Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4681   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/05/2013 - 14:49

υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για κλειδωμα των εφαρμογων σε android?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4682   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:19

Το 90% που πηγαίνει απο iOS σε Android επιστρέφει το αργότερο σε δυο μήνες

Τι να πω? Τοτε Οοοοολοι αυτοι που ξερω ανηκουν στο 10%. Δεν εξηγειται αλλιως που ολοι λενε επιτελους κανω και 10 πραγματα παραπανω.

#4683   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:30

Δεν εξηγειται αλλιως που ολοι λενε επιτελους κανω και 10 πραγματα παραπανω.

Για πες ρε ταμτακο λιγο τα 10 πραγματα αυτα. Θελω συγκριση με iPhone JB (αν εννοεις χωρις JB, τα ξερω μη χασεις τον χρονο σου).

Με itunes - itools δεν εχω θεμα να τα χρησιμοποιω.

Διαφορετικα να δω ρε παιδακι μου αν υπαρχει κατι χρησιμο να παω και γω προς android. :)

You'll Never Walk Alone

#4684   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:40

υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για κλειδωμα των εφαρμογων σε android?

App Lock και App Lock(Smart app protector). Προτείνω την δεύτερη..

#4685   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:42

Για πες ρε ταμτακο λιγο τα 10 πραγματα αυτα. Θελω συγκριση με iPhone JB (αν εννοεις χωρις JB, τα ξερω μη χασεις τον χρονο σου).

Διαφορετικα να δω ρε παιδακι μου αν υπαρχει κατι χρησιμο να παω και γω προς android. :)

δεν χρειαζεται να σου αναφερει καποιος κατι χρησιμο...αν εσυ τα εχεις ολα με το iphone και δε σου λειπει κατι τοτε εισαι οκ...

#4686   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:45

Εαν χρειαζεται αναλωνεις τις εργατοωρες σου σε κινητο τςων 700 + για να κανεις τα ευνοητα , τοτε δεν χρειαζεται να πούμε κάτι άλλο,
Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με τα κινητά out of the box οχι με χιλιεσ 2 παραμετροποιησεις , και σε αυτό το iphone είναι πολυ πίσω ,
άλλαξα μετα απο 4 χρόνια με iphone, πηρα note 2 και ποτε δεν ξανακοιταξα πίσω, αλλα δεν κάθομαι να λέω πωω τι μα... που είνια αυτοί που έχουν iphone,
γουστο τους και καπέλο τους, ουτε κάθομαι να ειρωνεύομαι σαν και εσένα.

#4687   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:45

δεν χρειαζεται να σου αναφερει καποιος κατι χρησιμο...αν εσυ τα εχεις ολα με το iphone και δε σου λειπει κατι τοτε εισαι οκ...

Οκ, συμφωνω με αυτο, δε μου λειπει κατι.

Απο περιεργεια ποια ειναι αυτα τα 10 πραγματα ομως; (ειπαμε αν ειναι σε συγκριση με iPhone χωρις JB τα ξερω, οπως και αν προκειται για itunes hating)

You'll Never Walk Alone

#4688   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:48

άλλαξα μετα απο 4 χρόνια με iphone, πηρα note 2 και ποτε δεν ξανακοιταξα πίσω,

Σε καποιον μεγαλωνει η μυτη....

You'll Never Walk Alone

#4689   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:53

χαιρομαι που εστιάζεις εκει που σε συμφέρει και οχι στο θέμα της απάντησης "Εαν χρειαζεται αναλωνεις τις εργατοωρες σου σε κινητο τςων 700 + για να κανεις τα ευνοητα , τοτε δεν χρειαζεται να πούμε κάτι άλλο,
Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με τα κινητά out of the box οχι με χιλιεσ 2 παραμετροποιησεις , και σε αυτό το iphone είναι πολυ πίσω ,"
Κλασική περίπτωση

#4690   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:54

Απο περιεργεια ποια ειναι αυτα τα 10 πραγματα ομως; (ειπαμε αν ειναι σε συγκριση με iPhone χωρις JB τα ξερω, οπως και αν προκειται για itunes hating)

Δεν χρειαζεται να σου πει καποιος 10 πραγματα... η ουσια ειναι αυτη που πρεπει να σε ενδιαφερει... πατα στο youtube simplistic control, simplistic framework, xposed installer.. και δες τι μπορεις να κανεις χωρις εγκατασταση cydia packages, αν κατι παει στραβα να φοβασαι το restore και διαφορα τετοια καλουδια....

#4691   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/05/2013 - 15:57

Τα εχω πει πολλακις και καμια απαντηση σοβαρη δεν εχω παρει ποτε. Μην ξαναλουπαρουμε τα ιδια και τα ιδια.

#4692   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:04

Δεν ξέρω αν είναι 10 ή πολλά περισσότερα, δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να το συγκρίνεις καν με jailbroken iphone..
Αν σκεφτείς απλά ως παράδειγμα ότι με έναν launcher (εφαρμογές που κατεβάζεις από το google play) έχεις τόσα πράγματα όσα θα έχεις στο iphone αφού το φορτώσεις με ένα κάρο tweaks για να έχεις τα ίδια ή μάλλον λιγότερα, και ταυτόχρονα όλα να τρέχουν πολύ καλύτερα από πριν..
Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, πρέπει να το δεις και να το δουλέψεις το android και θα δεις ότι δεν είναι απλά 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις επιπλέον ή διαφορετικά, απλά σχεδόν τα πάντα λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το iOS είναι κακό, απλά διαφορετικό.. Και επίσης ότι χρειάζεται μια ανανέωση, ένα φρεσκάρισμα σε μια καλή αναβάθμιση είναι γεγονός.

#4693   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:05

Πραγματικα αν εχει καποιος την απαντηση ας μου την πει ηρεμα και ωραια (και αν δε βαριεται).
Θελω πραγματικα να μαθω, δεν ειρωνευομαι:

"Για πες ρε ταμτακο λιγο τα 10 πραγματα αυτα. Θελω συγκριση με iPhone JB (αν εννοεις χωρις JB, τα ξερω μη χασεις τον χρονο σου).

Με itunes - itools δεν εχω θεμα να τα χρησιμοποιω."

You'll Never Walk Alone

#4694   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:08

Δεν ξέρω αν είναι 10 ή πολλά περισσότερα, δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να το συγκρίνεις καν με jailbroken iphone..
Αν σκεφτείς απλά ως παράδειγμα ότι με έναν launcher (εφαρμογές που κατεβάζεις από το google play) έχεις τόσα πράγματα όσα θα έχεις στο iphone αφού το φορτώσεις με ένα κάρο tweaks για να έχεις τα ίδια ή μάλλον λιγότερα, και ταυτόχρονα όλα να τρέχουν πολύ καλύτερα από πριν..
Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, πρέπει να το δεις και να το δουλέψεις το android και θα δεις ότι δεν είναι απλά 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις επιπλέον ή διαφορετικά, απλά σχεδόν τα πάντα λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το iOS είναι κακό, απλά διαφορετικό.. Και επίσης ότι χρειάζεται μια ανανέωση, ένα φρεσκάρισμα σε μια καλή αναβάθμιση είναι γεγονός.

Καλά όντως όταν πρωτοπήρα νοτε2,νόμιζα οτι αυτή την εφαρμογή την χρησιμοποιείς μόνο εάν έχεις κάνει root, που να φανταζόμουν , επαθά πλάκα, λες και αλλάζεις κινητό μέσα σε 1 λεπτό

#4695   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2013 - 16:11

Τωρα ειδα την απαντηση Σπυρο. Αρα μιλαμε απλα για 10 πραγματα πιο ευκολα-γρηγοτα-διαφορετικα-ανανεωτικα αν καταλαβα καλα, και οχι 10 επιπλεον πραγματα σωστα; Αυτο το γνωριζω, ελεγα μην μπορουσα να κανω και αλλα 10 πραγματα και μου διαφευγουν. :) (επαναλαμβανω για καποιους, δεν ειρωνευομαι)

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16