Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:33
(ωχ ντεζαβου!)
You'll Never Walk Alone
Ad
Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:48
Χακάρω τα router και κόβω το ίντερνετ σε όλους για να το έχω για την πάρτι μου
Συνδέω το κινητό με στικάκι - σκληρό και περνάω/βγάζω ό,τι θέλω. Κάνω μεταφορά αρχείων ασύρματα όποτε θέλω είτε πρόκειται για apps είτε για μουσική είτε για φωτογραφίες. Για να βάλω widgets στην αρχική δε χρειάζεται να βρω το αρχείο, να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή και να το περάσω στο κατάλληλο path. Απλά το κάνω εγκατάσταση.
Αυτά νομίζω είναι τα πιο σημαντικά για μένα. Επίσης όπως θα πρόσεξες στο προηγούμενό μου post δεν είπα ότι δεν κάνει το 5 αυτά που κάνει το s4. Είπα για την ακρίβεια ότι έρχεται σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν έρχονται στα ίδια. Το θέμα είναι απλά για να κάνεις jb να περάσεις όλα τα repos και τα tweaks θέλεις κάποιες ώρες ενώ στο samsung τα έχεις απευθείας. Άσε που περιμένεις το jb κάθε φορά που παίρνεις το καινούριο μοντέλο. Γιατί να κάνω όλα αυτά τα πράγματα τον μισό χρόνο και όχι ολόκληρο τον χρόνο?
Υ.Γ Πόσοι όμως αλήθεια από αυτούς που χρησιμοποιούν 1 από τα 2 τηλέφωνα κάνουν jb ή rootάρουν? Λίγοι είμαστε οι σχετικοί και αυτοί που ασχολούνται. Αν ρωτήσεις χρήστες iphone τι είναι το jb θα νομίζουν ότι είναι το sequel του prison break.
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 29/08/2013 - 14:53
Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:49
Για πες μου ρε fani κατι που εχω ρωτησει κ αλλους εδω μεσα. Τι κανεις με το s4, που σε μπορουσες με iphone jb;
(ωχ ντεζαβου!)
Μπορείς να κάνεις πολλά φίλε χωρίς να χρειάζεται να έχεις έναν υπολογιστή δίπλα σου... Ο Στέφανος αλλάζει mods και roms την ώρα που είναι στο φανάρι και περιμένει το πράσινο... Και πες πως ούτε το iphone είναι jb, ούτε το android ροοτ, πάλι το android έχει παραπάνω επιλογές...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 14:52
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:00
Γεια σου ρε fani hacker!
Αληθεια ποσες φορες βρεθηκες με σκληρο και κινητο, χωρις να υπαρχει pc; Α, και αυτο με τα widgets γινεται χωρις pc
Οκ, κανεις και καποια πραγματα παραπανω, (αχρηστα κατα τη γνωμη μου), που τα κανεις επειδη μπορεις, οχι οτι τα χρειαζεσαι και συ ο ιδιος.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:07
Με στικάκι βρέθηκα και αντί να το πάρω σπίτι να μεταφέρω τ'αρχεία τα μετέφερα εκείνη την ώρα και το έδωσα πίσω. Το θέμα είναι ότι μπορείς να τα κάνεις και γι' αυτό τα κάνεις. Αν τα είχες για παράδειγμα στο iPhone θα τα έκανες κι εκεί.Γεια σου ρε fani hacker!
Αληθεια ποσες φορες βρεθηκες με σκληρο και κινητο, χωρις να υπαρχει pc; Α, και αυτο με τα widgets γινεται χωρις pc
Οκ, κανεις και καποια πραγματα παραπανω, (αχρηστα κατα τη γνωμη μου), που τα κανεις επειδη μπορεις, οχι οτι τα χρειαζεσαι και συ ο ιδιος.
Υ.Γ αυτό με τα widgets το είχα ξεχάσει, γίνεται με το winscp αλλά και πάλι πρέπει να βρεις εσύ το path για να το βάλεις. Δεν το κάνεις απλή εγκατάσταση από το appstore

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 29/08/2013 - 15:08
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:08
Γεια σου ρε fani hacker!
Ε τι θα έλεγες ότι είναι χρήσιμα; ότι έχει το iphone χρειαζόμαστε τελικά, όλα τα άλλα είναι άχρηστα δυστυχώς... Αλλά προσωπικά προτιμώ να δώσω πιο λίγα λεφτά και να έχω παραπάνω επιλογές, (κι ας είναι άχρηστες)...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:14
Χακάρω τα router και κόβω το ίντερνετ σε όλους για να το έχω για την πάρτι μου
Χρησιμότατο! Ασε μας ρε moto...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:17
Χρησιμότατο! Ασε μας ρε moto...
Διάβασε λίγο καλύτερα γιατί δεν το έγραψα εγώ αυτό... Πάντως μπορείς να το κάνεις και αυτό.... Εσύ όμως δεν μας είπες τι παραπάνω κάνει το iphone που δεν το κάνει το android...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:20
Ε τι θα έλεγες ότι είναι χρήσιμα;
Αυτο εγραψες εσυ, που εγραψα αναφερομενος στις hackeριες του fani.
Εγω δεν ειπα οτι κανει κατι παραπανω το iphone. Εσεις πηρατε android και γραφεστε ενας ενας εδω μπας και πεισετε τους εαυτους σας για την φανταστικη επιλογη σας.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:30
Εγω δεν ειπα οτι κανει κατι παραπανω το iphone. Εσεις πηρατε android και γραφεστε ενας ενας εδω μπας και πεισετε τους εαυτους σας για την φανταστικη επιλογη σας.
Κοντα ειναι !!! Ηδη παραμυθιαζονται οτι δεν υπαρχει lag πουθενα
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:30
Εγώ για χαβαλέ το έγραψα αλλά προφανώς δεν το κατάλαβε κανένας. Όπως και να έχει εμείς εδώ γράφουμε για το android. Δεν προσπαθώ εγώ προσωπικά ν' αποδείξω τίποτα αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που μπαίνετε και το παίζετε ειρωνεία και τρελλίτσα. Αν κάποιος θέλει συζήτηση πολύ ευχαρίστως, οι άλλοι να περιοριστούν στο υπόλοιπο φόρουμ όπως εμείς εδώ. Εγώ μπαίνω και βοηθάω όσο μπορώ χρήστες iphone και δεν τους λέω "ααα τι χαζοί που είστε που πήρατε apple".
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:34
Όπως βλέπεις γράφτηκα εδώ τρεις μέρες πριν απο εσένα, άρα μετά ήρθες εσύ ;-).. Τότε έψαχνα να κάνω έξυπνη αγορά αλλά όπως βλέπεις τα πρώτα μου μηνύματα στο φόρουμ είναι τις τελευταίες μέρες και νομίζω πως έκανα την έξυπνη αγορά τότε... Ευτυχώς, γιατί αν έπαιρνα iphone θα καθόμουν στο bla bla bla και δεν θα ήξερα τι άλλο να κάνω... Στο Android έκανα πολλά (μερικοί ξέρουν) και δεν το βαρέθηκα...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:46
Κοντα ειναι !!! Ηδη παραμυθιαζονται οτι δεν υπαρχει lag πουθενα
Lag ο κρυπτονιτης των ανδροειδών!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:51
εγω να ρωτησω κατι ασχετο...υπαρχει τροπος να κατεβαζω οτι αρχειο θελω απο σαφαρι και να το ανεβαζω σε dropbox?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες