Είχα! έφυγε πριν μερικές ώρες σε αναζήτηση 5ριου με JB
Aλλά απο τότε μπήκαν και άλλα δεδομένα στο παιχνίδι (Note 3 συγκεκριμένα)
ααα οk
Η καλυτερη επιλογη μακραν για να αλλαξει καποιος ''στρατοπεδο''
Δημοσίευση 05/09/2013 - 00:08
Είχα! έφυγε πριν μερικές ώρες σε αναζήτηση 5ριου με JB
Aλλά απο τότε μπήκαν και άλλα δεδομένα στο παιχνίδι (Note 3 συγκεκριμένα)
ααα οk
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/09/2013 - 00:09
ααα οk
Ακριβώς αυτό πιστεύω.
Αν αξίζει κάτι για να το ευχαριστηθείς είνα Note 3. (Γενικά σειρά Note δηλαδή)
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 05/09/2013 - 00:10
Δημοσίευση 05/09/2013 - 07:47
ααα οk
Ακριβώς αυτό πιστεύω.
Αν αξίζει κάτι για να το ευχαριστηθείς είνα Note 3. (Γενικά σειρά Note δηλαδή)
Διαφωνω εντελως !!
Ειναι μια συσκευη γεματη συμβιβασμους... Δεν ειναι ενα καλο τηλεφωνο γιατι ειναι τεραστιο ! Δεν ειναι ενα καλο tablet γιατι δεν ειναι αρκετα μεγαλο ουτε εχει την ισχυ ενος κανονικου tablet. Προσπαθει να ειναι τηλεφωνο και tablet μαζι αλλα δεν καταφερνει τιποτε απο τα δυο αρκετα καλα.
Μπορει για καποιους να ειναι ακριβως αυτο που ζητανε (και για αυτους ισως να ειναι η καλυτερη συσκευη στο ειδος της). Αλλα για οσους θελουν και μπορουν να εχουν και ενα κανονικο τηλεφωνο και ενα κανονικο tablet νομιζω οτι το Note δεν πρεπει καν να το σκεφτονται ...
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:39
Διαφωνω εντελως !!
Ειναι μια συσκευη γεματη συμβιβασμους... Δεν ειναι ενα καλο τηλεφωνο γιατι ειναι τεραστιο ! Δεν ειναι ενα καλο tablet γιατι δεν ειναι αρκετα μεγαλο ουτε εχει την ισχυ ενος κανονικου tablet. Προσπαθει να ειναι τηλεφωνο και tablet μαζι αλλα δεν καταφερνει τιποτε απο τα δυο αρκετα καλα.
Μπορει για καποιους να ειναι ακριβως αυτο που ζητανε (και για αυτους ισως να ειναι η καλυτερη συσκευη στο ειδος της). Αλλα για οσους θελουν και μπορουν να εχουν και ενα κανονικο τηλεφωνο και ενα κανονικο tablet νομιζω οτι το Note δεν πρεπει καν να το σκεφτονται ...
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:46
Διαφωνω εντελως !!
Στην περίπτωση που κάποιος σκέφτεται να κάνει τη μετάβαση από iOS σε Android (γιατί γ αυτή την περίπτωση μιλάγαμε με τον jig) , το Note 3 όντως αποτελεί την καλύτερη επιλογή , μιας και είναι το πιο δυνατό τηλέφωνο με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:48
Στην περίπτωση που κάποιος σκέφτεται να κάνει τη μετάβαση από iOS σε Android (γιατί γ αυτή την περίπτωση μιλάγαμε με τον jig) , το Note 3 όντως αποτελεί την καλύτερη επιλογή , μιας και είναι το πιο δυνατό τηλέφωνο με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.
αυτο που σου λεει ειναι οτι δεν ειναι χρηστηκο σαν τηλεφωνο κατι τοσο μεγαλο... κερδιζεις σε χαρακτηρηστηκα χανεις σε χρηστηκοτητα! διαλεγεις... ζηγηζεις και επιλεγεις
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:51
αυτο που σου λεει ειναι οτι δεν ειναι χρηστηκο σαν τηλεφωνο κατι τοσο μεγαλο... κερδιζεις σε χαρακτηρηστηκα χανεις σε χρηστηκοτητα! διαλεγεις... ζηγηζεις και επιλεγεις
Μα να επιλέξω σε σύγκριση με ποιο άλλο Android κινητό; Δεν θεωρώ ότι μπορεί να με καλύψει κάποιο άλλο , προερχόμενος απο iPhone θέλω 2 πράγματα : Μπαταρία και Ταχύτητα.
Είναι λοιπόν θεωρώ η καλύτερη επιλογή.
Όσο για χρηστικότητα , μιας και έχει ο κολλητός μου Note 2 , μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το έχουμε απλά κάνει μεγάλη ιστορία το θέμα αυτό.
Όλα θέμα συνήθειας είναι και τπτ άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 05/09/2013 - 08:52
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:54
Μα να επιλέξω σε σύγκριση με ποιο άλλο Android κινητό; Δεν θεωρώ ότι μπορεί να με καλύψει κάποιο άλλο , προερχόμενος απο iPhone θέλω 2 πράγματα : Μπαταρία και Ταχύτητα.
Είναι λοιπόν θεωρώ η καλύτερη επιλογή.
να σου πω ενα παραδειγμα... καλα τα spec αλλα μην ξεχνας το ειναι κατι που το κουβαλας παντα μαζι σου
με το iphome το εχεις στην τσεπη πας να κατσεις σε μια καρεκλα και καθεσε....
με το note (η και s4) αμα κατσες σε μια καρεκλα θα ακουσεις και ενα ασχημο "κρατςςς"
θα δεις με την παροδο του χρονου οτι να βαζεις και να βγαζεις το τηλ απο την τσεπη σου απλα για κατσεις σε μια καρεκλα ειναι μη χρηστηκο και κουραστηκο!
σου εφερα ενα απλα παραδειγμα για το τι ασχημα θα σου δωσει
σαφως και ειναι ενα εργαλειο που κανει πολλα αλλα το παιρνει ενας που ειναι η δουλεια του αντιστηχη! πιστεθω για μεσω χρηστη τηελφωνου δεν κανει
βεβαια ο καθενας επιλεγει αυτο που γουσταρει και καλοριζικο σε οποιον το αγορασει
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:04
να σου πω ενα παραδειγμα... καλα τα spec αλλα μην ξεχνας το ειναι κατι που το κουβαλας παντα μαζι σου
με το note (η και s4) αμα κατσες σε μια καρεκλα θα ακουσεις και ενα ασχημο "κρατςςς"
θα δεις με την παροδο του χρονου οτι να βαζεις και να βγαζεις το τηλ απο την τσεπη σου απλα για κατσεις σε μια καρεκλα ειναι μη χρηστηκο και κουραστηκο!
σαφως και ειναι ενα εργαλειο που κανει πολλα αλλα το παιρνει ενας που ειναι η δουλεια του αντιστηχη! πιστεθω για μεσω χρηστη τηελφωνου δεν κανει
βεβαια ο καθενας επιλεγει αυτο που γουσταρει και καλοριζικο σε οποιον το αγορασει
Γενικά δεν είμαι υπέρ του να έχω κινητό στην τσέπη (για ευνόητους λόγους )
οπότε έχω μάθει (από τα πρώτα μου κινητά κιολας) να τα έχω κατα 90% στο χέρι , και πάντα πριν κάτσω να τα βγάζω απο την τσέπη.
Φυσικά και είναι πρόβλημα αυτό που αναφέρεις , αλλά όπως είπα κ εχθες , θεωρώ ότι για φέτος η Apple έχει χάσει σε κάθε επίπεδο δυστυχώς.
Είμαι 5 χρόνια χρήστης iPhone , και έχουν περάσει όλα απο τα χέρια μου. Πρώτη φορά λοιπόν φέτος δεν μου κάνει ΚΑΜΙΑ αίσθηση η αναβάθμιση σε 5s.
Ελπίζω να καταφέρει να με κερδίσει με το iPhone 6 του χρόνου , το οποίο πραγματικά πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό.
Για κινητά τύπου Galaxy S4 , HTC One κλπ κλπ δεν είμαι (μιας και θεωρώ ότι θα μετριάσουν σε ένα βαθμό την εμπειρία χρήσης μου).
Οπότε μένει μονο αυτό.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:05
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:07
Το μεγεθος το εχεις συνηθισει μεσα σε μια εβδομαδα... Θα το κοιτας κ θα λες "αυτο ηταν που το ειχα και για μεγαλο;".. Ειναι θεμα εξοικιωσης με την συσκευη που εχεις μαζι σου, τιποτα παραπανω.. Κ μπαινει κ στην τσεπη, εκτος αν εισαι κανενας μπουλης 120 κιλα κ μου φορας κολλητα παντελονια για να το παιξεις γκομενος... Δεν λεω εσενα προσωπικα, καταλαβες τι εννοω
Λίγα για τους μπούληδες 120κιλα παρακαλώ
Εκεί άνηκα μέχρι πριν 7 μήνες! χαχα - off-topic.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:09
Με κολλητα παντελονακια;Λίγα για τους μπούληδες 120κιλα παρακαλώ
![]()
Εκεί άνηκα μέχρι πριν 7 μήνες! χαχα - off-topic.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:11
Με κολλητα παντελονακια;
:lol:
χαχαχαχαχα! οχι εντάξει! το γλύτωσα αυτό!
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:12
χαχαχαχαχα! οχι εντάξει!
το γλύτωσα αυτό!
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:13
Οποτε δικαιογσαι ενα note 3 που θα χωραει στην τσεπη σου...
Εντάξει , αφου το εγκρίνεις! Aν και πια μου είναι τόσο μεγάλα τα παντελόνια μου που χωράει και ipad κανονικό στις τσέπες! χαχαχαχα
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες