Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 26/07/2013 - 11:17
Ad
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:01
Δεν λέω αν άλλαξες ρομ αλλα πια φοράς γιατί έχουν βγει και αναβαθμισεις..δεν εχω αλλαξει ρομ. αυτη που ειχε απτην αρχη
Η τελευταια είναι η mga....
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:27
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:30
Baseband version αν δεν κάνω λάθος...το εχω στα αγγλικα το μενου. παω ρυθμισεις πληροφοριες κ μετα που το λεει(πως το γραφει στα αγγλικα)?
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:33
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:36
έχεις παλιά έκδοση...I9505XXUBMEA τι σημαινει αυτο?
Ελληνικό είναι το τηλ σου?!
(από από που το πήρες)
Γιατί τώρα αν σε πω να δεις το csc θα με πεις τι είναι αυτό..
:-P
Η συνδεσε το στο kies και κάνε update.. Η δες μέσω OTA αν σε βγάζει αναβάθμιση...
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:45
λιγη βοηθεια! απο ενα σαιτ στο ιντερνετ το πηρα. τι ειναι το csc? αν κανω αναβαθμιση χανω δεδομενα-ρυθμισεις-ροοτ??έχεις παλιά έκδοση...
Ελληνικό είναι το τηλ σου?!
(από από που το πήρες)
Γιατί τώρα αν σε πω να δεις το csc θα με πεις τι είναι αυτό..
:-P
Η συνδεσε το στο kies και κάνε update.. Η δες μέσω OTA αν σε βγάζει αναβάθμιση...
Δημοσίευση 26/07/2013 - 12:53
Το csc είναι ο κωδικός χώρας προέλευσης του κινητού...λιγη βοηθεια! απο ενα σαιτ στο ιντερνετ το πηρα. τι ειναι το csc? αν κανω αναβαθμιση χανω δεδομενα-ρυθμισεις-ροοτ??
Αν είσαι ρουτ ξεχνα τα update...
Κατεβάζεις odin και κανεις από εκεί αναβάθμιση... Θα τα χάσεις ολα ναι...
Αν και γινεται να μην τα χάσεις αλλα θα πάρει σαβούρα από την παλιά ρομ..
Γιαυτό καλό ειναι πάντα να κάνεις clean install...
Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:01
εφαγα 2 μερες να το σεταρω δεν μπορω παλι απτην αρχη...Το csc είναι ο κωδικός χώρας προέλευσης του κινητού...
Αν είσαι ρουτ ξεχνα τα update...
Κατεβάζεις odin και κανεις από εκεί αναβάθμιση... Θα τα χάσεις ολα ναι...
Αν και γινεται να μην τα χάσεις αλλα θα πάρει σαβούρα από την παλιά ρομ..
Γιαυτό καλό ειναι πάντα να κάνεις clean install...

Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:07
εφαγα 2 μερες να το σεταρω δεν μπορω παλι απτην αρχη...
http://www.myphone.g...d.php?p=4687356
http://www.myphone.g...ad.php?t=365151
Ρίξε! Μια ματιά εδώ στις αρχικές σελίδες..
Μπορείς να πάρεις ένα backup με το titanium μια που είσαι και ρουτ...
Και να επαναφερεις μετά μόνο τις εφαρμογές που είχες.. Καλό είναι χωρίς τα δεδομένα....

Ασε από στήσιμο έχω πεθάνει... Προχθές το έστησα από την αρχή όλο...
Και έκανα μια βλακεια και δεν είχα πάρει και backup και ξανα από την αρχή....

Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:32
κ οι εφαρμογες που θα επαναφερω θα εχουν τις ρυθμισεις που ειχα?τα δεδομενα εννοεις φωτογραφιες, μουσικη η θεματα, launchers κ τα σχετικα?θα χασω κ τα shortcuts εφαρμογων που εχω φτιαξει με την εφαρμογη cocoppa ? γιατι εχω φαει πανω απο 10 ωρες να φτιαχνω ενα ενα εικονιδιο.http://www.myphone.g...d.php?p=4687356
http://www.myphone.g...hp?t=365151����
Ρίξε! Μια ματιά εδώ στις αρχικές σελίδες..
Μπορείς να πάρεις ένα backup με το titanium μια που είσαι και ρουτ...
Και να επαναφερεις μετά μόνο τις εφαρμογές που είχες.. Καλό είναι χωρίς τα δεδομένα....
Ασε από στήσιμο έχω πεθάνει... Προχθές το έστησα από την αρχή όλο...
Και έκανα μια βλακεια και δεν είχα πάρει και backup και ξανα από την αρχή....
Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:32
I9505XXUBMEA τι σημαινει αυτο?
και εμενα εκει ειναι ... αλλο η baseband και αλλο το firmware ...το firmware το τελευταιο ειναι οντως το MGA και μπαινει σε ελληνικη συσκευη μονο με root ...
για εμενα δεν θελει κατι το κινητο .. δεν ξερω εαν κολαει ποσο κολαει τι παιζεται μηπως ειναι ολα ανοικτα η κατι τετοιο

Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:34
κ οι εφαρμογες που θα επαναφερω θα εχουν τις ρυθμισεις που ειχα?τα δεδομενα εννοεις φωτογραφιες, μουσικη η θεματα, launchers κ τα σχετικα?θα χασω κ τα shortcuts εφαρμογων που εχω φτιαξει με την εφαρμογη cocoppa ? γιατι εχω φαει πανω απο 10 ωρες να φτιαχνω ενα ενα εικονιδιο.
εγραψα και πιο πανω μην κανεις κατι και πελαγωσεις ... αν και βλεπω εχεις ηδη πελαγωσει ...
Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:49
Τι λέτε ρε παιδιά ότι να ναι...και εμενα εκει ειναι ... αλλο η baseband και αλλο το firmware ...το firmware το τελευταιο ειναι οντως το MGA και μπαινει σε ελληνικη συσκευη μονο με root ...
για εμενα δεν θελει κατι το κινητο .. δεν ξερω εαν κολαει ποσο κολαει τι παιζεται μηπως ειναι ολα ανοικτα η κατι τετοιο
Δεν είναι ιφον το κινητό...
Αυτο που την είπα να δει το firmware στα αγγλικά που το έχει λέγεται έτσι...
Baseband version....
Και έχει βγει κανονικα και σε ελληνικό κινητό η mga....
Και για να βάλεις οποιαδήποτε ρομ firmware πως θες πες το...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΡΟΥΤ.........
ΜΗΝ λέτε ότι να ναι....

Δημοσίευση 26/07/2013 - 13:56
κ οι εφαρμογες που θα επαναφερω θα εχουν τις ρυθμισεις που ειχα?τα δεδομενα εννοεις φωτογραφιες, μουσικη η θεματα, launchers κ τα σχετικα?θα χασω κ τα shortcuts εφαρμογων που εχω φτιαξει με την εφαρμογη cocoppa ? γιατι εχω φαει πανω απο 10 ωρες να φτιαχνω ενα ενα εικονιδιο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες