Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5731   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:57

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα εκεί που έφτυνες να πηγαίνεις και να γλύφεις :P

Που εφτυνε στα χαρτια, γιατι εδω κ χρονια ο εσωτερικος κοσμος των iphones μυριζει samsung.. Τωρα βεβαια ολο και καποιος θα πεταχτει κ θα σχολιασει οτι η apple σχεδιαζει ολα τα parts που αγοραζει και bla bla bla

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5732   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 08/08/2013 - 12:58

Χαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Ειπαμε, στο iphonehellas εισαι, ολα θα τα ακουσεις εδω μεσα.. Δηλαδη εσυ εισαι ο πωλητης, εγω ο αγοραστης, κ ερχεσαι νταβατζιλικι να μου πουλησεις με το ζορι.. Ε;

Business φιλε μου. Η samsung πιθανοτατα δεν εχει αλλον πελατη που μπορει να τζιραρει οσο η Apple ... Αν τον χασει ολοκληρες μοναδες της θα μεινουν idle και η Sammy θα χανει πολυ περισσοτερα. Ετσι ριχνει τις τιμες της προκειμενου η Apple να μην κοιταει αλλου. Δεν ειναι πιο περιπλοκο απο αυτο ..

#5733   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/08/2013 - 13:37

O μεγαλύτερος αντίπαλος της Samy στην πιάτσα είναι η Apple.

Αν όπως λέτε δεν έχει ανάγκη η Samsung αυτήν την εργολαβία, τότε γιατί απλά δε λέει ΟΧΙ στην Apple αλλά συνεχίζει να της πουλάει?

Η Apple έφυγε από τη Samy για κάποιους λόγους. Κάποια πράγματα δεν την ικανοποιούσαν.

Γιατί σκίστηκε λοιπόν η Samy να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του μεγαλύτερου αντιπάλου της ώστε να τον ξαναβοηθήσει?

#5734   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/08/2013 - 13:41

η samsung εχει αναγκη την apple και η apple εχει αναγκη τη samsung...εγω ετσι το βλεπω...

μη πει κανεις οτι η apple δεν εχει αναγκη κανεναν.....

#5735   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2013 - 14:02

O μεγαλύτερος αντίπαλος της Samy στην πιάτσα είναι η Apple.

Αν όπως λέτε δεν έχει ανάγκη η Samsung αυτήν την εργολαβία, τότε γιατί απλά δε λέει ΟΧΙ στην Apple αλλά συνεχίζει να της πουλάει?

Η Apple έφυγε από τη Samy για κάποιους λόγους. Κάποια πράγματα δεν την ικανοποιούσαν.

Γιατί σκίστηκε λοιπόν η Samy να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του μεγαλύτερου αντιπάλου της ώστε να τον ξαναβοηθήσει?

Γιατι εμφανιζει τζιρους... Δεν μπορεις να αρνηθεις πωληση σε κανεναν, δεν υπαρχει λογος... Εισαι ολοκληρη εταιρια... Εσυ τι πιστευεις, οτι αν αποκοπει η apple τελειως απο την samsung, θα καταστραφει οικονομικα η δευτερη; γιατι το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι δεν μπορει η apple να βρει καλυτερα panels (συμφωνα με τα στανταρ της) πουθενα αλλου, αλλιως θα ειχε ηδη στραφει αλλου...

#5736   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/08/2013 - 14:02

Πχ LG

#5737   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2013 - 14:06

Business φιλε μου. Η samsung πιθανοτατα δεν εχει αλλον πελατη που μπορει να τζιραρει οσο η Apple ... Αν τον χασει ολοκληρες μοναδες της θα μεινουν idle και η Sammy θα χανει πολυ περισσοτερα. Ετσι ριχνει τις τιμες της προκειμενου η Apple να μην κοιταει αλλου. Δεν ειναι πιο περιπλοκο απο αυτο ..

Σιγουρα μπορει να μην εχει καλυτερο πελατη οσων αφορα τις ποσοτητες παραγγελιων, αλλα δεν κανει εμπορια φιλε μου.. Κατασκευαζει.. Μπορει να χασει τζιρο αν σταματησει την μεταξυ τους συνεργασια, αλλα δεν θα μπει κ μεσα απο την στιγμη που οι δικες της συσκευες πουλανε καλα...

#5738   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 08/08/2013 - 14:27

Σιγουρα μπορει να μην εχει καλυτερο πελατη οσων αφορα τις ποσοτητες παραγγελιων, αλλα δεν κανει εμπορια φιλε μου.. Κατασκευαζει.. Μπορει να χασει τζιρο αν σταματησει την μεταξυ τους συνεργασια, αλλα δεν θα μπει κ μεσα απο την στιγμη που οι δικες της συσκευες πουλανε καλα...

Οταν εχεις ενα συγκεκριμενο production capacity και αυτο δεν αξιοποιηται πληρως χανεις χρηματα !!! 

Η κατασταση ειναι οπως την λεει ο parafron. Ισως οχι οτι ο ενας εχει αναγκη τον αλλον αλλα οτι η συνεργασια ωφελει και τους δυο. Απο κει και περα αν θελεις μπορουμε να συνεχισουμε εμεις οι δυο να ξυνομαστε ... Να ξερεις ομως οτι αυτο δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα  ;)

#5739   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/08/2013 - 21:11

Οταν εχεις ενα συγκεκριμενο production capacity και αυτο δεν αξιοποιηται πληρως χανεις χρηματα !!!

Η κατασταση ειναι οπως την λεει ο parafron. Ισως οχι οτι ο ενας εχει αναγκη τον αλλον αλλα οτι η συνεργασια ωφελει και τους δυο. Απο κει και περα αν θελεις μπορουμε να συνεχισουμε εμεις οι δυο να ξυνομαστε ... Να ξερεις ομως οτι αυτο δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα ;)

Μα φυσικα και οι 2 ωφελουνται απο αυτο ρε αντωνη, δεν ειπα το αντιθετο... Για την ψυχη της μανας τους δουλευουν δηλαδη;

#5740   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/08/2013 - 03:45

Μία χαζή ερώτηση παίδες. Στο s4 στις ρυθμίσεις κάμερας έχει επιλογή 13mp στα 4:3 και στα 9 16:9. Ποιο είναι προτιμότερο να έχω; μέχρι τώρα είχα τα 13 αλλά μου τη δίνει λίγο που δεν βγαίνουν οι φώτος σε όλη την οθόνη.

#5741   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2013 - 06:39

Μία χαζή ερώτηση παίδες. Στο s4 στις ρυθμίσεις κάμερας έχει επιλογή 13mp στα 4:3 και στα 9 16:9. Ποιο είναι προτιμότερο να έχω; μέχρι τώρα είχα τα 13 αλλά μου τη δίνει λίγο που δεν βγαίνουν οι φώτος σε όλη την οθόνη.

Είναι λίγο κάπως όντως στα 4:3 οι φώτο...

#5742   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 09/08/2013 - 08:04

Εννοείται πως ειναι πολύ καλύτερο το 13mp γιατί θεωρητικά έχει πιο ευκρίνεια...
Αλλα και εγω στα 9mp τραβάω γιατί ειναι 16:9 δλδ windscreen και ειναι και πιο ωραιες οπτικά απο το τετράγωνο πραγμα που βγάζει στα 13mp.

Διάφορες απο κινητό η σε καμια τηλεόραση αν τις προβάλλεις δεν θα δεις...
Θα παιξει ρολο τα 13mp αν πας να εκτυπώσεις σε χαρτί....
Αλλα παλι κανα κινητό δεν βγαζει καλα πανω απο Α4 και πολυ εβαλα σε εκτυπωση.. Κ ας εχει οσα mp θέλει....
:-)

Οπότε τράβα σε 9mp που είναι πιο όμορφες και είσαι μια χαρά....
:-D

#5743   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 09/08/2013 - 08:15

Εννοείται πως ειναι πολύ καλύτερο το 13mp γιατί θεωρητικά έχει πιο ευκρίνεια...
Αλλα και εγω στα 9mp τραβάω γιατί ειναι 16:9 δλδ windscreen και ειναι και πιο ωραιες οπτικά απο το τετράγωνο πραγμα που βγάζει στα 13mp.

Διάφορες απο κινητό η σε καμια τηλεόραση αν τις προβάλλεις δεν θα δεις...
Θα παιξει ρολο τα 13mp αν πας να εκτυπώσεις σε χαρτί....
Αλλα παλι κανα κινητό δεν βγαζει καλα πανω απο Α4 και πολυ εβαλα σε εκτυπωση.. Κ ας εχει οσα mp θέλει....
:-)

Οπότε τράβα σε 9mp που είναι πιο όμορφες και είσαι μια χαρά....
:-D

Και γαμω αυτη η καμερα του S4!! Χαχαχα :P

You'll Never Walk Alone

#5744   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 09/08/2013 - 08:49

Και γαμω αυτη η καμερα του S4!! Χαχαχα :P

Δεν σε καταλαβαίνω αν το λες ειρωνικά η όχι...
Αλλα κανα κινητό δεν βγαζει σε 16:9 σε πάνω απο 9mb.

#5745   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 09/08/2013 - 09:21

Just kiddin'...

You'll Never Walk Alone

Ad