Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4771   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:49

Για να βάλουμε την γαλλική θέλει και ροοτ ή μπαίνει και έτσι? Νομίζω μόνο με ροοτ...

Οχι δεν χρειάζεται Root διότι ειναι Stock Rom με αλλά λόγια official,απλός πες στον φίλο σου να το κανει Root να περάσει και το Greenify απο play store μπάς και του φτιάξει.εγω είχα απογοητεύει ειλικρινα τους το είχα παει και σε service το οποίο η Sammy μου έδωσε και χαρτί στα αγγλικά ότι τις θερμοκρασίες που έπιανε το κινητό ήταν φυσιολογικές.
Πειραματίστικα με πολλές Roms custom και Stocks και τελικά ανακάλυψα στο XDA-developer το φόρουμ ότι η πιο σταθερή ειναι η γαλλική.Την πέρασα και υσυχασα.
Παντός περιμένω και nexus 5 απο LG φέτος και θα δοκιμάσω και ανάλογος θα πράξω.Δεν κολλάω σε καμία εταιρία κοιτάζω πάντα και αγοράζω με το τι κάνω καλύτερα τη δουλειά μου.Στην τελική δεν παντρευτηκα ούτε τη Sammy αλλά ούτε και την Apple :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4772   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 27/05/2013 - 00:26

Λοιπόν για κάποιον άγνωστο λόγο το ς4 του φίλου έφτιαξε...Έκανε κάποια updates σε εφαρμογές που είχε και όλα Οκ...Μετά από 4 ώρες ασταμάτητη χρήση με ίντερνετ βίντεο φώτο και πολλά install δεν κατάλαβε τίποτα..καμία σχέση με την πρώτη μέρα...

Όλα καλά λοιπόν...τουλάχιστον δείχνει να είναι πρόβλημα firmware και όχι hardware...

#4773   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 27/05/2013 - 00:37

Λοιπόν για κάποιον άγνωστο λόγο το ς4 του φίλου έφτιαξε...Έκανε κάποια updates σε εφαρμογές που είχε και όλα Οκ...Μετά από 4 ώρες ασταμάτητη χρήση με ίντερνετ βίντεο φώτο και πολλά install δεν κατάλαβε τίποτα..καμία σχέση με την πρώτη μέρα...

Όλα καλά λοιπόν...τουλάχιστον δείχνει να είναι πρόβλημα firmware και όχι hardware...

Firmware ειναι το θεμα, και ο dream21 βρηκε λυση, κ ο κολλητος μου μετα απο καποια αλλη official rom που περασε εστρωσε... θελω να μαθω αυτοι με τον octa5 τι θερμοκρασιες εχουν.. αν κ δεν νομιζω να εχουν θεμα, δεν δουλευει ψηλα...

#4774   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 08/06/2013 - 23:56

Πάντως παιδιά όσοι έχετε κάνει την αλλαγή σε android πρέπει να δείτε το automatelt....

Δείτε τι κάνει ένα πραγματικά έξυπνο τηλέφωνο...

#4775   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 07:09

Πάντως παιδιά όσοι έχετε κάνει την αλλαγή σε android πρέπει να δείτε το automatelt....

Δείτε τι κάνει ένα πραγματικά έξυπνο τηλέφωνο...

Και το tasker τα σπαει... πραγματικος ελεγχος της συσκευης σου...

#4776   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:12

Έπεσε το μάτι μου σήμερα σε ένα άρθρο και διάβασα κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν ήξερα.

Όποτε έρχεται σε αυτό το vs η κουβέντα στο θέμα της μνήμης, το μέχρι σήμερα "ατράνταχτο" επιχείρημα των android fans ήταν η κάρτα sd.

Διαβάζω όμως ότι από την έκδοση 2.2 του android και μετά σταμάτησε να υποστηρίζεται η μετακίνηση εφαρμογών προς την κάρτα sd γιατί δημιουργούσε προβλήματα και γιατί οι devs δεν την προτιμούσαν μιας και θα υπήρχαν προβλήματα απόδοσης.

Δηλαδή σαν να λέμε μας δουλέυετε ψιλό γαζί τόσο καιρό παρουσιάζοντας την sd ως πλεονέκτημα πατώντας στο γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουμε δουλέψει android?

Τι να την κάνω την 64άρα sd αν δεν μπορώ να πετάξω μέσα τις εφαρμογές μου?

Αγοράζω δηλαδή το "τούμπανο" S4 και έχω ΜΟΝΟ 8-9 GB διαθέσιμα για εφαρμογές? Τι να τα κάνω τα 64 της sd για μουσική και εικόνες μόνο?

#4777   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:26

Για δωσε link απο το αρθρο γιατι θα πεσει το γελιο της αρκουδας, ή το διαβασες λαθος ή γραφει ανακριβειες.

Απο την εκδοση αυτη και μετα επιτρεπεται η μεταφορα εφαρμογων στην SD, απλα για καποιο ηλιθιο λογο, η Samsung δεν το επετρεπε, δεν ξερω σε ολες τις συσκευες ή σε ποιες.
Εσχατως ομως το επιτρεπει και αυτη κανονικα, νομιζω.

Android συσκευη δεν ειχες ποτε ε;

#4778   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:27

Έπεσε το μάτι μου σήμερα σε ένα άρθρο και διάβασα κάτι το οποίο ομολογουμένως δεν ήξερα.

Όποτε έρχεται σε αυτό το vs η κουβέντα στο θέμα της μνήμης, το μέχρι σήμερα "ατράνταχτο" επιχείρημα των android fans ήταν η κάρτα sd.

Διαβάζω όμως ότι από την έκδοση 2.2 του android και μετά σταμάτησε να υποστηρίζεται η μετακίνηση εφαρμογών προς την κάρτα sd γιατί δημιουργούσε προβλήματα και γιατί οι devs δεν την προτιμούσαν μιας και θα υπήρχαν προβλήματα απόδοσης.

Δηλαδή σαν να λέμε μας δουλέυετε ψιλό γαζί τόσο καιρό παρουσιάζοντας την sd ως πλεονέκτημα πατώντας στο γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουμε δουλέψει android?

Τι να την κάνω την 64άρα sd αν δεν μπορώ να πετάξω μέσα τις εφαρμογές μου?

Αγοράζω δηλαδή το "τούμπανο" S4 και έχω ΜΟΝΟ 8-9 GB διαθέσιμα για εφαρμογές? Τι να τα κάνω τα 64 της sd για μουσική και εικόνες μόνο?

Get your facts straight !. Ειναι το αντιθετο ! απο την εκδοση 2.2 και μετα υποστηριζεται η εγκατασταση εφαρμογων στην SD (http://developer.and...l-location.html)

Βεβαια οπως σωστα λες, ειναι ενα per app setting, η google συστηνει καποιου ειδους εφαρμογες να μην πηγαινουν ποτε εκει και τελος (οντας η μπαχαλο πλατφορμα που ειναι) καποιοι κατασκευαστες (λεγε με sammy) απλως δεν το επετρεπαν...

#4779   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:31

Το ιδιο που ισχυει στο ios, ισχυει και στο android, οποιος θελει ογκωδης εφαρμογες και GB, παει στα ακριβοτερα μοντελα με τις μεγαλες χωρητικοτητες
Απο εκει και περα, μονο πλεονεκτημα ειναι η SD.

Προβλημα με εφαρμογη σε SD δεν ειχα ποτε στα 3 χρονια που ειχα android, απλα οταν παει εκει η εφαρμογη ΔΕΝ δουλευει το αντιστοιχο widget της.
Βασικο πραγμα που μαθαινεις την πρωτη βδομαδα που ασχολεισαι με android.

Kαι αυτο λυνεται με Link2SD για οποιον γνωριζει, ακομα και εφαρμογες συστηματος μετακινεις, ελευθερωνοντας απλετο χωρο.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 09/06/2013 - 14:32

#4780   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:36

Mea culpa.

Όντως το "χαλαρό" διάβασμα της Κυριακής με πρόδωσε.

Αλλά και πάλι από ότι διαβάζω τώρα καλύτερα η Google προσπαθεί να το κόψει (μιας και έχει σταματήσει τις sd στα κινητά της) και η Samy το είχε κομμένο για χρόνια.

Άρα στα όσα έγραψα απλά διορθώστε τη γενίκευση του android με τη Samy και είμαστε cool...

Και για την ιστορία το άρθρο ήταν αυτό: http://www.nextsmart...gr/blog/?p=7204

#4781   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:38

Το ιδιο που ισχυει στο ios, ισχυει και στο android, οποιος θελει ογκωδης εφαρμογες και GB, παει στα ακριβοτερα μοντελα με τις μεγαλες χωρητικοτητες
Απο εκει και περα, μονο πλεονεκτημα ειναι η SD.

Προβλημα με εφαρμογη σε SD δεν ειχα ποτε στα 3 χρονια που ειχα android, απλα οταν παει εκει η εφαρμογη ΔΕΝ δουλευει το αντιστοιχο widget της.
Βασικο πραγμα που μαθαινεις την πρωτη βδομαδα που ασχολεισαι με android.

Kαι αυτο λυνεται με Link2SD για οποιον γνωριζει, ακομα και εφαρμογες συστηματος μετακινεις, ελευθερωνοντας απλετο χωρο.

Σε ρωτάω ευθέως.

ΤΟ S4 θεωρείται αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα των android.

Μπορείς να μεταφέρεις κάτι στην sd ή όχι?

Και μην μου πεις για την αναβάθμιση γιατί αυτή "σταδιακά" γίνεται διαθέσιμη και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό όταν πρόκειται για android... Μπορεί να την πάρεις αύριο, μπορεί και σε 3 μήνες...

#4782   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:39

Γιατι ρε παιδια, στα iphone των 13.5 gb ποσα παιχνιδια βαζετε?? Γιατι οταν μιλαμε για ογκο δεδομενων, πιστευω οτι θα πρεπει να αναφερομαστε σε μερικα βαρια παιχνιδια π.χ. της gameloft που ειναι 1.5-2 gb... οι υπολοιπες εφαρμογες δεν πιανουν τοσο χωρο...

#4783   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:41

Mea culpa.

Όντως το "χαλαρό" διάβασμα της Κυριακής με πρόδωσε.

Αλλά και πάλι από ότι διαβάζω τώρα καλύτερα η Google προσπαθεί να το κόψει (μιας και έχει σταματήσει τις sd στα κινητά της) και η Samy το είχε κομμένο για χρόνια.

Άρα στα όσα έγραψα απλά διορθώστε τη γενίκευση του android με τη Samy και είμαστε cool...

Και για την ιστορία το άρθρο ήταν αυτό: http://www.nextsmart...gr/blog/?p=7204

Γελασα πολυ με το αρθρο. Εχει καποιο δικιο σε μερικα, αλλα ειναι τοσο biased που καταντα γελοιο. Ασε που εχει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ανακριβειες.

Πορβληματα συμβαοτητας και εμπειριας χρησης και @@ μεντολες, νταξ, οι εφαρμογες που τρεχουν απο SD φορτωνουν πιο αργα.

#4784   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:43

Γιατι ρε παιδια, στα iphone των 13.5 gb ποσα παιχνιδια βαζετε?? Γιατι οταν μιλαμε για ογκο δεδομενων, πιστευω οτι θα πρεπει να αναφερομαστε σε μερικα βαρια παιχνιδια π.χ. της gameloft που ειναι 1.5-2 gb... οι υπολοιπες εφαρμογες δεν πιανουν τοσο χωρο...

Ε αυτό λέει. Οτι δεν ειναι πλεονέκτημα η sd αφού περιοριζεσαι απο την εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές. Απλα πετάς φωτός και videos και μουσική στην sd και αφήνεις την εσωτερική για τις εφαρμογές.

#4785   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:43

Σε ρωτάω ευθέως.

ΤΟ S4 θεωρείται αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα των android.

Μπορείς να μεταφέρεις κάτι στην sd ή όχι?

Και μην μου πεις για την αναβάθμιση γιατί αυτή "σταδιακά" γίνεται διαθέσιμη και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό όταν πρόκειται για android... Μπορεί να την πάρεις αύριο, μπορεί και σε 3 μήνες...

Ευθεως και εγω σου απαντω ΟΧΙ EΠΙΣΗΜΑ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12