Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5026   Scouter7883

Scouter7883

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/06/2013 - 01:58

Βλέπω ο γνωστός άγνωστος κωμικός της παρέας
δίνει ρεσιτάλ εντυπωσεων και βολες κατα του iPhone παλι... :-)

Υ.Γ φυσικα μπορει να κάνει αναφορά το μήνυμα, οπότε και
θα σβηστουν οι οι προσβολές και ειρωνιες παλι προς φίλες
φίλους , που αναφέρονται σε προηγούμενα μηνύματα του ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: Scouter7883, 19/06/2013 - 02:06

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5027   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/06/2013 - 02:03

Εμένα τώρα που μου έστειλε η voda μήνυμα και μου ενεργοποίησε το 4G, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το δω και στο κινητό?

#5028   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 02:24

Εμένα τώρα που μου έστειλε η voda μήνυμα και μου ενεργοποίησε το 4G, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το δω και στο κινητό?

Επίσης από τότε που έβαλα τη Γερμανική ρομ δεν ξέρω τι έχει γίνει και δε μου έρχεται ειδοποίηση για τα mail μου. Οι ειδοποιήσεις είναι κανονικά ενεργοποιημένες αλλά δεν έρχεται τίποτα. Αν πάω στις ρυθμίσεις λογαριασμού στο gmail μου γράφει "o κύριος συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί". Αυτό εγώ το έχω κάνει? Αν ναι, πως το φτιάχνω? :P

#5029   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/06/2013 - 02:29

Επίσης από τότε που έβαλα τη Γερμανική ρομ δεν ξέρω τι έχει γίνει και δε μου έρχεται ειδοποίηση για τα mail μου. Οι ειδοποιήσεις είναι κανονικά ενεργοποιημένες αλλά δεν έρχεται τίποτα. Αν πάω στις ρυθμίσεις λογαριασμού στο gmail μου γράφει "o κύριος συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί". Αυτό εγώ το έχω κάνει? Αν ναι, πως το φτιάχνω? :P

Στο settings, στα accounts, θα πας και θα ενεργοποιησεις τον goole λογαριασμο. Να κανει συγχρονισμο/sync.
Μπορει να ειναι ενεργοποιημενος, και να εχει στην υπο-ενοτητα απενεργοποιημενο το mail. Tσεκαρε το.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 19/06/2013 - 02:30

#5030   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 02:47

Τελικά ήταν τραγικά γελοίο. Στα toggles είχα απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.

#5031   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2013 - 07:38

Τελικά ήταν τραγικά γελοίο. Στα toggles είχα απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό.

χαχαχα εχεις πολλα να σκαλιζεις μετα την μεταβαση και εχεις πελαγωσει .. λογικο ...

ειναι ομως τα πιο πολλα απο ευκολα εως παιδικα και απλα δεν παει το μυαλο σου μιας και ακομη δεν εχεις μπει καλα στην λογικη android ....

#5032   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 19/06/2013 - 08:57

Παιδες, επειδη συνεχεια ακουγονται αποψεις περι αχρηστων features στο s4 κ γενικοτερα στις android συσκευες, να ξεκαθαρισουμε κατι... τιποτα δεν ειναι αχρηστο με την εννοια που ακουγεται.. ο, τι δεν χρειαζεται ο καθε χρηστης, το απενεργοποιει μεσα απο τα toggles στην notification bar ή δινει δρομο στην εφαρμογη σε περιπτωση που ειναι root... εγω προσωπικα παραδεχομαι τα multi windows, pop up browser, pop up notes και videos, γιατι λειτουργει με true multitasking η συσκευη... σας το εδειξε ο dream 21 στο βιντεο... εξελιγμενη τεχνολογια... ολα τα αλλα οκ, ισως να μην τα χρησιμοποιησει ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων, αλλα αυτο δεν λεει κατι... τα δινεις δρομο αν θελεις κ τελος... ο μυθος το οτι επιβαρυνουν την συσκευη εχει καταρριφθει με το τελευταιο update της samsung, οποτε αδικα το συζηταμε... ολα ειναι θεμα γουστου.. αλλος θελει το ωμο smooth του pure android, αλλος θελει παραπανω λειτουργιες... δικαιωμα του καθενος...τιποτα δεν ειναι αχρηστο, ολα κρινονται απο το προφιλ χρηστη του καθενος... η apple εδωσε παραπανω λειτουργιες στο ios7.. καποιοι μπορει να μην τις εξαντλησουν χρησιμοποιωντας την συσκευη... δεν ειναι αχρηστα σε καμια περιπτωση ομως... φιλικα παντα...

#5033   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2014 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 09:00

Δεν μου αρεσει καθολου... ασε που εβγαλε προβληματα το κανονικο one.. απο υπερθερμανση του αλουμινιου πισω ραγιζει το τζαμακι της καμερας... κ το εκπληκτικο service της arvato (πως στο διαολο λεγεται) τους εχει ενημερωσει οσους ειχαν προβληματα οτι δεν υπαρχει ουτε ενα ανταλλακτικο στην ελλαδα.. τοσο καλα...

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο!!
Σαφώς και δεν υπάρχει αυτό που λες, ένα περιστατικό παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και καμιά 20αρια στο XDA τα οποία τα μισά φαίνεται απ'τις φωτός ότι είναι από χτύπημα! Ελαττωματικές παρτίδες με ελάχιστα κομμάτια τυχαίνουν σ'όλους τους κατασκευαστές.
20-30 τηλέφωνα στα π.χ. 10 εκατομμύρια που έχουν πωληθεί δες τι ποσοστό είναι.

#5034   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 10:25

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο!!
Σαφώς και δεν υπάρχει αυτό που λες, ένα περιστατικό παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και καμιά 20αρια στο XDA τα οποία τα μισά φαίνεται απ'τις φωτός ότι είναι από χτύπημα! Ελαττωματικές παρτίδες με ελάχιστα κομμάτια τυχαίνουν σ'όλους τους κατασκευαστές.
20-30 τηλέφωνα στα π.χ. 10 εκατομμύρια που έχουν πωληθεί δες τι ποσοστό είναι.

Παραπληροφορω τον κοσμο??
Αφιερωμενο
http://www.myphone.g...ad.php?t=364481
Δες ποσα βγαλανε προβλημα στην ελλαδα μονο, πως τους συμπεριφερεται το επισημο service της htc κι αλλα πολλα.. εγω δεν ειπα οτι βγαλανε ολα προβλημα... αυτο ελειπε ρε φιλε

#5035   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2014 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 10:41

Παραπληροφορω τον κοσμο??
Αφιερωμενο
http://www.myphone.g...ad.php?t=364481
Δες ποσα βγαλανε προβλημα στην ελλαδα μονο, πως τους συμπεριφερεται το επισημο service της htc κι αλλα πολλα.. εγω δεν ειπα οτι βγαλανε ολα προβλημα... αυτο ελειπε ρε φιλε

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Στο λινκ μόνο 1 συσκευή έχει το πρόβλημα, ότι ακριβώς ανέφερα και παραπάνω! Και στο ξαναλέω 20-30 συσκευές παγκοσμίως μαζί μ'αυτές του XDA στα 10 εκατομμύρια τηλέφωνα τί ποσοστό είναι;
Είμαι κάθε μέρα στη θάλασσα λόγω της περιοχής που ζω, 35αρια βαράνε το One, βγάζω φωτογραφίες απλές, πανοραμικές, κι ότι άλλο θες και πρόβλημα δεν έχω, όπως άλλωστε και εκατοντάδες άλλοι χρήστες!!

Όταν λες:
"Δεν μου αρεσει καθολου... ασε που εβγαλε προβληματα το κανονικο one.. απο υπερθερμανση του αλουμινιου πισω ραγιζει το τζαμακι της καμερας..."

Σαφώς και παραπληροφορείς τον κόσμο!!

Μου'χετε γίνει όλοι ειδήμονες, διαβάζετε κάτι από'δω, κάτι από'κει, και το αναπαράγετε με μηδέν φιλτράρισμα, όπως εσείς θέλετε. Και σαφώς το γ' πληθυντικό μπορεί να γίνει β' ενικό.

Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 19/06/2013 - 10:50

#5036   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 10:55

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Στο λινκ μόνο 1 συσκευή έχει το πρόβλημα, ότι ακριβώς ανέφερα και παραπάνω! Και στο ξαναλέω 20-30 συσκευές παγκοσμίως μαζί μ'αυτές του XDA στα 10 εκατομμύρια τηλέφωνα τί ποσοστό είναι;
Είμαι κάθε μέρα στη θάλασσα λόγω της περιοχής που ζω, 35αρια βαράνε το One, βγάζω φωτογραφίες απλές, πανοραμικές, κι ότι άλλο θες και πρόβλημα δεν έχω, όπως άλλωστε και εκατοντάδες άλλοι χρήστες!!

Όταν λες:
"Δεν μου αρεσει καθολου... ασε που εβγαλε προβληματα το κανονικο one.. απο υπερθερμανση του αλουμινιου πισω ραγιζει το τζαμακι της καμερας..."

Σαφώς και παραπληροφορείς τον κόσμο!!

Μου'χετε γίνει όλοι ειδήμονες, διαβάζετε κάτι από'δω, κάτι από'κει, και το αναπαράγετε με μηδέν φιλτράρισμα, όπως εσείς θέλετε. Και σαφώς το πρώτο πληθυντικό μπορεί να γίνει β' ενικό.

Εχουν αναφερθει κ αλλα περιστατικα, αλλα δεν τους πιστευουν γιατι δεν τραβηξαν φωτογραφιες... για τα stuck pixels να αναφερθουμε που ο αλλος αλλαξε 5 συσκευες κ ειχε το ιδιο προβλημα? Το οτι στο unboxing αλλοι τοσοι βρηκαν χτυπηματακια κ δεν τους κανουν αντικατασταση την συσκευη επικαλωντας οτι το χτυπησαν οι ιδιοι? Δεν σε αγγιζει ουτε αυτο ε? Μακαρι ποτε να μην εχεις προβλημα με την συσκευη σου, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν αντιμετωπισει προβληματα αλλοι χρηστες... ναι, ειμαι ειδημονας, ποιο ειναι το προβλημα σου? Θιχτηκες που μιλαμε για την συσκευη σου? Μονος σου τα λες... 20-30 κρουσματα στο xda... βρες 20-30 προβληματικα s4 στο κατασκευαστικο κομματι της συσκευης κ ελα μετα να μου πεις οτι παραπληροφορω τον κοσμο... γιατι πολυ μας τα πρηξανε οι ομοιδεατες σου με το one, και θαβανε το s4.. ειδες η πλαστικουρα? Μια χαρα... και μονο που δημιουργηθηκε thread μεσα στο myphone για παραπονα, τι θες να μας πεις τωρα? Οτι επειδη εσυ δεν εχεις προβλημα με την συσκευη εμεις λεμε ο, τι μας κατεβει? Σοβαρευτειτε λιγο..

#5037   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 19/06/2013 - 11:00

Ρε παιδιά γιατί ανά 5 σελίδες το τοπικ μεταβάλλεται σε μια "βεντέτα" μεταξύ 2-3-4 ατόμων κάθε φορά? Ήμαρτον δηλαδή.. Πείτε ότι έχετε να πείτε επί του θέματος και επί της ουσίας χωρίς να δυναμιτίζετε το κλίμα.. Είναι θλιβερό και κουραστικό για όλους τους άλλους που παρακολουθούν το νήμα να γίνεται αυτό κάθε λίγο και λιγάκι..
Πολύ φιλικά όλα αυτά... Peace!

#5038   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/06/2013 - 11:03

το να μαλωνουμε για συσκευες android και iphone σε ενα iforum παει κ ερχεται...αλλα να μαλωνουμε για συσκευες ανδροιδ στο iphonehellas ειναι απλα ολα τα λεφτα...εχουμε ξεφυγει :D

#5039   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2014 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 11:04

Νίπτω τας χείρας μου...σ'έχει πιάσει μια παρόξυνση με την οποία δε μπορώ να σπαταλήσω πολύτιμο χρόνο απ'τη δουλειά μου για να σου απαντήσω...όχι ότι θα καταλάβαινες κιόλας όπως φάνηκε...

Τέσπα, τα ποστ πιο πάνω είναι, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

#5040   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 11:39

Νίπτω τας χείρας μου...σ'έχει πιάσει μια παρόξυνση με την οποία δε μπορώ να σπαταλήσω πολύτιμο χρόνο απ'τη δουλειά μου για να σου απαντήσω...όχι ότι θα καταλάβαινες κιόλας όπως φάνηκε...

Τέσπα, τα ποστ πιο πάνω είναι, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δεν εχω να καταλαβω τιποτα φιλαρακι... σου ειπα κ πριν, μακαρι να μην αντιμετωπισεις προβλημα με την συσκευη σου ποτε... αν νομιζεις οτι εχω λαθος σε αυτα που λεω, παω πασο... γραψε ακυρο... δεν ειναι προβληματικα τα one, παραπληροφορω τον κοσμο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες