1 μερα την εχει κ με σκληρη χρηση.. Εχει καλη αυτονομια..Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και το υπόλοιπο κομμάτι σε φωτογραφία;
Εννοώ να δω τι άλλη χρήση έχει , γιατί αυτό το 2 μέρες (όπως είπε και ο Φώτης) είναι ΠΟΛΥ Δελεαστικο...(Ας είναι και 1 μέρα δεν με νοιάζει)

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:26
Ad
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:29
Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και το υπόλοιπο κομμάτι σε φωτογραφία;
Εννοώ να δω τι άλλη χρήση έχει , γιατί αυτό το 2 μέρες (όπως είπε και ο Φώτης) είναι ΠΟΛΥ Δελεαστικο...
(Ας είναι και 1 μέρα δεν με νοιάζει)
1 μέρα την έχεις στανταράκι να το ξέρεις
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:31
1 μερα την εχει κ με σκληρη χρηση.. Εχει καλη αυτονομια..
Περιμένω και Note 3 για να αποφασίσω.
Εντάξει το iPhone θα το κρατήσω (γιατί όπως έχω εξηγήσει είναι μια συνολική εμπειρία χρήσης (iPhone , mac , iPad) που με κρατάει ) για δεύτερη συσκευή.
Νομίζω οτι θα την ξανακάνω τη μετάβαση.
Είχα s3 αλλα πραγματικά είχα lags.
Όχι σε επίπεδο λειτουργικου , σε επίπεδο εφαρμογών (π.χ. έκανα refresh στο instagram και ήθελε 5-6 refresh για να μου βγάλει νεα post. το ίδιο και στο facebook).
Δεν θεωρώ ότι φταίει το android αλλα η προχειρότητα που δείχνουν οι συγκεκριμένοι developers των εφαρμογών θεωρώντας οτι "έλα μωρε android είναι , θα ρίξουν το φτάιξιμο εκει , ειδικά αν έχουν κανένα χαμηλό μοντέλο ούτε που θα καταλάβουν lags".
Σε hi-end μοντέλα όμως αυτή η διαφορά είναι αισθητή. (και πάλι λέω φταινε οι εφαρμογές και όχι το ίδιο το λειτουργικο)
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:33
Με το note θα δινεις ρευμα κ στον γειτονα απο διπλα μπας κ τελειωσει η μπαταρια σου για να το φορτισεις για βραδυ.. Ασε...Εσύ το χ@σες ρε.. Είπαμε να το πάμε μια κόντρα αλλά όχι και έτσι.
Το Note δηλαδή πόσο θα βγάζει? Βδομάδα?
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:34
Κάτι τέτοια βλέπω και μπαίνω σε σκέψεις ...
Εσύ Φώτη κάτσε όπως είσαι.Εάν περάσεις κάποια στιγμή σε android θα πας σε pure aka nexus

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:35
Εντάξει το iPhone θα το κρατήσω (γιατί όπως έχω εξηγήσει είναι μια συνολική εμπειρία χρήσης (iPhone , mac , iPad) που με κρατάει ) για δεύτερη συσκευή.
Όχι σε επίπεδο λειτουργικου , σε επίπεδο εφαρμογών (π.χ. έκανα refresh στο instagram και ήθελε 5-6 refresh για να μου βγάλει νεα post. το ίδιο και στο facebook).
Δεν θεωρώ ότι φταίει το android αλλα η προχειρότητα που δείχνουν οι συγκεκριμένοι developers των εφαρμογών θεωρώντας οτι "έλα μωρε android είναι , θα ρίξουν το φτάιξιμο εκει , ειδικά αν έχουν κανένα χαμηλό μοντέλο ούτε που θα καταλάβουν lags".
Σε hi-end μοντέλα όμως αυτή η διαφορά είναι αισθητή. (και πάλι λέω φταινε οι εφαρμογές και όχι το ίδιο το λειτουργικο)
Το note3 θα ειναι αρκετα δυνατο σε θεμα αυτονομιας οπως ειναι αναμενομενο, αλλα και απεικονησης οθονης.. Αν δωσουν και 32 gb βασικη εκδοση, θα αξιζει με χιλια...
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:36
Είναι αλήθεια ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις εφαρμογές αλλά πιστεύω τείνει να εκλείψει το φαινόμενο επειδή έχει ανέβει σημαντικά το android. Πάντως θέματα εγώ με instagram δεν έχω. Ίσα ίσα το Instagram μου φάνηκε απίστευτα γρήγορα στο android. Το fb μη την ψάχνεις, είναι γενικό το κακό. Τα ίδια και στο ios και στο android.
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 23/08/2013 - 14:36
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:37
Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και το υπόλοιπο κομμάτι σε φωτογραφία;
Εννοώ να δω τι άλλη χρήση έχει , γιατί αυτό το 2 μέρες (όπως είπε και ο Φώτης) είναι ΠΟΛΥ Δελεαστικο...(Ας είναι και 1 μέρα δεν με νοιάζει)
Δεν έχω κρατήσει αλλά αύριο θα σου ανεβάσω μιας και είμαι σε φόρτιση αυτή τη στιγμή και έχουν γίνει reset τα stats τις μπαταρίας
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:38
Είναι αλήθεια ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις εφαρμογές αλλά πιστεύω τείνει να εκλείψει το φαινόμενο επειδή έχει ανέβει σημαντικά το android. Πάντως θέματα εγώ με instagram δεν έχω. Ίσα ίσα το Instagram μου φάνηκε απίστευτα γρήγορα στο android. Το fb μη την ψάχνεις, είναι γενικό το κακό. Τα ίδια και στο ios και στο android.
Κοίτα ίσως έχουν βγει και αναβαθμίσεις απο τότε (πάνε 4 μήνες που πούλησα το S3 , οπότε λογικό).
Γενικα επειδή καλύπτουν μεγάλη γκάμα συσκευών δείχνουν ότι σκέφτονται τις μικρές και όχι τις μεγάλες.
Εννοώ ότι αν π.χ. σε ένα Galaxy Ace το FB φαίνεται να τρέχει κομπλε , τότε λένε έιναι οκ . Αν όμως το βάλεις σε ένα S4 - Note κλπ , καταλαβαίνεις ότι δεν είναι οκ.
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:39
Δεν έχω κρατήσει αλλά αύριο θα σου ανεβάσω μιας και είμαι σε φόρτιση αυτή τη στιγμή και έχουν γίνει reset τα stats τις μπαταρίας
Σ ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:39
Παιδια εμενα σε cm rom μου ρολλαρει αψογα το fb παντως..Είναι αλήθεια ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις εφαρμογές αλλά πιστεύω τείνει να εκλείψει το φαινόμενο επειδή έχει ανέβει σημαντικά το android. Πάντως θέματα εγώ με instagram δεν έχω. Ίσα ίσα το Instagram μου φάνηκε απίστευτα γρήγορα στο android. Το fb μη την ψάχνεις, είναι γενικό το κακό. Τα ίδια και στο ios και στο android.
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:42
Παιδια εμενα σε cm rom μου ρολλαρει αψογα το fb παντως..
...κι εμένα τρέχει άψογα απλά που και που κάνει κάτι κουλά στις ενημερώσεις. Μόνο εκεί, κατά τα άλλα δεν έχω θέμα.
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:42
Σ ευχαριστώ πολύ!
Παρακαλώ να είσαι καλά
Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:43
Με τις ενημερωσεις ειναι γνωστο το θεμα.. Κανε μια εκαθθαριση δεδομενων μεσα απο τον διαχειριστη εφαρμογων, κ δες πως θα παει.. Κ καθε φορα που το ξαναπερνας απο το backup, θα το κανεις αυτο.....κι εμένα τρέχει άψογα απλά που και που κάνει κάτι κουλά στις ενημερώσεις. Μόνο εκεί, κατά τα άλλα δεν έχω θέμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες