Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6166   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:54

εγω να ρωτησω κατι ασχετο...υπαρχει τροπος να κατεβαζω οτι αρχειο θελω απο σαφαρι και να το ανεβαζω σε dropbox?

Documents 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6167   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:55

Και μάλιστα free, με iCloud support και άμεσο συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές σου...

#6168   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:55

αυτο ειναι? https://itunes.apple...d364901807?mt=8

#6169   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:56

Ακριβώς.

#6170   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:00

οκ παιδια ευχαριστω

#6171   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:10

τωρα που θα παρω το 5s εσας τα android fans θα σας φτιαξω καλα... :lol:

Οποτε θες... Καθε κυριακη μεσημερι ειμαστε στο ιλ ποστο για καφε με τον motomotoo... Φερε κ τον atari μαζι σου να γελασουμε... Μονο πες μας τι firmware θελεις να φοραμε πανω, για να μην αρχισει τις δικαιολογιες... Απο αυτες εχουν μπολικες οι κατοχοι iphone...

#6172   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:13

Οποτε θες... Καθε κυριακη μεσημερι ειμαστε στο ιλ ποστο για καφε με τον motomotoo... Φερε κ τον atari μαζι σου να γελασουμε... Μονο πες μας τι firmware θελεις να φοραμε πανω, για να μην αρχισει τις δικαιολογιες... Απο αυτες εχουν μπολικες οι κατοχοι iphone...

δυτικες συνοικιες?? 

οταν βαλω νεον νιτρο και αεροτομη στο αστρα θα ερθω για καφε  :P

#6173   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:17

Ρε Στέφανε, πάρε iphone να στέλνεις emails και άσε τα Android με τα lags...
Parafron, είπαμε μια μέρα να βρεθούμε αλλά δεν έκατσε η φάση... Άντε κανόνισε.. ;-)

#6174   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:25

Για πες μου ρε fani κατι που εχω ρωτησει κ αλλους εδω μεσα. Τι κανεις με το s4, που σε μπορουσες με iphone jb;
(ωχ ντεζαβου!)

1.Full hd οθονη, πολυ ξεκουραστη για τα ματια του χρηστη.. Αν βαλεις απο διπλα το 5αρι, νομιζεις οτι εχει χαλασμενη οθονη... 1136 Χ 644 αναλυση δεν εχουν ουτε οι κινεζικες flagships πλεον
2. Αλλαζεις οποιο firmware θελεις.. Γινεσαι nexus edition, θα μπορεις να γινεις ubuntu σε λιγο καιρο, sammy based, ο, τι θελεις κ αγαπας..
3. Πολυ καλυτερη καμερα... Για καποιους ειναι χρησιμο αυτο
4. Πειραζεις τα παντα μεσα, κ σε ενα δευτερολεπτο τα σβηνεις, χωρις να μπαινεις σε διαδικασιες ifile κλπ για να θεματισεις.. Κ εχεις κ αλλες οθονες για να κανεις τις δημιουργιες που θελεις
5. Εχεις wifi direct σε ολες τις mid range συσκευες android και πανω κ αν θελεις να στειλεις κατι σε εναν φιλο σου, δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει μονο iphone 5 για να γινει η απαραιτητη διαδικασια..
6. Στελνεις οποιοδηποτε τυπο αρχειου, με οποιοδηποτε τροπο.. Ναι, ακομα και στο mail σου μπορω να σου στειλω μια εφαρμογουλα που δοκιμασα στο μπαμ.. Χωρις να εισαι αναγκασμενος να την πληρωσεις.. Just try it...
7. Κατι διαβασα σε καποιο topic εδω μεσα οτι παραπεμψατε καποιον στο www.imeiinfo.com για να δει λεπτομερειες της συσκευης του, κ επρεπε να πληρωσει για να την ξεκλειδωσει.. Δεν υφιστανται τετοια πραγματα στις android συσκευες.. Παιρνεις ο, τι θες, απο οποια χωρα θες, και το δουλευεις κατευθειαν..
8. Πολυ ευκολοτεροι τροποι backup κ restore.. Κρασσαραν οι συσκευες μας στην καφετερια; εγω σε 5 λεπτα την εχω οπως πριν, εσυ θα πας στο λαπτοπ του dj να κανεις restore και set up as new
9. Στο s4 εχεις 4.3 αν θελεις κ παραμετροποιεις, εσυ ποτε θα εχεις jailbreak στην ios 7;

Επλιζω να σε καλυψα.. Αν και γουσταρω iphone με jailbreak, και παλι εισαι δεμενος, λογω φιλοσοφιας λειτουργικου κ εταιριας φιλε μου...

#6175   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:27

δυτικες συνοικιες??

οταν βαλω νεον νιτρο και αεροτομη στο αστρα θα ερθω για καφε :P

Ολοι εδω ερχεστε για να παρετε ματι τα κοριτσακια ομως.. Σας χαλαει, ξερω... :P

#6176   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:28

τωρα σοβαρα επειδη το πηρα αποφαση οτι θα την κανω την αλλαγη και θα παω σε 5s καθομαι και τη ψαχνω τη δουλεια για το ποια πραγματα χρειαζομαι οποσδηποτε και αν θα μπορω να τα εχω στο iphone...

αυτα που σιγουρα δεν θα εχω ειναι η μεγαλη οθονη του note τα widgets το wifi direct και η αλλαγη πληκτρολογιου....για ολα τα αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο η app store η tweaks στο cydia.

#6177   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:31

Ρε Στέφανε, πάρε iphone να στέλνεις emails και άσε τα Android με τα lags...
Parafron, είπαμε μια μέρα να βρεθούμε αλλά δεν έκατσε η φάση... Άντε κανόνισε.. ;-)

Ειδικα στο θεμα lags, ξερω.. Το ακουω απο το s3 ακομα... Ειναι σαν αυτους στο xda ρε.. Βοηθεια, περασα αυτο το mod και απο τοτε κολλαει η συσκευη μου.. Περασα αυτον τον κερνελ κ κολλησε το συμπαν.. Δεν ειχα διαβασει οτι προκειται για αλλη συσκευη κ οτι δεν τσιριαζει στην δικη μου

Και μετα μπαινουν στα φορουμς κ λενε οτι φταιει το android.. Απορω, ολοι αυτοι οι devs πως ανεχονται τα lags ρε φιλε; γιατι δεν παιρνουν ενα iphone να τελειωνει η υποθεση;

#6178   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:32

Ολοι εδω ερχεστε για να παρετε ματι τα κοριτσακια ομως.. Σας χαλαει, ξερω... :P

τα κοριτσακια που για να τα φορτωσεις πρεπει να εχεις glx και το μαλλι του el shaarawy  :lol:

#6179   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:33

τωρα σοβαρα επειδη το πηρα αποφαση οτι θα την κανω την αλλαγη και θα παω σε 5s καθομαι και τη ψαχνω τη δουλεια για το ποια πραγματα χρειαζομαι οποσδηποτε και αν θα μπορω να τα εχω στο iphone...

αυτα που σιγουρα δεν θα εχω ειναι η μεγαλη οθονη του note τα widgets το wifi direct και η αλλαγη πληκτρολογιου....για ολα τα αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο η app store η tweaks στο cydia.

Απλα, δεν θα εχεις note.. Κ οποιος περασε απο αυτη την συσκευη, καταλαβαινει τι και πως.. Απο την αλλη θα εχεις μια πολυ ομορφη συσκευη στα χερια σου... The choice is yours, parafron

#6180   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:34

τα κοριτσακια που για να τα φορτωσεις πρεπει να εχεις glx και το μαλλι του el shaarawy :lol:

Ο motomotoo εχει ενα clk παντως.. Λες να αρχισουμε να βγαινουμε αλλου;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16