Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4516   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 14/05/2013 - 12:46

Μην συγκρινεις κ εσυ το jailbreak με το root στα android... κρασσαρισματα, restore, προβληματικα tweaks που κατσναλωνουν μνημη, conflict μεταξυ ορισμενων tweaks... αυτα δεν υπαρχουν στα android... οπως καταλαβαινεις, μολις παει το ios να γινει κ καλα open source, αρχιζουν τα προβληματα... κανω λαθος??

Εγω παντος φιλε εχω το ιπαδ2 τζουμπου και το εχω ανοιχτο εναμισυ χρονο , αρα δεν ειναι τελειως σωστο αυτο που λες.
Οπως και στο ανδροιντ , ετσι και στα μηλα αν προσεχεις τι βαζεις απο συντια δεν θελουν επανεκκινηση καθε τρεις και λιγο οπως το ανδροιντ.Ενω το ανδροιντ και καθαρο να το εχεις πρεπει να το επανεκκινεις μια φορα στις δυο μερες.
Τωρα αν καποιος βαλει ολο το συντια λογικα θα αρχισουν τα μπερδεματα.
Δεν υποστηριζω ουτε τον ενα ουτε τον αλλο φανμποϊ.Και στις δυο μεριες τα σκαμε χοντρα και θα επρεπε να παιρνουμε το μαξιμουμ κι αντι αυτου παιρνουμε συσκευες με κολληματα απο την μια( σε χαρντγουερ που θα επρεπε να τρεχει crysis2 νερακι) και συσκευες που δεν σε αφηνουν ουτε να κλ...σεις αν δεν παρεις την αδεια της μαμας απλ απο την αλλη.Εχω για κινητο νοτε για να μην με πουνε απλ φανμποϊ και για ταμπλετ δεν αλλαζω με τιποτα το ιπαδ(εστω και το αρχαιο 2αρακι) με κανενα σουπερ ντουπερ ανδροιντ.
Και να μην πουμε τι τραβαει ο καθενας μας οταν αλλαζει ρομ κερνελ για να βρει ποιος συνδιασμος ειναι καλυτερος και τρωει τα λιγοτερα fc.

Τελευταία επεξεργασία από: karajim80, 14/05/2013 - 12:49

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4517   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:12

εγω παντως περιμενοντας το Gs4 σκεφτομαι οτι μαλλον αυτην την φορα δεν θα κανω root .... ειναι γεγονος οτι εχει λιγο μπλεξιμο σπου να κατασταλαξεις αλλα και αφου κατασταλαξεις παλι θα σου μπαινουν ζιζανια να δοκιμασεις αλλη ρομ ....

#4518   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:13

Οποίος ενδιαφέρεται βγήκε σήμερα η καινούργια PA 3+ Holo.

Πολύ καλή διαχείριση μνήμης! Αναρτημένη εικόνα

#4519   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:17

εγω παντως περιμενοντας το Gs4 σκεφτομαι οτι μαλλον αυτην την φορα δεν θα κανω root .... ειναι γεγονος οτι εχει λιγο μπλεξιμο σπου να κατασταλαξεις αλλα και αφου κατασταλαξεις παλι θα σου μπαινουν ζιζανια να δοκιμασεις αλλη ρομ ....

Φίλε μου έτσι ακριβώς ήμουν με το S3! Όλο ήθελα να δοκιμάζω καινούργιες ρομ, αλλά να ναι ο Siyah kernel δοκίμαζα ότι ήθελα σαν δεύτερη αλλά πάντα σαν κυρία είχα αυτήν που είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά (Null) όπου και στο τέλος έμεινα με αυτήν!

Αλλά το ρουτ δεν είναι μόνο custom Roms....

#4520   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:27

Εγω παντος φιλε εχω το ιπαδ2 τζουμπου και το εχω ανοιχτο εναμισυ χρονο , αρα δεν ειναι τελειως σωστο αυτο που λες.
Οπως και στο ανδροιντ , ετσι και στα μηλα αν προσεχεις τι βαζεις απο συντια δεν θελουν επανεκκινηση καθε τρεις και λιγο οπως το ανδροιντ.Ενω το ανδροιντ και καθαρο να το εχεις πρεπει να το επανεκκινεις μια φορα στις δυο μερες.
Τωρα αν καποιος βαλει ολο το συντια λογικα θα αρχισουν τα μπερδεματα.
Δεν υποστηριζω ουτε τον ενα ουτε τον αλλο φανμποϊ.Και στις δυο μεριες τα σκαμε χοντρα και θα επρεπε να παιρνουμε το μαξιμουμ κι αντι αυτου παιρνουμε συσκευες με κολληματα απο την μια( σε χαρντγουερ που θα επρεπε να τρεχει crysis2 νερακι) και συσκευες που δεν σε αφηνουν ουτε να κλ...σεις αν δεν παρεις την αδεια της μαμας απλ απο την αλλη.Εχω για κινητο νοτε για να μην με πουνε απλ φανμποϊ και για ταμπλετ δεν αλλαζω με τιποτα το ιπαδ(εστω και το αρχαιο 2αρακι) με κανενα σουπερ ντουπερ ανδροιντ.
Και να μην πουμε τι τραβαει ο καθενας μας οταν αλλαζει ρομ κερνελ για να βρει ποιος συνδιασμος ειναι καλυτερος και τρωει τα λιγοτερα fc.

Ποτε δεν ειχα προβλημα με αποτελεσμα να κανω reboot 1 φορα στις δυο μερες... και με το s3, και με το note2... κ ουτε κολληματα ειχα ποτε... δηλαδη μεσα σε αυτον τον εναμιση χρονο με το ipad jb δεν αντιμετωπισες ποτε προβλημα με αποτελεσμα να κανεις restore??

#4521   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:31

Εγω σου λεω ειχε θεμα με μπαταρια στο S3 και μου λες το iPhone 5 καταναλωνει υπερβολικη μπαταρια σε 3G; Σε 3G ολα τα κινητα καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια, οχι μονο το iPhone 5 (που καταναλωνει αντιστοχη με το 4αρι που ειχα), ολα τα iPhone, ολα τα samsung. Δεν ειναι προβλημα αυτο.

Να σου πω πως θα μεταφερω sms απο android σε iPhone, ξερεις;

Μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα... καποια εφαρμογη θα εφταιγε κ οχι το λειτουργικο του s3... πολλοι χρηστες κανανε παραπονα για μη φυσιολογικο battery drain στα iphone5 σε 3g.. και μαλιστα η apple ειχε βγαλει κ αναβαθμιση του firmware για να εξαλειψει το προβλημα, αν θυμαμαι καλα...

#4522   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:35

Ποτε δεν ειχα προβλημα με αποτελεσμα να κανω reboot 1 φορα στις δυο μερες... και με το s3, και με το note2... κ ουτε κολληματα ειχα ποτε... δηλαδη μεσα σε αυτον τον εναμιση χρονο με το ipad jb δεν αντιμετωπισες ποτε προβλημα με αποτελεσμα να κανεις restore??

Κι ομως δεν το εχω πειραξει καθολου φιλε μου.Ουτε στο αεροπλανο κανω τερματισμο.Σε αντιθεση με το νοτε που μονο ρουτ με στοκ ρομ ειμαι εχοντας βγαλει τη σαβουρα της σαμμυ τα τρωει τα κολληματακια του και το πιο συνηθισμενο αυτο που κολαει η περιστροφη και μονο με επανεκκινηση ερχεται

#4523   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 14/05/2013 - 13:58

Μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα... καποια εφαρμογη θα εφταιγε κ οχι το λειτουργικο του s3... πολλοι χρηστες κανανε παραπονα για μη φυσιολογικο battery drain στα iphone5 σε 3g.. και μαλιστα η apple ειχε βγαλει κ αναβαθμιση του firmware για να εξαλειψει το προβλημα, αν θυμαμαι καλα...

Μια χαρα καταλαβα, λες οτι στο S3 φταινε οι εφαρμογες ενω στο iPhone το λειτουργικο. Ειπαμε να κανουμε λογικη κουβεντα αλλα το μαμησες, οτι θα ελεγες προβλημα την καταναλωση λογω 3G δε το περιμενα...

Σηκωνω λευκη σημαια! :D :D

You'll Never Walk Alone

#4524   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2013 - 14:01

Κι ομως δεν το εχω πειραξει καθολου φιλε μου.Ουτε στο αεροπλανο κανω τερματισμο.Σε αντιθεση με το νοτε που μονο ρουτ με στοκ ρομ ειμαι εχοντας βγαλει τη σαβουρα της σαμμυ τα τρωει τα κολληματακια του και το πιο συνηθισμενο αυτο που κολαει η περιστροφη και μονο με επανεκκινηση ερχεται

Με εκπλησσει αυτο με το ipad... μπραβο... τι να πω... παντως ποτε δεν παθαινα τετοια κολπα σε rootαρισμενο κινητο.... γι αυτο κ το εχω σε υποληψη το rootαρισμα.... να φανταστεις βραδυ πηρα το note2, την αλλη μερα το μεσημερι ηδη δοκιμαζα roms... :)

#4525   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 14/05/2013 - 14:07

Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφορω μηνυματα απο android κινητο σε iPhone;

You'll Never Walk Alone

#4526   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2013 - 14:52

Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφορω μηνυματα απο android κινητο σε iPhone;

Ειναι jb το iphone??

#4527   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/05/2013 - 15:26

... δηλαδη μεσα σε αυτον τον εναμιση χρονο με το ipad jb δεν αντιμετωπισες ποτε προβλημα με αποτελεσμα να κανεις restore??

Δεν ειναι τοσο συχνη η αναγκη για restore.

Οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω δε χρειαζεται να φορτωνεις ολη τη Cydia στο κινητο σου. Με συγκεκριμενα και πληρως λειτουργικα tweaks εχεις τα παντα στη διαθεση σου.

Προσωπικα δε μου εχει τυχει ποτε καν να ανησυχησω για τετοιο ενδεχομενο.
Restore μονο σε αναβαθμιση λογισμικου.

#4528   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/05/2013 - 16:23

Φανταζομαι μπορω να απαντησω και εγω γιατι εχω και iPad.
OXI καμια φορα δεν χρειαστηκε να κανω restore απο προβλημα.

#4529   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα

Δημοσίευση 14/05/2013 - 16:47

Με εκπλησσει αυτο με το ipad... μπραβο... τι να πω... παντως ποτε δεν παθαινα τετοια κολπα σε rootαρισμενο κινητο.... γι αυτο κ το εχω σε υποληψη το rootαρισμα.... να φανταστεις βραδυ πηρα το note2, την αλλη μερα το μεσημερι ηδη δοκιμαζα roms... :)

Πριν να ανοίξω το κινητό το έβαλα σε download mode σύνδεση με πισι , οντιν και ρουτ φίλε μου.Ξήλωμα όλη την σαβούρα και μετά στήσιμο.Τιτανιουμ μπετερ μπατερι στατς και ένα γοουτςντογκ.Γι αυτό φίλε μου καλό και χρυσό το ΝΟΤΕ αλλά και το ιος έχει τα δικά του καλά.Απλά δεν μπορώ να ακούω εδώ μέσα να κάνουν Θεό το ένα ή το άλλο.Εκτός κι αν είναι οι περισσότεροι δεκάχρονα οπότε δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά.

#4530   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/05/2013 - 16:55

ειναι οπως στο android.. αν δε βαζεις οτι παπαρια βρεις τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 14/05/2013 - 16:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7