Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6616   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:17

Είχα το Ι & το II. Είναι θέμα συνήθειας.
Σε λίγες ημέρες απλά όλα τα άλλα σου φαίνονται μικρά και όχι αυτό μεγάλο + οτι είναι από τις 2-3 συσκευές που δεν κολλάνε πουθενά.

Θεωρώ όμως το iOS πολύ καλύτερο λειτουργικό οπότε η επιστροφή μου ειναι πάντα εκεί. Για να είμαι ακριβής δεν πουλάω το iPhone αλλά αγοράζω και το Note

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να κάνει μετάβαση μόνο μια τέτοια συσκευή μπορεί να τον κρατήσει (λίγο παραπάνω) :P

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 05/09/2013 - 09:21

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6617   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:21

Είχα το Ι & το II. Είναι θέμα συνήθειας.
Σε λίγες ημέρες απλά όλα τα άλλα σου φαίνονται μικρά και όχι αυτό μεγάλο και είναι από τις 2-3 συσκευές που δεν κολλάνε πουθενά.

Θεωρώ όμως το iOS πολύ καλύτερο λειτουργικό οπότε η επιστροφή μου ειναι πάντα εκεί. Για να είμαι ακριβής δεν πουλάω το iPhone αλλά αγοράζω και το Note

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να κάνει μετάβαση μόνο μια τέτοια συσκευή θεωρώ ότι μπορεί να τον κρατήσει (λίγο παραπάνω) :P

Ακριβώς αυτό.

Παντα είχα συσκευή iOS και δοκίμαζα android  σαν δεύτερη.

Η διαφορά φέτος είναι ότι η iOS συσκευή θα μπει σαν δεύτερη και η Android σαν βασική , μιας και αναβάθμιση iPhone δεν προβλέπεται.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#6618   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:24

Eμείς εδώ στο γραφείο, λόγο mobile game developing που 'μαστε, έχουμε ένα κάρο συσκευές (κι απ' τις δυο πλατφόρμες).
Στο σπίτι μου, είχα μέχρι πριν λίγο διάστημα ΚΑΙ Android (Icecream, σε T-Mobile HTC HD2 Leo) και φυσικά το 3 ετών (πια) 4άρι (απλό, όχι "S") "Μήλο" μου.

Απ' όσα έχω δει και δουλέψει (και στις δυο πλατφόρμες), έχω να πω το εξής:

1) Κάποιος αγοράζει Android (κι όχι Apple), γιατί θέλει να 'χει μια OPEN SOURSE λειτουργικού συσκευή, να την κάνει "βίδες" (άλα-Windows Mobile, που 'χα παλιά με το HD2 και το 'χα κάνει "φύλλο-φτερό"!), γιατί θέλει να 'χει μια συσκευή που είναι εξ' ίσου "σμαρτ-φόουν" με το "Μήλο", που έχει κι αυτή "Store" δικό  της να κατεβάζεις (συνήθως οι περισσότερες) δωρεάν εφαρμογές/παιχνίδια ... ή να ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ "ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ/ΣΠΑΣΜΕΝΑ" σε torrents (έχω γνωστό που 'χει ΟΛΑ τα navigation GPS apps σε φουλ έκδοση - που αν τ' αγόραζε ήθελε ένα μηνιάτικο!),... κτλ... κτλ. (ΚΥΡΙΩΣ για τον τελευταίο λόγο, οι περισσότεροι γνωστοί μου πήραν Android)... Επίσης, αναγκαστικά θα κάνει παραχώρηση στον εαυτό του (αγοράζοντας Android), όσο αφορά την ΣΥΜΠΑΓΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ κατασκευή της συσκευής  του, θα χρειαστεί ΑΝ θέλει να 'χει κινητό που "πετάει" να πάει να σκάσει ΤΑ ΙΔΙΑ (ή και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πια!) χρήματα από iPhone για να πάρει κάτι... κτήνη/θηρία με 4πύρινους και specs που ούτε ο... επαγγελματικός μου desktop υπολογιστής στο γραφείο ΔΕΝ διαθέτει!...

2) Κάποιος αγοράζει Apple, γιατί θέλει με το που θα πατήσει το "ΟΝ" κουμπί και πρωτ' ανοίξει η συσκευή... απλά με μερικά κλικς και επιλογές, να 'χει έτοιμο και σεταρισμένο το κινητό του και να διασκεδάσει/ακούσει μουσική/παίξει/σερφάρει κτλ., δίχως να σπαταλήσει περισσότερη φαιά ουσία! Φυσικά, αν θες... και στο "Μήλο" μπορείς να παραμετροποιήσεις τα πάντα (σχεδόν) - το δικό μου, όπως λένε χαριτολογώντας εδώ στο γραφείο, ΛΙΓΟ ΜΟΙΑΖΕΙ (πια) με "καθαρόαιμο" iPhone, μπορείς να του "αλλάξεις τα φώτα" και του iPhone, αλλά με μέτρο και δίχως πολλά-πολλά, γιατί χάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που φημίζεται η Apple... την σταθερότητα/λειτουργικότητα δίχως προβλήματα. Φυσικά, όποιος αγοράζει "Μήλο" έχει "καβατζώσει" κι ένα... 10ρικο (τουλάχιστον) το μήνα στην χρεωστική του για αγορές apps απ' το iTunes, γιατί ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να βρεις (και να τρέχει σωστά!) μια καλή και ακριβή εφαρμογή "σπασμένη"... Επίσης, αντιλαμβάνεται αμέσως πιάνοντας το "Μήλο", ότι πήρε μια ΣΟΒΑΡΗ και ΣΥΜΠΑΓΗΣ κατασκευή, ένα μηχάνημα που ΔΙΚΑΙΩΣ (καμιά φορά) μπορεί και να δικαιολογεί τα (πολλά) χρήματα που κοστίζει, ενώ φυσικά... το λειτουργικό του ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέχει σε... hardware... υπολογιστή ΝΑΣΑ (όπως στα Android)!

Μετά απ' αυτή την όποια εμπειρία μου, ακόμα και να μου ΧΑΡΙΖΑΝ Android, δεν θα το κρατούσα! Έλεγα να κρατήσω το HD2 Leo με το Android που 'χα βάλει, αλλά μου 'σπαγε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα νεύρα το λειτουργικό και το ότι για να τρέχει καλά έπρεπε να 'χα... συνδεδεμένα ΔΥΟ HD2 στο ...ένα λειτουργικό για να το "ΑΝΤΕΧΟΥΝ"! Πήρα μεταχειρισμένο 4άρι απλό... το 'χω παραμετροποιήσει (στην αρχή του "άλλαξα τα φώτα" με Cydia tweaks και το 'σκισα λιγάκι, το "γονάτισα" - ως πρωτάρης)... είναι εμφανισιακά σούπερ και "unique" σε σχέση μ' ένα σορό άλλα iPhone που βλέπω δίπλα μου, του 'χω βάλει όσες εφαρμογές/παιχνίδια θέλω και "πετάει", είναι άψογο/"σκυλί" και ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να το αλλάξω - εκτός κι αν το 5s είναι ΟΝΤΩΣ φοβερό όσο λέγεται.
(Το 5άρι το απλό δεν μου "γιόμισε το μάτι" πολύ, αφ' εταίρου γιατί ήταν τόσο λεπτό - μ' αρέσουν οι βαριές/στυβαρές κατασκευές όπως του 4αριου, αφ' εταίρου γιατί ουκ ολίγοι φίλοι/γνωστοί μου 'χουν πει προβλήματα που έχει το 5άρι με μπαταρία και WiFi, πράγματα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ απολύτως απαραίτητα για 'μενα - να 'ναι καλά, να με καλύπτουν).

Τελευταία επεξεργασία από: lupushegemonia, 05/09/2013 - 09:25

#6619   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:28

Φιλε lupushegemonia, δεν μιλαμε για την οποιαδηποτε android συσκευη ΑΛΛΑ για τις hi end μονο.

Σε ολες τις αλλες ειναι για κλαματα αυτο το λειτουργικο μπροστα στο iOS

http://www.youtube.c...lP4DDwXZb8#t=21

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 05/09/2013 - 09:36

#6620   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:41

Φιλε lupushegemonia, δεν μιλαμε για την οποιαδηποτε android συσκευη ΑΛΛΑ για τις hi end μονο.

Σε ολες τις αλλες ειναι για κλαματα αυτο το λειτουργικο μπροστα στο iOS

http://www.youtube.c...lP4DDwXZb8#t=21

ωραιο το official video

#6621   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:53

ωραιο το official video

Ωραιο οντως !!! Αλλα θα περιμενω να βγει με πλατη κοτλε η jean ... Κατι πιο casual ρε αδερφε !!!  :P

#6622   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:57

Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.. Αυτη την στιγμη samsung και apple παιζουν μπαλλα μονες τους στην αγορα.. Και η εκαστοτε τυχερη εταιρια που επιμελειται καθε χρονο την κατασκευη nexus συσκευης.. Και δεν ειναι τυχαιο.. Απο την μια το design και το ios, και απο την αλλη οι συσκευες της samsung που στην ιδια κατηγορια ειναι ενα κλικ πιο πανω σε καινοτομιες, υποστηριξη και δυνατοτητες απο τις αλλες android συσκευες.. Το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα και με ποια συσκευη καλυπτει τα θελω του κ τις αναγκες του σαν χρηστης...

#6623   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:58

Ωραιο οντως !!! Αλλα θα περιμενω να βγει με πλατη κοτλε η jean ... Κατι πιο casual ρε αδερφε !!! :P

Φιλε πανω στο δερμα αν χτυπησεις μια αερογραφια εναν αετο american style και αγορασεις κ μια harley, εισαι πρωτη μουρη, να ξέρεις.... Αααχαχαχαχαχααχχαχα

#6624   lupushegemonia

lupushegemonia

iPH Addict

• 894 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:06

Ακριβώς, jig. Άμα θες ένα high-end μηχάνημα που 'ναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ από... desktop Graphics/Design PC... για ...κινητό (!!!), τότε οκ, το Android "μαμάει"!

#6625   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:08

Φιλε πανω στο δερμα αν χτυπησεις μια αερογραφια εναν αετο american style ....................

Ωραια ιδεα μου εδωσες....thanks!

#6626   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:08

Ακριβώς, jig. Άμα θες ένα high-end μηχάνημα που 'ναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ από... desktop Graphics/Design PC... για ...κινητό (!!!), τότε οκ, το Android "μαμάει"!

τι ακριβως ενοεις?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#6627   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:10

Παλι δεν καταλαβες

Μιλαμε για την μεταβαση του Πανου απο iPhone 5 σε Νοτε ΙΙΙ

#6628   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:12

Μα μιλάμε για high end μηχανήματα έτσι κ αλλιώς.

Είναι iPhone 5 vs Note 3 κατα κάποιο τρόπο (προσωπικά τα νέα iPhone με έχουν αφήσει αδιάφορο για κάποιο λόγο)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#6629   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2023 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:18

Είναι iPhone 5 vs Note 3 κατα κάποιο τρόπο (προσωπικά τα νέα iPhone με έχουν αφήσει αδιάφορο για κάποιο λόγο)

Νομιζω οτι ο λογος δεν ειναι οτι σε εχει αφησει αδιαφορο το καινουργιο, αλλα οτι εχεις βαρεθει και θελεις αλλαγη

Θα κανεις λοιπον ενα περασμα απο το ΙΙΙ και παλι εδω ειμαστε :P

#6630   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/09/2013 - 10:19

Ξεφεύγει ρε παιδιά το Note από τον όρο κινητού. Μέχρι και το S4 it's ok. 

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27