Καλησπέρα
Πριν δέκα ημέρες αγόρασα ενα galaxy s4...όλα καλά μέχρι που άρχισε το θέμα με την μπαταρία.Απενεργοποίησα τις υπηρεσίες τοποθεσίας,το συγχρονισμό και άλλα πολλά αλλά συνεχίζω να έχω batery drain και έτσι να μη χαίρομαι το κινητό.Στη διαχείριση εφαρμογών βλέπω διαρκώς να τρέχει στις υπηρεσίες google play ένα "google analytics"..το κλείνω αλλά παλι είναι On όπως και στις υπηρεσίες google να τρέχει μια υπηρεσία ανταλλαγής.
Να ενημερώσω πως δεν έχω κάνει root μιας και αφενός δε ξέρω να το κάνω και αφετέρου δεν ενδιαφέρομαι να το κάνω.Οι μόνες εφαρμογές που έχω κατεβάσει ειναι ένας φακός και το viber.
Διάβασα ότι είχε θέμα η παλια έκδοση του Play store η 4.3.6 αλλά και η 4.3.11 που έχω τώρα τα ίδια χάλια έχει.
Ενώ στα στατιστικά της μπαταρίας είχε τις υπηρεσίες google στη δεύτερη θέση με ποσοστό 45% μετά την οθόνη...τα περιόρισα στη πέμπτη θέση με 17% αλλά μου εμφανίζει μια "αδράνεια συσκευής" με 20% με αποτέλεσμα με έλαχιστη χρήση της συσκευής να πρέπει να την φορτίζω κάθε μέρα.
Έχω ξενερώσει τρελα...τέτοιο κινητό και να μη το χαίρομαι.Να κοιμάμαι με ποσοστό μπαταρίας 85% και να ξυπνώ με 40%
Μήπως ένα factory reset να βοηθούσε?
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά παρασύρθηκα από την απογοήτευσή μου.
Σας ευχαριστώ θερμά
Κωνσταντίνος
Τελευταία επεξεργασία από: yoshitoshi, 17/08/2013 - 11:40