Τοστιερα.....
Καλα κ τα iphone ΤΡΑΓΙΚΑ ειναι σε αυτο τον τομεα.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:28
Τοστιερα.....
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:52
Ωραία! φαντάζομαι μια μέρα την βγάζεις εύκολα έτσι; (εννοώ με τη Google)
Άνετα
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:54
Άνετα
Ωραία. Να δω πως πάει αυτό και βλέπω.
Αν και νομίζω θα καταλήξω στη google
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:54
Sony Xperia Z1
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.2 GHz τετραπύρηνος
GPU: Andreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: Αντιχαρακτική, 5 ίντσες, 441 ppi, 1080×1920 pixels, Sony Mobile BRAVIA Engine 2
Κάμερα: 20.7 Megapixel, LED flash, 1/2.3» sensor size, touch focus, HDR
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, GLONASS Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις:144x74x8.5 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.
Πραγματικά ειναι η πρώτη φορά που δεν με ενδιαφέρουν CPU ,ram ,χωρητικότητα, κ.τλ
το τηλέφωνο ειναι μαγεία ......
Υ.Γ το αστείο ειναι οτι βλέπεις εκεί έξω τηλέφωνα που παθαινεις σοκ και ενα Νεο iPhone το οποίο θα ειναι σχεδόν ίδιο με το περσινό .
φοβαμαι οτι φέτος δεν θα ειναι η χρόνια του μήλου ....
Δημοσίευση 05/09/2013 - 22:58
Καλα κ τα iphone ΤΡΑΓΙΚΑ ειναι σε αυτο τον τομεα.
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:01
Γιατι ρε, ποσο sar εχουν τα iphone;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:01
Πας ρυθμισεις μηνυματων εδωΜια βασική απορία! υπάρχει δυνατότητα να γράφω μηνύματα με μικρά Ελληνικα; και ας τα στέλνει όπως θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 05/09/2013 - 23:02
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:03
Πάνο μην παίξεις πουθενά μπάλα παρά μόνο στο γήπεδο του CoOLBoy http://forum.xda-dev...d.php?t=2352258 Δοκιμασμένες όλες
Edit
περι μπαταρίας ξέχασα να σου πω ότι επειδη την πάτησα στην αρχη και εγω λόγο ότι 6 χρόνια που είχα iPhone υπολόγιζα λάθος και στο S4 δες εδω το ποστ ενος παιδιού απο το myphone τι λεει
Οι περισσότεροι πρώην κάτοχοι iPhone κάνουν το εξής λάθος.
Δεν υπολογίζουν το χρόνο που η συσκευή τους είναι με ανοικτή οθόνη αλλά το συνολικό χρόνο χρήσης από την στιγμή που το έβγαλαν από τον φορτιστή.
Έτσι τους έμαθε η Apple με τον τρόπο που προσμετρά την αυτονομια, ο οποίος είναι εντελώς λάθος.
Ο συνολικός χρόνος αλλάζει δραματικά ανάλογα με τον χρόνο που χρησιμοποιούμε την οθόνη. Στα smartphones αυτή έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση και με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε αλλο.
Αγοράζουν λοιπόν το S4 και αυτομάτως η τεράστια οθόνη τους παρασύρει να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν ποτέ πριν.
Φτάνουν λοιπόν σ ένα 10 ωρο να έχουν χρησιμοποιεί την οθόνη 4 ώρες με 3g η LTE και νομίζουν ότι έχουν μικρότερη αυτονομία απο το iPhone το οποίο δεν δούλεψαν πότε με τόσες ώρες ανοικτή οθόνη.
Συν ότι επειδή είναι καινούργιοι στο android προσπαθούν να το μάθουν σκαλιζοντας συνεχώς την συσκευή τους.
Το S4 εφόσον είναι στημένο με σοβαρές εφαρμογές και οχι οτι βρίσκουμε μπροστά μας, καταναλώνει λιγότερο από 1% σε αναμονή με ολα ανοικτά και βγάζει από 4-7 ώρες οθόνη αναλόγως τι χρησιμοποιούμε για πρόσβαση στο ίντερνετ και απο τις μετακινήσεις μας αν οι περιοχές που κινούμαστε έχουν καλό σήμα η όχι.
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 05/09/2013 - 23:10
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:04
Αυτο με το jb ειναι σχετικο.. εγω αν γυριζα σε iphone θα ηταν τελειως μαμα.. γιατι οταν επιλεγεις iphone, δεν το κανεις για την παραμετροποιηση που δεν εχει.. το κανεις για καποιους συγκεκριμενους λογους.. αλλιως πας αλλου.. γνωμη μου παντα...1,1 μεσος ορος, αναλογα το μοντελο. Αν συγκρινεις με το περιπου 0,2-0,3 των νεων samsung!
Χωρις jb κ handsfree το iphone ειναι γτπ (για μενα...)
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:08
Έχουν πλάκα μερικά μπιχλιμπίδια της sammy. Η δικιά μου γνώμη είναι να μείνεις με το μανίσιο. Το rootάρεςι και ξηλώνεις μετά ό,τι θέλεις
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:09
Εαν δεν σε ενδιαφέρουν τα φρου φρου και αρωματα που έχει βάλει η sammy για μένα backup+Root+4.3 google edition
Μην ξεχάσεις να σημειώσεις PDA-CSC-MODEM για να ξερεις τι φοραγε και απο ποια χωρα είναι.
Εγώ που δεν τα κράτησα αυτά?
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:14
Εγώ που δεν τα κράτησα αυτά
?
Δεν είσαι με official Rom Φάνη αυτη τη στιγμή που μιλάμε;
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:22
Αυτο με το jb ειναι σχετικο.. εγω αν γυριζα σε iphone θα ηταν τελειως μαμα.. γιατι οταν επιλεγεις iphone, δεν το κανεις για την παραμετροποιηση που δεν εχει.. το κανεις για καποιους συγκεκριμενους λογους.. αλλιως πας αλλου.. γνωμη μου παντα...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/09/2013 - 23:27
Δεν είσαι με official Rom Φάνη αυτη τη στιγμή που μιλάμε;
Ναι αλλά όχι μ'αυτήν που είχα στην αρχή. Είχα φλασάρει την γερμανική.
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 05/09/2013 - 23:27
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες