Kαι βασανιζομαι... να δωσω το 5αρι με 6.1.2 πανω στον Panosmouz!!! (χεχεχε) και να τσιμπησω το S4 για αλλαγη...??
βλεπω να αργει το nexus και εχω ηδη πριζωθει!!!
@MarkKnopfler
ειναι το φημολογουμενο αδιαβροχο.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 00:57
Kαι βασανιζομαι... να δωσω το 5αρι με 6.1.2 πανω στον Panosmouz!!! (χεχεχε) και να τσιμπησω το S4 για αλλαγη...??
βλεπω να αργει το nexus και εχω ηδη πριζωθει!!!
@MarkKnopfler
ειναι το φημολογουμενο αδιαβροχο.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 01:05
TFT LCD βλέπω, έχει διαφορετική οθόνη.. Είναι αδιάβροχο όντως;;
Samsung galaxy s4 vs galaxy s4 active
Δημοσίευση 06/09/2013 - 01:05
Ρε guyz τι διαφορά έχει το S4 από το S4 active?
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 06/09/2013 - 08:18
Η φωτεινότητα της οθόνης κάνει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία; ή όχι; να ξέρω...
καλοριζικο φιλε ,,..
ναι παιζει μεγαλο ρολο .. βαλτην στο auto και θα εισαι οκ ..
οσον αφορα την ρομ θα σου ελεγα επειδη εισαι απο ios κατ'ευθειαν να μην πας σε pure android 4.3 γιατι ειναι λιγο hard rock και εχεις αρκετα να δεις πριν αποφασησεις τι δεν θελεις απο αυτα που σου δινει η sammy ...
θα ελεγα οτι καλη ιδεα ειναι μια hybrid rom οπως ειναι η foxhound την οποια τρεχω αυτην την στιγμη και θα ελεγα ειναι σουπερ ....
νομιζω θα εισαι πολυ ευχαριστημενος με την μεταβαση ... περιμενουμε εντυπωσεις ....
Δημοσίευση 06/09/2013 - 08:55
Δημοσίευση 06/09/2013 - 08:57
καλημερα σας παιδια.να κανω μια ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει αλλα δεν βεισκω την απαντηση;
αγορα απο skroutzομαγαζο στην ομονοια το galaxy s4 στην τιμη 463 ευρω ειναι οκ;;πρεπει να κοιταξουμε κατι εκεινη την στιγμη;υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλευει κατι εδω στην ελλαδα αν ειναι παραεισαγωγης και τετοια;
Δημοσίευση 06/09/2013 - 08:58
εγινε stef ευχαριστω πολυ!Ολα ειναι ενταξει, πηγαινε κ τσιμπα το.. ευρωπαικα ειναι ολα αυτα στα skroutzομαγαζα απο ελλαδα, οποτε ισχυει κ η εγγυηση κανονικα..
Δημοσίευση 06/09/2013 - 11:31
Ώρα για ερωτησούλα
emoji μπορώ να περάσω στο default keyboard?
Είναι πολύ χρηστικό και δεν θέλω να το αλλάξω.
Επίσης κάπου διάβασω ότι αν κάνω root και περάσω το font , θα τα διαβάζει και κανονικά
Κάποιος που γνωρίζει τι ισχύει;
Δημοσίευση 06/09/2013 - 11:52
Ώρα για ερωτησούλα
emoji μπορώ να περάσω στο default keyboard?
Είναι πολύ χρηστικό και δεν θέλω να το αλλάξω.
Επίσης κάπου διάβασω ότι αν κάνω root και περάσω το font , θα τα διαβάζει και κανονικά
Κάποιος που γνωρίζει τι ισχύει;
Δημοσίευση 06/09/2013 - 13:41
Δημοσίευση 06/09/2013 - 13:58
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:04
Νομιζω οτι καλυπτεται απο το service οποιοδηποτε firmware κι αν φοραει πανω.. αρκει να μην ειναι rootαρισμενη η συσκευη.. ποιος ο λογος το sammobile να μας δινει τα firmwares ολων των χωρων διαθεσιμα για download σε οποιαδηποτε συσκευη; δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοιο θεμα
Καλήσπερα Στέφανε πιστεύω ότι χάνετε η εγγύηση διότι μην ξεχνας το odin δεν ειναι official tool τις Samsung και εμεις το χρησιμοποιούμε για να φλασάρουμε.Οτι αναβά8μισει γίνετε στο τηλεφωνο μόνο μεσω OTA η Kies.
Καλησπέρα Νίκο έρχεται λέμε
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:13
Ναι αλλα σε download mode η συσκευη μπαινει κ μανισια.. τι θελω να πω.. εσυ αν αγορασεις γερμανικη συσκευη, εδω στην smartec σε καλυπτει η εγγυηση κανονικοτατα.. αυτοι απ'οτι εχω μαθει εχουν ενα προγραμμα που συνδεεουν την συσκευη σου με το pc τους για να ελεγξουν οτι ο counter ειναι στο 0 (σε περιπτωση που η οθονη δεν ανοιγει για καποιο λογο, αλλιως φαινεται με τον γνωστο απλο τροπο) εισαι σιγουρος; ειναι σημαντικο αυτο που λες.. οι περισσοτεροι εχουν ξενα firmwares στις συσκευες τους, αφου το ελλαδισταν το εχουν γραμμενο στα updatesΚαλήσπερα Στέφανε πιστεύω ότι χάνετε η εγγύηση διότι μην ξεχνας το odin δεν ειναι official tool τις Samsung και εμεις το χρησιμοποιούμε για να φλασάρουμε.Οτι αναβά8μισει γίνετε στο τηλεφωνο μόνο μεσω OTA η Kies.
Καλησπέρα Νίκο έρχεται λέμε
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες