Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4456   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/05/2013 - 18:26

Το οτι το play store ειναι 5 φορές καλυτερο της apple τα ειπε ολα...Λευκή πετσέτα....

Υ.Γ: εγω αυτο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι, γιατι οταν καποιος που "υπερασπίζεται" το iphone ειναι Isheep, ενώ καποιος που "υπερασπίζεται" το android ειναι προοδευτικός, ανοιχτομυαλος χρηστης και οχι πρόβατο...;

Υ.Γ2: Τι εννοείς σε πετάει στο desktop κάθε φορα που κανεις install?

Να επιχειρηματολογησεις. Αν εχεις σωστα επιχειρηματα, πρωτος θα σκυψω το κεφαλι.

ΥΓ Αν πατησεις INSTALL στο appstore, δεν σε πεταει στο dashboard?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4457   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2012 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/05/2013 - 19:19

Να επιχειρηματολογησεις. Αν εχεις σωστα επιχειρηματα, πρωτος θα σκυψω το κεφαλι.

Όχι, γίνεται η εγκατάσταση στο background και ο χρήστης συνεχίζει κανονικά το browsing μέσα στο App Store.

#4458   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 19:37

Σε 5.0.1 που ειμαι με παει στο dashboard.

#4459   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 13/05/2013 - 19:41

Αν δεν κάνω λάθος απο την 6 και μετα έχει αλλάξει αυτο. Πατάς install και συνεχιζεις. Οπως και ότι αν κατεβάσεις μια εφαρμογη την περνάει αυτόματα σε ολα τα I devices με τον ίδιο λογαριασμό. (Απενεργοποιείται βέβαια αυτο αν το θελεις)

Τελευταία επεξεργασία από: Gfb3, 13/05/2013 - 19:41

#4460   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 20:02

Ρε να μην τα εχει πατενταρει ολα αυτα η google :P

#4461   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/05/2013 - 20:18

σε μαυρο το πηρα γιατι μαρεσε πιο πολυ το ασημι πλαισιο που εχει γυρο γυρο ... με εκανε πιο καλη αντιθεση στο ματι με το μαυρο παρα με το ασπρο !!
:)

Mια απο τα ίδια και εγω σε μαυρό μιας και σε λευκο ειχα το note 2 και ειχα ξενερωσει με το χρώμα :P

#4462   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 20:36

Tα ασπρα εχουν και ενα θεμα με την οθονη, φαινεται πιο σκουρα!

#4463   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 13/05/2013 - 21:12

Άκουσα ότι στο άσπρο χαράζει πιο εύκολα το καπάκι. ..
Με το άσπρο δεν ξέρω γενικά έχω ένα θέμα...
Γενικά το μαύρο βγάζει μια σοβαρότητα παραπάνω πιστεύω. ....

#4464   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/05/2013 - 21:18

Άκουσα ότι στο άσπρο χαράζει πιο εύκολα το καπάκι. ..
Με το άσπρο δεν ξέρω γενικά έχω ένα θέμα...
Γενικά το μαύρο βγάζει μια σοβαρότητα παραπάνω πιστεύω. ....

Το ασπρο θελει μεγαλη προσοχη.. αν κανει πως σου πεφτει κατω, τελειωσες... εχεις ηδη αρχισει να σκεφτεσαι για αλλο καπακι πισω και αλλο bazel... :P

#4465   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/05/2013 - 21:48

O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FANBOY

Προφανως και δεν ξερεις που παν τα 4 στο android, γιατι πολυ απλα εκει εχεις επιλογες, δεν ειναι ios η λογικη του, φατο στη μαπα και αν σου αρεσει.
Αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα, εισαι isheep και το μυαλο σου ειναι κλειστο.

Φαινεται και απο το σχολιο που εκανες για το Play Store. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ, ειναι 5 φορες καλυτερο απο της Apple.
Και batch restore εχει, και καλυτερη κατηγοριοποιηση εχει, και πιο σβελτο ειναι, και δεν σε πεταει στο desktop καθε φορα που πατας Install, και ιστορικο με τις εφαρμογες που ειχες εγκατεστημενες εχει και αλλα πολλα.

Αααα, αν πας στο https://play.google.com/ απο τον υπολογιστη, μπορεις να δεις με την ησυχια σου εφαρμογες, να πατησεις το install και να εγκατασταθουν στο κινητο σου απευθειας, χωρις itunes/χωρις συνδεση στον υπολογιστη χωρις τιποτα. Αρκει το κινητο να ειναι στο internet.

Ανοιξε λοιπον τα ματακια σου και δες.

Mε εκανες και εσκασα στα γελια.... χα χα χα !!!!
Εχετε πολυ πλακα ορισμενοι .... μα πααααααρα πολυ ομως....

Η πλακα ειναι οτι χωρις να ξερετε τι ειναι ο αλλος , ποσο χρονων ειναι και ποσα χρονια ασχολειται με αυτα τα θεματα , βγαζετε ευκολα συμπερασματα και γινοσαστε γελοιοι.... χα χα χα !!!!!
Μονο fanboy δεν ειμαι μικρε.... ( μικρος πρεπει αν εισαι απο αυτα που γραφεις ) εχω ενα nexus 7 3g 32gb και εχω αγανακτισει την ωρα και την στιγμη που το αγορασα (ηταν σε προσφορα και την πατησα )

Ωρα ειναι τωρα να μου πεις οτι ειναι καλυτερο ταμπλετ το nexus 7 απο iPad mini !!!! χα χα χα !!!!
Απο εσας τα ανδροιδεστατα ολα τα περιμενω !!! χα χα χα !!!

p.s το comment σου για το google play ειναι ολα τα λεφτα.... !!!! χα χα !! ακου καλυτερο απο το apple store !!!! με πεθανες !!! χα χα χα

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 13/05/2013 - 21:51

#4466   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 21:56

Eπιχειρηματα θες >> παρε :
1) Το appstore εχει καλυτερες εφαρμογες.
2) το appstore εχει ολες σχεδον τις εφαρμογες να τρεχουν οπως πρεπει σε tablet. στο google play οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι για τηλεφωνο με οτι αυτο σε κανει να καταλαβεις....
3) στο appstore δεν γινεται χαμος απο viruses οπως στο google play που γινεται της google το καγκελο.
4) στο appstore βγαινουν εφαρμογες σοβαροτερες απο οτι στο google play και εαν βγουν στο google play αυτο θα γινει μετα απο καιρο.....

θες και αλλα ???

#4467   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 13/05/2013 - 22:33

O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FANBOY

Προφανως και δεν ξερεις που παν τα 4 στο android, γιατι πολυ απλα εκει εχεις επιλογες, δεν ειναι ios η λογικη του, φατο στη μαπα και αν σου αρεσει.
Αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα, εισαι isheep και το μυαλο σου ειναι κλειστο.

Φαινεται και απο το σχολιο που εκανες για το Play Store. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ, ειναι 5 φορες καλυτερο απο της Apple.
Και batch restore εχει, και καλυτερη κατηγοριοποιηση εχει, και πιο σβελτο ειναι, και δεν σε πεταει στο desktop καθε φορα που πατας Install, και ιστορικο με τις εφαρμογες που ειχες εγκατεστημενες εχει και αλλα πολλα.

Αααα, αν πας στο https://play.google.com/ απο τον υπολογιστη, μπορεις να δεις με την ησυχια σου εφαρμογες, να πατησεις το install και να εγκατασταθουν στο κινητο σου απευθειας, χωρις itunes/χωρις συνδεση στον υπολογιστη χωρις τιποτα. Αρκει το κινητο να ειναι στο internet.

Ανοιξε λοιπον τα ματακια σου και δες.

Μερικοι εχουν ξεχασει που βρισκονται και με τι φορουμ ασχολουνται και τι περιμενουν να ακουσουν στο κατω κατω. Ελεος! Ρε παιδες να σας θυμησω οτι βρισκεστε στο IPHONEHELLAS. Oxi ANDROIDHELLAS εδω ο κοσμος βρισκετε επειδη ειχε η εχει idevice και ενδιαφερετε για αυτο. Ενδιαφερετε .....

#4468   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 22:56

Μερικοι εχουν ξεχασει που βρισκονται και με τι φορουμ ασχολουνται και τι περιμενουν να ακουσουν στο κατω κατω. Ελεος! Ρε παιδες να σας θυμησω οτι βρισκεστε στο IPHONEHELLAS. Oxi ANDROIDHELLAS εδω ο κοσμος βρισκετε επειδη ειχε η εχει idevice και ενδιαφερετε για αυτο. Ενδιαφερετε .....

Μονο και μονο που καθοντε και ασχολουντε ... αυτο παει να πει πολλα !!!
Εγω δεν εχω καμια ορεξη να μπω σε site για android και να λεω οτι το ios ειναι καλυτερο....εγω ξερω και αυτο μου φτανει.
Σιγα μην χασω την ωρα μου σε android φορουμ.
Ασε που με το που κανεις να πεις κατι εχεις φαει μπαν....
Κατι που διχνει την ανωτεροτητα του φορουμ μας ειναι αυτο.
Τους αφηνει να μιλανε ελευθερα και καλα κανει γιατι μας προσφερουν πολυ γελιο τα παιδια με το ρομποτακι !!!! χα χα χα

#4469   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 13/05/2013 - 23:09

Μονο και μονο που καθοντε και ασχολουντε ... αυτο παει να πει πολλα !!!
Εγω δεν εχω καμια ορεξη να μπω σε site για android και να λεω οτι το ios ειναι καλυτερο....εγω ξερω και αυτο μου φτανει.
Σιγα μην χασω την ωρα μου σε android φορουμ.
Ασε που με το που κανεις να πεις κατι εχεις φαει μπαν....
Κατι που διχνει την ανωτεροτητα του φορουμ μας ειναι αυτο.
Τους αφηνει να μιλανε ελευθερα και καλα κανει γιατι μας προσφερουν πολυ γελιο τα παιδια με το ρομποτακι !!!! χα χα χα

ειδες τι καλα περναμε??
εσυ γελας με αυτα που γραφουμε εμεις κ εμεις με αυτα που γραφεις εσυ...

το γελιο κανει καλο οποτε μια χαρα ειμαστε ολοι.

#4470   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2013 - 23:13

ειδες τι καλα περναμε??
εσυ γελας με αυτα που γραφουμε εμεις κ εμεις με αυτα που γραφεις εσυ...

το γελιο κανει καλο οποτε μια χαρα ειμαστε ολοι.

Αστο δεν το σωζεις .... και μην με αντιγραφεις ... βρειτε κατι δικο σας επιτελους ανδροιδεστατα ρομποτακια.

Να σου πω , κανουμε τραμπα το iPad mini σου με το δικο μου nexus 7 ????
Λογικα θα σου αρεσει το nexus 7 εεεε ???? χα χα χα !!!!!!

Περα απο την πλακα οποιος γουσταρει να γινει τραμπα pm. δεν το αντεχω το nexus 7 η θα το πουλησω - κανω τραμπα ή θα το σπασω....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 13/05/2013 - 23:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3