Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5926   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:15

Χλωμό να βγει το οικονομικό iPhone στα 400 ευρώ. Στα 500 μπορεί.. Πάντως έχοντας ένα nexus 4 είμαι σίγουρος πως πλέον , για εμένα τουλάχιστον ,άμα πάρω κάποια επόμενη συσκευή αντροιντ σίγουρα θα είναι nexus !

Φυσιολογικο.. Το pure android ειναι σε αλλο επιπεδο αισθησης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5927   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:30

Φυσιολογικο.. Το pure android ειναι σε αλλο επιπεδο αισθησης

Ναι αλλά κάποια πράγματα που δίνει η σαμμυ δεν παίζουν σε nexus...αποσπωμενη μπαταρία ,micro sd

#5928   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:32

Μα τι λες τωρα !! Με αυτα φτιαχνονται αυτοι ... Εδω η Sammy μαγειρευε τα benchmarks για να χαιρονται !!

ελα τωρα που εσεις δε φτιαχνεστε...οταν βγαινει ios συσκευη τα πρωτα που ποσταρονται ειναι τα benchs και χαιρονται τα φανμποις.

#5929   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:34

ελα τωρα που εσεις δε φτιαχνεστε...οταν βγαινει ios συσκευη τα πρωτα που ποσταρονται ειναι τα benchs και χαιρονται τα φανμποις.

Εδω κανεις λαθος :)

#5930   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:36

Εδω κανεις λαθος :)

κανε μια αναζητηση στα φορουμ να δεις τα τοπικ με benchs και θα δεις οτι δεν κανω και πολυ λαθος.

#5931   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:38

κανε μια αναζητηση στα φορουμ να δεις τα τοπικ με benchs και θα δεις οτι δεν κανω και πολυ λαθος.

Σε αυτο το thread εχουν ποσταριστει περισσοτερα screenshots απο benchmarks απο οτι σε ολο το υπολοιπο forum ...

#5932   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:40

Διαφωνούμε...αν ηταν ετσι τοτε θα ειχε προνοησει κι η apple να μαγειρεψει τα benchmarks οπως αποκαλύφθηκε οτι εκανε η samsung.

#5933   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:46

Έ-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ερχεταί!

https://www.youtube....d&v=YbT0xy_Jai0

#5934   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:55

Έ-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ε-ερχεταί!

https://www.youtube....d&v=YbT0xy_Jai0

H καινουρια μοδα (οπως φαινεται και απο αυτο το concept) ειναι η φορητη συσκευη να μπορει να αντικαθιστα και το desktop (βλ. Ubuntu Edge). Το θεωρω γελοιο . Τα data ειναι αυτο που μετραει. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει η συσκευη να ειναι η ιδια οταν  μπορω πανευκολα να συγχρονισω και να εχω τα ιδια data παντο. Ευτυχως η Apple δεν προκειτε ποτε να ακολουθησει αυτο τον δρομο ! 

#5935   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/08/2013 - 14:56

H καινουρια μοδα (οπως φαινεται και απο αυτο το concept) ειναι η φορητη συσκευη να μπορει να αντικαθιστα και το desktop (βλ. Ubuntu Edge). Το θεωρω γελοιο . Τα data ειναι αυτο που μετραει. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει η συσκευη να ειναι η ιδια οταν  μπορω πανευκολα να συγχρονισω και να εχω τα ιδια data παντο. Ευτυχως η Apple δεν προκειτε ποτε να ακολουθησει αυτο τον δρομο ! 

Εμένα πάντως μου άρεσε η φάση. Για να δούμε κάτι τέτοιο όμως...

#5936   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2013 - 16:13

Μα τι λες τωρα !! Με αυτα φτιαχνονται αυτοι ... Εδω η Sammy μαγειρευε τα benchmarks για να χαιρονται !!

Η samsung μαζι με το μαγειρεμα των benchmarks εχει λειτουργιες στις συσκευες της που εσυ θα τις δεις στα μηλα το 2016 με την ολυμπιαδα... Προς το παρον παρε την ios 7 με το nickname "οταν μεγαλωσω θα γινω android" και μας τα ξαναλες σε μερικα χρονακια.. Αντε τυχερουλη, πλεον στο 9ο tab στον browser θα αισθανεσαι like a boss.... Αααχααχαχαχαχαχαχαχαχα...

#5937   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2013 - 16:28

Η samsung μαζι με το μαγειρεμα των benchmarks εχει λειτουργιες στις συσκευες της που εσυ θα τις δεις στα μηλα το 2016 με την ολυμπιαδα... Προς το παρον παρε την ios 7 με το nickname "οταν μεγαλωσω θα γινω android" και μας τα ξαναλες σε μερικα χρονακια.. Αντε τυχερουλη, πλεον στο 9ο tab στον browser θα αισθανεσαι like a boss.... Αααχααχαχαχαχαχαχαχαχα...

καλα φιλε μου κατσε εσυ παρεα με τα απειρα laggarismata....κρασαρισματα που προσφερει η σταθεροτητα του συστηματος που υποστηριζεις και τα ξαναλεμε.....

#5938   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2013 - 16:43

καλα φιλε μου κατσε εσυ παρεα με τα απειρα laggarismata....κρασαρισματα που προσφερει η σταθεροτητα του συστηματος που υποστηριζεις και τα ξαναλεμε.....

Ποια; τα lagαρισματα; βρηκες κ ανθρωπο να το πεις αυτο.. Ποτε δεν αντιμετωπισα θεματα με lag.. Μετα απο τοσες αποψεις χρηστων που παρατησαν το λειτουργικο του νηπιαγωγειου κ βρηκαν την χαρα τους με τις android συσκευες τους, επιμενετε σε αυτη την καραμελα; πιο πανω εχουν δημοσιευτει κατι βιντεακια με ενα s4 που lagαρει τρελλα.. Αντε, παρε θεση κ εσυ και ριξε μια ματια και μετα μπορεις να αναθεωρησεις...
Ασε που τα κρασσαρισματα στις jailbroken συσκευες σας ειναι καθημερινο φαινομενο... Ξερω, εχεις 20 φιλους που εχουν 1.5 tweak ολο κ ολο μεσα κ δεν εχει προβλημα η συσκευη του... Τα εχω ξανακουσει...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 19/08/2013 - 16:45

#5939   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2013 - 17:02

Ποια; τα lagαρισματα; βρηκες κ ανθρωπο να το πεις αυτο.. Ποτε δεν αντιμετωπισα θεματα με lag.. Μετα απο τοσες αποψεις χρηστων που παρατησαν το λειτουργικο του νηπιαγωγειου κ βρηκαν την χαρα τους με τις android συσκευες τους, επιμενετε σε αυτη την καραμελα; πιο πανω εχουν δημοσιευτει κατι βιντεακια με ενα s4 που lagαρει τρελλα.. Αντε, παρε θεση κ εσυ και ριξε μια ματια και μετα μπορεις να αναθεωρησεις... Ασε που τα κρασσαρισματα στις jailbroken συσκευες σας ειναι καθημερινο φαινομενο... Ξερω, εχεις 20 φιλους που εχουν 1.5 tweak ολο κ ολο μεσα κ δεν εχει προβλημα η συσκευη του... Τα εχω ξανακουσει...δεν 

δεν ξερω τι λες εσυ εγω εχω φιλους και συναδελφους που αντιμετωπιζουν καθημερινως τα προβληματα που σου ανεφερα....ειδικα σε s3 αν κοπανησεις και μια sd τοτε κλαφτα χαραλαμπε...για μενα ειναι πολυ πιο σοβαρο να εχω ενα σταθερο λειτουργικο που να μου προσφερει λειτουργιες...που δεν θα επηρεαζουν την χρηση...παρα ενα λειτουργικο που χρειαζεται μεχρι και antivirus.....μην κολλησει καμια ασθενιουλα....αν το θεμα ειναι τα απειρα tagarismata στον browser ενταξει τι να πω ειναι κορυφαιο.....προσωπικα 4 μηνες κρατησα περισυ το s3 η εμπειρια χρησης χειροτερη και απο windows....

#5940   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 19/08/2013 - 17:16

Στέφανε ερωτηση

Άνοιξα αυτό το link αλλά μου ζητάει για να παίξει flash player. Δοκίμασα με chrome, Dolphin και stock.

http://milaraki.com/...vie/#more-14629

Το περίεργο είναι ότι στο iPhone παιζει κανονικά.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23