εγω να ρωτησω κατι ασχετο...υπαρχει τροπος να κατεβαζω οτι αρχειο θελω απο σαφαρι και να το ανεβαζω σε dropbox?
Documents
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:54
εγω να ρωτησω κατι ασχετο...υπαρχει τροπος να κατεβαζω οτι αρχειο θελω απο σαφαρι και να το ανεβαζω σε dropbox?
Documents
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:55
Δημοσίευση 29/08/2013 - 15:56
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:00
οκ παιδια ευχαριστω
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:10
τωρα που θα παρω το 5s εσας τα android fans θα σας φτιαξω καλα...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:13
Οποτε θες... Καθε κυριακη μεσημερι ειμαστε στο ιλ ποστο για καφε με τον motomotoo... Φερε κ τον atari μαζι σου να γελασουμε... Μονο πες μας τι firmware θελεις να φοραμε πανω, για να μην αρχισει τις δικαιολογιες... Απο αυτες εχουν μπολικες οι κατοχοι iphone...
δυτικες συνοικιες??
οταν βαλω νεον νιτρο και αεροτομη στο αστρα θα ερθω για καφε
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:17
Οποτε θες... Καθε κυριακη μεσημερι ειμαστε στο ιλ ποστο για καφε με τον motomotoo... Φερε κ τον atari μαζι σου να γελασουμε... Μονο πες μας τι firmware θελεις να φοραμε πανω, για να μην αρχισει τις δικαιολογιες... Απο αυτες εχουν μπολικες οι κατοχοι iphone...
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:25
1.Full hd οθονη, πολυ ξεκουραστη για τα ματια του χρηστη.. Αν βαλεις απο διπλα το 5αρι, νομιζεις οτι εχει χαλασμενη οθονη... 1136 Χ 644 αναλυση δεν εχουν ουτε οι κινεζικες flagships πλεονΓια πες μου ρε fani κατι που εχω ρωτησει κ αλλους εδω μεσα. Τι κανεις με το s4, που σε μπορουσες με iphone jb;
(ωχ ντεζαβου!)
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:27
Ολοι εδω ερχεστε για να παρετε ματι τα κοριτσακια ομως.. Σας χαλαει, ξερω...δυτικες συνοικιες??
οταν βαλω νεον νιτρο και αεροτομη στο αστρα θα ερθω για καφε
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:28
τωρα σοβαρα επειδη το πηρα αποφαση οτι θα την κανω την αλλαγη και θα παω σε 5s καθομαι και τη ψαχνω τη δουλεια για το ποια πραγματα χρειαζομαι οποσδηποτε και αν θα μπορω να τα εχω στο iphone...
αυτα που σιγουρα δεν θα εχω ειναι η μεγαλη οθονη του note τα widgets το wifi direct και η αλλαγη πληκτρολογιου....για ολα τα αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο η app store η tweaks στο cydia.
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:31
Ειδικα στο θεμα lags, ξερω.. Το ακουω απο το s3 ακομα... Ειναι σαν αυτους στο xda ρε.. Βοηθεια, περασα αυτο το mod και απο τοτε κολλαει η συσκευη μου.. Περασα αυτον τον κερνελ κ κολλησε το συμπαν.. Δεν ειχα διαβασει οτι προκειται για αλλη συσκευη κ οτι δεν τσιριαζει στην δικη μουΡε Στέφανε, πάρε iphone να στέλνεις emails και άσε τα Android με τα lags...
Parafron, είπαμε μια μέρα να βρεθούμε αλλά δεν έκατσε η φάση... Άντε κανόνισε.. ;-)
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:32
Ολοι εδω ερχεστε για να παρετε ματι τα κοριτσακια ομως.. Σας χαλαει, ξερω...
τα κοριτσακια που για να τα φορτωσεις πρεπει να εχεις glx και το μαλλι του el shaarawy
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:33
τωρα σοβαρα επειδη το πηρα αποφαση οτι θα την κανω την αλλαγη και θα παω σε 5s καθομαι και τη ψαχνω τη δουλεια για το ποια πραγματα χρειαζομαι οποσδηποτε και αν θα μπορω να τα εχω στο iphone...
αυτα που σιγουρα δεν θα εχω ειναι η μεγαλη οθονη του note τα widgets το wifi direct και η αλλαγη πληκτρολογιου....για ολα τα αλλα υπαρχουν εφαρμογες στο η app store η tweaks στο cydia.
Δημοσίευση 29/08/2013 - 16:34
Ο motomotoo εχει ενα clk παντως.. Λες να αρχισουμε να βγαινουμε αλλου;τα κοριτσακια που για να τα φορτωσεις πρεπει να εχεις glx και το μαλλι του el shaarawy
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες