια μόνο κάτοχος συσκευών Apple (3GS, δύο 4αρια, 4s, και τώρα 5) καθώς και iPad τα ψιλοβαρέθηκα και θέλω κάτι καινούριο.
Αναζητώ όμως τη σταθερότητα, τα μηδέν κολλήματα, γιατί το τηλέφωνο είναι εργαλείο της δουλειάς μου κι επ'ουδενί δε θέλω κρασαρίσματα, reboot κτλ.
Εσείς που έχετε δουλέψει ή έχετε στην κατοχή σας iPhone 5 & Galaxy S4 ποια η γνώμη σας;
Επίσης αυτό που βολεύει πολύ στα iPhone με το WiFi που το'χεις συνέχεια ενεργοποιημένο και συνδέεται κατευθείαν στα δίκτυα που είχες συνδεθεί πριν (και χωρίς να τρώει μπαταρία όταν είναι ενεργό αλλά δεν είσαι συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi) το έχει το S4;
Η απόδοση μπαταρίας πως είναι στο Samsung;
Και το άλλο που με κρατάει στην Apple είναι ότι κρατάνε τιμή όλες οι συσκευές της, ενώ τα Galaxy πέφτουν κατακόρυφα.
Στο θεμα μπαταριας, πιο καλη αυτονομια για το s4, και ειναι φυσιολογικο, 2600 mah μπαταρια φοραει, αρκετα μεγαλυτερη απο το 5αρι... και δεν θα εχεις κρασσαρισματα, αρκει να προσεχεις τι βαζεις μεσα, διοτι το android ειναι open source λογισμικο, με ο,τι αυτο συνεπαγεται... εχεις απεριοριστη ελευθερια παραμετροποιησεων, αλλα απαιτειται να ξερεις τι κανεις...
It's your choise...

Δημοσίευση 11/05/2013 - 13:07
Στα iPhone αυτο δεν ισχυει.Αυτο με το wifi που αναφερεις, ισχυει και σε ολες τις android συσκευες... αλλα οταν εχεις ασκοπα ανοιχτο το wifi, ψιλοτρωει μπαταρια, και αυτο συμβαινει σε ολες τις συσκευες... αν το κλεισεις το wifi στο 5αρι, θα καταλαβεις την διαφορα...
Το wifi μπαινει σε sleep mode και ανοιγει κατα διαστηματα για τις ενημερωσεις κτλ
Δημοσίευση 11/05/2013 - 13:26
Στα iPhone αυτο δεν ισχυει.
Το wifi μπαινει σε sleep mode και ανοιγει κατα διαστηματα για τις ενημερωσεις κτλ
αυτό ισχύει σε όλα τα iphone γιατί στο τεσσάρι μου είναι μόνιμα ανοικτό
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 11/05/2013 - 13:35
Εχει ξανασυζητηθει το θεμα παλαιοτερα εδω μεσα, αλλα δε μπορω να βρω το λινκ.αυτό ισχύει σε όλα τα iphone γιατί στο τεσσάρι μου είναι μόνιμα ανοικτό
Βεβαια δεν υπηρχε τοτε iOS6, ισως να εχει αλλαξει.
Παντως ηταν ενα απο τα πλεονεκτηματα της apple vs android
Δημοσίευση 11/05/2013 - 14:06
Όλοι οι φίλοι όμως με Android συσκευές βλέπω ότι συνέχεια ενεργοποιούν/απενεργοποιούν το WiFi τους.
Γι'αυτό και ρώτησα, γιατί είναι καίριο ζήτημα για'μένα.
Δημοσίευση 11/05/2013 - 14:38
Άκυρο οταν βγει το 3 θα δώσω το λευκό 2 και θα παρω γκρι.
Το μετάνιωσα που πήρα το ασπρο!
Δημοσίευση 11/05/2013 - 15:39
Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ για το WiFi στο iPhone (μετά από 4-5 διαφορετικές συσκευές με όλα τα iOS που'χω αλλάξει). Το WiFi μόνιμα ανοικτό δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου μπαταρία.
Όλοι οι φίλοι όμως με Android συσκευές βλέπω ότι συνέχεια ενεργοποιούν/απενεργοποιούν το WiFi τους.
Γι'αυτό και ρώτησα, γιατί είναι καίριο ζήτημα για'μένα.
ουτε στα android καταναλωνει κατι οταν ειναι συνδεδεμενο...οταν το εχεις ανοιχτο χωρις να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο δικτυο τοτε ναι καταναλωνει αρκετα γιατι ψαχνει συνεχεια
Δημοσίευση 11/05/2013 - 15:56
Δημοσίευση 11/05/2013 - 16:04
Παιδιά καλησπέρα.. Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του S4.. Στα μεγάλα μαγαζιά έχει 740.. Στα γνωστά σκρουτζομάγαζα είναι στα 650 περίπου.. Σεβαστή διάφορα.. Το ερώτημα είναι από birdphone ή από kinitomania? Για πείτε γνώμες ρε παιδιά! Κι από εγγύηση τι παίζει; Ευχαριστώ!
απο εδω να το παρεις http://www.extreme-m...r/shop/products
ισως απο τα καλυτερα μαγαζια με πολυ καλη εξυπηρετηση.
εγγυηση 2 χρονια εφοσον ειναι ευρωπαικο
Δημοσίευση 11/05/2013 - 16:23
Δεν το ηξερα το μαγαζι αυτο.. Για τα αλλα δυο ειχα διαβασει κ εδω καλα λογια απο παιδια που αγορασαν απο κει.. Το θεμα ειναι αν θα εχει διαθεσιμοτητα τις επομενες μερες! Θα παρω τηλ να δω τι παιζει..απο εδω να το παρεις http://www.extreme-m...r/shop/products
ισως απο τα καλυτερα μαγαζια με πολυ καλη εξυπηρετηση.
εγγυηση 2 χρονια εφοσον ειναι ευρωπαικο
Δημοσίευση 11/05/2013 - 16:42
Το διαπιστωσα σημερα αυτο που λες... το αφησα σπιτι και πηρα το s3 μαζι μου.. ολα on, συνδεδεμενο στο fb, σιγουρα η λυχνια led ηταν μονιμως αναμενη απο τις ειδοποιησεις, μετα απο 11 ωρες και κατι ηρθα κ το βρηκα με 93% μπαταρια... επαθα πλακα... τα ειδα ολα.... γενικοτερα με εχει ξετρελλανει το νοτελι, μολις εκανα κ root κ κατεβαζω rom... αν κ μου εκανε εντυπωση οτι και εντελως μαμα τρεχει αψεγαδιαστα... η αρρωστια δεν κρυβεται ομως, επρεπε να γινει root...Στέφανε μόνιμα ανοικτό το wifi σε note 2 και συγχρονισμοί on δεν τρώει τίποτα σε standby.
Άκυρο οταν βγει το 3 θα δώσω το λευκό 2 και θα παρω γκρι.
Το μετάνιωσα που πήρα το ασπρο!

Δημοσίευση 11/05/2013 - 17:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες