Κώστα και εσυ στο Note II
Παει χάλασε ο κόσμος!!!!
Η αλήθεια είναι ότι και εγω το έχω λατρεψει το note II
Φυσικα η apple προίκα μου θα εξακολουθήσει να υπάρχει-iPad ,MacBooκ pro!!!!!
Τι να κάνω Ευαγγελία μου είμαι fun της Apple και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες δεν παύω όμως να είμαι άτομο της τεχνολογίας και να θέλω να έχω ότι καλύτερο υπάρχει στα χέρια μου .
Μέχρι πριν δοκιμάσω το πεντάρι έλεγα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο .
Μόλις πήρα το Note2 και το δούλεψα μια μέρα και μετά το είδαν στην οικογένεια μου να τους κάνω παρουσίαση στην τηλεόραση ,την ευκολία του airdroid να περνάς ότι θες μέσα από όπου κι αν είσαι χωρίς iTunes και authorize και συγχρονισμούς τότε όλοι είδαν με την μια τα Apple κινητά τους και άρχισαν πόσο πουλιέται το 4άρι πόσο το 4s και πόσο το πεντάρι και όλοι τώρα θέλουν να πάρουν το S3 και το note2.
Τους σταμάτησα όμως όλους ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν συσκευή εκτός από την αδελφή μου που έχει εστιατόριο και το Note2 μπορεί να μπει app και να κάνει ναι και παραγγελιοληψίες και έτσι θα την βολέψει πολύ .
Και όλα αυτά τα έμαθα σε μιαμιση μέρα .
KostasRodos με την προσφορα ε; Σε σχεση με το 5, πως σου φαινεται; Σερφαρεις μονο απο το note κ τηλεφωνα απο το 5;; 
Ναι .... Πήρα την διπλή sim αλλά ποια το έκλεισα το έβαλα για πούλημα στα 600 Ευρώ και πλέον ότι κάνω το κάνω με το Note2.
Αν ξεπεράσεις τον όγκο του που αυτό το ξεπερνάς μέσα σε μια μέρα τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα όπλο στα χέραι σου .Άνοιξα internet και με τα δύο και το πεντάρι ήθελε μια ώρα ενω το Note2 την άνοιξε για πλάκα.
Κώστα καλοριζικο. Απλα πολυτέλεια να έχεις αυτα τα θηρία στα χέρια σου. Σε ζηλεύω.
Καλημέρα και να τα χαρεις!!!
Να σαι καλά .Πράγματι είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά αλλά πλέον δεν μπορώ ποια να πω ότι το 5άρι είναι το καλύτερο δυστυχώς η Samsung το ξεπέρασε .
Έπιασαν ότι έχει το jailbreak το iPhone και έβαλαν και δικά τους και έδωσαν το Note2 έτσι για να το πω απλά εγώ που δεν είχα ποτέ android.
Απλά εκτός από όλα αυτά έχεις και ευκολία να κατεβάζεις ότι θες με ευκολία χωρίς προβλήματα error ξανά error και τέτοια .
Ξανά λέω όμως και θα το λέω αν με μια συσκευή είστε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεται να μπείτε σε διαδικασία να πάρετε άλλη .
Διαχειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και πάρτε κάτι άλλο.