Ανέφερα το S4 επειδή είπατε πιο πάνω ότι λαγκάρουν σαν τρελές και υπέθεσα ότι μιλάτε γενικά για τις συσκευές android. Πείρα από άλλες συσκευές δεν έχω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Το S4 όμως που δουλεύω σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει lag. Στο μόνο πράγμα που "καθυστερεί" είναι όταν ανοίγεις τις επαφές για πρώτη φορά κι εκεί κάνει 1 δευτερόλεπτο. Κατά τα άλλα στο κινητό δεν υπάρχει πουθενά αλλού lag και όποιος το βλέπει είναι επειδή έχει "κολλήσει" το μυαλό του ότι τα android lagάρουν.
To μυαλο μου δεν εχει κολησει, σε διαβεβαιωνω. Οπως μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι σε οποιοδηποτε συστημα με garbage collection καποια στιγμη θα εχεις garbage collection pauses. Δες το documentation της Google :http://developer.and.../perf-tips.html
Εκει θα βρεις την παρακατω παραγραφο:
As you allocate more objects in your app, you will force a periodic garbage collection, creating little "hiccups" in the user experience. The concurrent garbage collector introduced in Android 2.3 helps, but unnecessary work should always be avoided.
f'cking little hiccups in the use experience !!!
Και μην βρεθει κανενας εξυπνος να πει οτι αυτο γινεται μονο σε κακκογραμμενες εφαρμογες και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αυτα τα pauses υπαρχουν παντα και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κανεις πιο συντομα