Τι εννοεις το backup? Με ποια εφαρμογη πηρες backup και τι θελεις να επαναφερεις??ποσο κακο θα ειναι να επαναφερω το backup?

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:06
Ad
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:13
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:23

Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:25
Με ποια εφαρμογη τα εφτιαξες? Δεν εχει επιλογη μεσα η εφαρμογη να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας ωστε μολις ξαναστησεις το κινητο να τα κανεις restore??δεν εχω κανει τιποτα ακομα αλλα το σκεφτομαι. εχω το titanium κ θελω να κανω backup μερικα πραγματα οπως τα εικονιδια που εχω φτιαξει κ καποιες ρυθμισεις γιατι τα εικονιδια δεν αποθηκευονται αλλα τα φτιαχνεις με εφαρμογη οποτε θα θελει παλι απτην αρχη
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:31
με τη cocoppa. δεν βλεπω να λεει πουθενα για αντιγραφα ασφαλειαςΜε ποια εφαρμογη τα εφτιαξες? Δεν εχει επιλογη μεσα η εφαρμογη να δημιουργησεις αντιγραφα ασφαλειας ωστε μολις ξαναστησεις το κινητο να τα κανεις restore??
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:39
Απ'οτι διαβαζω τωρα σχολια χρηστων γι αυτη την εφαρμογη, ολοι λενε οτι κολλαει η συσκευη τους.. γι αυτο μηπως ειχες θεμα με lags? Γιατι δεν κανεις μια δοκιμη με το desktop visualizer για τα εικονιδια? αλλιως βαλε πανω εναν nova launcher ή τον apex που και οι δυο υποστηριζουν ετοιμα icon packs απο το store.... εχουν και οι δυο επιλογη να παρεις κ αντιγραφα ασφαλειας και εισαι κομπλεμε τη cocoppa. δεν βλεπω να λεει πουθενα για αντιγραφα ασφαλειας
Δημοσίευση 27/07/2013 - 12:52
Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:21
Lags ειναι οι καθυστερησεις... το προβλημα που ειχες στην αρχη με την συσκευη λεω...Βασικα εικονιδια μπορεις να βρεις οσα θελεις, να τα αποθηκευσεις στην συλλογη σου και μετα μεσω του nova launcher ή apex launcher να τα βαλεις σε οποια εφαρμογη θελεις.... δες εδω μερικα sites, πατα στο search bar "icon packs for android" και θα βρεις πολυ πραμα.... σε περιπτωση που δεν θελεις να φορτωσεις την συσκευη, περασε τα στο dropbox, θα σου στειλω φωτο για να καταλαβεις τι λεω....τι ειναι τα lags? εμενα δεν κολλαει. τι κανει το desktop visualizer? αν σβησω την εφαρμογη θα σβηστουν κ τα εικονιδια? δεν εχω βρει κανενα icon pack που να μαρεσει μονο εικονιδια απτην εφαρμογη που σ ειπα.
http://www.deviantart.com/
http://mycolorscreen.com/
Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:30
πως βαζω εικονιδια απτη συλλογη σε εφαρμογες με τους launchers που μ ειπες? τα εικονιδια απτη εφαρμογη cocoppa δεν νομιζω να μπορω να τα αποθηκευσω στη συλλογη μονο τα wallpaper. αλλα δοκιμασα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη με το nova launcher κ μου τα εδειχνε παραμορφομεναLags ειναι οι καθυστερησεις... το προβλημα που ειχες στην αρχη με την συσκευη λεω...Βασικα εικονιδια μπορεις να βρεις οσα θελεις, να τα αποθηκευσεις στην συλλογη σου και μετα μεσω του nova launcher ή apex launcher να τα βαλεις σε οποια εφαρμογη θελεις.... δες εδω μερικα sites, πατα στο search bar "icon packs for android" και θα βρεις πολυ πραμα.... σε περιπτωση που δεν θελεις να φορτωσεις την συσκευη, περασε τα στο dropbox, θα σου στειλω φωτο για να καταλαβεις τι λεω....
http://www.deviantart.com/
http://mycolorscreen.com/
Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:39
Προσεξε λιγο, θα κατεβασεις εικονιδια απο το ιντερνετ οπως πχ αυτα τα δυο sites που σου εστειλα... μετα η διαδικασια ειναι απλη:πως βαζω εικονιδια απτη συλλογη σε εφαρμογες με τους launchers που μ ειπες? τα εικονιδια απτη εφαρμογη cocoppa δεν νομιζω να μπορω να τα αποθηκευσω στη συλλογη μονο τα wallpaper. αλλα δοκιμασα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη με το nova launcher κ μου τα εδειχνε παραμορφομενα
Πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο που θελεις.. πατας επεξεργασια στο αναδυομενο μενου που σε βγαζει...
Κοιτα τις φωτογραφιες κ θα καταλαβεις τι και πως
Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να χρησιμοποιησω ενα εικονιδιο που εχω ανεβασμενο στο dropbox.. μπορεις να χρησιμοποιησεις κ αποθηκευμενα που εχεις στην συλλογη σου ας πουμε... οποτε απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν τα icon packs τα ετοιμα, βρες στο ιντερνετ ο,τι σου αρεσει απο εικονιδια, αποθηκευσε τα κ εισαι κομπλε....
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:56
θα ψαξω αλλα θα βρω ετσι παρομοια με πολλα χρωματα κτλ?Προσεξε λιγο, θα κατεβασεις εικονιδια απο το ιντερνετ οπως πχ αυτα τα δυο sites που σου εστειλα... μετα η διαδικασια ειναι απλη:
Πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο που θελεις.. πατας επεξεργασια στο αναδυομενο μενου που σε βγαζει...
Κοιτα τις φωτογραφιες κ θα καταλαβεις τι και πως
Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να χρησιμοποιησω ενα εικονιδιο που εχω ανεβασμενο στο dropbox.. μπορεις να χρησιμοποιησεις κ αποθηκευμενα που εχεις στην συλλογη σου ας πουμε... οποτε απο την στιγμη που δεν σου αρεσουν τα icon packs τα ετοιμα, βρες στο ιντερνετ ο,τι σου αρεσει απο εικονιδια, αποθηκευσε τα κ εισαι κομπλε....
Δημοσίευση 27/07/2013 - 13:58
θα ψαξω αλλα θα βρω ετσι παρομοια με πολλα χρωματα κτλ?
Ο,τι θες εχει... μα ο,τι θες ομως... ακομα και για iphone να ειναι σχεδιασμενα, τα παιρνεις κ τα βαζεις... θα βρεις ο,τι θελεις εκει περα
Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:05
Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:14
η απορία μου είναι κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
και αν ναι εχουμε καποιο μαγαζι υπόψη;
Δημοσίευση 27/07/2013 - 14:18
Εχει τον τελευταιο σενσορα στην καμερα της sony, ενω το i9505 εχει πιο παλιο... καποια παληκαρια που εχουν κ τις δυο συσκευες (ξερεις, αρρωστημενοι που αγοραζουν ολες τις flagships για να τις δοκιμαζουν), ανεφεραν οτι ειναι καλυτερο σε αυτονομια μπαταριας, και δεν υπαρχει ιχνος lag και θερμοκρασιων... κατι που το εξαλειψαν και στο i9505 με τις αναβαθμισεις στο software πλεον...το i9500 να φανταστώ είναι ανώτερο απο το i9505 ετσι;
η απορία μου είναι κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
και αν ναι εχουμε καποιο μαγαζι υπόψη;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)