Ναι, η ειρωνια ειναι οτι η apple με την adobe δεν εχουν σχεσεις απο ανεκαθεν... Κατα τα αλλα iphone user agent και ολα καλα... ΧαααχαχαχαχαYes!!! δουλευει
Ευχαριστωω
@stefano
Ειδες; το iPhone εβαλε παλι το χερακι του
flash player το 2013. Αν ειναι δυνατον

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 19/08/2013 - 21:12
Ad
Δημοσίευση 19/08/2013 - 21:17
Mην ξεχνας οτι ειμαστε ανοιχτα μυαλα, αποδεδειγμενα!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 22/08/2013 - 20:11
Κ οφειλω να πω ενα μεγαλο μπραβο στους διαχειριστες αυτου του φορουμ, που εχουμε κανει τοσες φορες μπ@υρδελο το φορουμ με τις διαμαχες μας, αλλα οι ανθρωποι ποτε δεν μας συμπεριφερθηκαν ασχημα... Μπραβο σας μαγκες, εχετε πολυ μεγαλυτερα @ρχιδι@ απο τα διπλανα παιδακια που πισω απο το πληκτρολογιο τους το παιζουν ιστορια, αλλα στις συναντησεις του φορουμ το παιζουν κοτουλες κ ρωτανε δεξια κ αριστερα για να μαθουν... Επεται και συνεχεια, το μισο φορουμ θα το κανουμε να φυγει απο κει, γιατι πολυ μαγκια την εχουν δει τα τυπακια εκει μεσα
Δημοσίευση 22/08/2013 - 20:19
Προλαβαίνω να μπαναριστώ κι εγώ; χαχαχαχα
Δημοσίευση 22/08/2013 - 20:23
Κι αλλος που θα σβησει ολους τους συνδεσμους απο το myphoneΠρολαβαίνω να μπαναριστώ κι εγώ; χαχαχαχα
http://greekgalaxys4.blogspot.gr/?m=1
Θα δεις τι θα παθουν τα μυξιαρικα, θα μεινουν μονοι τους 10 διαχειριστες κ θα τα λενε μεταξυ τους.. Ουτε ξερει ο τυπος τι μαλακια εκανε σημερα... Ηδη στην ομαδα s4 και note2 στο fb γινεται της ποπης.. Κι ακομη ειναι η 1η μερα... Ουτε θελω να φανταστω σε μια βδομαδα ποσοι γνωστες θα μεινουν
Δημοσίευση 22/08/2013 - 20:25
Τι ωραίο blogάκι είναι αυτό? Έχει εφαρμογές και οδηγούς?
Για να πω την αλήθεια στο άλλο εγώ ούτε μπαίνω, μόνο εδώ κάνω κουβεντούλα
Δημοσίευση 22/08/2013 - 20:43
Τι ωραίο blogάκι είναι αυτό? Έχει εφαρμογές και οδηγούς?
Για να πω την αλήθεια στο άλλο εγώ ούτε μπαίνω, μόνο εδώ κάνω κουβεντούλα
Μπες εδω στο facebook
Galaxy note ii & galaxy s4 greek team
Εχει πιο καλα κολπακια..
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:23
Και ναι, εφαγα μονιμο ban απο το διπλα φορουμ, απο εναν admin που οσοι apple fanboys κι αν μαζευτειτε, δεν τον φτανετε με τιποτα.. Το αποτελεσμα βεβαια ηταν να σβησουν τα threads τους και ο sotmax και ο motomotoo, που εχουν βοηθησει απειρο κοσμο εκει μεσα.. Οσοι ειναι εκει μελη, ξερουν ποιοι ειναι.. Οποτε μαλλον αυτο το τυπακι πρεπει να αναλογιστει ποιος βγαινει χαμενος... Κ οφειλω να πω ενα μεγαλο μπραβο στους διαχειριστες αυτου του φορουμ, που εχουμε κανει τοσες φορες μπ@υρδελο το φορουμ με τις διαμαχες μας, αλλα οι ανθρωποι ποτε δεν μας συμπεριφερθηκαν ασχημα... Μπραβο σας μαγκες, εχετε πολυ μεγαλυτερα @ρχιδι@ απο τα διπλανα παιδακια που πισω απο το πληκτρολογιο τους το παιζουν ιστορια, αλλα στις συναντησεις του φορουμ το παιζουν κοτουλες κ ρωτανε δεξια κ αριστερα για να μαθουν... Επεται και συνεχεια, το μισο φορουμ θα το κανουμε να φυγει απο κει, γιατι πολυ μαγκια την εχουν δει τα τυπακια εκει μεσα
Στειλε μου με pm το φόρουμ
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:24
Ποιο φορουμ ρε αγορι; εκει εισαι κ εσυ μελος.. Κ μιλαω για τον mythozz, το εχεις καταλαβει ηδη πιστευωΣτειλε μου με pm το φόρουμ
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:35
Ποιο φορουμ ρε αγορι; εκει εισαι κ εσυ μελος.. Κ μιλαω για τον mythozz, το εχεις καταλαβει ηδη πιστευω
Myp...ne.gr;
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:37
Myp...ne.gr;
Τσακαλιιιιιι

Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:44

Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:45
Έχουμε κάνα λινκ να δούμε πως προήλθε το ban?
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:51
Γιατί βρε? Τι έκανες εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα παιδιά εκεί...η αλήθεια είναι όμως ότι με το iphonehellas τα πάω καλύτερα μπορεί όμως και λόγω των χρόνων που είχα iPhone...
Έχουμε κάνα λινκ να δούμε πως προήλθε το ban?
Δοκιμασε να βρεθεις σε συζητηση με το συγκεκριμενο ατομο κ κανε πως δεν γουσταρεις καθολου τα iphone και την apple... Χωρις να εισαι εριστικος, δεν χρειαζεται.. Και ελα πες μου ποσο μια χαρα σου φαινεται... Μια χαρα ατομα ειναι οι devs που τους εκαναν μαγκες με τις γνωσεις τους, κ αυτοι τους το ξεπληρωνουν σβηνοντας posts και μοιραζοντας ban για πλακα.. Γι αυτο κ ενας ενας αποχωρουν τωρα... Το ban εγω το προκαλεσα γιατι με ειχε ριξει πριν μια βδομαδα κ μπηκα μεσα κ του την ειπα ασχημα.. Κ φυσικα οταν δεν μπορεις να απαντησεις, φορας το φουστανακι σου κ ξεκινας τον χορο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 38
0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)