Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4381   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/05/2013 - 14:07

Παιδιά να ρωτησω κάτι σας έχει γίνει η αναβάθμιση του google play;
Σε διάφορα κινητά φίλων μου έχει γίνει εγώ έχω ακόμα το παλιό και είμαι με nexus 4!
Μπορω να κάνω κάτι πρεπει να περιμένω και θα γίνει αυτόματα;
Ενα μικρο update για τη συμβίωση μου με το nexus όλα καλά μηδέν κολλήματα δυο μονο ενστάσεις σε σχέση με το 4s που είχα:
1) η μπαταρία κανει να φορτισει πανω απο 3 ώρες το βάζω για να φορτιστεί γύρω στο 10%
2) οι φωτογραφιες και το βίντεο σε χαμηλό φωτισμό είναι πολύ μέτριο το τελικο αποτέλεσμα.
Γενικά όμως μετα απο 2 μηνες με το nexus 4 δεν το έχω μετά νοιώσει απλα αυτά τα δυο είναι οι παρατηρήσεις που έχω βρει εγώ ίσως κάποιους αλλους να μην τους ενοχλουν αυτά!
Όλα αυτά όπως λέμε εδώ παντα αναοικτομυαλα!!

Τελευταία επεξεργασία από: stefanos7, 12/05/2013 - 14:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4382   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 12/05/2013 - 14:24

Σε διάφορα κινητά φίλων μου έχει γίνει εγώ έχω ακόμα το παλιό και είμαι με nexus 4!
Ενα μικρο update για τη συμβίωση μου με το nexus όλα καλά μηδέν κολλήματα δυο μονο ενστάσεις σε σχέση με το 4s που είχα:
1) η μπαταρία κανει να φορτισει πανω απο 3 ώρες το βάζω για να φορτιστεί γύρω στο 10%
2) οι φωτογραφιες και το βίντεο σε χαμηλό φωτισμό είναι πολύ μέτριο το τελικο αποτέλεσμα.
Γενικά όμως μετα απο 2 μηνες με το nexus 4 δεν το έχω μετά νοιώσει απλα αυτά τα δυο είναι οι παρατηρήσεις που έχω βρει εγώ ίσως κάποιους αλλους να μην τους ενοχλουν αυτά!

Κατι πρεπει να παιζει με τον φορτιστη σου... οσων αφορα τις φωτογραφιες, δεν εχει καλη καμερα το nexus, δυστυχως... αλλα ειχει πολυ καλη gpu για 3d γραφικα... δοκιμασε ενα βαρυ παιχνιδι με 3d μηχανη γραφικων σαν το wild blood, να δεις ποσο νερακι θα το παιξει... :D

#4383   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/05/2013 - 14:30

κύριοι καλημέρα ενα μελανό σημείο νομίζω για την samsung είναι τα ανταλλακτικά έσπασε την οθόνη η κόρη μου galaxy s2 και ειναι για πέταμα το κινητό 180ευρω η οθόνη στο to iphone του γιου μου 80 ευρώ το έφτιαξα [ps γνωρίζει κανείς κάτι να την γλιτώσει]

στο s2 ομως η οθονη ειναι γνησια ενω του iphone ειναι μετασιον.αν βρεις οθονη μετασιον και στο s2 σιγουρα θα ειναι πολυ πιο φτηνη.

#4384   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/05/2013 - 15:08

Μην κοιτας τις cm roms που βγαζουν για τις δικες μας συσκευες, το firmware των nexus ειναι σφαιρα φιλαρακι... θα προτιμουσα αυτο, με τις λειτουργιες κινησης της sammy βεβαια, και οχι τον touchwiz, πραγματικα δεν τον μπορω...

σφαιρα ??? χα χα χα !!!

παντως στο nexus 7 32 gb 3g που εχω ( ναι εκανα το λαθος και το αγορασα) δεν παει καθολου σφαιρα....

Υπαρχει lag και σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν ειναι οπως το ios....

#4385   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 12/05/2013 - 15:17

Σε ενα nex 4 κολλητου μου έγινε κανονικά η αναβάθμιση

#4386   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 16:53

σφαιρα ??? χα χα χα !!!

παντως στο nexus 7 32 gb 3g που εχω ( ναι εκανα το λαθος και το αγορασα) δεν παει καθολου σφαιρα....

Υπαρχει lag και σε καμμια μα καμμια περιπτωση δεν ειναι οπως το ios....

Οταν μαθεις να ξεχωριζεις τα tablets απο τις mobile συσκευες, και καταλαβεις οτι εχουν αλλα sources η ρομ του ενος κ του αλλου, το ξανασυζηταμε...

#4387   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/05/2013 - 17:19

Μπορεί κάποιος ν'ανεβάσει βιντεάκι από s3, s4, note2 να δω τι εννοείται lag? Ένα από αυτά εννοείται, όχι απ'όλα. Επίσης αυτό με τα root και τα σχετικά τι λέτε μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς παίζει?

#4388   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/05/2013 - 19:13

Μπορεί κάποιος ν'ανεβάσει βιντεάκι από s3, s4, note2 να δω τι εννοείται lag? Ένα από αυτά εννοείται, όχι απ'όλα. Επίσης αυτό με τα root και τα σχετικά τι λέτε μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς παίζει?

αυτο με τον dialer ειναι το κλασικο

http://www.youtube.com/watch?v=kZ9BxoRj5hw

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 12/05/2013 - 19:13

#4389   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/05/2013 - 19:17

Στην ουσία είναι αυτά τα 2 δευτερόλεπτα που κάνει ν' ανοίξει τον dialer, σωστά? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?

#4390   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 12/05/2013 - 20:55

Λοιπόν παιδιά το έδωσα το S3! Πλέον χρήστης Nexus 4! Μπορώ να πω ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο από το S3!

Επίσης τώρα τρέχω με ParanoidAndroid και έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορο!!

Έλεγα ότι θα δώσω το S3 και θα δοκιμάσω κάτι άλλο μέχρι να βγει το Note3 αλλά με κόβω για το καινούργιο Nexus!

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Χωρίς custom kernel και overclock!

#4391   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:22

Οταν μαθεις να ξεχωριζεις τα tablets απο τις mobile συσκευες, και καταλαβεις οτι εχουν αλλα sources η ρομ του ενος κ του αλλου, το ξανασυζηταμε...

Στο comment σου ελεγες για καθαρο android σε NEXUS κλπ ....
Απαντησα για το NEXUS.
Oποτε το οτι σε πειραζει η αληθεια και σε κανει να απαντας με ηλιθιο comment δεν ειναι καλο για το προφιλ σου.... πανεξυπνε....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 12/05/2013 - 21:23

#4392   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:35

Στο comment σου ελεγες για καθαρο android σε NEXUS κλπ ....
Απαντησα για το NEXUS.
Oποτε το οτι σε πειραζει η αληθεια και σε κανει να απαντας με ηλιθιο comment δεν ειναι καλο για το προφιλ σου.... πανεξυπνε....

Μιλουσαμε για κινητα με τον parafron... με πειραζει η αληθεια?? Χχαχαχαχα... φιλαρακι, σε δυο συσκευες android που κατεχω δεν εχω ιχνος lag, και πραγματικα παρακολουθω τα σχολια σας περι smoothness στα iphone που τρεχουν μονο μια foreground app και νομιζετε οτι ειναι θεικο, και με πιανουν τα γελια... μαλλον εσενα σε πειραζει που δεν ξερεις να χρησιμοποιεις android λογισμικο κ το καημενο το nexus κολλαει... δεν πειραζει, μπορεις να αγοραζεις iphone αφοβα, κ να μην εχεις τετοια προβληματα... :lol::lol::lol:

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 12/05/2013 - 21:36

#4393   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:35

Απορώ παίδες που ασχολείστε ακόμη με το ένα εκατομμυριοστό lag παραπάνω που έχει το android στις δυνατές συσκευές της..Πλέον έχει να προσφέρει τοοοοοοοσα παραπάνω απο ένα iPhone που πραγματικά δεν ξέρω τι νόημα έχει σαν επιχείρημα το lag..anyway ο καθείς εχει την προσωπική σεβαστή πάντα άποψη..

#4394   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:40

Μιλουσαμε για κινητα με τον parafron... με πειραζει η αληθεια?? Χχαχαχαχα... φιλαρακι, σε δυο συσκευες android που κατεχω δεν εχω ιχνος lag, και πραγματικα παρακολουθω τα σχολια σας περι smoothness στα iphone που τρεχουν μονο μια foreground app και νομιζετε οτι ειναι θεικο, και με πιανουν τα γελια... μαλλον εσενα σε πειραζει που δεν ξερεις να χρησιμοποιεις android λογισμικο κ το καημενο το nexus κολλαει... δεν πειραζει, μπορεις να αγοραζεις iphone αφοβα, κ να μην εχεις τετοια προβληματα... :lol: :lol: :lol:

Καλα κανεις και βαζεις τα γελια , γιατι για γελια εισαι..... εριστικος και γελοιος....
Θα μπορουσες να μου απαντησεις με ωραιο τροπο αλλα θελεις να τα ακουσεις ....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 12/05/2013 - 21:43

#4395   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/05/2013 - 21:48

Καλα κανεις και βαζεις τα γελια , γιατι για γελια εισαι..... εριστικος και γελοιος....
Θα μπορουσες να μου απαντησεις με ωραιο τροπο αλλα θελεις να τα ακουσεις ....

Δεν σου απαντησα με κακια φιλε, εσυ το βλεπεις ετσι.... εσυ βριζεις.. και δεν εχω σκοπο να φαω ban για την παρτη σου... ριξε λιγο διαβασμα πως να χρησιμοποιεις android, και θα δεις πως θα αλλαξεις γνωμη για το nexus σου... φιλικα παντα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες