Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5881   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/08/2013 - 12:44

Ο φιλος παραπανω εγραφε για battery drain απο 80 σε 45 μεσα σε ενα βραδυ... Δηλαδη αν δεν το φλασαρεις αυτο δεν το γλυτωνεις?

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι από ρύθμιση που ο ίδιος άλλαξε και απλά τώρα δεν ξέρει ποια είναι. Εγώ με το 4S, είχα battery drain και φόρτιζα το κινητό 2 φορές τη μέρα, αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις και το θέμα που είχα άνοιξει. Το περιβόητο phantom usage που αντιμετώπιζαν πολλοί. Τι πάει να πει αυτό δηλαδή? Ότι το κινητό ήταν μάπα? Να σου πω επίσης ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος που το έκανε το τηλ, απλά σκάλωνε και δεν έβγαζες άκρη με τίποτα. Απλά περίμενες να "ξυπνήσει".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5882   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/08/2013 - 12:47

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι από ρύθμιση που ο ίδιος άλλαξε και απλά τώρα δεν ξέρει ποια είναι. Εγώ με το 4S, είχα battery drain και φόρτιζα το κινητό 2 φορές τη μέρα, αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις και το θέμα που είχα άνοιξει. Το περιβόητο phantom usage που αντιμετώπιζαν πολλοί. Τι πάει να πει αυτό δηλαδή? Ότι το κινητό ήταν μάπα? Να σου πω επίσης ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος που το έκανε το τηλ, απλά σκάλωνε και δεν έβγαζες άκρη με τίποτα. Απλά περίμενες να "ξυπνήσει".

Οκ, αν προκειται για ρυθμιση που ο ιδιος εκανε τοτε αλλαζει το θεμα.

Απλα ο stefano το χαρακτηρισε σαν κατι φυσιολογικο που στρωνει με φλασαρισμα, για αυτο μου εκανε εντυπωση.

Σε οτι αφορα το phantom usage προφανως και χαρακτηριζει το κινητο σου ως ελαττωματικο, κατι εντελως διαφοετικο απο το "φυσιολογικο" battery drain που αναφερει ο παραπανω φιλος στο galaxy του.

#5883   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 12:56

Οκ, αν προκειται για ρυθμιση που ο ιδιος εκανε τοτε αλλαζει το θεμα.

Απλα ο stefano το χαρακτηρισε σαν κατι φυσιολογικο που στρωνει με φλασαρισμα, για αυτο μου εκανε εντυπωση.

Σε οτι αφορα το phantom usage προφανως και χαρακτηριζει το κινητο σου ως ελαττωματικο, κατι εντελως διαφοετικο απο το "φυσιολογικο" battery drain που αναφερει ο παραπανω φιλος στο galaxy του.

Το φλασάρισμα το πρότεινε απλά για να περάσει πάλι μαμά rom αλλά την Γερμανική επειδή λένε ότι είναι πιο stable. Το ίδιο drain θα έχει πάλι με τις ίδιες ρυθμίσεις. 

Πάντως αυτό με το Phantom usage που είδα στο 4S μου είχα τινάξει τα νεύρα. Παίζει να είχα κάνει σε μία βδομάδα 20 restore. Είχε φάει το σκάλωμα της ζωής του. 

#5884   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 12:59

Το φλασάρισμα το πρότεινε απλά για να περάσει πάλι μαμά rom αλλά την Γερμανική επειδή λένε ότι είναι πιο stable. Το ίδιο drain θα έχει πάλι με τις ίδιες ρυθμίσεις. 

Πάντως αυτό με το Phantom usage που είδα στο 4S μου είχα τινάξει τα νεύρα. Παίζει να είχα κάνει σε μία βδομάδα 20 restore. Είχε φάει το σκάλωμα της ζωής του. 

ΟΚ, καταλαβα τι εννοεις.

Ειναι να μη σου τυχει το phantom, τι να λεμε..

#5885   yoshitoshi

yoshitoshi

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 13:04

Όταν κάνω reset οι επιλογές "αυτόματη επαναφορά" και "δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας δεδομενων μου" πρέπει να είναι τικαρισμένες ή όχι?

Ελπιζω με ένα reset να στρώσει....δυσκολέυομαι να δεχτώ πως για να λειτουργεί οκ η συσκευή θα πρέπει να πειραχτεί-φλασαριστεί"

#5886   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/08/2013 - 18:04

Το φλασάρισμα είναι πολύ απλό, διάβασμα 5 λεπτών (και πολύ λέω) και είσαι έτοιμος.

Στέφανε εγώ αν φλασάρω τώρα την τελευταία γερμανική αυτόματα χάνω και ό,τι έχω περασμένο στο κινητό έτσι?

Θα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα θα το φλασαρεις... Κρατα backup τα δεδομενα των εφαρμογων, το στησιμο μετα ειναι 5 λεπτα ρε παιδια, γιατι τρελλαινεστε με αυτο το κομματι;

#5887   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 18:13

Εννοειται πως συμφωνω οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το στησιμο αλλα μην ξεχνας οτι η πλειοψηφια των χρηστων δεν εχει καμια απολυτως σχεση με φλασαρισματα, jb και τα συναφη.

#5888   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 18:46

Εννοειται πως συμφωνω οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το στησιμο αλλα μην ξεχνας οτι η πλειοψηφια των χρηστων δεν εχει καμια απολυτως σχεση με φλασαρισματα, jb και τα συναφη.

Αλλο λεω.. Αν κρατησεις backup τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους, οταν βαλεις αλλη ρομ πανω το στησιμο ειναι 5 λεπτα.. Εσυ οταν κανεις set up as new το iphone, ποση ωρα κανεις να πας στα settings και να ρυθμισεις φοντο, ringtones και τα συναφη;

#5889   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2013 - 18:50

Αλλο λεω.. Αν κρατησεις backup τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους, οταν βαλεις αλλη ρομ πανω το στησιμο ειναι 5 λεπτα.. Εσυ οταν κανεις set up as new το iphone, ποση ωρα κανεις να πας στα settings και να ρυθμισεις φοντο, ringtones και τα συναφη;

Ξερω γω, πολυ λιγο αλλα γενικα δεν κανω set up as new παρα μονο οταν βγει νεο jb...

Τα αδιακοπα και συνεχη φλασαρισματα ειναι προνομιο των android users.

#5890   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2013 - 04:50

Ξερω γω, πολυ λιγο αλλα γενικα δεν κανω set up as new παρα μονο οταν βγει νεο jb...
Τα αδιακοπα και συνεχη φλασαρισματα ειναι προνομιο των android users.

Αυτο ειναι αληθεια... Flashing is our life...

#5891   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2013 - 04:51

Ειπα να ασχοληθω με κανενα θεματακι κ εγω... Αν κ τα βαριεμαι λιγο...

Αναρτημένη εικόνα

#5892   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2013 - 10:59

Πωωωωωω μου φαίνεται πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ τα flashαρίσματα :P

Το χειμώνα τώρα, κλείσιμο στο σπίτι και το flashάρισμα θα πάει σύννεφο.

#5893   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 18/08/2013 - 13:48

Ειπα να ασχοληθω με κανενα θεματακι κ εγω... Αν κ τα βαριεμαι λιγο...

e9uryje8.jpg

Android like a "boss"!!! χαχαχα!! 

#5894   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/08/2013 - 14:24

τι ειναι τουτο το adbot??

gordito εσυ?  :D