Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4741   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/05/2013 - 21:56

Μπες myphone.gr και θα μάθεις οτι χρειαζεσαι... Σε συνδυασμό με τα παιδιά εδώ σε λιγες μέρες θα πετάς και θα rootαρεις σταματημένος στο φανάρι αχαχαχαχ...

Σου εχει μεινει αυτο με το φαναρι εσενα ε??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4742   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/05/2013 - 10:36

Εγώ που τον άλλο μήνα θα είμαι με s4 να προχωρήσω σε rootάρισμα ή είναι νωρίς ακόμα? Επίσης οδηγούς που βρίσκω?

Εμένα η γνώμη μου είναι να το κάνεις την ίδια μέρα ρουτ!
Έχει πολλά χρήσιμα apps που θέλουν ρουτ. Και αφού θα το πάρεις τον άλλο μήνα κάτσε λίγο και ψαξου(XDA).....

#4743   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 22/05/2013 - 15:44

Προχθες ταξιδευα με το ΚΤΕΛ,κ ενα παλικαρακι μπροστα μου ειχε το S4...
Ομολογω οτι εχει οθοναρα ....αλλα σε καπια φαση του επεσε απο το καθισμα,απο υψος 20cm στον διαδρομο του λεωφορειου με αποτελεσμα να ραγισει !!!!! Η οθονη....

Μαζι με το ραγισμα,ραγισε κ καρδια του!!

Το δικο μου πενταρι μου εχει πεσει μια φορα,σχεδον απο το ιδιο υψος μεσα σε σπιτι σε χαλι ...κ δεν επαθε το παραμικρο!!

#4744   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 22/05/2013 - 17:12

Ομολογω οτι εχει οθοναρα ....αλλα σε καπια φαση του επεσε απο το καθισμα,απο υψος 20cm στον διαδρομο του λεωφορειου με αποτελεσμα να ραγισει !!!!! Η οθονη....

Το δικο μου πενταρι μου εχει πεσει μια φορα,σχεδον απο το ιδιο υψος μεσα σε σπιτι σε χαλι ...κ δεν επαθε το παραμικρο!!

Καλά αν σου πέσει είναι καθαρά θέμα τύχης αν και τι ζημιά θα πάθει η συσκευή.. Μπορεί να πέσει απ'το μισό μέτρο και να καταστραφεί μπορεί να πέσει και απ'τον δεύτερο όροφο και να την γλιτώσει.. Είναι αναλόγως που αλλά και πως θα πέσει.
Το πρόβλημα δεν το έχει το S4 συγκεκριμένα, το S3, το iphone ή οποιοδήποτε άλλο.. Οι περισσότερες συσκευές (και ειδικότερα οι πιο ακριβές) που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια έχουν αυτό το μεγάλο αρνητικό κάτι που δεν είχαν οι παλιότερες συσκευές (και δεν αναφέρομαι μόνο σε συσκευές τύπου nokia 5100 & 5210 αλλά οι περισσότερες τότε)
Με το galaxy πάντως τώρα έχω ηρεμήσει λίγο, το iphone φοβάσαι να το ακουμπήσεις και σε τραπέζι χωρίς θήκη..

#4745   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 22/05/2013 - 17:45

Καλά αν σου πέσει είναι καθαρά θέμα τύχης αν και τι ζημιά θα πάθει η συσκευή.. Μπορεί να πέσει απ'το μισό μέτρο και να καταστραφεί μπορεί να πέσει και απ'τον δεύτερο όροφο και να την γλιτώσει.. Είναι αναλόγως που αλλά και πως θα πέσει.
Το πρόβλημα δεν το έχει το S4 συγκεκριμένα, το S3, το iphone ή οποιοδήποτε άλλο.. Οι περισσότερες συσκευές (και ειδικότερα οι πιο ακριβές) που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια έχουν αυτό το μεγάλο αρνητικό κάτι που δεν είχαν οι παλιότερες συσκευές (και δεν αναφέρομαι μόνο σε συσκευές τύπου nokia 5100 & 5210 αλλά οι περισσότερες τότε)
Με το galaxy πάντως τώρα έχω ηρεμήσει λίγο, το iphone φοβάσαι να το ακουμπήσεις και σε τραπέζι χωρίς θήκη..

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες απλά σκέφτομαι οτι όσο πιο βαρύ το κινητό τόσο πιο σφοδρή η πτώση οπότε υποθετικά περισσότερες πιθανότητες για ζημιά,
και το iphone5 είναι εξαιρετικα ελαφρύ,(εγώ έχω note2 και το λατρεύω απλώς έτσι πιστεύω)

#4746   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2013 - 18:30

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες απλά σκέφτομαι οτι όσο πιο βαρύ το κινητό τόσο πιο σφοδρή η πτώση οπότε υποθετικά περισσότερες πιθανότητες για ζημιά,
και το iphone5 είναι εξαιρετικα ελαφρύ,(εγώ έχω note2 και το λατρεύω απλώς έτσι πιστεύω)

Παιδια, ολα γρατζουνιουνται κι ολα αν πεσουν ασχημα κατω, θα παθουν ζημια... τα galaxy μπορει να ραγισουν στο καπακι, τα iphone βαθουλωνουν στις γωνιες... το θεμα ειναι να μην σου πεσει κατω, μετα τρεχα γυρευε.. εγω προσωπικα οποια συσκευη ειχα την ειχα παντα χωρις θηκη, δεν μου αρεσουν καθολου, αλλα το προσεχω παρα πολυ... ο σκοπος ειναι να μη σου τυχει κατι τετοιο...

#4747   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/05/2013 - 22:46

υπαρχει περιπτωση να ματιαζεις ?? και να το εφαγες με τα ματια το κινητο ? να εβλεπε καμια ταινια το παιδι η να επαιζε κανα παιχνιδι και να ειπες απο μεσα σου : " ρε το που* τον κορεατη τι εφτιαξε παλι ??" ..

"μηπως να το παρω και εγω μια βολτα και εαν δεν μου αρεσει το δινω παλι ..???"

και τελικα του εφυγε απο το χερι ??? μηπως οποιοι παρουν το s4 να εχουν και ενα Sκορδο κρεμασμενο ????

:rolleyes:

#4748   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 23/05/2013 - 00:01

Ααααιιι λλαααβββ εεεππλεεεε

#4749   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/05/2013 - 01:41

Φιλε μου εχει πεσει κινητο(παλιο κινητο) 3-4 φορες απο σκαλα μαρμαρινη (πολυκατοικιας) και δεν επαθε τιποτα. Και μου επεσε το ιδιο κινητο απο την τσεπη οπως καθομουν (30cm) και εσπασε η οθονη.

#4750   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/05/2013 - 17:38

Ρε παιδιά το αν θα σπάσει ή θα ραγίσει είναι καθαρά θέμα τύχης και πως θα πέσει το τηλ. Για να καταλάβετε, φίλος πήρε iphone5 το ανοίγει από το κουτάκι του και ξεκινάει να παίζει. Στη μία ώρα πάνω του φεύγει από τα χέρια και έτσι όπως πέφτε σπάει στη δεξιά πάνω γωνία το πλαστικό ανάμεσα στην οθόνη και το bezel και σα να μην έφτανε αυτό έκανε ένα βαθούλωμα πάνω στη γωνία που τυφλός από 10 μέτρα το βλέπει.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 23/05/2013 - 17:39

#4751   Georgered

Georgered

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/05/2013 - 18:11

Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου-που τις έχω κάνει συγχρονισμό με το iCloud-σε S4;

#4752   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 23/05/2013 - 18:32

Πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου-που τις έχω κάνει συγχρονισμό με το iCloud-σε S4;

Μπαίνεις στο icloud.com, από τις επαφές εκεί επιλέγεις κάτω αριστερά export as vcard και μετά εισάγεις το αρχείο αυτό στο gmail σου.
Μετά αφού συνδεθείς με τον λογαριασμό σου στην google στην συσκευή θα περάσουν αυτόματα.

#4753   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 08:16

Με την διαχείριση μνήμης τι κάνετε?? Έχω δοκιμάσει κάτι task killer μα δεν βλέπω διάφορες σοβαρές!!

#4754   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 09:19

Με την διαχείριση μνήμης τι κάνετε?? Έχω δοκιμάσει κάτι task killer μα δεν βλέπω διάφορες σοβαρές!!

Δεν θα κανεις τιποτα με την διαχειριση της μνημης... ετσι δουλευει το android, χρησιμοποιει ολη την μνημη της συσκευης... το ξερω, ειναι ασχημο να βλεπεις 100-130 mb free στο s3 για παραδειγμα που κουβαλαει 1gb ram υποτιθεται, αλλα δεν εχεις προβλημα....

#4755   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 09:31

Απλα πρεπει να κλεινεις οποια διεργασια αχρηστη τρεχει απο πισω.
Ειτε καποια αχρηστη εφαρμογη της Samsung ειτε καποια εφαρμογη που εχεις εγκαταστησει εσυ και τρεχει συνεχεια απο πισω.

Task killers ειναι ασχρηστοι και πρεπει να αποφευγονται δια ροπαλου.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 24/05/2013 - 09:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20