Δώσε ένα λινκ ρε να δούμε..
http://www.myphone.g...ad.php?t=371243
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:57
Συνήθως στέλνουν yabanaki ''εμάς'' και όχι android users. Σκέψου τι θα έγινε
edit
και το είπε στο δεύτερο ποστ ο Γιάννης (ddr2) αχαχαχαχα
''Αντε λεω, να βαλετε κανενα θεματακι με την απλ για να σφαχτουμε!''
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 22/08/2013 - 22:01
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 22/08/2013 - 21:59
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:00
Συνήθως στέλνουν yabanaki ''εμάς'' και όχι android users. Σκέψου τι θα έγινε
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:00
καλα ο συγκεκριμενος απο ειρωνιες και εξυπναδες αλλο τιποτα...εχει την εντυπωση οτι ειναι admin κ εχει πιασει τον παπα απο τα μπομπολια
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:03
O βοσκός είσαι εσύ ρε;; Τι του είπες και τα πήρε μπεεε;χοαοχαοχαοα
Αν είναι με το μπε να ρίχνεις ban θα είχαν μείνει 20 άτομα κι εδώ..
Το λέει ότι είναι υπερευαίσθητος πάντως..
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:06
Οχι mark, σε αλλον το ειπε αυτο... Χωρις να του εχει κανει τιποτα κιολλας παρακαλω.. Εγω απλα του χρωστουσα κατι απο παλια κ μπηκα σημερα να του το ξεπληρωσω... Γουσταρω να φοραν τα κολαν τους κ τις γοβες τους πισω απο το πληκτρολογιο τους κ να μοιραζουν ban... Σε εμενα βοσκε κ τετοια δεν εχει, γιατι ξερει οτι ειμαι ικανος να κανω 30 καινουρια accounts κ να μπαινω να τον ξεφτιλιζω ολη μεραO βοσκός είσαι εσύ ρε;;
Τι του είπες και τα πήρε μπεεε;χοαοχαοχαοα
Αν είναι με το μπε να ρίχνεις ban θα είχαν μείνει 20 άτομα κι εδώ..
Το λέει ότι είναι υπερευαίσθητος πάντως..
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:31
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:37
Ποιος ασχολείται με κουβεντες που αφορούν το iPhone και γινονται εκτος IPH?
Εδω ενα τοπικ εχουμε ολο κι ολο στο bla-bla, γραφουν τρεις-τέσσερις android fans με ελαχιστες προσθαφαιρεσεις και παλι εκνευριζομαι οποτε το διαβαζω.
Οχι γιατι θεωρω πως εχω το καλύτερο τηλεφωνο (στα @@@ μου κιολας κι αν ειναι κι αν δεν ειναι) αλλα επειδη με ενοχλει να επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια απο τoυς ιδιους και τους ιδιους περι ανωτεροτητας και πληροτητας του android και περι γνωστικών fandroids και ασχετων applesheeps.
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:41
Νταξει μωρε, γραφε ελευθερα, εξαλλου σιγα μη ζητησεις την αδεια μου κιολας.Οσο κ αν εκνευριζεσαι, εμεις θα συνεχισουμε να γραφουμε εδω ομως... Δυστυχως...
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:41
Μπα, yabanaki σε βλέπω και εδώ και θα είναι και χειμώνας
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:45
Με παρεξηγεις τωρα... Αυτα ειναι στο πλαισιο της καζουρας, αν ενοχλεισαι δεν θα τα ξαναπωΝταξει μωρε, γραφε ελευθερα, εξαλλου σιγα μη ζητησεις την αδεια μου κιολας.
Απλα εκφρασεις του στυλ "σε 15 μερες που ερχεται το Note3 θα παθετε κολουμπρα" ή "ελατε να δειτε παπαδες που κανω με το S4" εχουν νοημα οταν εκφραζουν αρκετους χρηστες κι οχι οταν επαναλαμβονται καθημερινα απο εναν συγκεκριμενα.
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:48
Μπα, yabanaki σε βλέπω και εδώ και θα είναι και χειμώνας
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:49
Πλέον το topic έχει αποκτήσει τόπικ καζούρας. Άσχετα αν μερικοί είναι κολλημένοι και συνεχίζουν το χαβά τους.
Δημοσίευση 22/08/2013 - 22:50
Ουαου.. Λες; καλη φαση, αλλα να γινει απο αυριο κ μετα για να εχουμε χρονο να το αναλυσουμε, γιατι σημερα ειμαστε απασχολημενοι με το διαμαντι του διπλανου φορουμ... Ολα μαζι δεν γινονται...
Τον χειμώνα είπαμε
0 μέλη, 39 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες