Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5011   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:00

Δεν ειναι τιποτα το xda.. θα μπαινεις μεσα στο forum κ στο νημα της συσκευης σου.. η κατηγορια android development ως επι το πλειστον περιεχει roms βασισμενες στις official samsung και μερικες modιες.. η original android development εχει κυριως cm roms (pure android), κερνελς βασισμενους σε samsung based roms και σε cm roms.. και η theme and apps εχει θεματα, διαφορες εφαρμογες και modιες απο αλλες συσκευες που τις αναπτυσσουν οι devs για να δουλευουν στην συσκευη σου κ τετοια... ετσι χοντρικα... θα την βρεις την ακρη ρε με τον καιρο... :)

Να πουμε και την αληθεια στεφανε, δεν ειναι και το πιο οργανωμενο μερος στον κοσμο το xda ... Ολο το μπαχαλο της ''πλατφορμας'' αντικατοπτριζεται και στο forum ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5012   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:07

Σωπα ρε.

Μια χαρα δομη εχεις, αν τωρα εσυ περιμενεις section for dummies, αυτο ειναι αλλο.

#5013   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:11

Σωπα ρε.

Μια χαρα δομη εχεις, αν τωρα εσυ περιμενεις section for dummies, αυτο ειναι αλλο.

Εσυ σημερα θα κοιμηθεις αγκαλια με το αγαπημενο σου στερεοτυπο 'iOS users are dummies that only use iOS out of ignorance'. Καληνυχτα gordito ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 18/06/2013 - 23:11

#5014   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/06/2013 - 23:46

Να πουμε και την αληθεια στεφανε, δεν ειναι και το πιο οργανωμενο μερος στον κοσμο το xda ... Ολο το μπαχαλο της ''πλατφορμας'' αντικατοπτριζεται και στο forum ...

Εχει πολυ πραμα μεσα, γι αυτο... για εμας τους απλους χρηστες δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, μια συνηθεια ειναι.. οι devs πως βγαζουν ακρη δεν ξερω... εχει απειρες κστηγοριες..θυμαμαι μια φορα εψαχνα κατι icon packs και μπηκα σε ενα thread που ηταν αποκλειστικα για developers discussion.. λεω στεφανε κανε την παπια κ μην ποσταρεις τιποτα, θα μας δειρουνε :lol:

#5015   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:21

Να ρωτησω κάτι;
Εβαλα τον νοβα λαντσερ. Υπαρχει κατι σαν το badge tou iphone;

#5016   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:27

Να ρωτησω κάτι;
Εβαλα τον νοβα λαντσερ. Υπαρχει κατι σαν το badge tou iphone;

ΤeslaUnread
(για prime/πληρωμενη εκδοση)

Προγραμματα που υποστηριζει:

SMS
Missed calls
Gmail
HTC Email
Samsung Email
Google and Motorola Email
Aqua Mail
K-9 Mail
Google Voice
Google Reader

Αλλα δεν χρειαζεται στο Android, εχεις σωστα Notifications στην Status bar :rolleyes:

#5017   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 00:58

ΤeslaUnread
(για prime/πληρωμενη εκδοση)

Προγραμματα που υποστηριζει:

Αλλα δεν χρειαζεται στο Android, εχεις σωστα Notifications στην Status bar :rolleyes:

Α δε χρειάζεται; Πού είναι η δυνατότητα επιλογής λοιπόν;

Γιατί όταν τα λένε οι "άλλοι" κράζεις.

Μάζα..

#5018   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:07

Για ποια επιλογη μιλας; Αν θα εχεις badges ή οχι; Μπορει να το εχει πατενταρει και αυτο η Apple :rolleyes:
Αnyway, Σιγα την επιλογη, το συστημα του android με icons στην status bar ειναι 55 φορες καλυτερο.

Tωρα το οτι βγηκες να κραξεις στο ασχετο για... επιλογες, που εχω 250.000 παραπανω στο android παντου, μου δειχνει ... ΚΟΜΠΛΕΞ

#5019   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:12

Να ρωτησω κ κάτι άλλο. ...
Στο iphone ειχα το tweetbot για τα tweet. Πολυ ωραιο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android;

#5020   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:14

Για ποια επιλογη μιλας; Αν θα εχεις badges ή οχι; Μπορει να το εχει πατενταρει και αυτο η Apple :rolleyes:
Αnyway, Σιγα την επιλογη, το συστημα του android με icons στην status bar ειναι 55 φορες καλυτερο.

Tωρα το οτι βγηκες να κραξεις στο ασχετο για... επιλογες, που εχω 250.000 παραπανω στο android παντου, μου δειχνει ... ΚΟΜΠΛΕΞ

Καλά...φαίνεται και το ποιόν σου και το σκεπτικό σου. Καληνύχτα

Δε πειράζει ρε...ας μην έχει badges. Να μάθετε στο NC όλοι σας αρέσει είτε όχι. Γιατί αυτό σημαίνει θέλω να έχει επιλογές το τηλέφωνο...

ΧΑΧΑΧΑ

#5021   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:15

Να ρωτησω κ κάτι άλλο. ...
Στο iphone ειχα το tweetbot για τα tweet. Πολυ ωραιο. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Android;

Twicca

#5022   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:25

Καλά...φαίνεται και το ποιόν σου και το σκεπτικό σου. Καληνύχτα

Δε πειράζει ρε...ας μην έχει badges. Να μάθετε στο NC όλοι σας αρέσει είτε όχι. Γιατί αυτό σημαίνει θέλω να έχει επιλογές το τηλέφωνο...

ΧΑΧΑΧΑ

Και εσυ ΧΑΧΑΧΑς;

Eγω εχω επιλογες για badges, εχει καμια 100ρα προγραμματα το store, εσυ εχεις επιλογη για icons στην status bar? Εεεεεεεεεεεεεεεε;

Για πες μου ρε παιδαρε, εχεις επιλογη για ανφορα παραδοσης; Για την καμερα, τι επιλογες εχεις; Στο ios7 στο control center?
Mπορεις να βαλεις widgets? Toggles στην status bar? Να βαλεις app shortcuts στην lock screen? Να βαλεις απευθειας mp3 ως ringtone?
Πληκτρολογιο; Zedge? BlueTooth?

Καλο σου βραδυ, μετρα iπροβατακια!

#5023   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:38

Και εσυ ΧΑΧΑΧΑς;

Eγω εχω επιλογες για badges, εχει καμια 100ρα προγραμματα το store, εσυ εχεις επιλογη για icons στην status bar? Εεεεεεεεεεεεεεεε;

Για πες μου ρε παιδαρε, εχεις επιλογη για ανφορα παραδοσης; Για την καμερα, τι επιλογες εχεις; Στο ios7 στο control center?
Mπορεις να βαλεις widgets? Toggles στην status bar? Να βαλεις app shortcuts στην lock screen? Να βαλεις απευθειας mp3 ως ringtone?
Πληκτρολογιο; Zedge? BlueTooth?

Καλο σου βραδυ, μετρα iπροβατακια!

Ρε παίδαρε...

Εγώ καταρχήν τα έχω όλα γιατί έχω 3 κινητά και το Νοέμβριο θα έχω αλλά τρία και δε θα μου λείπει τπτ.

Αν λοιπόν αναφέρεται στο ωφωνο, ναι δεν έχει, αλλά δε τα θέλω κιόλας.

Εσύ είσαι ο πληγικος της παρέας που κράζει για ελλείψεις όταν το μοναδικό λειτουργικό που χρησιμοποιεί έχει βασικότατες...

Πώς αλλιώς να το πω; Φαίνεσαι κλόουν;!

(Τα πολλά -άχρηστα- features, δεν κάνουν και το τάδε λειτουργικό το καλύτερο...)

#5024   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:44

Eσυ ξεκινησες την ιστορια, εγω απλα ανεφερa οτι τα badges ειναι αχρηστα στο android. Who is the clown?

Τι τηλεφωνα εχεις; Το 4, το 4s και το 5; :P

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 19/06/2013 - 01:45

#5025   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:55

Eσυ ξεκινησες την ιστορια, εγω απλα ανεφερa οτι τα badges ειναι αχρηστα στο android. Who is the clown?

Τι τηλεφωνα εχεις; Το 4, το 4s και το 5; :P

5 k S4.

Δεν τη ξεκίνησα εγώ. Απλώς αυτό που θέλω να περάσω εδώ μέσα είναι πως όλα εξαρτώνται από τα θέλω του αλλού.

Πολύ καλά κανείς και δε θες badges. Ο άλλος όμως;

Τεσπα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;