Edge-to-edge στο Nexus.. Μάλιστα..
http://www.goodbyte....ge-kinito-2555/
Δυναμιτης φαινεται και τουτο.. χαμος φετος..
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:15
Edge-to-edge στο Nexus.. Μάλιστα..
http://www.goodbyte....ge-kinito-2555/
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:24
Δυναμιτης φαινεται και τουτο.. χαμος φετος..
σε τι τιμη θα παιξει περιπου αν παρουμε το μοτιβο των προηγουμενων μοντελων της σειρας?
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:24
Ας ελπισουμε κοντα στα 450 ευρα..σε τι τιμη θα παιξει περιπου αν παρουμε το μοτιβο των προηγουμενων μοντελων της σειρας?
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:25
Τι εννοεις; αρχισες τα διλημματα απο τωρα;Με αυτά που βλέπω, δεύτερες σκέψεις πάλι σε σχέση με το Note..
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:27
Το Note είναι άλλο πράγμα, κάτι σαν μια κατηγορία μόνο του
Δες το βίντεο που έβαλα πιο πάνω
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:35
Τι εννοεις; αρχισες τα διλημματα απο τωρα;
Το Note είναι άλλο πράγμα, κάτι σαν μια κατηγορία μόνο του
Δες το βίντεο που έβαλα πιο πάνω
To είδα το βίντεο το πρωί..
Είναι άλλη κατηγορία, συμφωνούμε, το μέγεθος και αυτά που βλέπω στο Nexus με κάνουν να κοιτάω και εκεί..
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:39
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:44
Ναι αλλα σε download mode η συσκευη μπαινει κ μανισια.. τι θελω να πω.. εσυ αν αγορασεις γερμανικη συσκευη, εδω στην smartec σε καλυπτει η εγγυηση κανονικοτατα.. αυτοι απ'οτι εχω μαθει εχουν ενα προγραμμα που συνδεεουν την συσκευη σου με το pc τους για να ελεγξουν οτι ο counter ειναι στο 0 (σε περιπτωση που η οθονη δεν ανοιγει για καποιο λογο, αλλιως φαινεται με τον γνωστο απλο τροπο) εισαι σιγουρος; ειναι σημαντικο αυτο που λες.. οι περισσοτεροι εχουν ξενα firmwares στις συσκευες τους, αφου το ελλαδισταν το εχουν γραμμενο στα updates
Κοίταξε το εαν το τηλεφωνο ειναι γερμανικό ή ρουμανικό όπως το δικό μου δεν έχεις κανενα πρόβλημα με εγγύηση επειδη σε καλύπτη η ευρωπαίκη εγγύηση από εκει και πέρα εσύ κανονικά παίρνεις update οπως ειπα μεσω ota και kies.εαν όμως εσυ πχ έχεις ενα τηλέφωνο ελληνικό που μου λες η τελευταια έκδοση ειναι η I9505XXUBMGA για ελλαδα και πας να περάσεις την γερμάνικη I9505XXUDMH5 έχεις είδη τροποποιήσει το τηλέφωνο .Σε αυτη τη περίπτωση εαν πάθει κατι το τηλέφωνο και το πας για service στο βγάζουν εκτος εγγύησεις γιαυτό κρατάμε πάντα πριν το φλασάρισμα την Rom που φοράει το κινήτο ωστε σε ζημιά Να αλλάξουμε το country code (CSC) επείδη με την Rom πχ την γερμάνικη που του φλασάραμε έχει άλλαξει και δεν ειναι EUR.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:49
Δημοσίευση 06/09/2013 - 14:52
Κοίταξε το εαν το τηλεφωνο ειναι γερμανικό ή ρουμανικό όπως το δικό μου δεν έχεις κανενα πρόβλημα με εγγύηση επειδη σε καλύπτη η ευρωπαίκη εγγύηση από εκει και πέρα εσύ κανονικά παίρνεις update οπως ειπα μεσω ota και kies.εαν όμως εσυ πχ έχεις ενα τηλέφωνο ελληνικό που μου λες η τελευταια έκδοση ειναι η I9505XXUBMGA για ελλαδα και πας να περάσεις την γερμάνικη I9505XXUDMH5 έχεις είδη τροποποιήσει το τηλέφωνο .Σε αυτη τη περίπτωση εαν πάθει κατι το τηλέφωνο και το πας για service στο βγάζουν εκτος εγγύησεις γιαυτό κρατάμε πάντα πριν το φλασάρισμα την Rom που φοράει το κινήτο ωστε σε ζημιά Να αλλάξουμε το country code (CSC) επείδη με την Rom πχ την γερμάνικη που του φλασάραμε έχει άλλαξει και δεν ειναι EUR.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 15:00
Το note ειναι σε αλλο επιπεδο, και επιτελους η samsung μια φορα ακουσε τον κοσμο, επανεφερε το ραδιοφωνο, του εδωσε premium αισθηση και αυξησε την χωρητικοτητα στην βασικη εκδοση.. αυτα σε συνδυασμο με την full hd οθονη, την ατελειωτη ram και τις λειτουργιες που προστεθηκαν αποτελουν εναν πολυ καλο λογο για να γινει η μεταβαση απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη, ακομα και απο το note 2
Για Note είμαι πιο πολύ. Αφού δε το έκανα πέρυσι να το κάνω φέτος. Κτήνος.
Αν τελικά βγει το Nexus απο LG θα μου το κάνει πιο εύκολο να πάω στο παραπάνω.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 15:04
Κοιταξε, κανονικα δεν θα επρεπε να τιθεται θεμα διλημματος σε αυτες τις δυο συσκευες.. αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις τις λειτουργιες και ευκολιες που προσφερει το note 3 και να τις εκμεταλλευτεις στο επακρο, εισαι εκει με κλειστα ματια.. αν σε ενδιαφερει το pure android καθαρα και το κομματι της υποστηριξης, πας σε nexus.. αλλη συσκευη η μια, αλλη η αλληΓια Note είμαι πιο πολύ. Αφού δε το έκανα πέρυσι να το κάνω φέτος. Κτήνος.
Αν τελικά βγει το Nexus απο LG θα μου το κάνει πιο εύκολο να πάω στο παραπάνω.
Δημοσίευση 06/09/2013 - 15:10
Α καταλαβα.. ολοκληρο μπερδεμα δηλαδη
Ναι είναι μεγάλο μπέρδεμα το πρωτο πραγμα που κανω σε συσκευες Android σημειώνω PDA-CSC-MODEM
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες