Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2221   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:21

Συγνώμη βρε παιδια αλλα είναι κριτήριο επιλογής μια συσκευής αυτο ??? δηλαδη ποιο μπουταρει πιο γρήγορα ;;;
Το note II πάντως τα τρώει κ τα δυο :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2222   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen
  • GameCenter:nooberpr

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:22

Αν είναι και οι δυο συσκευές "καθαρές" ναι..
Αν τώρα έχεις την μια χιλιοφορτωμένη ή την άλλη, όχι.. :rolleyes:

Εχω περασει εφαρμογουλες και μουσικη τωρα πια στα κινητα(1η συσκευη μηλο,2η γαλαξιας)..!
Αυτο π προσεξα ειναι οτ αν φορτωσει το ανδροιδ κολλαει for a reason..!
κατι που το μηλο δεν εχει..!
anyway!
Θελετε να τ κανω επαναφορα εργοστασιακων..?

Συγνώμη βρε παιδια αλλα είναι κριτήριο επιλογής μια συσκευής αυτο :huh: δηλαδη ποιο μπουταρει πιο γρήγορα ;;;

Το νοτε 2 ειναι phablet αρχικα!(phone-tablet!)
Πραγματικα ειναι κινηταρα το νοτε 2.Θα το αγορασα πολυ ανετα..!

#2223   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:25

Συγνώμη βρε παιδια αλλα είναι κριτήριο επιλογής μια συσκευής αυτο :huh: δηλαδη ποιο μπουταρει πιο γρήγορα ;;;

Το note όμως το λες κινητό; Νομίζω είναι μια κατηγορία μόνο του..
Αν το συγκρίνεις και με τα δυο ίσως είναι μπροστά ναι, αλλά για μένα μια τίμια κόντρα κορυφής είναι το S3 με το 5.

Σαφώς και δεν είναι κριτήριο επιλογής ο χρόνος που κάνει για να ανοίξει, απλά επειδή αναφέρθηκαν σε αυτό, έπεσαν και οι αποδείξεις.. :rolleyes:

Εχω περασει εφαρμογουλες και μουσικη τωρα πια στα κινητα(1η συσκευη μηλο,2η γαλαξιας)..!
Αυτο π προσεξα ειναι οτ αν φορτωσει το ανδροιδ κολλαει for a reason..!
κατι που το μηλο δεν εχει..!
anyway!
Θελετε να τ κανω επαναφορα εργοστασιακων..?

Το νοτε 2 ειναι phablet αρχικα!(phone-tablet!)
Πραγματικα ειναι κινηταρα το νοτε 2.Θα το αγορασα πολυ ανετα..!

Εγώ σου λέω να μην μπεις στον κόπο γιατί πέρα από το ότι υπάρχουν ήδη βιντεάκια στο youtube, δεν είναι και τόσο σημαντικός λόγος.. 1-2 δεύτερα μπροστά το ένα, 1-2 το άλλο, σιγά..

#2224   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:27

Το note όμως το λες κινητό; Νομίζω είναι μια κατηγορία μόνο του..
Αν το συγκρίνεις και με τα δυο ίσως είναι μπροστά ναι, αλλά για μένα μια τίμια κόντρα κορυφής είναι το S3 με το 5.

Σαφώς και δεν είναι κριτήριο επιλογής ο χρόνος που κάνει για να ανοίξει, απλά επειδή αναφέρθηκαν σε αυτό, έπεσαν και οι αποδείξεις.. :rolleyes:

Εγώ σου λέω να μην μπεις στον κόπο γιατί πέρα από το ότι υπάρχουν ήδη βιντεάκια στο youtube, δεν είναι και τόσο σημαντικός λόγος.. 1-2 δεύτερα μπροστά το ένα, 1-2 το άλλο, σιγά..

παντως αν θελετε δεν εχω θεμα..
Μπορω να τα κανω επαναφορα και να δειτε γενικες συγκρισεις με τα τελευταια λογισμικα..
Δεν εχω θεμα πραγματικα..!
Εχω και τις 2 συσκευουλες! no big deal.!
αλλα το μηλο ειναι πολυ καλυτερο ρε παιδια..!!!!

#2225   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:29

παντως αν θελετε δεν εχω θεμα..
Μπορω να τα κανω επαναφορα και να δειτε γενικες συγκρισεις με τα τελευταια λογισμικα..
Δεν εχω θεμα πραγματικα..!
Εχω και τις 2 συσκευουλες! no big deal.!
αλλα το μηλο ειναι πολυ καλυτερο ρε παιδια..!!!!

Αναλόγως τις ανάγκες και το τι θέλει ο καθένας..
Και εγώ πριν 2-3 χρόνια ίσως το ίδιο να σου έλεγα. Το βαρέθηκα όμως και ήθελα μια αλλαγή, δεν με συγκινεί πλέον τόσο πολύ, πόσο μάλλον το 5άρι που για κάποιους λόγους με απογοήτευσε απ'την στιγμή που βγήκε.

#2226   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:33

Και εγώ πριν 2-3 χρόνια ίσως το ίδιο να σου έλεγα. Το βαρέθηκα όμως και ήθελα μια αλλαγή, δεν με συγκινεί πλέον τόσο πολύ, πόσο μάλλον το 5άρι που για κάποιους λόγους με απογοήτευσε απ'την στιγμή που βγήκε.

καταλαβα τι λες..
Πριν παρω το S3 ηθελα και ΄γω μια αλλαγη..
Και πραγματικα στν αρχικα που τ πηρα εκραζα τα μηλα..
Τα κολληματα του με στενοχωρησαν ομως και ειπα να γυρισω παλι πισω..
Βλεπουμε...!
Μπορει να τ ξαναβρω με τν Samsung στο Samsung galaxy S4! ;)

#2227   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:33

μια απο τα ιδια κ εγω. Ειδα το μαυρο,πολυ ωραιο το πλαισιο κ το χρωμα πισω,πολυ λεπτο,δεν μου αρεσε το σχημα που το εχουν τραβηξει, κ βεβαια βαρεθηκα το ios που ειναι ιδιο τοσα χρονια! Για μενα δεν εκανε κ γι αυτο προς το παρον ειμαι στα android! Βεβαια αν δεν πειραζα τοσο τα κινητα κ δεν ηθελα jailbreak κ τετοια μπορει κ να το επαιρνα.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 22/12/2012 - 18:34

#2228   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:43

καταλαβα τι λες..
Πριν παρω το S3 ηθελα και ΄γω μια αλλαγη..
Και πραγματικα στν αρχικα που τ πηρα εκραζα τα μηλα..
Τα κολληματα του με στενοχωρησαν ομως και ειπα να γυρισω παλι πισω..
Βλεπουμε...!
Μπορει να τ ξαναβρω με τν Samsung στο Samsung galaxy S4! ;)

Όλοι πάνω κάτω για αυτό έχουμε κάνει την αλλαγή.. Βαρεθήκαμε..
Αυτό δεν σημαίνει ότι το iphone και το iOS έγιναν ξαφνικά χάλια επειδή εμείς πήραμε S3, απλά εμείς ζητάμε κάτι παραπάνω κάτι διαφορετικό και το πήραμε.
Και οι δυο συσκευές πάντως έχουν θετικά και αρνητικά και όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλές και δυνατές συσκευές.
Για iphone πάντως στο σύντομο μέλλον όχι. Για το 6 το κουβεντιάζουμε.. Και φυσικά να δούμε καμία διαφορά και στο iOS..

μια απο τα ιδια κ εγω. Ειδα το μαυρο,πολυ ωραιο το πλαισιο κ το χρωμα πισω,πολυ λεπτο,δεν μου αρεσε το σχημα που το εχουν τραβηξει, κ βεβαια βαρεθηκα το ios που ειναι ιδιο τοσα χρονια! Για μενα δεν εκανε κ γι αυτο προς το παρον ειμαι στα android! Βεβαια αν δεν πειραζα τοσο τα κινητα κ δεν ηθελα jailbreak κ τετοια μπορει κ να το επαιρνα.

Συνηθισμένο, αλλά εγώ κολλημένος με το λευκό απ'την αρχή.. Ωραίο και το μαύρο, όμορφο και το γκρι. Στην αρχή βέβαια μου φαινόταν τεράστιο, τώρα το συνήθισα και απλά βρίσκω το iphone μικροσκοπικό..
Αν και είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου άρεσε εξωτερικά όσο μου άρεσε το 4άρι.. Απλά βαρέθηκα και εγώ το iOS τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, έπρεπε να γίνει και μια αλλαγή μετά από 2+ χρόνια με το 4 και 3,5 με iphone γενικά.. Από το καλοκαίρι και με ipad, οπότε δεν την πάλευα με 2 "ίδιες" συσκευές..

#2229   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:49

Όλοι πάνω κάτω για αυτό έχουμε κάνει την αλλαγή.. Βαρεθήκαμε..
Αυτό δεν σημαίνει ότι το iphone και το iOS έγιναν ξαφνικά χάλια επειδή εμείς πήραμε S3, απλά εμείς ζητάμε κάτι παραπάνω κάτι διαφορετικό και το πήραμε.
Και οι δυο συσκευές πάντως έχουν θετικά και αρνητικά και όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλές και δυνατές συσκευές.
Για iphone πάντως στο σύντομο μέλλον όχι. Για το 6 το κουβεντιάζουμε.. Και φυσικά να δούμε καμία διαφορά και στο iOS..

Συνηθισμένο, αλλά εγώ κολλημένος με το λευκό απ'την αρχή.. Ωραίο και το μαύρο, όμορφο και το γκρι. Στην αρχή βέβαια μου φαινόταν τεράστιο, τώρα το συνήθισα και απλά βρίσκω το iphone μικροσκοπικό..
Αν και είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου άρεσε εξωτερικά όσο μου άρεσε το 4άρι.. Απλά βαρέθηκα και εγώ το iOS τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, έπρεπε να γίνει και μια αλλαγή μετά από 2+ χρόνια με το 4 και 3,5 με iphone γενικά.. Από το καλοκαίρι και με ipad, οπότε δεν την πάλευα με 2 "ίδιες" συσκευές..

εμενα μμ φαινεται τελικα πως το ασπρο ειναι πιο ομορφο απο το μαυρο 5αρι..!
Βασικα,το μαυρο ειναι το κλασσικο χρωματακι το πιο casual.
Απο τν αλλη θα επαιρνα το λευκο αλλα επειδη και το 4αρι μμ ειναι λευκο ειπα να αλλαξω..!

#2230   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:53

εμενα μμ φαινεται τελικα πως το ασπρο ειναι πιο ομορφο απο το μαυρο 5αρι..!
Βασικα,το μαυρο ειναι το κλασσικο χρωματακι το πιο casual.
Απο τν αλλη θα επαιρνα το λευκο αλλα επειδη και το 4αρι μμ ειναι λευκο ειπα να αλλαξω..!

Και εγώ μια απ'τα ίδια αντίθετα όμως.. 3G και 4άρι μαύρα οπότε έπρεπε να κάνω μια αλλαγή.. Αν υπήρχε περίπτωση όμως να έπαιρνα το 5άρι, τότε μαύρο.. Μου αρέσει πολύ στο 5άρι σε σχέση με το λευκό. Κακό βέβαια, γιατί απ'την στιγμή που γρατσουνιέται-χτυπιέται, θα λυπάται η ψυχή σου που θα το βλέπεις.
Απ'την άλλη το S3 μου αρέσει περισσότερο λευκό, αν και το γκρι και το μαύρο όπως κρύβουν και περιττά κιλάκια κρύβουν και όγκο στο κινητό..

#2231   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:55

Και εγώ μια απ'τα ίδια αντίθετα όμως.. 3G και 4άρι μαύρα οπότε έπρεπε να κάνω μια αλλαγή.. Αν υπήρχε περίπτωση όμως να έπαιρνα το 5άρι, τότε μαύρο.. Μου αρέσει πολύ στο 5άρι σε σχέση με το λευκό. Κακό βέβαια, γιατί απ'την στιγμή που γρατσουνιέται-χτυπιέται, θα λυπάται η ψυχή σου που θα το βλέπεις.
Απ'την άλλη το S3 μου αρέσει περισσότερο λευκό, αν και το γκρι και το μαύρο όπως κρύβουν και περιττά κιλάκια κρύβουν και όγκο στο κινητό..

Γι αυτο ακριβως πηρα το peble blue στο s3!
χαχαχα!
Οταν ενας φιλος μμ πηρε το λευκο στην αρχη του ειπα..
Πηρες νοτε 2? χαχαχα

#2232   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:55

Μόνο εγω βρίσκω το note II μια χαρα στο μέγεθος;;;; :P
Πάντως το 5 σε άσπρο είναι πολυ πολυ όμορφο :)

#2233   samsavas

samsavas

iPH Contributor

• 1262 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 18:57

Μόνο εγω βρίσκω το note II μια χαρα στο μέγεθος;;;; :P
Πάντως το 5 σε άσπρο είναι πολυ πολυ όμορφο :)

Ολα καλα ειναι παιδια..! χαχαχα!
Οτ βολευει τον καθενα! χαχα!

#2234   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:33

Και το σχετικο thread στο xda Developers. Appropriately named 'the ultimate sudden death' thread.

http://forum.xda-dev...d.php?t=1993044

Το topic στους XDA που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ήδη γεμίσει περισσότερες από 60 σελίδες από δυσαρεστημένους χρήστες!Το ευχάριστο όμως της υπόθεσης είναι πως η Samsung δε σφυρίζει αδιάφορα αλλά φροντίζει μέσω του service της να αντικαθιστά τις συσκευές που παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα.

#2235   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:35

Το topic στους XDA που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ήδη γεμίσει περισσότερες από 60 σελίδες από δυσαρεστημένους χρήστες!Το ευχάριστο όμως της υπόθεσης είναι πως η Samsung δε σφυρίζει αδιάφορα αλλά φροντίζει μέσω του service της να αντικαθιστά τις συσκευές που παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα.

Τελεια !! Καιρος να αρχισει και δω λοιπόν το περιφημο debate : refurbished η καινούριο ? :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες