Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4696   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:21

Δεν είμαι ειδικός στα λειτουργικά,αλλά έχω δει πράγματα που κάνουν οι XDA που δεν τα είχα δει να υφίστανται στο ιοs, ακόμα και με jb, επίσης η διαφορά του πρέπει να μάθω πάρα πολλα πράγματα μεσω πολλών ωρών ενασχόλησης με του να κατεβάσω 2 mb εφαρμογή και να αλλάζεις τα πάντα νόμιμα (unrooted) σαν να διαλέγεις ποιο ρούχο να βάλεις σήμερα δηλαδη μέσα σε δευτερόλεπτα είναι ειδοποιός διαφορά (για μένα) και θεωρώ οτι δεν είναι " απλώς οτι κάνει το ίδιο πράγμα με άλλο τρόπο".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4697   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:25

Αν ειρωνευεσαι ή οχι φαινεται.

Το οτι μπορω να στειλω π.χ. ενα αρχειο αμεσα σε ενα φιλο, χωρις την αναγκαια υπαρξη ιντερνετ, για μενα ΝΑΙ ειναι το κατι παραπανω. Το οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη του κινητου μου, ΝΑΙ ειναι το κατι παραπανω.

Αρα μιλαμε απλα για 10 πραγματα πιο ευκολα-γρηγοτα-διαφορετικα-ανανεωτικα αν καταλαβα καλα.

Γιατι αυτο λιγο ειναι??? Φυσικα και ειναι σημαντικοτατο. Και ολα αυτα απο τι στιγμη που γινονται πιο ευκολα και πιο γρηγορα χωρις jb και δεκαδες tweaks, Ε ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ;)

#4698   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:31

Τωρα ειδα την απαντηση Σπυρο. Αρα μιλαμε απλα για 10 πραγματα πιο ευκολα-γρηγοτα-διαφορετικα-ανανεωτικα αν καταλαβα καλα, και οχι 10 επιπλεον πραγματα σωστα; Αυτο το γνωριζω, ελεγα μην μπορουσα να κανω και αλλα 10 πραγματα και μου διαφευγουν. :) (επαναλαμβανω για καποιους, δεν ειρωνευομαι)

ειναι αρκετα δεν ειναι μονο 10...για καποιους χρησιμα για καποιους οχι...

εχουν αναφερθει παρα πολλες φορες αλλα οι απαντησεις ηταν ειτε ειρωνικες ειτε του στυλ τι να το κανεις το wifi direct? για να στελνεις βιντεο??

#4699   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:34

Οκ, παιδες εγω ειμαι καλλυμενος με τις απαντησεις. :)

You'll Never Walk Alone

#4700   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 19/05/2013 - 17:51

Ξεχνάμε πολυ γρήγορα ποιος έφερε την μεγάλη αλλαγή στις mobile device

Έφερε την αλλαγή και έμεινε εκεί!
Ήμουν χρήστης ios από την 2.2.3 μέχρι και την 6 πάντα με jb(εκτός από την 6) και οι αλλαγές στο λειτουργικό ήταν ελάχιστες έως και μηδαμινές!

Και μπορώ να στις αναφέρω σχεδόν όλες απ'ολες τις εκδόσεις! Αν δεν κάνει ΤΗΝ αλλαγή στο ios 7 θα γυρίσει εκεί που ήταν πριν 10 χρόνια! Είδη έχει χάσει 300$ από την μετοχή της σε διάστημα ούτε 1 χρόνου!
Και αυτό που πωλούσε τόσο χρόνια (ποιότητα, οθόνη) τώρα το έχουν και άλλοι!

#4701   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/05/2013 - 20:08

Δεν βλέπετε πόσο άσκοπο είναι να πείσετε ο ένας τον άλλο για την ανωτερότητα του ενός ή του άλλου λειτουργικού; Ούτε θέμα ψαξιματος είναι ούτε τίποτα. Εγώ για παράδειγμα παρόλο που χρησιμοποιώ πολύ περισσότερα χρόνια Android από το iOS προτιμώ το δεύτερο. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με το πλήθος και την ποιότητα των εφαρμογών, την ασφάλεια ,την σταθερότητα, την αξιοπιστία ,την ευχρηστία και άλλους που ΕΓΩ θεωρώ σημαντικούς.Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια από την συσκευή τους.

#4702   lambrosn

lambrosn

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:05

Από iPhone 1,2,3,4,4s

Πήγα σε s3 μετά σε note 2

Γύρισα σε iPhone 5

Πήγα σε s4....

Γύρισα σε iPhone 5

Που να μου κοπεί το χέρι... Δεν ξανά αλλάζω...

Πολλά τα μείον στο σ4

Χρώματα
Χωρητικότητα 8.6 gb
Δύσκολα και με πολλές κινήσεις τα μενού... Οπως πάντα...

#4703   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:31

Από iPhone 1,2,3,4,4s

Γύρισα σε iPhone 5

Πήγα σε s4....

Γύρισα σε iPhone 5

Πολλά τα μείον στο σ4

Χρώματα
Χωρητικότητα 8.6 gb

:lol: :lol: :lol: καλά είσαι φτάνουν η δοκιμές

#4704   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:48

Από iPhone 1,2,3,4,4s

Γύρισα σε iPhone 5

Πήγα σε s4....

Γύρισα σε iPhone 5

Πολλά τα μείον στο σ4

Χρώματα
Χωρητικότητα 8.6 gb

Φίλε Λάμπρο και Εγώ το ίδιο είμαι! Και ακόμα δεν έχω καταλήξει και με τρώει η τσέπη να πάρω τίποτα άλλο.Εσύ κατεληξες στο iPhone τελικά ;

#4705   lambrosn

lambrosn

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:50

Φίλε Λάμπρο και Εγώ το ίδιο είμαι! Και ακόμα δεν έχω καταλήξει και με τρώει η τσέπη να πάρω τίποτα άλλο.Εσύ κατεληξες στο iPhone τελικά ;

Στο τέλος στο εύκολο θα γυρίσεις όπως εγώ...

Ξέχασα να γράψω πάνω ότι πήγα και σε blackberry z10 αλλά και για λίγο σε htc one ...

Μην κανείς το λάθος. Θα σου αρέσει στην αρχή αλλά μετά θα καταλάβεις ότι τίποτα πιο εύκολο και γρήγορο από το μήλο.

Σε tablet έχω iPad 3 και note 10.1 . Εκεί για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ το note σκιζει.

Τελευταία επεξεργασία από: lambrosn, 20/05/2013 - 13:52

#4706   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:58

Nova Launcher εβαλες σε κανα android?
Καμια υπηρεσια εκανες disable?

#4707   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:26

Δεν ξέρω για τα κορυφαία Android, πάντως το μεσαίο Galaxy S advance με διπύρηνο στο 1ghz & 768 ram & JB είναι σαφώς πιο αργό συνολικά και όχι περιστασιακά από το iPhone 4 με μονοπυρηνο και 512 ram. Βέβαια το Galaxy έχει τα μισά χρήματα γι'αυτό και το προτίμησα ,όχι όμως ότι δεν βλέπω τα μειονεκτήματα της συσκευής αλλά και του Android γενικότερα. Όσο για launcher, kernel, Rom και άλλα κόλπα τα έχω δει όλα αλλά δεν.....

#4708   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:31

iPhone 2,3,4,4s,s3,iPhone 5 και note 2..Δεν ξαναγυρίζω σε iPhone εκτός αν μεγαλώσει η οθόνη και μου δώσει η Apple τα μισά από αυτά που έχω με το note out of the box..Όσο για τα μενού με τις συντομεύσεις και τα widget ολα γίνονται εκπληκτικά σύντομα και γρήγορα..Να μη μιλήσω και για το Swype :-)

#4709   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:34

Δεν ξέρω για τα κορυφαία Android, πάντως το μεσαίο Galaxy S advance με διπύρηνο στο 1ghz & 768 ram & JB είναι σαφώς πιο αργό συνολικά και όχι περιστασιακά από το iPhone 4 με μονοπυρηνο και 512 ram. Βέβαια το Galaxy έχει τα μισά χρήματα γι'αυτό και το προτίμησα ,όχι όμως ότι δεν βλέπω τα μειονεκτήματα της συσκευής αλλά και του Android γενικότερα. Όσο για launcher, kernel, Rom και άλλα κόλπα τα έχω δει όλα αλλά δεν.....

Aυτο που λες δεν ισχυει.
Εχω στησει εγω ενα Ace 2 (σχεδον ιδιο) και πηγαινε σφαιρα.

#4710   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:40

iPhone 2,3,4,4s,s3,iPhone 5 και note 2..Δεν ξαναγυρίζω σε iPhone εκτός αν μεγαλώσει η οθόνη και μου δώσει η Apple τα μισά από αυτά που έχω με το note out of the box..Όσο για τα μενού με τις συντομεύσεις και τα widget ολα γίνονται εκπληκτικά σύντομα και γρήγορα..Να μη μιλήσω και για το Swype :-)

Εγώ μέχρι στιγμής είμαι iphone 4,4s, s3, note 2, nexus 4..το επόμενο δεν ξέρω ποιο θα είναι.Ίσως HTC one ή το επόμενο nexus ή iPhone!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες