Μη μπερδευεσαι και γυριζεις βιντεακια βραδιατικα.

Προσπερασε το αυτο που εγραψα, δε βγαζει νοημα.
Δημοσίευση 14/05/2013 - 02:56
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/05/2013 - 03:04
Δημοσίευση 14/05/2013 - 03:15
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/05/2013 - 06:33
Μην συγκρινεις κ εσυ το jailbreak με το root στα android... κρασσαρισματα, restore, προβληματικα tweaks που κατσναλωνουν μνημη, conflict μεταξυ ορισμενων tweaks... αυτα δεν υπαρχουν στα android... οπως καταλαβαινεις, μολις παει το ios να γινει κ καλα open source, αρχιζουν τα προβληματα... κανω λαθος??Να κανεις συγκρισεις με Jailbroken iphone. Χωρις JB και γω θα εφευγα.
Δημοσίευση 14/05/2013 - 08:57
Φιλε, πουλα το nexys7 και μην ασχολεισαι με τα android.... για να μιλας ελευθερα στο φορουμ ΣΟΥ... ασ'το αφου δεν το κατεχεις... ios plug and play και εισαι αρχοντας....ναι ωρα να μας διωξετε και απο το φορουμ μας.....
Ρε τι πλακα εχετε ....
Δημοσίευση 14/05/2013 - 09:38
Δημοσίευση 14/05/2013 - 10:08
Δημοσίευση 14/05/2013 - 10:36
Να κανω μια ερώτηση κ γω!το αρχείο των μηνυματων που εχουμε σώσει αν παμε σε android μπορούμε να το περάσουμε η τα μηνύματα χάνονται;;;
Δημοσίευση 14/05/2013 - 10:49
Αν πας σε samsung, με το kies υπαρχει επιλογη να κανεις επαναφορα το backup απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη, οποτε και απο iphone στο κινητο σου... ημερολογια, επαφες, φωτογραφιες και αρχειο μηνυματων....Να κανω μια ερώτηση κ γω!το αρχείο των μηνυματων που εχουμε σώσει αν παμε σε android μπορούμε να το περάσουμε η τα μηνύματα χάνονται;;;
Δημοσίευση 14/05/2013 - 10:51
Διαβασε εδω, τα λεει ολα αναλυτικα... οχι μονο σε αυτο που ρωτησες....Αυτό με το rootάρισμα που είχα ρωτήσει σε προηγούμενες σελίδες θα μου πει κάποιος τι ακριβώς είναι? Χάθηκε η ερώτηση ανάμεσα στα "εγώ την έχω πιο μεγάλη, όχι εγώ την έχω" και τα σχετικά
Δημοσίευση 14/05/2013 - 11:24
Διαβασε εδω, τα λεει ολα αναλυτικα... οχι μονο σε αυτο που ρωτησες....
http://www.myphone.g...ad.php?t=306146
Δημοσίευση 14/05/2013 - 11:27
Να κανω μια ερώτηση κ γω!το αρχείο των μηνυματων που εχουμε σώσει αν παμε σε android μπορούμε να το περάσουμε η τα μηνύματα χάνονται;;;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/05/2013 - 11:34
Μην συγκρινεις κ εσυ το jailbreak με το root στα android... κρασσαρισματα, restore, προβληματικα tweaks που κατσναλωνουν μνημη, conflict μεταξυ ορισμενων tweaks... αυτα δεν υπαρχουν στα android... οπως καταλαβαινεις, μολις παει το ios να γινει κ καλα open source, αρχιζουν τα προβληματα... κανω λαθος??
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/05/2013 - 12:04
Δεν μιλησα για καταναλωση μπαταριας.. αυτο εχει να κανει με την εφαρμογη, οχι πως χειριζεται το λειτουργικο ολο το συστημα, οπως με τα iphone5 που σε 3g καταναλωναν υπερβολικη μπαταρια... πιθανοτατα ο σπυρος εβαλε καποια εφαρμογη που τραβαει υπερβολικη μπαταρια, δεν φταιει το root... κι εγω σε jailbroken iphone4 ειχα υπερβολικο battery drain...Ναι νταξ δεν υπαρχουν. Ο spyros που θυμαμαι προχειρα, εψαχνε ποσες μερες το s3, που καταναλωνε μπαταρια κ σβηστο αν θυμασαι!
Παντως στο ios αν προσεχεις εισαι κομπλε. Εγω δεν εχω κανενα θεμα.
Το σωστο δεν ειναι να συγκρινουμε "πειραγμενες" συσκευες κ απο τα 2 λειτουργικα; Η κ "απειραχτες" αν θες...
Δημοσίευση 14/05/2013 - 12:19
Δεν μιλησα για καταναλωση μπαταριας.. αυτο εχει να κανει με την εφαρμογη, οχι πως χειριζεται το λειτουργικο ολο το συστημα, οπως με τα iphone5 που σε 3g καταναλωναν υπερβολικη μπαταρια...
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες