Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2401   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/12/2012 - 15:53

Η προσφορά με την δωροεπιταγη υπάρχει και αλλού νομιζω(Γερμανός).
Εγώ στο πλαίσιο που το πήρα την αφαίρεσαν από την τιμή.... Αλλού δεν ξέρω τι κάνουν.
Αύριο θα στείλω και το κουπόνι στην Samsung για να μου στείλουν τα άλλα 100 € της επιστροφής.
700-150-100=450!!!!!

Ειναι ελληνική η συσκευη σου ,η παρα-εισαγωγής ?
:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2402   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:25

Απ'οτι γνωρίζω η προσφορά είναι με ελληνικές συσκευές αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.... Αλήθεια υπάρχει τρόπος να το δω αν είναι ελληνική η εισαγωγής?

#2403   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 26/12/2012 - 16:55

Απ'οτι γνωρίζω η προσφορά είναι με ελληνικές συσκευές αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.... Αλήθεια υπάρχει τρόπος να το δω αν είναι ελληνική η εισαγωγής?

υπαρχει ναι ποιο κινητό έχεις;

#2404   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/12/2012 - 22:46

Eλληνικά είναι..

Απλά αυτό γίνεται κυρίως για να ξεσκαρτάρουν τα 3G για τα LTE που έρχονται.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2405   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/12/2012 - 08:58

Εγώ πάντως άλλαξα συσκευή .Αγόρασα πριν μερικές μέρες το Note2 λόγω της οθόνης του που το ήθελα για κάποιες δουλειές που κάνω και με το πεντάρι δεν με βόλευε και πήρα μια διπλή sim για να κλείνω το ένα κινητό και να έχω το άλλο στην αρχή.

Μετά από μια μέρα χρήσης το μέγεθος του Note το είχα αποροφήσει και δεν μου φαινόταν ο όγκος .Μιλάω πάντα με bluetooth χρόνια τώρα οπότε ήταν ένα συν αυτό.

Το τηλέφωνο τα σπάει μπορώ να πω.Έχει τόση ελευθερία που θες να τα μάθεις όλα μέσα σε μια μέρα.Η μπαταρία του παρόλο ότι του πίνω το αίμα κυριολεκτικά το έχω και το χρησιμοποιώ συνεχώς κρατάει μιαμιση μέρα .Πιστεύω ότι αν βάλω την φωτεινότητα στο αυτόματο θα κρατάει και παραπάνω αλλά το έχω στο φουλ..;-)

Με το Note2 είδα πράγματα και κάνω χωρίς να χρειάζομαι jailbreak.
Δεν χρειάζεται να βλέπω από δω και από εκεί πότε θα βγει το jb για να το σπάσω .Έχει τόσα πολλά που μου είναι υπερ αρκετά από μόνο του .

Η ποιότητα του κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή και το home button επιτέλους χέρομαι να το πατάω δυνατά.

Τώρα μου μένει να το μάθω και να γνωρίσω και άλλο το τι μπορεί να κάνει .;-)

Από την Apple δεν φεύγω μιας και έχω πάρα πολλές συσκευές αλλά με το Note2 είδα ότι ο ανταγωνισμός πλέον έχει ζορίσει τα πράγματα προς την Apple και πραγματικά σαν καταναλωτής το χαίρομαι αυτό γιατί βλέπω ότι το μονοπώλειο σταμάτησε.

PS. H Siri του που της μιλάω με καταλαβαίνει πάντως πολύ πολύ ποιο καλά από του iPhone..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2406   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/12/2012 - 09:43

Κώστα και εσυ στο Note II ???
Παει χάλασε ο κόσμος!!!! :P
Η αλήθεια είναι ότι και εγω το έχω λατρεψει το note II :D
Φυσικα η apple προίκα :P μου θα εξακολουθήσει να υπάρχει-iPad ,MacBooκ pro!!!!!

#2407   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 27/12/2012 - 09:47

Νομίζω οτι μας έχει δυσαρεστήσει το iPhone και το iOS, όχι τα Mac's και το MacOS X! ;) Κι εγώ εξακολουθώ να έχω το 4άρι της γυναίκας μου, iPad, MacMini, MacBook και iMac...

Τελευταία επεξεργασία από: KostasSTi, 27/12/2012 - 09:48

#2408   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 27/12/2012 - 09:52

KostasRodos με την προσφορα ε; Σε σχεση με το 5, πως σου φαινεται; Σερφαρεις μονο απο το note κ τηλεφωνα απο το 5;; :P

You'll Never Walk Alone

#2409   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 27/12/2012 - 10:15

Κώστα καλοριζικο. Απλα πολυτέλεια να έχεις αυτα τα θηρία στα χέρια σου. Σε ζηλεύω.
Καλημέρα και να τα χαρεις!!!

#2410   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 10:31

Κώστα και εσυ στο Note II
Παει χάλασε ο κόσμος!!!!
Η αλήθεια είναι ότι και εγω το έχω λατρεψει το note II
Φυσικα η apple προίκα μου θα εξακολουθήσει να υπάρχει-iPad ,MacBooκ pro!!!!!

Τι να κάνω Ευαγγελία μου είμαι fun της Apple και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες δεν παύω όμως να είμαι άτομο της τεχνολογίας και να θέλω να έχω ότι καλύτερο υπάρχει στα χέρια μου .
Μέχρι πριν δοκιμάσω το πεντάρι έλεγα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο .
Μόλις πήρα το Note2 και το δούλεψα μια μέρα και μετά το είδαν στην οικογένεια μου να τους κάνω παρουσίαση στην τηλεόραση ,την ευκολία του airdroid να περνάς ότι θες μέσα από όπου κι αν είσαι χωρίς iTunes και authorize και συγχρονισμούς τότε όλοι είδαν με την μια τα Apple κινητά τους και άρχισαν πόσο πουλιέται το 4άρι πόσο το 4s και πόσο το πεντάρι και όλοι τώρα θέλουν να πάρουν το S3 και το note2.

Τους σταμάτησα όμως όλους ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν συσκευή εκτός από την αδελφή μου που έχει εστιατόριο και το Note2 μπορεί να μπει app και να κάνει ναι και παραγγελιοληψίες και έτσι θα την βολέψει πολύ .

Και όλα αυτά τα έμαθα σε μιαμιση μέρα .

KostasRodos με την προσφορα ε; Σε σχεση με το 5, πως σου φαινεται; Σερφαρεις μονο απο το note κ τηλεφωνα απο το 5;; :P

Ναι .... Πήρα την διπλή sim αλλά ποια το έκλεισα το έβαλα για πούλημα στα 600 Ευρώ και πλέον ότι κάνω το κάνω με το Note2.
Αν ξεπεράσεις τον όγκο του που αυτό το ξεπερνάς μέσα σε μια μέρα τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα όπλο στα χέραι σου .Άνοιξα internet και με τα δύο και το πεντάρι ήθελε μια ώρα ενω το Note2 την άνοιξε για πλάκα.

Κώστα καλοριζικο. Απλα πολυτέλεια να έχεις αυτα τα θηρία στα χέρια σου. Σε ζηλεύω.
Καλημέρα και να τα χαρεις!!!

Να σαι καλά .Πράγματι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά αλλά πλέον δεν μπορώ ποια να πω ότι το 5άρι είναι το καλύτερο δυστυχώς η Samsung το ξεπέρασε .
Έπιασαν ότι έχει το jailbreak το iPhone και έβαλαν και δικά τους και έδωσαν το Note2 έτσι για να το πω απλά εγώ που δεν είχα ποτέ android.

Απλά εκτός από όλα αυτά έχεις και ευκολία να κατεβάζεις ότι θες με ευκολία χωρίς προβλήματα error ξανά error και τέτοια .

Ξανά λέω όμως και θα το λέω αν με μια συσκευή είστε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεται να μπείτε σε διαδικασία να πάρετε άλλη .
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και πάρτε κάτι άλλο.

#2411   sakjim

sakjim

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/12/2012 - 10:39

Ξανά λέω όμως και θα το λέω αν με μια συσκευή είστε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεται να μπείτε σε διαδικασία να πάρετε άλλη .
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και πάρτε κάτι άλλο.

ειναι οτι ποιο σωστο εχω ακουσει το τελευταιο καιρο

#2412   andys1

andys1

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/12/2012 - 10:47

καντε και ενα root στο Note 2 βαλτε AdFree (ξεχνατε ολες τις google ads) και Titanium Backup (full backup) και καθαρισατε!!!

#2413   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 12:34

καντε και ενα root στο Note 2 βαλτε AdFree (ξεχνατε ολες τις google ads) και Titanium Backup (full backup) και καθαρισατε!!!

Καλή η πρόταση σου θα την ελέγξω το απογευματάκι ...Αν χρειαστώ βοήθεια θα σου στείλω πμ.;-)

#2414   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/12/2012 - 12:37

Μεγειές Κώστα.. Δεν άντεξες ε?

Τελικά θα μπείς στη διαδικασία να μάθεις κάτι άλλο.. :)

Χρώμα?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/12/2012 - 12:37

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2415   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 27/12/2012 - 12:39

Μολυβί το πήρα ...;-)

Ευχαριστώ πολύ Νίκο.Τιμωρώ την Apple και γιορτάζω την ελευθερία μου ....;-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες