Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5581   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:06

ποσο κακο θα ειναι να επαναφερω το backup?

Τι εννοεις το backup? Με ποια εφαρμογη πηρες backup και τι θελεις να επαναφερεις??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5582   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:13

δεν εχω κανει τιποτα ακομα αλλα το σκεφτομαι. εχω το titanium κ θελω να κανω backup μερικα πραγματα οπως τα εικονιδια που εχω φτιαξει κ καποιες ρυθμισεις γιατι τα εικονιδια δεν αποθηκευονται αλλα τα φτιαχνεις με εφαρμογη οποτε θα θελει παλι απτην αρχη

#5583   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:23

Για αυτούς που λένε ότι η Apple δεν έχει ράδιο! Και όμως είχε! Απλά δεν πήγε καλά στις πωλήσεις και το σταμάτησαν :P

Συνημμένα αρχεία

#5584   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:25

δεν εχω κανει τιποτα ακομα αλλα το σκεφτομαι. εχω το titanium κ θελω να κανω backup μερικα πραγματα οπως τα εικονιδια που εχω φτιαξει κ καποιες ρυθμισεις γιατι τα εικονιδια δεν αποθηκευονται αλλα τα φτιαχνεις με εφαρμογη οποτε θα θελει παλι απτην αρχη

Με ποια εφαρμογη τα εφτιαξες? Δεν εχει επιλογη μεσα η εφαρμογη να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας ωστε μολις ξαναστησεις το κινητο να τα κανεις restore??

#5585   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:31

Με ποια εφαρμογη τα εφτιαξες? Δεν εχει επιλογη μεσα η εφαρμογη να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας ωστε μολις ξαναστησεις το κινητο να τα κανεις restore??

με τη cocoppa. δεν βλεπω να λεει πουθενα για αντιγραφα ασφαλειας

#5586   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:39

με τη cocoppa. δεν βλεπω να λεει πουθενα για αντιγραφα ασφαλειας

Απ'οτι διαβαζω τωρα σχολια χρηστων γι αυτη την εφαρμογη, ολοι λενε οτι κολλαει η συσκευη τους.. γι αυτο μηπως ειχες θεμα με lags? Γιατι δεν κανεις μια δοκιμη με το desktop visualizer για τα εικονιδια? αλλιως βαλε πανω εναν nova launcher ή τον apex που και οι δυο υποστηριζουν ετοιμα icon packs απο το store.... εχουν και οι δυο επιλογη να παρεις κ αντιγραφα ασφαλειας και εισαι κομπλε

#5587   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:52

τι ειναι τα lags? εμενα δεν κολλαει. τι κανει το desktop visualizer? αν σβησω την εφαρμογη θα σβηστουν κ τα εικονιδια? δεν εχω βρει κανενα icon pack που να μαρεσει μονο εικονιδια απτην εφαρμογη που σ ειπα.

#5588   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:21

τι ειναι τα lags? εμενα δεν κολλαει. τι κανει το desktop visualizer? αν σβησω την εφαρμογη θα σβηστουν κ τα εικονιδια? δεν εχω βρει κανενα icon pack που να μαρεσει μονο εικονιδια απτην εφαρμογη που σ ειπα.

Lags ειναι οι καθυστερησεις... το προβλημα που ειχες στην αρχη με την συσκευη λεω...Βασικα εικονιδια μπορεις να βρεις οσα θελεις, να τα αποθηκευσεις στην συλλογη σου και μετα μεσω του nova launcher ή apex launcher να τα βαλεις σε οποια εφαρμογη θελεις.... δες εδω μερικα sites, πατα στο search bar "icon packs for android" και θα βρεις πολυ πραμα.... σε περιπτωση που δεν θελεις να φορτωσεις την συσκευη, περασε τα στο dropbox, θα σου στειλω φωτο για να καταλαβεις τι λεω....

http://www.deviantart.com/

http://mycolorscreen.com/

#5589   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:30

Lags ειναι οι καθυστερησεις... το προβλημα που ειχες στην αρχη με την συσκευη λεω...Βασικα εικονιδια μπορεις να βρεις οσα θελεις, να τα αποθηκευσεις στην συλλογη σου και μετα μεσω του nova launcher ή apex launcher να τα βαλεις σε οποια εφαρμογη θελεις.... δες εδω μερικα sites, πατα στο search bar "icon packs for android" και θα βρεις πολυ πραμα.... σε περιπτωση που δεν θελεις να φορτωσεις την συσκευη, περασε τα στο dropbox, θα σου στειλω φωτο για να καταλαβεις τι λεω....

http://www.deviantart.com/

http://mycolorscreen.com/

πως βαζω εικονιδια απτη συλλογη σε εφαρμογες με τους launchers που μ ειπες? τα εικονιδια απτη εφαρμογη cocoppa δεν νομιζω να μπορω να τα αποθηκευσω στη συλλογη μονο τα wallpaper. αλλα δοκιμασα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη με το nova launcher κ μου τα εδειχνε παραμορφομενα

#5590   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:39

πως βαζω εικονιδια απτη συλλογη σε εφαρμογες με τους launchers που μ ειπες? τα εικονιδια απτη εφαρμογη cocoppa δεν νομιζω να μπορω να τα αποθηκευσω στη συλλογη μονο τα wallpaper. αλλα δοκιμασα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη με το nova launcher κ μου τα εδειχνε παραμορφομενα

Προσεξε λιγο, θα κατεβασεις εικονιδια απο το ιντερνετ οπως πχ αυτα τα δυο sites που σου εστειλα... μετα η διαδικασια ειναι απλη:

Πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο που θελεις.. πατας επεξεργασια στο αναδυομενο μενου που σε βγαζει...
Κοιτα τις φωτογραφιες κ θα καταλαβεις τι και πως

Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να χρησιμοποιησω ενα εικονιδιο που εχω ανεβασμενο στο dropbox.. μπορεις να χρησιμοποιησεις κ αποθηκευμενα που εχεις στην συλλογη σου ας πουμε... οποτε απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν τα icon packs τα ετοιμα, βρες στο ιντερνετ ο,τι σου αρεσει απο εικονιδια, αποθηκευσε τα κ εισαι κομπλε....

Συνημμένα αρχεία

#5591   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:56

Προσεξε λιγο, θα κατεβασεις εικονιδια απο το ιντερνετ οπως πχ αυτα τα δυο sites που σου εστειλα... μετα η διαδικασια ειναι απλη:

Πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο που θελεις.. πατας επεξεργασια στο αναδυομενο μενου που σε βγαζει...
Κοιτα τις φωτογραφιες κ θα καταλαβεις τι και πως

Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να χρησιμοποιησω ενα εικονιδιο που εχω ανεβασμενο στο dropbox.. μπορεις να χρησιμοποιησεις κ αποθηκευμενα που εχεις στην συλλογη σου ας πουμε... οποτε απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν τα icon packs τα ετοιμα, βρες στο ιντερνετ ο,τι σου αρεσει απο εικονιδια, αποθηκευσε τα κ εισαι κομπλε....

θα ψαξω αλλα θα βρω ετσι παρομοια με πολλα χρωματα κτλ?

#5592   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:58

θα ψαξω αλλα θα βρω ετσι παρομοια με πολλα χρωματα κτλ?

Ο,τι θες εχει... μα ο,τι θες ομως... ακομα και για iphone να ειναι σχεδιασμενα, τα παιρνεις κ τα βαζεις... θα βρεις ο,τι θελεις εκει περα

#5593   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3236 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:05

πως αποθηκευω απτο mycolorscreen?

#5594   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:14

το i9500 να φανταστώ είναι ανώτερο απο το i9505 ετσι;

η απορία μου είναι κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

και αν ναι εχουμε καποιο μαγαζι υπόψη;
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#5595   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:18

το i9500 να φανταστώ είναι ανώτερο απο το i9505 ετσι;

η απορία μου είναι κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

και αν ναι εχουμε καποιο μαγαζι υπόψη;

Εχει τον τελευταιο σενσορα στην καμερα της sony, ενω το i9505 εχει πιο παλιο... καποια παληκαρια που εχουν κ τις δυο συσκευες (ξερεις, αρρωστημενοι που αγοραζουν ολες τις flagships για να τις δοκιμαζουν), ανεφεραν οτι ειναι καλυτερο σε αυτονομια μπαταριας, και δεν υπαρχει ιχνος lag και θερμοκρασιων... κατι που το εξαλειψαν και στο i9505 με τις αναβαθμισεις στο software πλεον...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες