Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6001   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:26

Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και το υπόλοιπο κομμάτι σε φωτογραφία;

Εννοώ να δω τι άλλη χρήση έχει , γιατί αυτό το 2 μέρες (όπως είπε και ο Φώτης) είναι ΠΟΛΥ Δελεαστικο... ;) (Ας είναι και 1 μέρα δεν με νοιάζει)

1 μερα την εχει κ με σκληρη χρηση.. Εχει καλη αυτονομια..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6002   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:29

Εννοώ να δω τι άλλη χρήση έχει , γιατί αυτό το 2 μέρες (όπως είπε και ο Φώτης) είναι ΠΟΛΥ Δελεαστικο... ;) (Ας είναι και 1 μέρα δεν με νοιάζει)

1 μέρα την έχεις στανταράκι να το ξέρεις ;)

#6003   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113614 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:29

Τελικά πάει καλά η 4.3 Google edition στο S4 

43GoogleEditionSamsungS4_zpse60e5252.png

Εσύ το χ@σες ρε.. Είπαμε να το πάμε μια κόντρα αλλά όχι και έτσι.

Το Note δηλαδή πόσο θα βγάζει? Βδομάδα?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6004   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:31

1 μερα την εχει κ με σκληρη χρηση.. Εχει καλη αυτονομια..

Περιμένω και Note 3 για να αποφασίσω.

Εντάξει το iPhone θα το κρατήσω (γιατί όπως έχω εξηγήσει είναι μια συνολική εμπειρία χρήσης (iPhone , mac , iPad) που με κρατάει ) για δεύτερη συσκευή.

Νομίζω οτι θα την ξανακάνω τη μετάβαση.

Είχα s3 αλλα πραγματικά είχα lags.

Όχι σε επίπεδο λειτουργικου , σε επίπεδο εφαρμογών (π.χ. έκανα refresh στο instagram και ήθελε 5-6 refresh για να μου βγάλει νεα post. το ίδιο και στο facebook).

Δεν θεωρώ ότι φταίει το android αλλα η προχειρότητα που δείχνουν οι συγκεκριμένοι developers των εφαρμογών θεωρώντας οτι "έλα μωρε android είναι , θα ρίξουν το φτάιξιμο εκει , ειδικά αν έχουν κανένα χαμηλό μοντέλο ούτε που θα καταλάβουν lags".

Σε hi-end μοντέλα όμως αυτή η διαφορά είναι αισθητή. (και πάλι λέω φταινε οι εφαρμογές και όχι το ίδιο το λειτουργικο)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#6005   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:33

Εσύ το χ@σες ρε.. Είπαμε να το πάμε μια κόντρα αλλά όχι και έτσι.

Το Note δηλαδή πόσο θα βγάζει? Βδομάδα?

Με το note θα δινεις ρευμα κ στον γειτονα απο διπλα μπας κ τελειωσει η μπαταρια σου για να το φορτισεις για βραδυ.. Ασε...

#6006   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:34

Κάτι τέτοια βλέπω και μπαίνω σε σκέψεις ...:(

Εσύ Φώτη κάτσε όπως είσαι.Εάν περάσεις κάποια στιγμή σε android θα πας σε pure aka nexus :)

#6007   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:35

Εντάξει το iPhone θα το κρατήσω (γιατί όπως έχω εξηγήσει είναι μια συνολική εμπειρία χρήσης (iPhone , mac , iPad) που με κρατάει ) για δεύτερη συσκευή.

Όχι σε επίπεδο λειτουργικου , σε επίπεδο εφαρμογών (π.χ. έκανα refresh στο instagram και ήθελε 5-6 refresh για να μου βγάλει νεα post. το ίδιο και στο facebook).

Δεν θεωρώ ότι φταίει το android αλλα η προχειρότητα που δείχνουν οι συγκεκριμένοι developers των εφαρμογών θεωρώντας οτι "έλα μωρε android είναι , θα ρίξουν το φτάιξιμο εκει , ειδικά αν έχουν κανένα χαμηλό μοντέλο ούτε που θα καταλάβουν lags".

Σε hi-end μοντέλα όμως αυτή η διαφορά είναι αισθητή. (και πάλι λέω φταινε οι εφαρμογές και όχι το ίδιο το λειτουργικο)

Το note3 θα ειναι αρκετα δυνατο σε θεμα αυτονομιας οπως ειναι αναμενομενο, αλλα και απεικονησης οθονης.. Αν δωσουν και 32 gb βασικη εκδοση, θα αξιζει με χιλια...

#6008   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:36

Είναι αλήθεια ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις εφαρμογές αλλά πιστεύω τείνει να εκλείψει το φαινόμενο επειδή έχει ανέβει σημαντικά το android. Πάντως θέματα εγώ με instagram δεν έχω. Ίσα ίσα το Instagram μου φάνηκε απίστευτα γρήγορα στο android. Το fb μη την ψάχνεις, είναι γενικό το κακό. Τα ίδια και στο ios και στο android.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 23/08/2013 - 14:36

#6009   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:37

Δεν έχω κρατήσει αλλά αύριο θα σου ανεβάσω μιας και είμαι σε φόρτιση αυτή τη στιγμή και έχουν γίνει reset τα stats τις μπαταρίας

#6010   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:38

Είναι αλήθεια ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις εφαρμογές αλλά πιστεύω τείνει να εκλείψει το φαινόμενο επειδή έχει ανέβει σημαντικά το android. Πάντως θέματα εγώ με instagram δεν έχω. Ίσα ίσα το Instagram μου φάνηκε απίστευτα γρήγορα στο android. Το fb μη την ψάχνεις, είναι γενικό το κακό. Τα ίδια και στο ios και στο android.

Κοίτα ίσως έχουν βγει και αναβαθμίσεις απο τότε (πάνε 4 μήνες που πούλησα το S3 , οπότε λογικό).

Γενικα επειδή καλύπτουν μεγάλη γκάμα συσκευών δείχνουν ότι σκέφτονται τις μικρές και όχι τις μεγάλες.

Εννοώ ότι αν π.χ. σε ένα Galaxy Ace το FB φαίνεται να τρέχει κομπλε , τότε λένε έιναι οκ . Αν όμως το βάλεις σε ένα S4  - Note κλπ , καταλαβαίνεις ότι δεν είναι οκ.

#6011   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:39

Δεν έχω κρατήσει αλλά αύριο θα σου ανεβάσω μιας και είμαι σε φόρτιση αυτή τη στιγμή και έχουν γίνει reset τα stats τις μπαταρίας

Σ ευχαριστώ πολύ! :)

#6012   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:39

Παιδια εμενα σε cm rom μου ρολλαρει αψογα το fb παντως..

#6013   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:42

Παιδια εμενα σε cm rom μου ρολλαρει αψογα το fb παντως..

...κι εμένα τρέχει άψογα απλά που και που κάνει κάτι κουλά στις ενημερώσεις. Μόνο εκεί, κατά τα άλλα δεν έχω θέμα.

#6014   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:42

Σ ευχαριστώ πολύ! :)

Παρακαλώ να είσαι καλά

#6015   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 14:43

...κι εμένα τρέχει άψογα απλά που και που κάνει κάτι κουλά στις ενημερώσεις. Μόνο εκεί, κατά τα άλλα δεν έχω θέμα.

Με τις ενημερωσεις ειναι γνωστο το θεμα.. Κανε μια εκαθθαριση δεδομενων μεσα απο τον διαχειριστη εφαρμογων, κ δες πως θα παει.. Κ καθε φορα που το ξαναπερνας απο το backup, θα το κανεις αυτο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες