Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4426   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:35

Επιβεβαιωνω για το note... πραγματικα εχω εκπλαγει με αυτη την συσκευη... απιστευτη... και εξαιρετικη διαχειριση μνημης, ο,τι κ να τρεχει απο πισω κατω απο 600mb free ram δεν ειδα ποτε... και τωρα που ξεφορτωθηκα ορισμενες εφαρμογες, παιζω στα 800 χαλαρα... συνηθισα κ το μεγεθος ρε παιδια, αδικα το κραζετε για το μεγεθος του... :P

Όταν ήταν να πάρω το 5άρι είχα πάει να δω το Note2. Έτσι όπως το είδα, το άφησα κιόλας :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4427   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:39

Όταν ήταν να πάρω το 5άρι είχα πάει να δω το Note2. Έτσι όπως το είδα, το άφησα κιόλας :P

Ειναι φοβερη συσκευη, απλα ειναι phablet, αλλα δεδομενα απο αυτα που ξεραμε για το μεγεθος των συσκευων... παντως εγω ειμαι υπερ των αλλαγων, κι εγω τοσα χρονια με iphone ημουν, εκανα την αλλαγη περυσι, αν μου την βιδωσει ξαναπαω σε apple... ο σκοπος δεν ειναι να χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ολα ειναι καλα, αναλογως με αυτο που θελεις αγοραζεις....

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 13/05/2013 - 11:41

#4428   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 11:42

Ειναι φοβερη συσκευη, απλα ειναι phablet, αλλα δεδομενα απο αυτα που ξεραμε για το μεγεθος των συσκευων που ξεραμε... παντως εγω ειμαι υπερ των αλλαγων, κι εγω τοσα χρονια με iphone ημουν, εκανα την αλλαγη περυσι, αν μου την βιδωσει ξαναπαω σε apple... ο σκοπος δεν ειναι να χωριζομαστε σε στρατοπεδα, ολα ειναι καλα, αναλογως με αυτο που θελεις αγοραζεις....

Το ότι είναι φοβερή συσκευή το κατάλαβα, μαζί μ'αυτό κατάλαβα όμως ότι είναι και πολύ μεγάλη συσκευή. Πρώτον, θέλεις τσαντάκι και δεύτερον όταν μιλάς στο τηλ νομίζεις ότι κρατάς κανένα δορυφορικό πιάτο :D

#4429   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/05/2013 - 12:06

Συμφωνω οτι ειναι γαματο το note, αλλα δυστυχως οχι για κινητο, οχι οσο εχουμε ακομη (!) μονο 2 χερια.

You'll Never Walk Alone

#4430   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/05/2013 - 12:39

Συμφωνω οτι ειναι γαματο το note, αλλα δυστυχως οχι για κινητο, οχι οσο εχουμε ακομη (!) μονο 2 χερια.

Συνηθιζεται το μεγεθος...κ εγω τα ιδια ελεγα... αν δεν δοκιμασεις, δεν θα το διαπιστωσεις ποτε... το θεμα ειναι να καλυπτεσαι σε θεμα φορητοτητας, πως θα το κουβαλας δηλαδη... οχι πως θα το δουλευεις.. αν εχεις θεμα, προχωρας σε αλλη λυση... αλλα πιστεψε με, περαν του οτι εχει ρυθμισεις για λειτουργια με το ενα χερι, (σου προσαρμοζει το πληκτρολογιο εκει που θελεις), δουλευεται ανετα.... βεβαια ειναι κ λιγο υποκειμενικο αυτο... απλα εσεις εχετε συνηθισει με τα iphoneπου κουμπωνουν απευθειας στο χερι, και σας φαινεται πολυ υπερβολικο το note... φυσικο ειναι...

#4431   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/05/2013 - 13:33

Σε οτι αφορα το S4 ειναι απαραδεκτο το 16Gb μοντελο να εχει ουσιαστικα μολις 9 διαθεσιμα.
Εαν προσθεσει κανεις SD card επιβραδυνονται οι λειτουργιες της συσκευης;

#4432   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/05/2013 - 14:11

Σε οτι αφορα το S4 ειναι απαραδεκτο το 16Gb μοντελο να εχει ουσιαστικα μολις 9 διαθεσιμα.
Εαν προσθεσει κανεις SD card επιβραδυνονται οι λειτουργιες της συσκευης;

δεν θα εχει κανενα προβλημα φιλε μου εγω ειχα 64αρα στο s3 και δεν καταλαβενε τιποτα .φυσικα η ταχυτητα τις sd πρεπει να ειναι class10 και εισαι οκ.

#4433   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 13/05/2013 - 14:53

Δεν εκανα συγκριση με ιφον4 και s4 αυτο δεν υφιστατε καν !!!
ουτε το 5αρι μπορει να φτασει το s4 πλεον....
αντε σε ιφον 7 το συζηταμε για να φτασει δυνατοτητες του s4 !!
:D :P

ειναι απαραδεκτο συνφωνω και εγω που στο πασαρουν με 16 ενω στην ουσια εχει 9gb αλλα και με μια 32αρα καρτα class 10 που του φοραω δεν πεφτει καθολου σε επιδοσεις ...

λαγκ δεν εχει ρε παιδια ...το οτι θα σε αργησει να ανοιξει την πρωτη φορα ο dialer προσωπικα δεν με χαλαει !!!

η συσκευη με εχει λυσει τα χερια .... απο την μανα του τα κανει ολα μπαμ μπουμ σε σχεση με οποιοδηποτε ιφον !!
screen mirroring/air play πολυ απλα ειτε απο toogle στην Notification bar ... ειτε π.χ μεσα απο τις φωτο πατας το κουμπακι ευκολα γρηγορα και απλα !!!

ασυρματη συνδεση με το πισι μεσω kies παταω την συνδεση απο το κινητο και ουτε κανα το προγραμμα χρειαζετε να τρεξω απο το πισι ανοιγει αυτοματα !!!
Τοσο απλα !!
(ΠΟΛΥ πιο ΑΠΛΟ απο το itunes.......)

πληθωρα απο toogles @ notification bar ..... που ικανοποιει και τον πιο απαιτητικο χρηστη ..

με την χρηση που το κανω η μπαταρια ουτε αυτο καταφερνει να με βγαλει μερα !!
(σε κανενα κινητο δεν αντεχει η μπαταρια στα χερια μου ... )

σε λιγο που θα αρχισω να παιζω με ρουτ / ρομ / κερνελ / overclock ... δεν συζηταμε ποσο ακομα πιο σμουθ και ταχυτατο μπορει να γινει ....!!!

και για λαγκ δεν ειδα ακομα και οταν ταυτοχρονα κατεβαζε και εκανε εγκατασταση το nfs most wanted ,ημουν play store και facebook με multi windows ....ανταλασαμε με s-beam αρχεια.....!!!!
Πραγματικο MUlti Tasking .... ;)

και τωρα μιλαμε για λαγκ που αργη την πρωτη φορα να ανοιξει ο dialer ?

εγω προσωπικα ειμαι κατα ευχαριστημενος απο την επιλογη που εκανα και δεν ξανα γυρναω σε αππλε σιγουρα !!!!!!!!
Ο καθενας αναλογως με τις αναγκες και τα γουστα επιλεγει τι θα παρει .....!!
:)

#4434   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/05/2013 - 15:53

...
Το κινητο ειναι ετη φωτος μπροστα...
Δεν θα πω πολλα... γιατι καταβαθος τα ξερετε ολοι ασχετα που μερικοι προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι τα ιφον ειναι καλυτερα..... :)
...
Τα μειον.... για εμενα κανενα...!!

Livas, αν αυτα που γραφεις ισχυαν δεν θα ησουν εδω να μας τα πρήζεις ... Το ποιος προσπαθει να πεισει πόιον ειναι φανερό !!!

#4435   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:13

Livas, αν αυτα που γραφεις ισχυαν δεν θα ησουν εδω να μας τα πρήζεις ... Το ποιος προσπαθει να πεισει πόιον ειναι φανερό !!!

το θρεντ λεγεται Μετάβαση από iOS σε Android .. . . και οχι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΙΦΟΝΑΚΗΔΕΣ !!!!
αν δεν γουσταρεις αυτα που λεω μην πεταγεσαι απλα !!

δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και χ*στηκα το τι θελει ο καθενας !!
αλλα απο την στιγμη που το θρεντ λεγεται ετσι ... και εγω εκανα την αλλαγη θα σχολιασω .... εσυ που δεν εχεις κανει την μεταβαση γιατι μας τα πρηζεις ? και λετε οτι εχει λαγκ ... κολαει...ειναι αργο....δεν κανει τιποτα...χωρις να το εχετε δει...πιασει...δουλεψει.....!!!

βλεπεις να μπαινω σε κανα αλλο θεμα που να αφορα αποκλειστικα ιος/ιφον..και να προσπαθω να πεισω κανεναν ???
δεν καταλαβα γιατι θυγεσαι κιολας !!!!

την γνωμη μου απλα .....και το αδροιντ για αυτα που προσφερει πλεον....ΕΜΕΝΑ με βολευει και με εξυπηρετει ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΤΙ ΤΟ ΙΟS !!!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο...???!

1 1/2 χρονο δουλευα ιος/ιφον..... οκ καλο απλο....αλλα ως εκει ....!!!!!
πλεον το ιος εχει μεινει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΙΣΩ !!!! οσο και να προσπαθεις να με πεισεις για το αντιθετο ....!!!!!

#4436   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:13

Το βλέπω σύντομα το τόπικ να αλλάζει σε "Android Ιεραπόστολοι vs iOS ιθαγενείς"...

#4437   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:18

το θρεντ λεγεται Μετάβαση από iOS σε Android .. . . και οχι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΙΦΟΝΑΚΗΔΕΣ !!!!
αν δεν γουσταρεις αυτα που λεω μην πεταγεσαι απλα !!

δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και χ*στηκα το τι θελει ο καθενας !!
αλλα απο την στιγμη που το θρεντ λεγεται ετσι ... και εγω εκανα την αλλαγη θα σχολιασω .... εσυ που δεν εχεις κανει την μεταβαση γιατι μας τα πρηζεις ? και λετε οτι εχει λαγκ ... κολαει...ειναι αργο....δεν κανει τιποτα...χωρις να το εχετε δει...πιασει...δουλεψει.....!!!

βλεπεις να μπαινω σε κανα αλλο θεμα που να αφορα αποκλειστικα ιος/ιφον..και να προσπαθω να πεισω κανεναν
δεν καταλαβα γιατι θυγεσαι κιολας !!!!

την γνωμη μου απλα .....και το αδροιντ για αυτα που προσφερει πλεον....ΕΜΕΝΑ με βολευει και με εξυπηρετει ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΤΙ ΤΟ ΙΟS !!!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο... :huh:!

1 1/2 χρονο δουλευα ιος/ιφον..... οκ καλο απλο....αλλα ως εκει ....!!!!!
πλεον το ιος εχει μεινει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΙΣΩ !!!! οσο και να προσπαθεις να με πεισεις για το αντιθετο ....!!!!! :P

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν 'θυχτηκα' ... Αν και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ...:huh:

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 13/05/2013 - 16:19

#4438   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:22

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν 'θυχτηκα' ... Αν και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ... :huh:

οταν ανεβεις επιπεδο και αφησεις το παιδικο ... ελα να ξανα μιλησουμε ...!!!
αλλα οταν δεν εχουμε τι να πουμε ...αρχιζουμε τις μλκιες ...γιατι μεχρι εκει φτανει το επιπεδο μερικων εδω μεσα !!!
οκ !!!!

#4439   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:33

Κάπου αναφέρθηκε παραπάνω για το lag στις επαφές και στον dialer και ότι τα android Κάνουν περισσότερα από τα ios γι' αυτό και δε χρειάζεται να δίνεις σημασία στο lag. Κάτοχος iphone 5 εδώ και πριν 4s και γενικά σχεδόν με την κάθε γενιά Iphone στα χέρια μου. Σκέφτηκα λοιπόν ν' αλλάξω στρατόπεδο - επειδή δεν είμαι κολλημένος, άσχετα ότι οι περισσότεροι κολλημένο θα με λέγατε επειδή είχα όλες τις γενιές - αλλά δυστυχώς εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ που έχω μάθει στο ios ΝΑΙ, με ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ αυτό το lagάρισμα όταν μπαίνω στις φωτό, στις επαφές και στα mail και ενώ σταματάω το σκρολάρισμα το κινητό δεν "ακούει" και συνεχίζει. Μη μου πείτε ότι δεν το κάνει επειδή σήμερα το τέσταρα σε s3 φίλου μου. Εκεί κολλάω και δεν μπορώ ν' αφήσω το ios και θα είναι χαζός όποιος μου πει ότι αυτό που λέω δεν ισχύει. Όσο για τις άλλες επιλογές που προσφέρει το android μπορώ να τις έχω με jb. Είναι μία διαδικασία βέβαια αλλά μπορώ να τις έχω. Το smooth όμως του ios δε θα το αποκτήσω ποτέ.
Μπορεί κάποιος να με "πείσει" να πάω σε s4?
Μιλάω σοβαρά και δεν κάνω πλάκα, ούτε θέλω να "παινέψω" το ios.

Ελα και εσυ πως κανεις ετσι .
Δεν ειναι αυτο. Ειναι οτι ολοι εμεις που εχουμε i-devices , δεν ξερουμε να δουλεψουμε το android.... !!!! LOL
Πρεπει πρωωωωτα να κατσουμε να διαβασουμε ( LOL ) και μετα θα καταλαβουμε πως λειτουργει !!!! LOL

Φιλε μια απο τα ιδια , οτι εχω δει σε android με χαλαει , πως να το κανουμε ρε παιδι μου ειναι σπαστικο και το google play ειναι για κλαματα . Ειδικα για tablets..... μαυρο χαλι.
Αλλα ασε με android fanboys δεν βγαζεις ακρη....

#4440   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/05/2013 - 16:42

@Livas
Τι χρωμα το αγόρασες;