Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5836   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/08/2013 - 14:52

Ελαφρύτερο ε? Πάντα στο συγκεκριμένο με ενοχλούσε λίγο το μέγεθος. Για Full HD δεν υπάρχει αμφιβολία.

Νικο, σε μια βδομαδα συνηθιζεται το μεγεθος, πιστεψε με.. Το θεμα ειναι να γουσταρεις να δουλευεις πολλες ωρες πανω στην συγκεκριμενη συσκευη, κ να εκμεταλλευεσαι τις λειτουργιες της.. Αλλιως δεν υπαρχει κ λογος να κοιταξεις προς τα εκει... Πας στην σειρα s που αφου εχεις δουλεψει με την συγκεκριμενη συσκευη οπως λες ξερεις οτι ειναι αρκετα καλη και τελειωνεις.. Αλλο target group το ενα, αλλο το αλλο, κακα τα ψεμματα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5837   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/08/2013 - 14:58

Mωρέ συμφωνώ μαζί σου. Πρίν κανα 6μήνο, τα Χριστούγεννα που υπήρχε η προσφορά με τα 450Ε το έψηνα πολύ..

Τελικά έκανα πίσω λόγω μεγέθους..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5838   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:04

Τα λέγαμε ναι.. Το οτι θα παραμείνει το ίδιο μάλλον καλό θα το πεις. Ευτυχώς..

Μη σας τη κάνει η Sammy και δείτε κανα ταψί.. Μη ξεχνάς και το μεγαλύτερο επεξεργαστή. Δε ξέρω αν και πως συνδέονται αυτά.

Νίκο δεν είμαι για αγορά note 3, άλλωστε περιμένω iPhone 5c για την γυναίκα και nexus 5 για εμένα μέχρι τέλος του χρόνου.

πέρασα εχθές του Jamal από το link που έδωσε ο dream, αλλά έχω θέματακια με το wifi, (το χάνει συνεχώς!)

Το χάνει συνεχώς το σήμα η δεν γίνεται ενεργοποίηση στο WiFi;

#5839   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:07

Mωρέ συμφωνώ μαζί σου. Πρίν κανα 6μήνο, τα Χριστούγεννα που υπήρχε η προσφορά με τα 450Ε το έψηνα πολύ..

Τελικά έκανα πίσω λόγω μεγέθους..

Μια απ'τα ίδια. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα και το έβλεπα, μέχρι που κάποια μερα μου είπαν ότι σταμάτησε η προσφορα και ΗΣΥΧΑΣΑ!! :)

You'll Never Walk Alone

#5840   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:09

Σε αυτη την τιμη οπως λετε αξιζει τρελλα.. Ηταν καλη προσφορα.. Να δουμε πως θα τιμολογηθει το note3 τωρα, γιατι οι εταιριες τα εχουν λιγο χαμενα... Αθανατο skroutz προβλεπω...

#5841   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:13

Σε αυτη την τιμη οπως λετε αξιζει τρελλα.. Ηταν καλη προσφορα.. Να δουμε πως θα τιμολογηθει το note3 τωρα, γιατι οι εταιριες τα εχουν λιγο χαμενα... Αθανατο skroutz προβλεπω...

Ποιο; Το note; Πλεον κανει 390.

You'll Never Walk Alone

#5842   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:15

Ποιο; Το note; Πλεον κανει 390.

Ναι, το ξερω, για τα χριστουγεννα εννουσα στα 450 ευρω η τιμη του ηταν ολα τα λεφτα...

#5843   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:17

Μια απ'τα ίδια. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα και το έβλεπα, μέχρι που κάποια μερα μου είπαν ότι σταμάτησε η προσφορα και ΗΣΥΧΑΣΑ!! :)

Α εσύ πέρασες σε άλλο επίπεδο.. Κατάλαβα.. Με γειά το 3.. :)

Η Sammy με S4 τη πάτησε πολύ. Βάσει τιμής εννοώ μιας και πλέον έχει ξεφτιλιστεί..

Λόγοι πολλοί. Βιασύνη, ήδη στην αγορά το S3. Θεωρητικά δε θα συμβεί το ίδιο με το Note. Νομίζω..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 14/08/2013 - 15:18

LG8ISzO.gif

#5844   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 15:24

Α εσύ πέρασες σε άλλο επίπεδο.. Κατάλαβα.. Με γειά το 3.. :)

Η Sammy με S4 τη πάτησε πολύ. Βάσει τιμής εννοώ μιας και πλέον έχει ξεφτιλιστεί..

Λόγοι πολλοί. Βιασύνη, ήδη στην αγορά το S3. Θεωρητικά δε θα συμβεί το ίδιο με το Note. Νομίζω..

Βρε νικο αν μπορω μεσα σε λιγο καιρο να βρω στο διαδικτυο το note3 στα 480 ευρα, χ@στηκα για την samsung... Ουτε με ενδιαφερει... Αλλα δεν θα ξεφτιλιστει τοσο η τιμη γιατι το target group της σειρας note ειναι μικρο, εκτος αν βγαλει κατι παρα πολυ σωστα υλοποιημενο (για το hardware ξερουμε οτι θα σφυραει) οπως εκανε με το note 2 κι εφερε αγοραστικο ενδιαφερον του κοσμου για τα phablets.... Θα δειξει..

#5845   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 16:42

Αλλα δεν θα ξεφτιλιστει τοσο η τιμη γιατι το target group της σειρας note ειναι μικρο, εκτος αν βγαλει κατι παρα πολυ σωστα υλοποιημενο (για το hardware ξερουμε οτι θα σφυραει) οπως εκανε με το note 2 κι εφερε αγοραστικο ενδιαφερον του κοσμου για τα phablets.... Θα δειξει..

Σωστός είσαι και συμφωνώ με αυτό. Γι αυτό και λέω πως δε θα έχουν τα ίδια με το S4.

Ε ουσιαστικά απ' ότι έχω καταλάβει, η συσκευή ίδια μένει στο μέγεθος αυξάνοντας την οθόνη.

Οπότε για κάποιον που είναι ήδη με το 2 δε νομίζω να έχει θέμα προσαρμογής.

LG8ISzO.gif

#5846   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 16:53

Νίκο δεν είμαι για αγορά note 3, άλλωστε περιμένω iPhone 5c για την γυναίκα και nexus 5 για εμένα μέχρι τέλος του χρόνου.

Το χάνει συνεχώς το σήμα η δεν γίνεται ενεργοποίηση στο WiFi;

και τα δυο φιλος,,
αρχικά για ενεργοποίησω το wifi πρέπει να την Φλασαρα 3 φορες με με πολλα reboot ενδιάμεσα και κατάφερα να το ενεργοποίησω στο ενα απο 2 ρουτερ που εχω στην δουλεια και εχω πολλές απενεργοποιηησεισ,δηλαδή δεν χάνει το σήμα , απλά απενεργοποιητε απο μονο του και του ξανά κάνω ενεργοποιηση2-3 φορες για να στρώσει ..
στην δεύτερη σύνδεση που εχω απλά δεν βρίσκει ποτέ το ρουτερ το δικο μουκαι βρίσκει κατι ανύπαρκτα (δεν υπάρχουν αυτά τα ρουτερ στην περιοχη μου τελευταίο ξενοδοχείο στην πλάγια ειμαι και το κοντινοτερο σπιτι ειναι πάνω απο 500 μέτρα).
κρίμα για τι παει σφαίρα όντως γενικά η ροκ αυτή!!

#5847   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 16:55

Το note 2 που είχα πάρει τον Ιανουάριο του 2013 απο το πλαίσιο μου ειχε βγει πολυ φθηνό, εκτός την έκπτωση που είχε κάνει το ίδιο το πλαίσιο ένα 150-200€ δεν θύμα με ακριβώς εστελνες και φωτοτυπία αγορά τιμολογίου η απόδειξη μαζί με αποδεικτικό ενός λογαριασμού ταμιευτηριου και είχες και επιστροφή αλλά 100€ απο την Samsung :)

#5848   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 16:58

ενα αλλο που δεν βρίσκω ειναι η επιλογή στο τιτανιουμ , να αποθηκεύονται τα αντίγραφα στην εξωτερική sd...

#5849   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 16:59

Το note 2 που είχα πάρει τον Ιανουάριο του 2013 απο το πλαίσιο μου ειχε βγει πολυ φθηνό, εκτός την έκπτωση που είχε κάνει το ίδιο το πλαίσιο ένα 150-200€ δεν θύμα με ακριβώς εστελνες και φωτοτυπία αγορά τιμολογίου η απόδειξη μαζί με αποδεικτικό ενός λογαριασμού ταμιευτηριου και είχες και επιστροφή αλλά 100€ απο την Samsung :)

Αυτο λεμε 450 με τον δισκο ε... το κινητο στο χερι! :)

You'll Never Walk Alone

#5850   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2013 - 17:19

και τα δυο φιλος,,
αρχικά για ενεργοποίησω το wifi πρέπει να την Φλασαρα 3 φορες με με πολλα reboot ενδιάμεσα και κατάφερα να το ενεργοποίησω στο ενα απο 2 ρουτερ που εχω στην δουλεια και εχω πολλές απενεργοποιηησεισ,δηλαδή δεν χάνει το σήμα , απλά απενεργοποιητε απο μονο του και του ξανά κάνω ενεργοποιηση2-3 φορες για να στρώσει ..
στην δεύτερη σύνδεση που εχω απλά δεν βρίσκει ποτέ το ρουτερ το δικο μουκαι βρίσκει κατι ανύπαρκτα (δεν υπάρχουν αυτά τα ρουτερ στην περιοχη μου τελευταίο ξενοδοχείο στην πλάγια ειμαι και το κοντινοτερο σπιτι ειναι πάνω απο 500 μέτρα).
κρίμα για τι παει σφαίρα όντως γενικά η ροκ αυτή!!

Για το θέμα του wifi δες ποια baseband φοράει το κινητό σου και πες μου ποια φοράς για να σου στείλω να φλασάρεις το modem μέσω Odin.
Τώρα με το θέμα τον αποσυνδεσεων έχει κάποια θεματακια σαν συσκευή το S4 απο τι ακούω απλός σε προσωπικό επίπεδο δεν μου έχει τύχει.

ενα αλλο που δεν βρίσκω ειναι η επιλογή στο τιτανιουμ , να αποθηκεύονται τα αντίγραφα στην εξωτερική sd...

Δες ποιο πάνω έχω γράψει πως δηλώνεις που θες το titanium να σου κρατάει Backup

Αυτο λεμε 450 με τον δισκο ε... το κινητο στο χερι! :)

Ναι ήταν πολύ καλή προσφορά για την ρακέτα :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 35