Κάπου αναφέρθηκε παραπάνω για το lag στις επαφές και στον dialer και ότι τα android Κάνουν περισσότερα από τα ios γι' αυτό και δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στο lag. Κάτοχος iphone 5 εδώ και πριν 4s και γενικά σχεδόν με την κάθε γενιά Iphone στα χέρια μου. Σκέφτηκα λοιπόν ν' αλλάξω στρατόπεδο - επειδή δεν είμαι κολλημένος, άσχετα ότι οι περισσότεροι κολλημένο θα με λέγατε επειδή είχα όλες τις γενιές - αλλά δυστυχώς εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που έχω μάθει στο ios ΝΑΙ, με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ αυτό το lagάρισμα όταν μπαίνω στις φωτό, στις επαφές και στα mail και ενώ σταματάω το σκρολάρισμα το κινητό δεν "ακούει" και συνεχίζει. Μη μου πείτε ότι δεν το κάνει επειδή σήμερα το τέσταρα σε s3 φίλου μου. Εκεί κολλάω και δεν μπορώ ν' αφήσω το ios και θα είναι χαζός όποιος μου πει ότι αυτό που λέω δεν ισχύει. Όσο για τις άλλες επιλογές που προσφέρει το android μπορώ να τις έχω με jb. Είναι μία διαδικασία βέβαια αλλά μπορώ να τις έχω. Το smooth όμως του ios δε θα το αποκτήσω ποτέ.
Μπορεί κάποιος να με "πείσει" να πάω σε s4?
Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα, ούτε θέλω να "παινέψω" το ios.
Οτι να'ναι. Πραγματικα.
Εγω που πηγα απο android σε ios, με ξενερωσε απιστευτα το scrolling.
ΣΤΟ ANDROID μπορεις να το κανεις να σταματησει. Στο Ios, μπορεις να το κανεις να συνεχιζει;

Τα αλλα περι lag κλπ
ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕΔωστε μου οποιο τηλεφωνο android των 250/300€ με JB θελετε,
και σε 20 λεπτα θα το εχω κανει τοσο super-smooth, που θα τρεχουν τα σαλια των IOSακηδων.
Θα κανω disable αχρηστα apps, θα βαλω τον καταλληλο launcher, θα βαλω το καταλληλο app για μηνυματα/επαφες/φωτος. Mε τα effects μου, με τα widgets μου κλπ κλπ
Δεν αναφερω καν custom roms γιατι θα παμε ετη φωτος μακρυα
Και παλεφτε στο ios με Jailbreaking, Cydia, Barrel, Winterboard, Springtomize, iwidgets, perpage html, pushtone, switchermod, Zephyr, ifile και αλλα 500 tweak και προγραμματα μπας και φτασετε λιγο αυτα που κανει μια mid-range συσκευη android.
Kαι ακομα θα δαχτυλογραφειτε και εγω θα παιζω με swipe και swiftkey.
Και εσεις θα εχετε κανει ολα αυτα και θα ειστε unstable, και εγω μαμισιος, 100% να δουλευουν ολα.
Καποτε το Ios εφερε επανασταση, απλα τωρα ακολουθει εξελιξεις, το android ετρωγε βελανιδια πανω στα δεντρα και τωρα ειναι αυτοκρατορας.
To ios εχει γινει πλεον για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν ουτε 1 λεπτο με το κινητο, it just works, οποιος ξερει τα στοιχειωδη, την εκανε για android.
Με αυτες τις συσκευες που εχουν βγει πλεον, βγαζεις ανετα εναν χρονο... ολα τα αλλα ειναι πλεονασμος απο κει κ περα... κακα τα ψεμματα...
Αν δεν παιζεις παιχνιδια, μια χαρα την βγαζεις και 2 χρονια. Και μονοπυρηνα κινητα μια χαρα τραβανε τα παντα ολα, τα αλλα ολα ειναι marketing.
Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 13/05/2013 - 03:12