Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5716   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 04/08/2013 - 17:14

1)To Nexus 4 φοβερό τηλέφωνο αλλα θα είσαι με τον φορτιστή στην μπρίζα ala iPhone 5 :P
2)Με το Kies τις samsung μπορεις να παρείς backup επαφες-φωτογραφίες-και sms
3)Δεν ξέρω εαν αυτο σου κάνει για την δουλειά σου https://play.google....semanager&hl=el

Δες και αυτό http://www.iphonehel...-το-iphone-στο/

Για το θέμα της μπαταρίας με custom rom /kernel είσαι μια χαρά.

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5717   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 14:24

Παρακαλω λυστε μου την απορια . Galaxy s4 , το τηλεφωνο ειναι rooted και με την Omega 9
εχω (BASEBAND VERSION i9505XXUBMEA & BUILD NUMBER Omega V9.0 - XXUBMGA)
η Baseband δεν θα επρεπε να ειναι ιδια με το Build Number ? η δεν παιζει κανενα ρολο ?

#5718   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2013 - 00:39

Καλησπέρα και πάλι! Χρειάζομαι την βοήθειά σας! Στο galaxy s4 μου την έχει δώσει λίγο το bug με το google services που τρώει όλη τη μπαταρία. Το είχα 10 ώρες χρήση και με ανοιχτή οθόνη 1 ώρα και 47 λεπτά σήμερα και είμουνα στο 3%! Αν βάλω custom rom θα τα πάει καλύτερα; Ποιά είναι η καλύτερη rom για το s4; Επείσης τι είναι το kernel? ξέρω είναι πολλά αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούριος και ασχετούμπης σε αυτά τα προχωρημένα!

#5719   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/08/2013 - 00:50

Καλησπέρα και πάλι! Χρειάζομαι την βοήθειά σας! Στο galaxy s4 μου την έχει δώσει λίγο το bug με το google services που τρώει όλη τη μπαταρία. Το είχα 10 ώρες χρήση και με ανοιχτή οθόνη 1 ώρα και 47 λεπτά σήμερα και είμουνα στο 3%! Αν βάλω custom rom θα τα πάει καλύτερα; Ποιά είναι η καλύτερη rom για το s4; Επείσης τι είναι το kernel? ξέρω είναι πολλά αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούριος και ασχετούμπης σε αυτά τα προχωρημένα!

Πως ξερεις οτι τα google services σου τρωνε την μπαταρια; εβαλες την εφαρμογη better battery stats και το ειδες; αν οχι, βαλ'την και δες τι ειναι αυτο που σου τρωει την μπαταρια... Μιλαμε για τρελλο battery drain και δεν υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο εκει που λες... Πιθανοτατα εχεις βαλει μεσα καποια μαπα εφαρμογη κ σου καταβροχθιζει την μπαταρια... Βαλε αυτη την εφαρμογη, δεν θυμαμαι αν ειναι free ή αν ειναι με πληρωμη.. Αν θελει χρηματα, στειλε μου pm να στην στειλω εγω...

#5720   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2013 - 01:46

Πως ξερεις οτι τα google services σου τρωνε την μπαταρια; εβαλες την εφαρμογη better battery stats και το ειδες; αν οχι, βαλ'την και δες τι ειναι αυτο που σου τρωει την μπαταρια... Μιλαμε για τρελλο battery drain και δεν υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο εκει που λες... Πιθανοτατα εχεις βαλει μεσα καποια μαπα εφαρμογη κ σου καταβροχθιζει την μπαταρια... Βαλε αυτη την εφαρμογη, δεν θυμαμαι αν ειναι free ή αν ειναι με πληρωμη.. Αν θελει χρηματα, στειλε μου pm να στην στειλω εγω...

Εχω βάλει το wakelock detector που κάνει την ίδια δουλειά φανταζομαι με το better battery stats.Το google services στις περίπου 10 ώρες χρήσης μου έχει κρατίσει το κινητό awake τις 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#5721   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/08/2013 - 13:58

μετά απο τόσα που διάβασα για το σ4 το πείρα και εγω χθες το βράδυ και είμαι στο ψάξιμο

#5722   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:28

μετά απο τόσα που διάβασα για το σ4 το πείρα και εγω χθες το βράδυ και είμαι στο ψάξιμο

Καλορίζικο

#5723   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/08/2013 - 18:04

καλο καψιμο

#5724   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2013 - 21:49

Που θα πας καρδια μου, που θα πας; παλι εδω θα γυρνας:

http://www.phonearen...le-iPad_id46168

#5725   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/08/2013 - 01:16

...και άργησες κιόλας :)
Μεγειές φίλε μου ;)

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 08/08/2013 - 01:17

#5726   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:09

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα εκεί που έφτυνες να πηγαίνεις και να γλύφεις :P

#5727   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:14

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα εκεί που έφτυνες να πηγαίνεις και να γλύφεις :P

Μιλατε χωρις να ξερετε .... Ποιος σας λεει οτι αυτη που γυρισε με παρακαλια ηταν η Apple και οχι η Samsung ?? Εχετε σκεφτει οτι και μονο στο ενδεχομενο να χασει εναν πελατη σαν την Apple η Samsung εδωσε κ..ο ??

#5728   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:16

Παρακαλω λυστε μου την απορια . Galaxy s4 , το τηλεφωνο ειναι rooted και με την Omega 9
εχω (BASEBAND VERSION i9505XXUBMEA & BUILD NUMBER Omega V9.0 - XXUBMGA)
η Baseband δεν θα επρεπε να ειναι ιδια με το Build Number ? η δεν παιζει κανενα ρολο ?

Δεν παίζει ρόλο εφόσον σου δουλεύει το Wi-Fi είσαι οκ

#5729   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:19

Με custom Rom από wannam πηγαίνει σαφώς καλύτερα το kernel είναι σαν να είναι το μοτέρ ενός αυτοκινήτου και φαντάσου room είναι όλα τα άλλα...

#5730   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:55

Μιλατε χωρις να ξερετε .... Ποιος σας λεει οτι αυτη που γυρισε με παρακαλια ηταν η Apple και οχι η Samsung ?? Εχετε σκεφτει οτι και μονο στο ενδεχομενο να χασει εναν πελατη σαν την Apple η Samsung εδωσε κ..ο ??

Χαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Ειπαμε, στο iphonehellas εισαι, ολα θα τα ακουσεις εδω μεσα.. Δηλαδη εσυ εισαι ο πωλητης, εγω ο αγοραστης, κ ερχεσαι νταβατζιλικι να μου πουλησεις με το ζορι.. Ε;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες