http://www.insomnia....sung/h-samsung-εξετάζει-τη-χρήση-αλουμινίου-στο-gala-r5220
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 30/08/2013 - 00:31
Δημοσίευση 30/08/2013 - 00:28
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 30/08/2013 - 00:31
Δημοσίευση 30/08/2013 - 01:14
Samsung Galaxy S5 με αλουμίνιο ;;;;;;;;;;;;;;
http://www.insomnia....sung/h-samsung-εξετάζει-τη-χρήση-αλουμινίου-στο-gala-r5220
Καλά άμα γίνει κάτι τέτοιο θα ξεφύγει... Τότε το μόνο επιχείρημα θα είναι το ανύπαρκτο lag
Δημοσίευση 30/08/2013 - 06:01
Οποτε θες... Καθε κυριακη μεσημερι ειμαστε στο ιλ ποστο για καφε με τον motomotoo... Φερε κ τον atari μαζι σου να γελασουμε... Μονο πες μας τι firmware θελεις να φοραμε πανω, για να μην αρχισει τις δικαιολογιες... Απο αυτες εχουν μπολικες οι κατοχοι iphone...
Εγω ειμαι μεσα, οχι για αυτη την Κυριακη, αλλα για καποια Κυριακή!
Απλα ειναι τοσο γρηγορο το 5αρι, που δε ξερω αν θα προλαβω να σταματησω σαυτο το il posto....
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 06:13
1.Full hd οθονη, πολυ ξεκουραστη για τα ματια του χρηστη.. Αν βαλεις απο διπλα το 5αρι, νομιζεις οτι εχει χαλασμενη οθονη... 1136 Χ 644 αναλυση δεν εχουν ουτε οι κινεζικες flagships πλεον
2. Αλλαζεις οποιο firmware θελεις.. Γινεσαι nexus edition, θα μπορεις να γινεις ubuntu σε λιγο καιρο, sammy based, ο, τι θελεις κ αγαπας..
3. Πολυ καλυτερη καμερα... Για καποιους ειναι χρησιμο αυτο
4. Πειραζεις τα παντα μεσα, κ σε ενα δευτερολεπτο τα σβηνεις, χωρις να μπαινεις σε διαδικασιες ifile κλπ για να θεματισεις.. Κ εχεις κ αλλες οθονες για να κανεις τις δημιουργιες που θελεις
5. Εχεις wifi direct σε ολες τις mid range συσκευες android και πανω κ αν θελεις να στειλεις κατι σε εναν φιλο σου, δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει μονο iphone 5 για να γινει η απαραιτητη διαδικασια..
6. Στελνεις οποιοδηποτε τυπο αρχειου, με οποιοδηποτε τροπο.. Ναι, ακομα και στο mail σου μπορω να σου στειλω μια εφαρμογουλα που δοκιμασα στο μπαμ.. Χωρις να εισαι αναγκασμενος να την πληρωσεις.. Just try it...
7. Κατι διαβασα σε καποιο topic εδω μεσα οτι παραπεμψατε καποιον στο www.imeiinfo.com για να δει λεπτομερειες της συσκευης του, κ επρεπε να πληρωσει για να την ξεκλειδωσει.. Δεν υφιστανται τετοια πραγματα στις android συσκευες.. Παιρνεις ο, τι θες, απο οποια χωρα θες, και το δουλευεις κατευθειαν..
8. Πολυ ευκολοτεροι τροποι backup κ restore.. Κρασσαραν οι συσκευες μας στην καφετερια; εγω σε 5 λεπτα την εχω οπως πριν, εσυ θα πας στο λαπτοπ του dj να κανεις restore και set up as new
9. Στο s4 εχεις 4.3 αν θελεις κ παραμετροποιεις, εσυ ποτε θα εχεις jailbreak στην ios 7;
Επλιζω να σε καλυψα.. Αν και γουσταρω iphone με jailbreak, και παλι εισαι δεμενος, λογω φιλοσοφιας λειτουργικου κ εταιριας φιλε μου...
1)Μύθος
2)Αρνητικο της apple οτι δε μπορεις να βαλεις παλιο ios. Στο android γινεται;
3)Μυθος, απλά εχεις υπερκορεσμενα χρωματα. Στο 5αρι οι φωτο ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα, σαυτο που βλεπεις.
4)Μυθος, πανευκολο ειναι και το ifile.
5)Μυθος, και συ μιλας για ανταλλαγη ΜΟΝΟ μεταξυ συσκευων android. Ε, αυτο γινεται και στα iphone.
6)Αυτο ειναι θετικο, αν και σε ειχα ξαναρωτησει περι νομιμοτητας (λεμε τωρα...)
7)Δεν εχω ιδεα γιαυτο.
8 ) Εχουμε και μεις hard reset. Καλα αν κανει ο αλλος μαλακια, νταξει, και σε σας γινεται να θελετε pc ---> βλεπε irene που το ειχε ξεσκισει...
9)Κατσε ναχω ios 7 με το καλο... Το jailbreak ειναι σα το παλιο καλο κρασι,... αργει να ωριμάσει.
Ποσοστο επιτυχιας καπου 15? % ----- FAIL!!!
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 30/08/2013 - 06:14
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:14
1)Μύθος
2)Αρνητικο της apple οτι δε μπορεις να βαλεις παλιο ios. Στο android γινεται;
3)Μυθος, απλά εχεις υπερκορεσμενα χρωματα. Στο 5αρι οι φωτο ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα, σαυτο που βλεπεις.
4)Μυθος, πανευκολο ειναι και το ifile.
5)Μυθος, και συ μιλας για ανταλλαγη ΜΟΝΟ μεταξυ συσκευων android. Ε, αυτο γινεται και στα iphone.
6)Αυτο ειναι θετικο, αν και σε ειχα ξαναρωτησει περι νομιμοτητας (λεμε τωρα...)
7)Δεν εχω ιδεα γιαυτο.
8 ) Εχουμε και μεις hard reset.
Καλα αν κανει ο αλλος μαλακια, νταξει, και σε σας γινεται να θελετε pc ---> βλεπε irene που το ειχε ξεσκισει...
9)Κατσε ναχω ios 7 με το καλο... Το jailbreak ειναι σα το παλιο καλο κρασι,... αργει να ωριμάσει.
Ποσοστο επιτυχιας καπου 15? % ----- FAIL!!!
![]()
Δηλαδή με λίγα λόγια βγάζεις καλύτερο το 5άρι, σωστά?
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:29
Δηλαδή με λίγα λόγια βγάζεις καλύτερο το 5άρι, σωστά?
Αμα δε τοβγαζα, θα τοχα πουλησει θα ειχα παρει καινουριο s4 και θα μουμεναν και 100ε.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:32
Αμα δε τοβγαζα, θα τοχα πουλησει θα ειχα παρει καινουριο s4 και θα μουμεναν και 100ε.
Ποτέ δεν είναι αργά...
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:34
Περιμενω να παει στα 200ε η διαφορα πρωτα...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:36
Περιμενω να παει στα 200ε η διαφορα πρωτα...
Πολύ καλή κίνηση, τουλάχιστον θα μπορέσεις ν' αξιοποιήσεις κάτι που έχει το iphone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 09:40
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/08/2013 - 10:25
Δημοσίευση 30/08/2013 - 10:36
Ερχονται
the king note III, το 5S, ρολογια i
για να δουμε, φραγκα θα ερθουν;
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 30/08/2013 - 10:36
Μια χαρα ειναι κ το 5αρι, απλα αλλη φιλοσοφια λειτουργικου.. Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι γρηγορο.. Αλλα γιατι μιλατε για το s4 συνεχεια; σε λιγες μερες ερχεται ο βασιλιας των android flagships, το note3... Ποιο s4 μου λετε και χαζομαρες;
:D
Αυτό λέω κι εγώ αλλά εδώ όλοι θέλουν ν'αποδείξουν ότι αυτό που έχουν είναι το καλύτερο οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω και ανάλυση. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα ν' ασχοληθώ από το αν το κινητό μου είναι καλύτερο από των άλλων.
Αυτό δεν είναι κινητό ρε
Δημοσίευση 30/08/2013 - 10:56
Εκει ειναι το θεμα.. ΑχχαχαααχαχαχαχαχαΕρχονται
the king note III, το 5S, ρολογια i
για να δουμε, φραγκα θα ερθουν;
Δημοσίευση 30/08/2013 - 11:22
Για να λέω ότι είναι περίπου στα ίδια επίπεδα είναι στα ίδια.
0 μέλη, 41 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες